Bradonje dolaze

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Sinapsa

Post by Sinapsa »

Vodenjak wrote:
sllatki wrote:
Vodenjak wrote: To je nasa zemlja (bez navodnika) a "drzava" sa navodnicima! :oops:
Mislio sam na planetu! :D
Izvukao si se!
Ovaj put! :oops:

:D :D
nije, nije :-) ....al´zamalo je...kol´ko sam ja upucen, kaze se SA zemlje (ako vec misli na planetu) :D
ovo IZ zemlje moze reci samo rahmetlijama...rahmet hin dusi... :-)
Meshtar

Post by Meshtar »

92 sam rekao kad sam prešao preko Vrbanje, da nikad više neću trpiti fašizam oko sebe. Tada sam bio premali da bilo šta uradim, ali sada nisam.
Mislim da bi bilo jako zanimljvo kada bi mi se to desilo, i neko je sasvim u pravu nema razlike između četnika i vehabije, niti jedni nisu moji.

A zamislite da sada krene rat?? Baš me zanima ko bi zaustavio ove likove kad se osile??

I još gore, na koju bih stranu sada bježao...nijedna nije moja, i da li bi me opet tu čekao vikićev specijalac ili vehabija zakrvavljenih ruku?? :?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Sinapsa wrote:
Vodenjak wrote:
sllatki wrote: Mislio sam na planetu! :D
Izvukao si se!
Ovaj put! :oops:

nije, nije :-) ....al´zamalo je...kol´ko sam ja upucen, kaze se SA zemlje (ako vec misli na planetu) :D
ovo IZ zemlje moze reci samo rahmetlijama...rahmet hin dusi... :-)
Ih sto sitnicaris... :oops:
Vide to svi, ali daj mu nade...

Edin H.

Post by Edin H. »

Odes u telaho :D

I nema brada da vire 8)

Ali problem je ako se furas na dogging. :-)
HOOLIGANS

Post by HOOLIGANS »

HOOLIGANS, ohladi glavu inace opet ides na hladjenje!

Moderator
senada

Post by senada »

...na temi o zdravstvu, procitam Hiros, doktor ciju sam izuzetnu strucnost i ljudskost upoznala prije pet godina... i tek ovdje procitam da je covjek musliman...

...da pored mene hodaju gologuzi, il ko nindje... nije mi svejedno...naprotiv, voljela bih da ovdje slobodno zive ili da ja zivim negdje gdje se slobodno po svojoj volji, zelji i potrebi svako oblaci i zivi svoj zivot svako onako kako to sam odabere... nikoga, osim kriminalaca, bandita, svercera, dilera i sl. probisvjeta nebih ni pomislila protjerati samo zato sto se oblaci i zivi zivot drugaciji od mene...
El-Vedex

Post by El-Vedex »

senada wrote:...na temi o zdravstvu, procitam Hiros, doktor ciju sam izuzetnu strucnost i ljudskost upoznala prije pet godina... i tek ovdje procitam da je covjek musliman...

...da pored mene hodaju gologuzi, il ko nindje... nije mi svejedno...naprotiv, voljela bih da ovdje slobodno zive ili da ja zivim negdje gdje se slobodno po svojoj volji, zelji i potrebi svako oblaci i zivi svoj zivot svako onako kako to sam odabere... nikoga, osim kriminalaca, bandita, svercera, dilera i sl. probisvjeta nebih ni pomislila protjerati samo zato sto se oblaci i zivi zivot drugaciji od mene...
Potpisujem . . .

Pa to utice na vuGla rodjaci...

Imam jedan dobar prijedlog . . . sto niko ne ode gore kod cesme vise sedrenika , kazu da gore nema vehbahija ... a ako slucajno dodju i gore ja cu im dohakati tako sto cu hanumu zagrnuti sa onijem velom sto ga Vehbo koke nose...
Garant bi spika bila sliedeca "Oooo vidi brata masala, naso cednu hahaha , naprijed brate Allah te nagradio velkim....
E jebi ga kad god se napusim , valjam gluposti.

