Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- iceman ze
#101 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
nadam se da tema nije malo bajata....
isao sam u frizerski salon u Merkatoru na Dobrinji, malo je reci ali nikad vise nisam bio zadovoljan, stvarno usluga je ok, ravrnomjerno osisan, ni previse ni premalo, friz ok, mogu napraviti frizuru po svom ukusu........ 
-
ludacha
#102 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
zna li tko kenu il kemu frizeta (dala bi se vizitka naci) imao je salon u skenderiji, blizu KS-a. zvao se...hm..corvette il tako nesto
tip me fenomenalno sisao. kad si dogovorio, tad i sisa, sto je odlicno jer sam uvijek u zurbi, znala sam samo sjesti i reci da radi sta hoce, toliko sam povjerenja imala. i svaka fantasticna. i na kraju covjek odselio. da se nije vratio? zna li tko?
tip me fenomenalno sisao. kad si dogovorio, tad i sisa, sto je odlicno jer sam uvijek u zurbi, znala sam samo sjesti i reci da radi sta hoce, toliko sam povjerenja imala. i svaka fantasticna. i na kraju covjek odselio. da se nije vratio? zna li tko?
- medaaa
#103 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
nisam citala cijelu temu...
al zanima ne sljedece...imam rodicu koja nosi maramu, jako mlada i luda, i koja bi voljela fakat dooobru frizuru...
znaci, znatel gdje u sarajevu to moze napravit, njoj treba frizer zensko i da se ne vidi s ceste sta joj rade, znaci sa nekim zaluzinama i slicno... ako je ko voljan pomoc, et...
tnx
al zanima ne sljedece...imam rodicu koja nosi maramu, jako mlada i luda, i koja bi voljela fakat dooobru frizuru...
znaci, znatel gdje u sarajevu to moze napravit, njoj treba frizer zensko i da se ne vidi s ceste sta joj rade, znaci sa nekim zaluzinama i slicno... ako je ko voljan pomoc, et...
tnx
-
melb26sa
#104 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Frizerski salon Meli nize Opste Bolnice - ide prvo granapcic na uglu zgrade pa onda Meli. Vidjela sam bar jednu djevojku sa maramom da su je super primili i osisali -medaaa wrote:nisam citala cijelu temu...![]()
tnx
-
stari_sarajevski_gospodin
#105 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Imate Fresh i Deni na D. Malti 
-
Becky_Sa
#106 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja se šišam kod Eveline u istoimenom salonu, na vrhu Bolničke ulice, odmah desno iza semafora na malom brdašcu. Odlično šiša i što je najbitnije, ima divnu kosu, tako zdravu, iako ofarbanu, izgleda kao curica....Kad vidim kosu kod frizerke, sve mi je inače jasno. Kao treba da se trudi oko tvoje kose, a sama sebe uništava...Ja sam je otkrila kada sam odlučila ošišati špiceve (prošlogodišnji hit), ona jednostavno zna kako koju dlaku treba ošišati...
Vjerujte, nuiko mi nije platio za ovu reklamu....
))
Vjerujte, nuiko mi nije platio za ovu reklamu....
- semmy
#107 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
karisik na vojnickom...10 god idem kod njega i nemam namjeru mjenjati...njemu ne trebas pricati sta i kako da sisa, sam sve uradi i bude perfectstudentica21 wrote:Ja trebam stvarno dobrog zenskog frizera koji me nece osisati i isfenirati kao tetku. Znaci, da mi stvarno fino oblikuje frizuru i to
Dosad sam isla u Donnu kod Alena Alagica, ali bih malo da promijenim, pa ako neko ima dobar prijedlog
- iceman ze
#108 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ah....ovo ispade zenska tema...... 
-
fixer
#109 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
apeliram na sve ljude zdravog razuma, da ne idu ni slucajno u frizerski salon u mercatoru na dobrinji. decko koji sisa muskarce me prije neki dan tako unakazio, da cu izgleda morat da se sisam nakratko. unistio mi je kosu koju sam dugo pustao...
nikad, ali bas nikad nisam vidio goreg frizera. covjek je napravio takvu frizuru da me stid hodat gradom.
frend koji je gledao kako me sisa je izashao vani, jer nije mogao da gleda sta covjek radi s makazama. ne prodje ni sat vremena a da mu se ne sjetim cijele familije......

nikad, ali bas nikad nisam vidio goreg frizera. covjek je napravio takvu frizuru da me stid hodat gradom.
