msn zabavljanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
edu

Post by edu »

mama29 wrote:
Vingo wrote:Al tvoj je bio u tudjini.....a ovaj je u Sarajevu.
znas kaoliko ja sam znam parova koji su se upoznali na chatu?Mnoge veze su zavrsene brakom, ili su poprimile onu ozbiljnu konotaciju.

Moja dobra prijateljica me jednom nazvala na telefon i rekla kako u 20 h izlazi sa tipom kojeg je upoznala na chatu i naci ce se ispred moje zgrade.
Naravno, ja ugasila svjetlo, navukla zavjese, i sa strane virila ko prava mahalusa.
Sta ja zna, mogao je biti kakav manijak, pa da vicem :lol:
A kako su mi bili statki... kez od uha do uha :) :) :) A oboje su u SA :-D i ne bi se mozda nikad upoznali, da ne bi chata :)
ako je ovaj nas..tj. njihov..njega samo treba napomenuti za silovanje..jer to uvijek zaboravi.. :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Mama 29 + ovaj dan :D :D mislim da si ti svoje očatala :D :D :D :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

mostarac wrote:zezamse, samo ti laganice i nista se ne sekiraj, mada mi je pomalo cudno sto se bar telefonom niste culi. To nekako ne kontam
Bolan, pa jeftinije je pricati na msn-u. :D :lol: :lol:

Nista ne brini @onaa, ja sam slucajno upoznala momka na takav nacin, bili prijatelji duzi period poslije "live - poznanstva" i na kraju zavrsili.....

sa sretnim brakom! :) :-)
mostarac

Post by mostarac »

samo da tragicno ne zavrsi pa da forum onda bude kriv :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Još malo pa ću i u zatvor zbog ove teme :D :D
mostarac

Post by mostarac »

cHupjahalic@ wrote:
mostarac wrote:zezamse, samo ti laganice i nista se ne sekiraj, mada mi je pomalo cudno sto se bar telefonom niste culi. To nekako ne kontam
Bolan, pa jeftinije je pricati na msn-u. :D :lol: :lol:

Nista ne brini @onaa, ja sam slucajno upoznala momka na takav nacin, bili prijatelji duzi period poslije "live - poznanstva" i na kraju zavrsili.....

sa sretnim brakom! :) :-)
zao mi cojeka iz dna duse. svaki dan ti to kazem :(
edu

Post by edu »

pa jebo majku ovdje se svi preko msn-u vjencali.. :-) :-) ..ja msn-am nekoliko godina..a niiti jedna mi nije ponudila brak.. :D :D ..jebo ih i sex vise.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:ma samo ti kasni..barem te od toga nece glava zaboljeti.. :D :D ..njega ce noge..ali k'o da te briga.. :D :D :D
eh nece ga zbog 5 minuta noge zabolit :lol: :D a ako zabole, pogled na moj dekolte lijeci sve :lol: :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

anais_nin wrote:
manijak1 wrote:Ma kad bi mi zakasnila :D demonstrativno bih joj sat :D ili mobitelčić ..........razbio o trotoar ili gluho bilo :D nekome bih zaparao lak .......na autu :D :D :D :D .........i bio bih ljut :x :x i rekao ono vako : A sad se vrati tamo odakle si došla .........i ja ću s tobom ako nemaš ništa protiv :D :D
:lol: :D ja jos nikad nisam dozivjela negativnu reakciju zbog tih 5 minuta :D obicno sa kezom budem docekana :D :lol:
kad si riba :) Zaboravi na kasnjenje kad te ugleda :D Onda krene u suprotnom smjeru :lol: Smanta mu se skroz :lol:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

manijak1 wrote::oops: :D Još malo pa ću i u zatvor zbog ove teme :D :D
Memoj :D
edu

Post by edu »

mama29 wrote:
anais_nin wrote:
manijak1 wrote:Ma kad bi mi zakasnila :D demonstrativno bih joj sat :D ili mobitelčić ..........razbio o trotoar ili gluho bilo :D nekome bih zaparao lak .......na autu :D :D :D :D .........i bio bih ljut :x :x i rekao ono vako : A sad se vrati tamo odakle si došla .........i ja ću s tobom ako nemaš ništa protiv :D :D
:lol: :D ja jos nikad nisam dozivjela negativnu reakciju zbog tih 5 minuta :D obicno sa kezom budem docekana :D :lol:
kad si riba :) Zaboravi na kasnjenje kad te ugleda :D Onda krene u suprotnom smjeru :lol: Smanta mu se skroz :lol:
pa svaki ronilac bjezi od štuke.. :D :D :D
tigris