Al svejedno vam je tema kurac... JA nisam neki auto jebach al imam za to jarana koji je mor'o cuti za taj dogadjaj, pa jebote zadnjih dana se bash intenzivno fuljam i vozam po gradu i kad ono sta hoce bio sam na jednom od tih mjesta koje svaki grad treba da ima , (da se razumjemo odmah u startu), doduse samo sam kolegicama iz Australije pokazivao pogled ali jeeebi ga . . .
Nekom je ovdje bas primamljiva ta Vehbo fobicna prica.... Izvinjavam se svima onima koji su imali negativna iskustva sa vehabijama , ali ja nikao da naletim ljudi na nesto slicno... dobro bilo je vazova o razvratu i bludu i pogleda osude cina koji se kosi sa tim ucenjima ali jebi ga niko me ne napade a volim da budem svugdje...
I nemoj da se kome raspire predrasude oko ovog El ispred Vedex... Mogao sam staviti La-Vedex pa bi bio vise francuskiji nego arapskiji nick hahahahaha
Jer ovdje izgleda mozes biti samo ZA i PROTIV "nasih" i "njihovih"....
Vehabije jesu bezveze al to ne znaci da mora neko izmisljati price o njima.
Opet kazem da je to ako se desilo fakat sranje , al meni sve smrdi na to ko da bi neko volio da se desi.
PA kad ce se ovaj grad vise urbanizirat majka mu stara , a ne da svak kroji njegov izgled po svojim arsinima. Kome smeta to sto prodje ciko sa bradom , kratkim pantolama i vodi nindzu za ruku (hahah jeebi ga moro sam), on je ne prosvjeceni maloradjanin.
Jel ko ovdje gledo ili jos polje cito "Pokondirenu Tikvu", ako jes dobit ce sliku na sta ovo meni sve lici....

HAHAHAH

Eh sad sam se vec zamislio , pa ja fakat postam najvise na temama o vehabijama . . . Sad mi to na um pade.... a nisam vehabija hahah ili mozda jesam.... e to je vec retoricko pitanje . . . al sta mogu kad naletima na ovaj forum i neki drkadzija netoleranti mi digne zivacccc....

Ma jebes ovo odoh u krpe

Halali te braco ako sam koga i uvredio ahahahahahaah
DonDavudes

Post by DonDavudes »

nezavisne wrote:Piše: Nataša Krsman

Prava i slobode

Različite vrste nasilja nad pojedincem često navode na razmišljanje kako čovjek može uživati u svojoj slobodi, a da ne nanese štetu drugima? O ovakvoj vrsti slobode pravnici govore kao o integralnoj slobodi, što bi trebala biti potpuna, istinska sloboda bez stega društva u kojem živi. Uređeno društvo može se tako nazvati samo ako obezbijedi uslove za potpunu slobodu pojedinca.

No, društvo u kome vlada kriminal, korupcija, terorizam i ratovi doveli su do toga da je sloboda pojedinca apstraktan pojam. Površan pregled dnevnih dešavanja dokaz su da je običan građanin lišen svake vrste slobode. U Bosni i Hercegovini stanje je nešto lošije nego u zemljama koje su na dobrom putu da budu uređeno društvo.

Kod nas je sloboda do te mjere ugrožena da mladi, zaljubljeni parovi ne mogu da se ljube u sitne sate jer su pripadnici pojedinih vjerskih zajednica, odnosno njihovih radikalnih frakcija ocijenili da takvo ponašanje ugrožova njihovu slobodu i vjerska pravila.

Tako su se sasvim prirodni izlivi nježnosti mladih Sarajlija pretvorili u opasnost po neku drugu grupu ljudi koja želi da uredi društvo u kojem živi po svojim i pravilima svoje vjerske grupe, poznate kao vehabizam. Neprihvatljivo je zabraniti nekome da vjeruje po svom opredjeljenju, ali, takođe, nedopustivo je da omanja grupa ljudi svijet uređuje po svom nahođenju.

Javnost su zaprepastili i nedavni oštri istupi pripadnika ovog vjerskog pokreta (ako se tako uopšte može nazvati, jer zvanična Islamska zajednica BiH još nije iznijela jasan stav prema ovoj grupi muslimana u BiH).

Medijski istupi nekadašnjeg državljanina Sirije Abu Hamze, bivšeg stanovnika sela Bočinja, a sada Sarajlije, koji prolazi reviziju državljanstva kao i mnogi drugi naturalizovani državljani BiH, da će "odgovoriti svim mjerama ukoliko izgubi državljanstvo", poluprijetećim tonom i nepovezanim rečenicama "ruka za ruku" direktno je ugrožavanje sloboda prvo onih koji o državljanstvu odlučuju zato što im je to posao, a potom i ostalih građana BiH koji moraju da strepe kakva će reakcija biti na ove odluke.

