Kada saznas da je stvarno kraj..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
laradnaat
nazalost prestane, i treba da prestane, jer da ne prestane ne bi imalo smisla...
osjecaji blijede u magli vremena, a radaju se drugi i druge nade...
da je taj osjecaj bio dovoljno jak, pruzio bi dovoljno strpljenja i dao bi smisao trudu i uspjelo bi, ali nije i zato i treba da prestane, a ne bi bilo fer prema osobi koja ce doci i zasluziti ta osjecanja, ne bi bilo fer, niti bi to bio iskren osjecaj.
kada nema iskrenosti, ne moze se ni ocekivati cist osjecaj
osjecaji blijede u magli vremena, a radaju se drugi i druge nade...
da je taj osjecaj bio dovoljno jak, pruzio bi dovoljno strpljenja i dao bi smisao trudu i uspjelo bi, ali nije i zato i treba da prestane, a ne bi bilo fer prema osobi koja ce doci i zasluziti ta osjecanja, ne bi bilo fer, niti bi to bio iskren osjecaj.
kada nema iskrenosti, ne moze se ni ocekivati cist osjecaj
-
novalic
nije tvoj stari, ali tu negdje generacija.. i iz moga je mjesta. a po sibovcu su bili.. nocni moteli... ponekad.. mi se znali vratiti iz motela na ormanici pa kod vas odrediti jos jednu turu.. ubio se sibovac za ljubavnih sokakamicika wrote:Kono samo da mi nije starinovalic wrote:mici, ajde da se kladimo da ti moga bivseg znas...![]()
inace cemo ohladiti odnose
![]()
![]()
![]()
Govori ko je! iz sibovca garant![]()
-
micika
Lola_77 wrote:Micika...lijepa pjesma..ali oprosti ovako mi ne pomazes![]()
A bas sam pomislila na tren da se osjecam bolje
odoh sada raditi sto zene najbolje znaju..peglatikarticu naravno
valjda ce mi biti malo bolje nakon dobre kupovine
-
novalic
kako te moze rastuziti.. da neko nekoga jos potajno voli, idealizira.. meni je to fino, malo patnje nije nikome bas naskodilo... jer izgleda razborita cura, samo je malo poljuljalo.. ono ozenjen.. da nije ozenjen nista joj ne bi bilo..
znas li koga koga su zvali struja iz ledenica
znas li koga koga su zvali struja iz ledenica
-
micika
novalic wrote:e.. ovo je tugamicika wrote:ne,mici ne tugujeedu wrote:mici tuguje za metkom..![]()
![]()
![]()
![]()
nego mi zao sto sam bila tako mlada
pa ne probah
uvijek ostala zeljna.. bas njega
meni su se crijeva zapetljala od smijeha danas