- Irm@
#110 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
pokusavam se sjetiti koliko dugo vec idem u Glamur preko puta Interexa na Pofalicima... teta Dina je sjajna i vrlo profesionalna zena...a svi u salonu su jaako ljubazni... toplo preporucujem svima 
- semmy
#111 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ovisno o duzini kose kao i u svakom salon...nisu mu uopste napucane cijene kako mnogi mislestudentica21 wrote:Koja je cijena?semmy wrote:karisik na vojnickom...10 god idem kod njega i nemam namjeru mjenjati...njemu ne trebas pricati sta i kako da sisa, sam sve uradi i bude perfectstudentica21 wrote:Ja trebam stvarno dobrog zenskog frizera koji me nece osisati i isfenirati kao tetku. Znaci, da mi stvarno fino oblikuje frizuru i to
Dosad sam isla u Donnu kod Alena Alagica, ali bih malo da promijenim, pa ako neko ima dobar prijedlog
-
Alma Ata
#112 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja svaki put izađem iz frizerskog salona istraumirana,nezadovoljna,izgrebane glave,ošišana upravo onako kako sam naglasila da ne želim, a mislim da nisam nimalo zahtjevna,hoću samo sasvim kratku kosu,moderno ošišanu, a izađem ...I još moram dati napojnicu, jer je to nekakvo pravilo čak i ako bi frizera najradije negdje otpremili 
-
irrelevant
#113 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
najvažnije je znati i ne ustručavati se frizeru objasniti šta želiš, posavjetovati se s njim/njom kako bi to moglo i kako bi možda bolje mogli postići željeni efekat... tako ćete se uvjeriti u to da vas frizer razumije, da zna šta priča, i da ste na istim talasima. tokom šišanja aktivno posmatrati tok zbivanja i na vrijeme reagovati ukoliko frizer skrene s dogovorenog - nipošto ne ostati pasivan u čudu ili jadu dok pramen po pramen nestaje bestraga. blagovremena intervencija spašava situaciju - morate ostati aktivni sudionici tokom čitavog čina ako vam je uopšte stalo do takve "glave"
od salona do salona, od frizera do frizera, dok ne nađete onog čije ruke rade ono što vi zamislite i prethodno dogovorite... tad ga ne puštajte iz svog grada ni za živu glavu
moje lično dosad najbolje iskustvo je sa Anjom iz salona Deni na Malti, već par godina me nije razočarala, a ima još jedan dečko koji je vrhunski stilist i majstor ogromnog broja tehnika šišanja i koliko se sjećam znao je saslušati, posavjetovati i ošišati (čak tako da ne moram do sljedećeg šišanja praviti frizuru
) - zove se Edin (možda je to onaj Edo kojeg neko ranije spomenu) - nekad davno je radio u Chanelu iza H.Inna, pa u La Meru u Zelenih beretki, čujem da je sad u salonu u Avaz Business Centru
od salona do salona, od frizera do frizera, dok ne nađete onog čije ruke rade ono što vi zamislite i prethodno dogovorite... tad ga ne puštajte iz svog grada ni za živu glavu
moje lično dosad najbolje iskustvo je sa Anjom iz salona Deni na Malti, već par godina me nije razočarala, a ima još jedan dečko koji je vrhunski stilist i majstor ogromnog broja tehnika šišanja i koliko se sjećam znao je saslušati, posavjetovati i ošišati (čak tako da ne moram do sljedećeg šišanja praviti frizuru
-
d2
#114 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
vrlo jednostavno za osisati i tako vec 11 godina
- otherside
#115 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
je li ovo prije ili poslije dijete? 
- suncica24
#116 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja, kao sklona promjenama, sklona sam i promjenama frizera. Dok ne nadjem nekog ko mi "lezi".
Zadnjih skoro 5god sisala sam se u ET-ju, kod Palme, i fakat je sve bilo ok, dok me jednom, pa dva puta, pa tri nije sfuserilo. Kao, ono, stalna musterija, pa moze...
E pa, ne moze!
Od tad, pa do prije mjesec-dva, promijenih hipten frizera. Oni u Sabicu sisaju "a la tetka". Zena u Imageu se prepala i stala na pola frizure, pa mi je jedna strana ostala nesto kraca... Oni kod Lorisa samo me malo skratili po istom sablonu flizure...
I kud ces, sta ceh, rekoh da pljunem pare i pocastim se frizom kod Elvira. Ako ne bude dobro, idemo dalje!
