No name opet za SCG

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

Stitch__ wrote:
breskva wrote:And BTW publika je izabrala pelikane a ne bezimene, nisi dobro informisan :oops:
jeste, ali da su pravila koja ste VI odredili nalagala da na eurosong ide onaj ko dobije najvise glasova publike, onda ne bi bilo sve ove frke i zajebavanja :roll: ne znam zasto se bunite kad su bezimeni prosli regularno :roll:

jel njihova pobjeda moralna? to je drugo pitanje. Al moralnost nema nikakve veze sa suhim cinjenicama - a to je da su No Name zasluzili otici :roll:
pa crnogorci nece da pristanu na to, znaju da nemaju sanse. sto je i logicno. pa crna gora cela ima 620 000 stanovnika a samo beograd 2 miliona. pa ko bi imao vise glasova?
inspire_me

Post by inspire_me »

Odmah na pocetku da kazem da su meni licno bili bolji Flamingosi, i bolje bi uopste bilo da oni odu,.. ali cemu tolika frka, pa na samom Eurosongu ne pobijedi uvijek najbolji, budimo realni, koliko se puta desilo na bilo kakvim manifestacijama da ne pobijedi najbolji, pa sta??
Ovi iz srbije se jedino vade na to kako najboljoj pjesmi crnogorski ziri nije dao ni boda, najboljoj pjesmi za koga, za mene? za ognjena amidzica? za onog iz nevernih beba?? pa ne moze to biti argument..oni jesi izmanipulisani, i sad im krivo sto su ispali budale, al bodovanje je bilo regularno, sto jest jest...mada je pjesma sranje :D :D
breskva

Post by breskva »

E imam ideju :D da se SCG ipak pojavi na Eurosongu pod imenom "NO NAME" :lol: :lol:
JBT

Post by JBT »

And BTW publika je izabrala pelikane a ne bezimene, nisi dobro informisan
Ti ne znas citati. Rekoh: odlukom zirija i publike. Da im publika nije dala ono poena sto je dala, ne bi pobjedili.
Uglavnom, bezze se sporiti oko toga ko je pobjedio jer se zna ko je pobjedio a ko je na silu htjeo pobjediti (kao i uvijek).
A ako Srbiji smeta da im Crnogorci "kroje kapu" sto se onda ne odcjepe?
:)
Ali ne.... Srbija bi da se hebe a da joj ne udje.
Kako stara poslovica kaze.
:)
breskva

Post by breskva »

Ti ne znas citati. Rekoh: odlukom zirija i publike. Da im publika nije dala ono poena sto je dala, ne bi pobjedili.
Da im publika nije dala onih citavih 2000 glasova opet bi pobedili bezbeli, :oops: , elem ja sam istakla da je trebalo cestitati i pruziti ruku ali i iskazati svoje nezadovoljstvo javno...

Sve u svemu "sab me gabri"( znas satrovacki :) ) sta ce se desiti, ja navijam za tvoje ove godine..Lejlaaaaaaaa, Hari i Zeksi-Seksi:)
Ostaj mi zdrav prav i uz brdo brz :D
goeasy

Post by goeasy »

