Edin H. wrote:To sam i ja cuo da je nastradao kod Twina.South Blue Mama wrote:Ubijen u pucnjavi u tadasnjem TVIN-u, ni kriv ni duzan, od strane kretena koji i dan danas prosipa silu. Bio je crnjak zestok, dan-dva je bio u teskom stanju i na kraju podlegao. Pokopan je sa imenom koje je oduvijek zelio.Edin H. wrote: Je li istina da je Bato (Mitar) poginuo?
Sjecam se kada su se pocetkom rata tamo Jukini skupljali, bio sam jednom kada je Juka kao nesto pucao (cini mi se da je bio nesto ljutpa je pucao u zrak).
Vozao je tada lijepog Chevroleta![]()
Ali kao sto vidis jazz001 tvrdi nesto drugo u vezi Bate. Bas mi nista nije jasno.
Ali mislim da ti govoris za onoga Batu sto sam ja pitao, bice da ima vise ljudi sa slicnim imenom.
Pod kojim imenom je sahranjen, ako nije tajna?
Sjeca li se neko Clarensa sa Cengic Vile sto se navodno ubio? Bio je jako dobar momak. Gradjevinski inzinjer, da ne kazete da samo spominjemo neobrazovane ljude. Poslije je umro i njegov brat Namik.
Clarens je dobar sa Rikijem iz Petar Dokic skole pa mu je zivot krenuo malo drugim tokom. I Riki je nastradao.
Da super momak sa tužnom pričom i teško bolesnim bratom o kojem je brinuo čitav život.Crnjak strogi i na kraju se ubio.