I, probala.
I prezadovoljna.
Ne da nije cik-cak, vec je predobro osisano, odrzivo, ima oblik kao i tek nakon sisanja, ne trazi 3h feniranja, ne moram se popravljat kad izadjem iz salona, ne pocne vristati ako kazem da hocu npr. krace siske i sto je najvaznije... hebem mu misa, on je frizer, a ne ja, ne moram mu crtati i odgovarat na onu famoznu: "E, kako cemo"
I pored cijene, ja zadovoljna
Zadnjih skoro 5god sisala sam se u ET-ju, kod Palme, i fakat je sve bilo ok, dok me jednom, pa dva puta, pa tri nije sfuserilo. Kao, ono, stalna musterija, pa moze...
E pa, ne moze!
Od tad, pa do prije mjesec-dva, promijenih hipten frizera. Oni u Sabicu sisaju "a la tetka". Zena u Imageu se prepala i stala na pola frizure, pa mi je jedna strana ostala nesto kraca... Oni kod Lorisa samo me malo skratili po istom sablonu flizure...
I kud ces, sta ceh, rekoh da pljunem pare i pocastim se frizom kod Elvira. Ako ne bude dobro, idemo dalje!
I, probala.
I prezadovoljna.
Ne da nije cik-cak, vec je predobro osisano, odrzivo, ima oblik kao i tek nakon sisanja, ne trazi 3h feniranja, ne moram se popravljat kad izadjem iz salona, ne pocne vristati ako kazem da hocu npr. krace siske i sto je najvaznije... hebem mu misa, on je frizer, a ne ja, ne moram mu crtati i odgovarat na onu famoznu: "E, kako cemo"
I pored cijene, ja zadovoljna
- ranger
#117 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
eee ljudi koliko ja trazim ovo, kad mi kaze kako cemo ja bih ga najradije pljuno....hebem mu misa, on je frizer, a ne ja, ne moram mu crtati i odgovarat na onu famoznu: "E, kako cemo"
hajd kontam, ne moze onako odmah krenut shisat, al jednom kad sam ja postavio njima pitanje "Sta vi mislite kako bi mi najbolje stajalo?" oni se sjebali.... tad sam izgubio vjeru u prave frizere...
imal igdje u Sa, da lijepo odem kod frizera, sjednem s njim i coek mi lijepo predlozi par nacina koji bi bili prikladni mojoj glavusi?!
-
d2
#118 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
prije, vidis mi obrašćića, buci, buciotherside wrote:je li ovo prije ili poslije dijete?
- vitamini
#119 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
U Mercator centru radi ARIJANA - ekstra frizerka, salon KS, broj salona 061210999, odlična je 
-
Mimmy
#120 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Salon Evelina..stvarno dobro rade,i ja sam kod njih i sto je najvaznije zadovoljna sam...
Evelina pravo dobro radi..a imaju i dobru sminkericu,ustvari odlicnu par puta me sminkala i extra je bilo..
Evelina pravo dobro radi..a imaju i dobru sminkericu,ustvari odlicnu par puta me sminkala i extra je bilo..
- madalen
#121 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Pored slasticarne Palme ima jedan Ervin frizerki salon (nemam pojma kako mu se salon zove) ali svaki put kad sam u Sa svratim kod njega na sisanje....
Ervin sisa za deset...a ni salon od moje sestre nije bas los
premda ne volim da me ona sisa... 
Ervin sisa za deset...a ni salon od moje sestre nije bas los
-
Karen
#122 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Hehehe, nije Ervin nego Ermin
salon se zove E.T.
ja zadovoljna
ja zadovoljna
-
Olimpijac
#123 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Na Alipasinom frizerski salon Merlin ekstra bar za mene odlicno sisaju 
- madalen
#124 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Kad smo se upoznali ja razumjela Ervin, tako da sam mislila sve ove godine da se on zove Ervin ( cak me nije ni ispravljao),i sad sam potrazila njegovu posjetnicuKaren wrote:Hehehe, nije Ervin nego Erminsalon se zove E.T.
ja zadovoljna
i stvarno se uvjerila da se zove Ermin...Uglavnom ,sta je pisac htjeo da kaze :
Da sisa za deset....i ja zadovoljna.
-
Sasa09
#125 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Hajde da opet ovu temu aktiviramo. Dakle ko u Sarajevu zna dobro šišati ženske kratke frizure?