Država kao regulator svih segmenata društva prvo bi morala imati kontrolu u svim ovim oblastima što je preduslov za bezbjedan život svih njenih građana, pa čak i ovih koji tek dokazuju da su njeni državljani. Još su rimski pravnici u svojim kanonima naveli da je osnovni postulat "pošteno živjeti, drugome ne štetiti i svakome dati ono sto mu pripada".

Ovo je pravilo važno i za pojedinca, a za državu bi trebalo biti presudno u donošenju svih odluka kojima uređuje društvo. U bh. društvu daleko smo od ovih regula, pa je moguće da mlade restjeruju i prijete im zato što se vole i da građani strepe zbog javnih upozorenja koja nisu daleko od prijetnje po njihovu bezbjednost.

Zakonodavci u BiH trenutno se bave tehničkim detaljima, izmjenama Ustava u pokušaju, entitetskim obilježjima, podjelom prekomjerno ubranih poreza od građana i privrednika, te međusobnim (op)tužbama.

Ljudskim pravima i slobodama pojedinca niko se ne bavi i ostavljen je brisan prostor za sve one koji požele da im i trunku preostale slobode ugroze. A, ljudska prava nova su kategorija novog Ustava BiH o čemu su se svi jednoglasno složili.
Sarafcina

Post by Sarafcina »

imal izvor za ta desavanja, a da nije "anonimna djevojka" ? ;)
ili neko uklapa sa Hamzinim pojavljivanjem na 60 minuta? :shock:
;)
xygirl

Post by xygirl »

ma mozda se cika vehabije samo brinu o zdravlju te djece... pa ipak je u autu tijesno :D:D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

xygirl wrote:ma mozda se cika vehabije samo brinu o zdravlju te djece... pa ipak je u autu tijesno :D:D
ja vjerujem da je izvor zabrinutosti mjenjac :) :D
ali... nekako imam neku suhu ;), da su nezavisne :D, malo slagale ;)
zasto i zbog cega :D . to ne znam ;) :D
Macuser

Post by Macuser »

Vehabija sam, cijelo selo vice. E, pa jesam, sta se koga tice! Bio mi ceif, ceif, ceif. Alijaaaaaaaaa Is at beg? Oh? Which?
El-Vedex

Post by El-Vedex »

Macuser wrote:Vehabija sam, cijelo selo vice. E, pa jesam, sta se koga tice! Bio mi ceif, ceif, ceif. Alijaaaaaaaaa Is at beg? Oh? Which?
Hahaha . . . nastavaljam u slicnom ritmu , Da sam Vehabija, mala moja dali bi me htijela, svako jutro (kad bi na sjedistu tudjeg auta se nasla), degeneka bi jela....
Da sam Vehabija , Da sam vehabija kojiiii nooocu raaadii....
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

Eto sta vas je hornih i spremnih , napravite im jednu čeku , osmatranje terena , plan , razmjestaj jedinica , mamci i kad bratja izadju juris uz puni efekat iznenadjenja .
Pokazite im KO KOSI A KO VODU NOSI .
JEDNOM ZAUVIJEK TREBA GOVNA ISCERAT I RASKRSTITI SA NJIMA .
lampard

Post by lampard »

jebo vehabije,ljudi jeste li vi normalni,pa sta je bilo ono ljubav sex i tako to,ono o vehabijama :-)
H

Post by H »

Boga mi, ja sam danas prisustvov'o, Mina protjerala vehabije iz Ćumeza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šole

Post by Šole »

Nikad i niko više ograničiti mi slobodu neće, kad mi bude čejf tucaču kod vječne vatre, ko god me ugrozi pa makar i bradati kurtoni upoznače GLOCK 17C. Nisam ja krv lio da bi me kojekakvi majmuni podjebavali.
senada

Post by senada »