Osecam potrebu da se obratim na ovu temu posto vidim da ide u pogresnom pravcu, ovde nije u pitanju spor izmedju Srbije i Crne Gore ko ce da posalje pesmu, vec spor izmedju politike i muzike, sto je dosta ljudi i iz Srbije i iz Crne Gore potvrdilo. Flamingosi kao moralni pobednici imaju veliku podrsku iz Crne Gore posebno CG estrade (Vlado Georgijev, Sergej Cetkovic, Niggor i mnogi drugi). Utvrdjeno je da su i srpski i cg ziri prekrsili pravilnik da jedan clan zirija mora imati manje od 30 godina, a jedan clan cg zirija ne ispunjava kriterijum da uopste bude clan zirija. Komisija za regularnost izbora za ESC nije dala potpis da je predstavnik regularno izabran, tako da predstavnik za esc iz SCG nije zvanicno izabran zbog niza neregularnosti. Ostao je predlog da se ponovi izbor za po pet prvoplasiranih i iz Srbije i iz Crne Gore, ali da bude samo televoting (naravno fifty-fifty da bi bili ravnopravni). Znaci No name nije regularno izabran posto clanovi zirija (iz obe republike) ne ispunjavaju uslove iz pravilnika. Naravno da nije bilo problema to niko ne bi potencirao, ali kad je do ovoga doslo treba preispitati potpuno regularnost svega ovoga.
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Osecam potrebu da se obratim na ovu temu posto vidim da ide u pogresnom pravcu, ovde nije u pitanju spor izmedju Srbije i Crne Gore ko ce da posalje pesmu, vec spor izmedju politike i muzike, sto je dosta ljudi i iz Srbije i iz Crne Gore potvrdilo.
Nije sija nego je vrat.
Flamingosi kao moralni pobednici imaju veliku podrsku iz Crne Gore posebno CG estrade (Vlado Georgijev, Sergej Cetkovic, Niggor i mnogi drugi).
Moralni pobjednici su samo u vlastitim i velikosrpskim projekcijama. Vjerovatno ih pored ovih beogradskih Crnogoraca podrzavaju i Momir Bulatovic, Mima Karadzic i ostali "Crnogorci" zaduzeni za posrbljavanje vlastite nacije. Zbog takvih se Crnogorci i zele otcijepiti.
Utvrdjeno je da su i srpski i cg ziri prekrsili pravilnik da jedan clan zirija mora imati manje od 30 godina, a jedan clan cg zirija ne ispunjava kriterijum da uopste bude clan zirija. Komisija za regularnost izbora za ESC nije dala potpis da je predstavnik regularno izabran, tako da predstavnik za esc iz SCG nije zvanicno izabran zbog niza neregularnosti.
Kako ove neregularnosti Srbi nisu uocili prije takmicenja nego tek kada su regularno izgubili?
Ostao je predlog da se ponovi izbor za po pet prvoplasiranih i iz Srbije i iz Crne Gore, ali da bude samo televoting (naravno fifty-fifty da bi bili ravnopravni).
Lijep primjer kako Srbi zamisljaju ravnopravnost: televoting 10 miliona Srba protiv 600.000 gradjana Crne Gore u atmosferi koju su Srbi maksimalno ispolitizovali.
Znaci No name nije regularno izabran posto clanovi zirija (iz obe republike) ne ispunjavaju uslove iz pravilnika. Naravno da nije bilo problema to niko ne bi potencirao, ali kad je do ovoga doslo treba preispitati potpuno regularnost svega ovoga.
Umjesto suplje price o "postenju" jednih i "nepostenju" drugih, situaciju je jako lijepo i precizno opisao sjajni crnogorski knjizevnik Andrej Nikolaidis u novom broju Slobodne Bosne:
... Srpski dio osmoclanog zirija (po cetiri, bratski) smislio je taktiku za pobjedu. Sve premije po 12 bodova dace svom favoritu, bandu Flamingosi, dok Stevenu Faddyju, momku koji je pobijedio na Montoviziji i kao crnogorski broj 1 otisao u Beograd nece dati ni boda. Na taj nacin napravice ravnotezu sa crnogorskim dijelom zirija, koji ce svojih 12 bodova, predvidljivo, dati Faddyju. To je po 48 bodova za Flamingose i 48 bodova za Faddyja. U konacnici, odlucuju glasovi gledalaca. Posto je Srba vise, pobjedjuje njihov predstavnik.
Ali... Neko u crnogorskoj ekipi, ljubim mu pamet, smislio je genijalnu fintu kako nadmudriti Srbe. Umjesto Faddyja, za kojeg je bilo sigurno da ce od srpskog zirija dobijati nule, crnogorske dvanaeske otisle su No nameu. Na koje niko nije racunao, tako da je tom bandu srpski ziri kao vidjenom gubitniku ipak dao neke bodove. Tek kada je glasanje pocelo, shvatili su da su namagarceni. Umjesto 48, No Name je u trenutku kada je dosao red na glasanje publike imao 56 bodova. Ta je razlika, pokazalo se, bila nedostizna...
...Zasto bi za Srbe bilo posteno da glasaju za svoje, dok su Crnogorci koji to isto cine - neposteni?
P.S. Onaj Amidzic iz Flamingosa toliko je odvratan i bezobrazan da je to cudo jedno. Na srpskim televizijama prijeti No Nameu da nece smjeti doci na "njegov teren" (u Srbiju) da pjevaju, a ovamo na velika vrata dolazi da drzi koncert u Sarajevo na "tudji teren". Jos na sarajevo-x.com njegovu grupu najavljuju kao "moralne pobjednike" Sramota.
JBT

