ovim nebulozama i podmetanjem me ne mozes zbuniti, mozes me samo nasmijati, jer ja sam za tebe vrlo tvrd orah!Al-aqsa wrote:@Vesela
Mnoge detalje iz njegove biografije si izbacila, ...zasto?
I zasto u svome gore textu nisi potamnila i ovu recenicu; Rasciscava rusevine sarajevskih dzamija i skriva Muslimane od cetnika?
Ili si ti zlopamtilo i gledas samo lose kod ljudi...?!
Kako ste vi Red Bull-ovci samo providni![]()
![]()
Mnogi mu prebacuju da je Fikret dobio vise glasova. Pa jeli vi smatrate da bi nam bilo bolje da je cetnik Fikret upravljao Bosnom??
Izgleda da toliko mrzite Aliju, da bi ste cak i cetnika Fikreta vise voljeli za predsjedinika!!!
Fikreta nigdje ne spomenuh!...ne zanima me!...
Izbaceni detalji su NEBITNI i predugacki, brate!
Za odredjene stvari i ljude sam VELIKO zlopamtilo!...a lose vidim kod ljudi koji, zbog licne koristi, gaze ljudske i vjerske norme...kao Alija...a Boga mi i TI...
razum i sposobnost samostalnog razmisljanja su, za tebe, nepoznate stvari, jer si zaslijepljen od gledanja kako tebi odgovara, a ne cinjenice!
ja Aliju ne mrzim...za tako jaka osjecanja nemam ni vremena ni volje...to je bezze...djetinjasto!
ja ga osudjujem sto nije uradio obecano!
tebi odgovara BILO KAKVA Bosna...meni NE!...ovakvu Bosnu smo mogli napraviti i ti i ja, ili bilo ko drugi...ovo je bilo vrlo lako izvesti!
ako mislis da mi se ponovo obratis, onda mi odgovori na moja pitanja...u protivnom cu te ignorisati!