...zeljela bih zivjeti sa veoma razlicitim 'vrstama' ljudi.. koliko je to moguce u ovim uzanim okvirima... po izgledu, nacinu odijevanja, govora, razmisljanja, ponasanja, navika i uopste svega...
...sa vehabijama nikada nisam imala bliske susrete... smatrala sam da su oni samo tek ljudi drugaciji od ostalih...da zive u nekom svom svijetu...
...pored svih zala koja nam se desavaju u gradu, ovaj dogadjaj iz nezavisnih me dodatno posebno sokirao... ne zato sto su pocinioci vehabije, ovi, oni, ovakvi ili onakvi ateiste il' vjernici, stranci il' bosanci, nego zato sto ako je istinit navod iz novina onda se zavirivanje u tudji auto treba zakonom kazniti... tek radi preventive kako u buduce takvih 'dozivljaja', napadaja ludila nebi bilo...'bradonja' sa 60 minuta me impresionirao samo svojom veoma neobicnom, jos nevidjenm vrstom brade...
...ipak koliko god sam za kaznu toliko sam i za to da nista ne treba a priori prejudicirat...posebno ne radi toga sto pocinioci bilo kakvih protuzakonitih djela nisu nasi...
...na kraju svakodnevno nam domaci, pitomi divljaci, vandali, ludaci i razna bagra prirede barem jedan pokusaj ubistva.. desavaju nam se svakodnevne tuce, premlacivanja, razbojnistva, kradje, gazenje pjesaka po trotoarima, provale u stanove, kuce, dilanja droge i da ne nabrajam sta nam se sve desava a mi svi kao da se to desava na nekoj drugoj planeti...
...drzava ne samo da ne stiti nasa prava nego ih i krsi a mi pokorno, podlo, podanicki sutimo...sve sto nam se desava i do nas je.
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Cesto se u raspravama o vehabijama pokusava anulirati stvarni problemi koje oni prave tako stose protura teza da nelagodu kod naroda izaziva njihov stil oblacenja: brade, kratke pantalone, zene obucene kao „nindze“. Naravno tako se pokusava ublaziti sustina problema.

Naravno stil oblacenja je najmanji problem bitna su njihova djela i posljedice koje ostavljaju ovdje.

Na srecu do sada su svi ti incidenti u glavnom bili verbalni od poziva da muslimani ne trebaju cestitati vjerske praznike pripadnicima drugih konfesija (sto je nespojivo sa vijekovnom BiH tradicijom zajednickih slavljenja bozica, uskrsa i bajrama), provociranja i vrijedjanja vjerskih sluzbenika drugih konfesija, pozivanja na neslavljenje nove godine i naravno ovih svih nedavnih protesta.

Medjutim vrlo lako bi se moglo desiti da se sve to pretvori u nesto mnogo opasnije. A sta su oni spremni uraditi onima koji se ne ponasaju prema njihovim shvatanjima moze se vidjeti iz dole navedenog

Vjerovatno vam je poznat tragicni dogadjaj koji se nedavno desio u Sarajevu kada je jedan vehabija zaklao svoju majku jer nije uspio da je dovede "tobe“

Tako krvav je dosao u jednu dzamiju da se opere, a za krv na svojoj odjeci je prisutnima rekao da je "zaklao kurban“ Uzas!!! :(

Sjetimo se samo i stravicnog ubistva porodice Andjelic u Konjicu! :(
senada

Post by senada »

Na bilo kom samo jednom dobrom ili losem primjeru posmatrati cijelu grupaciju ili kolektiv je prejudiciranje, koje moze imati opasneo (kontra) produktivne efekte, ali samo u slucaju ako se velika prica i galama zavrse kao marketing ili promocija "nezeljenih pojava".... komparacije radi, kao sto dobro ide sada prica o piramidi, bez dokaza samo sa necijim jakim pretpostavkama i indicijama o njenom postojanjui, na temelju kojih se drzava dobrano pobrinula da dokaze njeno postojanje.
(licno bih silno zeljela da se ostvare te pretpostavke)
Medjutim slicna prica desavala se i tokom agresije na nasu zemlju, koja ide otprilike ovako nekako - vjerske i drzavne institucije i autoriteti su prvo prihvatili te ljude (vehabije) kao svoje saborce i svoju bracu, zatim su se "ogradili" od te "druge vrste" pripadnika iste religije, kasnije zasluzeno i ravnopravnih BH drzavljana, da bi se poslije deset godina neko dosjetio r.Alijinog a ne vehabijskog poziva Bosnjacima da ne slave tu novu godinu, jer ta proslava nije u duhu "nase tradicije i nasih vjerskih obicaja"... to je bilo uoci iste one Nove godine, koju je Sacirbey, tada prikaza(n) na nasim tv ekranima pijan k'o letva, negdje kod nas, dok smo mi krepavali od gladi, on je za nase pare, urnebesno slavio docek te nama "neprimjerene njihove N.godine".