Post by JBT »

Onaj Amidzic iz Flamingosa toliko je odvratan i bezobrazan da je to cudo jedno. Na srpskim televizijama prijeti No Nameu da nece smjeti doci na "njegov teren" (u Srbiju) da pjevaju, a ovamo na velika vrata dolazi da drzi koncert u Sarajevo na "tudji teren".
Tipicno. Vec dozivljeno.

Flamingosi nisu moralni pobjednici. Oni su samo losi gubitnici. Huligani.

No name su pobjednici i "vako i nako". Bar u mojim ocima, a vjerujem da tako misli josh ljudi na ovome forumu. Dakle, ne moze se reci da forumashi sa-x-a vide Flamingose kao bilo kakve pobjednike.
:oops:
nadimak_je_vec_u_upotrebi

Post by nadimak_je_vec_u_upotrebi »

Hi! ovo je moj prvi post na ovom forumu,pa....imam tremu! :)
Ja sam iz Crne Gore i odusevili su me komentari from "sudnjidan" koga ovom prilikom pozdravljam...Flamingosi su sami sebe prozvali "moralnim pobjednicima" isto kao Zeljko Joksimovic 2004.god. kada je REGULARNO pobijedila Ruslana...srpski mentalitet,sta drugo reci...Srbi nikada nisu znali podnijeti poraz-ni kada su izgubili Kosovo,ni kada im je umro "srpski sin" Slobo,pa tako ni sada kada su u sred Beograda pobijedili Crnogorci.Oni i dalje slave Vidovdan,ljube Slobovu sliku i klicu mu,a u Sava centru Flamingosi otimaju NO NAME-u mjesto i izvode "MORALNU POBJEDNICKU PJESMU",tj.slave sopstveni poraz!..zatim,ljudima iz RTS-a je draze da 4 god. njihova drzava nema predstavnika nego da to bude neko iz Crne Gore..toliko o njihovom moralu.
Sutra ce biti donesena konacna odluka da li ce momci iz NO NAME-a ici u Atinu...Ja se iskreno nadam da hoce i da ce nam 21.maja istinski RAVEDRITI IZNAD GORA! puno poljubaca via Montenegro
muha_sa

Post by muha_sa »

Ko posjeduje kablovsku preporučujem da gleda ovu lakrdiju iz "Sava" centra
Sad se reprizira na RTS-u
sudnjidan

Post by sudnjidan »

nadimak_je_vec_u_upotrebi wrote: puno poljubaca via Montenegro
pozdravljamo i mi montenegro, narocito montenegrinke. :-D Od sveg srca zelimo da vam se "razvedri". Good luck!
Nina_1