Post by tigris »

ma hajmo svi čuture veceraske na dejt :D :D da se popustimo :oops: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mama29 wrote: kad si riba :) Zaboravi na kasnjenje kad te ugleda :D Onda krene u suprotnom smjeru :lol: Smanta mu se skroz :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

mostarac wrote:zao mi cojeka iz dna duse. svaki dan ti to kazem :(
Ne pomaze meni govoriti, govori bolan njemu. :D :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:pa jebo majku ovdje se svi preko msn-u vjencali.. :-) :-) ..ja msn-am nekoliko godina..a niiti jedna mi nije ponudila brak.. :D :D ..jebo ih i sex vise.. :D :D :D
mojne vise edulino plakacu :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Brazzo, ja sutra slavim. Jednu divnu obljetnicu :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ovdje mi je pricala jedna djevojka kako se njena sestra mjeseci dopisivala na nekim tipom. I oboje se zaljubili, glava u nebesima. I poslije nekoliko mjeseci se dogovore da se nadju na pola puta (zive u razlicitim gradovima)
Nadju se, kad on onaj mali tip (abin?)... Ona kad se nije onesvjestila. (a nje boga mi ima)Kako se djevojka razocarala. Mjesecima je tugovala, jer joj on uopste nije rekao istinu, nego se opisivao kao izrazito visok, crn, sa zelenim ocima. Najgore od svega sto je on poslije pravog upoznavanja poludio za njom. :(
Istina, istina i istina, ma kakva ona god bila :oops:
edu

Post by edu »

kad se nadjes s nekim..i vidis da je cirkus..snimis ga iz daljine..pridjes..drzis se kao da te zub boli.. :D :D ..i kazes..joj izvini..upala..šestica..moze li drugi put.. :D :D ..u tom momentu oboje znate..da drugog puta nece biti.. :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Brazzo čestitam ........ 8) :oops:
Mama 29 ovo je vedra tema :D sve su varijante moguće :D :D tek da vidiš mene metar i žilet a lafo neki manijak :D :D ( navlačim Edua ne bi li se pomarao sa mnom :D ) ........helem Edu .......budi uporan :D :D :D :D ........da nađeš momenat .......ko tu koga jebe :D :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Vidim svi se boje zakasnjenja. :D Moj prvi sastanak sa dragim je bio zanimljiv. Ja ga prije sastanka pitala da li ima obicaj da kasni, kaze on nema :D . Ja po belaju taj dan narucim vrijeme za pranje odjece kod gazdarice, a masina kao namjerno nije htjela da se ugasi :D , ja jadnica :D stala i cekala..... btw... zakasnila oko pola sata. :D :D
Srecom pa smo bili samo prijatelji tada :D , inace bi me cekalo bog zna :? sta. :D :lol: :lol:
Vingo

Post by Vingo »

anais_nin wrote:
Vingo wrote:Al tvoj je bio u tudjini.....a ovaj je u Sarajevu.
a gdje mu je bolje da je trazi? u Bicakcica? :D
Hajde, mozes ti to i bolje.... :)
black

Post by black »

evo tebi jedna dobra stvarcica za opustanje :D

http://rapidshare.de/files/13649259/03_ ... _.mp3.html
edu

Post by edu »

manijak1 wrote:Brazzo čestitam ........ 8) :oops:
Mama 29 ovo je vedra tema :D sve su varijante moguće :D :D tek da vidiš mene metar i žilet a lafo neki manijak :D :D ( navlačim Edua ne bi li se pomarao sa mnom :D ) ........helem Edu .......budi uporan :D :D :D :D ........da nađeš momenat .......ko tu koga jebe :D :D
strumfe..ko se mara taj se voli.. :D :D ..btw..znas da te ne volim.. :D :D ..iako..ovo nije by the way.. :D :D :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

A meni čestitike.... :roll:
Vingo

Post by Vingo »

Imam osjecaj da smo otjerali oonu... :( Ili je na depilaciji... :-)
Post Reply