Jedan bijeli BH hodza sexualno je uznemiravao djevojcice, ne znaci da su sve hodze sexualni manijaci ali ni taj jedan slucaj ne smije proci bez javne osude i kazne vjerskih i drzavnih zakonskih institucija, jer ce se u suprotnom obrnuti sistem pa cemo imati vlast gradjanina, (bio on vjernik il' ateista) iznad zakona, za sto nije kriv gradjanin nego drzava koja mu siroko "demokratski90", ciljano i svjesno otvara vrata anarhije.

Na velikom broju pedofila svecenicke populacije, ipak ne znaci da su svi svecenici pedofili, ali ako se vjerske i drzavne zakonske institucije javno ne obracunaju sa samo jednom takvom pojavom, postoji opasnost od slobodnog sirenja takvih pojava.

Kada jedna osoba iz odresdjene starosne, vjerske i spolne grupacije pocini zlocin ubistva u ovom slucaju dvadesetogodisnjak nad majkom, izvan svake pameti je identificirati njega sa svim njegovim vrsnjacima po bilo kom osnovu, jer su se isti zlocini desavali u svim (a)teistickim ili bilo kojim drugim skupinama ali bez obzira na "motiv" ubistva opet se vjerske i drzavne zakonske institucije moraju javno pred cijelom drustvenom zajednicom, pred ocima javnosti obracunati sa takvim "samo jednim primjerom" kako bi se terapijski i prevencijski sto jace i sto snaznije zakon obratio sa porukom cijeloj drustvenoj zajednici, nevezano za kojekakve religijske ili druge ljudske razlicitosti, jer zlocin je zlocin, ma ko da je pocinioc.

Na kraju mi slijedimo puteve demokratije u reziji i po scenariju "demokrata90" pa nebi bilo cudno da i mi od svojih demokrata dobijemo , jednog anarhicnog, extremnog teokratu, kao sto nasa majka Amerika ima "svog dezurnog teroristu" bin ladena i njihove nus pojave pripadnike el kaide.

Obzirom da sam ja niko i nista u cijeloj nasoj demokratskoj prici... nike vajde od mojih nebuloza pa idemo dalje ...korak naprijed, stoljece nazad...
stigosmo u 'svojim' lazima, za svoje pare, sa svojim demokratama i do nekih starih novih svojih civilizacija....

Pozdrav domovini

:)
Last edited by senada on 20/04/2006 08:54, edited 1 time in total.
manijak1

Post by manijak1 »

Vazda me na sabahu sjebe optimizam po Senadi :D .......pozdrav pesimizmu i onaniji :oops: :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

El-Vedex wrote:
senada wrote:...na temi o zdravstvu, procitam Hiros, doktor ciju sam izuzetnu strucnost i ljudskost upoznala prije pet godina... i tek ovdje procitam da je covjek musliman...

Potpisujem . . .

Pa to utice na vuGla rodjaci...

Imam jedan dobar prijedlog . . . sto niko ne ode gore kod cesme vise sedrenika , kazu da gore nema vehbahija ... a ako slucajno dodju i gore ja cu im dohakati tako sto cu hanumu zagrnuti sa onijem velom sto ga Vehbo koke nose...
Garant bi spika bila sliedeca "Oooo vidi brata masala, naso cednu hahaha , naprijed brate Allah te nagradio velkim....
E jebi ga kad god se napusim , valjam gluposti.