Post by Nina_1 »

nadimak_je_vec_u_upotrebi wrote:Hi! ovo je moj prvi post na ovom forumu,pa....imam tremu! :)
Ja sam iz Crne Gore i odusevili su me komentari from "sudnjidan" koga ovom prilikom pozdravljam...Flamingosi su sami sebe prozvali "moralnim pobjednicima" isto kao Zeljko Joksimovic 2004.god. kada je REGULARNO pobijedila Ruslana...srpski mentalitet,sta drugo reci...Srbi nikada nisu znali podnijeti poraz-ni kada su izgubili Kosovo,ni kada im je umro "srpski sin" Slobo,pa tako ni sada kada su u sred Beograda pobijedili Crnogorci.Oni i dalje slave Vidovdan,ljube Slobovu sliku i klicu mu,a u Sava centru Flamingosi otimaju NO NAME-u mjesto i izvode "MORALNU POBJEDNICKU PJESMU",tj.slave sopstveni poraz!..zatim,ljudima iz RTS-a je draze da 4 god. njihova drzava nema predstavnika nego da to bude neko iz Crne Gore..toliko o njihovom moralu.
Sutra ce biti donesena konacna odluka da li ce momci iz NO NAME-a ici u Atinu...Ja se iskreno nadam da hoce i da ce nam 21.maja istinski RAVEDRITI IZNAD GORA! puno poljubaca via Montenegro
Flamingosi su imali bolju pjesmu po meni. Politika me ne interesuje.
Edin H.

Post by Edin H. »

Gledao sam ponovo ovu farsu na RTS.

Prije svega moze se primjetiti da se ni srpski ziri nije pretjerano istakao "postenjem" kao sto su oni naglasavali.
Naime od cetiri clana srpskog zirija oni su dali grupi No Name samo 8 poena (prva dva clana srpskog zirija - jedan je dodijelio 5 i drugi 3 poena). Znaci dva clana zirija im nisu dodijelili niti jednog poena. Da li su promijenili svoje odluke kada su vidjeli kako glasa crnogorski ziri?

No Name je glasovima publike dobio 8 poena (ko li ima vise glasaca - Srbija ili Crna Gora), a Flamingosi 12 poena.

No Name je na kraju pobijedio za 4 poena.

Stoga glasanje je ocigledno bilo pristrasno od strane oba zirije, samo mi se cini da se srpski ziri preracunao ne racunajuci da ce publika dati cijelih 8 poena grupi No Name.
goeasy

Post by goeasy »

Osim ovog Edina H. koji je bar (iako se ne slazem sa njim) dao svoje misljenje o pesmi i konkretno izboru za pesmu ESC, postujem njegovo misljenje, vi ostali ocigledno ne mozete bez politike i to na muzickom forumu. Da li ce se razvedriti ili nece to ce u Crnoj Gori odluciti na referendumu a ne na pesmi evrovizije, i mogu vam reci da mi je bas drago sto niko nece ici u Atinu i imati besplatnu reklamu u vreme izborne tisine. Pa bar o muzici mozete da diskutujete na ovom forumu kao o muzici, svoje frustracije iznosite na politickim forumima a mrznja prema jednom od naroda iz vase zemlje ce i vas jednog dana dovesti do referenduma, i njima ce se razvedriti. Ne bih volela da se to desi, ne bi bilo dobro ali mrznja proizvodi mrznju.
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Edin H. wrote:Prije svega moze se primjetiti da se ni srpski ziri nije pretjerano istakao "postenjem" kao sto su oni naglasavali.
Naime od cetiri clana srpskog zirija oni su dali grupi No Name samo 8 poena (prva dva clana srpskog zirija - jedan je dodijelio 5 i drugi 3 poena).
Poenta je da su im Crnogorci podmetnuli pobjednika Montevizije Stevena Faddyja kao trojanskog konja. Srbi su prema njemu bili blagonakloni kao Crnogorci prema pobjednicima Beovizije i srpskim favoritima Flamingosima, znaci davali su mu nule. I jedni i drugi su zeljeli unistiti glavnog aduta konkurenciji s tim sto su Srbi racunali da ce imati prednost na televotingu posto su 15-20 puta brojniji. E, onda ih Montenegrini fino izrade i na mala vrata provuku No Name. Umjesto da se poklope, Srbi imaju obraza pozivati se na moral i pitati kako Flamingosi nisu dobili nijedan bod od CG, a ne kazu zasto su oni nule davali Faddyju.
micika