Al svejedno vam je tema kurac... JA nisam neki Auto-jebach al imam za to jarana koji je mor'o cuti za taj dogadjaj, pa jebote zadnjih dana se bash intenzivno fuljam i vozam po gradu i kad ono sta hoce bio sam na jednom od tih mjesta koje svaki grad treba da ima , (da se razumjemo odmah u startu), doduse samo sam kolegicama iz Australije pokazivao pogled ali jeeebi ga . . .
Nekom je ovdje bas primamljiva ta Vehbo fobicna prica.... Izvinjavam se svima onima koji su imali negativna iskustva sa vehabijama , ali ja nikao da naletim ljudi na nesto slicno... dobro bilo je vazova o razvratu i bludu i pogleda osude cina koji se kosi sa tim ucenjima ali jebi ga niko me ne napade a volim da budem svugdje...
I nemoj da se kome raspire predrasude oko ovog El ispred Vedex... Mogao sam staviti La-Vedex pa bi bio vise francuskiji nego arapskiji nick hahahahaha
Jer ovdje izgleda mozes biti samo ZA i PROTIV "nasih" i "njihovih"....
Vehabije jesu bezveze al to ne znaci da mora neko izmisljati price o njima.
Opet kazem da je to ako se desilo fakat sranje , al meni sve smrdi na to ko da bi neko volio da se desi.
PA kad ce se ovaj grad vise urbanizirat majka mu stara , a ne da svak kroji njegov izgled po svojim arsinima. Kome smeta to sto prodje ciko sa bradom , kratkim pantolama i vodi nindzu za ruku (hahah jeebi ga moro sam), on je ne prosvjeceni maloradjanin.
Jel ko ovdje gledo ili jos polje cito "Pokondirenu Tikvu", ako jes dobit ce sliku na sta ovo meni sve lici....

HAHAHAH

Eh sad sam se vec zamislio , pa ja fakat postam najvise na temama o vehabijama . . . Sad mi to na um pade.... a nisam vehabija hahah ili mozda jesam.... e to je vec retoricko pitanje . . . al sta mogu kad naletima na ovaj forum i neki drkadzija netoleranti mi digne zivacccc....

Ma jebes ovo odoh u krpe

Halali te braco ako sam koga i uvredio ahahahahahaah
Joj bude mi volja promjenit nick.
Fair Life

Post by Fair Life »

valterbranisarajevo wrote:Cesto se u raspravama o vehabijama pokusava anulirati stvarni problemi koje oni prave tako stose protura teza da nelagodu kod naroda izaziva njihov stil oblacenja: brade, kratke pantalone, zene obucene kao „nindze“. Naravno tako se pokusava ublaziti sustina problema.

Naravno stil oblacenja je najmanji problem bitna su njihova djela i posljedice koje ostavljaju ovdje.

Na srecu do sada su svi ti incidenti u glavnom bili verbalni od poziva da muslimani ne trebaju cestitati vjerske praznike pripadnicima drugih konfesija (sto je nespojivo sa vijekovnom BiH tradicijom zajednickih slavljenja bozica, uskrsa i bajrama), provociranja i vrijedjanja vjerskih sluzbenika drugih konfesija, pozivanja na neslavljenje nove godine i naravno ovih svih nedavnih protesta.

Medjutim vrlo lako bi se moglo desiti da se sve to pretvori u nesto mnogo opasnije. A sta su oni spremni uraditi onima koji se ne ponasaju prema njihovim shvatanjima moze se vidjeti iz dole navedenog

Vjerovatno vam je poznat tragicni dogadjaj koji se nedavno desio u Sarajevu kada je jedan vehabija zaklao svoju majku jer nije uspio da je dovede "tobe“

Tako krvav je dosao u jednu dzamiju da se opere, a za krv na svojoj odjeci je prisutnima rekao da je "zaklao kurban“ Uzas!!! :(

Sjetimo se samo i stravicnog ubistva porodice Andjelic u Konjicu! :(
Image
Kwaheri

Post by Kwaheri »

samo jedno pitanje, otkad se vehabije tetoviraju, i to ni manje ni vise, lik na tijelu? zar to kod muslimana (a posebno vehabaija) nije strogo zabranjeno? i da jos nesto...ovaj...jel ce ga przit peglom zato sto je to kod ultrapuritanaca-vehabija zabranjeno ili iz nekih drugih razloga?
TareSA

Post by TareSA »

Ja mislim samo da je ovo sve strasno i poceo sam se sad pravo bojati tih kretena, a samo mi nije jasno zasto neko ih ne kontrolira, jer oni ocigledno rade sta hoce i kako hoce, a ne moze jadna policija ni da ih prepozna ko kad se zamaskiraju onim bradicama i izgledaju svi isto. Ja sam toliko ljut da ne znam majke mi kako da stanemo u kraj tome, nemam ideje a mislim da se nesto treba uraditi pod hitnim slucajem.
Locked