Post by micika »

goeasy wrote:Osim ovog Edina H. koji je bar (iako se ne slazem sa njim) dao svoje misljenje o pesmi i konkretno izboru za pesmu ESC, postujem njegovo misljenje, vi ostali ocigledno ne mozete bez politike i to na muzickom forumu. Da li ce se razvedriti ili nece to ce u Crnoj Gori odluciti na referendumu a ne na pesmi evrovizije, i mogu vam reci da mi je bas drago sto niko nece ici u Atinu i imati besplatnu reklamu u vreme izborne tisine. Pa bar o muzici mozete da diskutujete na ovom forumu kao o muzici, svoje frustracije iznosite na politickim forumima a mrznja prema jednom od naroda iz vase zemlje ce i vas jednog dana dovesti do referenduma, i njima ce se razvedriti. Ne bih volela da se to desi, ne bi bilo dobro ali mrznja proizvodi mrznju.
Ove zadnje 2 recenice :-) :-) aha al u qrcu 8-)

Ja sam rekla,kad amadeus band bude predstavljao serbiju,onda cu da navijam za vas.Do tad......vooooozzzzzzzz :D
lahor

Post by lahor »

Gledao sam veceras reprizu jer nisam gledao direktan prenos.Neznam samo sta to nije bilo regularno,gledao sam glasanje i sve je proslo sasvim normalno.Ziri je glasao,publika glasala i na kraju kad su crnogorci pobijedili pocinje urlanje i zvizdanje.Srbi nikad nisu znali podnijeti poraz i zbog toga su osudjeni da gube.Cestitke za prave pobjednike a to su crnogorci. :x
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

dobili smo sta smo zasluzili. ne ide niko i gotovo. tako nam i treba.
sudnjidan

Post by sudnjidan »

goeasy wrote:Osim ovog Edina H. koji je bar (iako se ne slazem sa njim) dao svoje misljenje o pesmi i konkretno izboru za pesmu ESC, postujem njegovo misljenje, vi ostali ocigledno ne mozete bez politike i to na muzickom forumu. Da li ce se razvedriti ili nece to ce u Crnoj Gori odluciti na referendumu a ne na pesmi evrovizije, i mogu vam reci da mi je bas drago sto niko nece ici u Atinu i imati besplatnu reklamu u vreme izborne tisine. Pa bar o muzici mozete da diskutujete na ovom forumu kao o muzici, svoje frustracije iznosite na politickim forumima a mrznja prema jednom od naroda iz vase zemlje ce i vas jednog dana dovesti do referenduma, i njima ce se razvedriti. Ne bih volela da se to desi, ne bi bilo dobro ali mrznja proizvodi mrznju.
Iako nisi imenovala one sto "mrze Srbe", mislim da si, izmedju ostalog, mislila na mene. Ne "mrzim" ja nijedan narod nego mrzim licemjerstvo, bez obzira od koga dolazi. Da si malo cesce na ovom forumu vidjela bi, recimo, da mrzim licemjestvo Harisa Silajdzica bez obzira sto pripada istom narodu kojem i ja. Licemjerno je kad takav lik trazi gradjansku drzavu i vjerovatno da moje misljenje o Silajdzicevom licemjerstvu dijele najekstremniji Srbi u BiH.
Isto tako mrzim licemjerstvo Srba kad pricaju kako su oni bili "posteni" na glasanju za Eurosong, a Crnogorci "neposteni". Bila je igra "ko koga zavali" i Crnogorci su bili mudriji. I Srbi su odgovorili tako sto pobjednicima nisu dali da izadju na binu, a na bis su pozvali svoje favorite ("moralne pobjednike") ciju su pobjedu danima pripremali u medijima. Blokirali su odlazak No Namea na Eurosong. Vec vidjeno? Do you remember: blokiranje izbora Stipe Mesica za predsjednika predsjednistva SFRJ 1991., tenkovi na Sloveniju i Hrvatsku kada su izglasali nezavisnost, barikade pa agresija na BiH kada je 65 posto gradjano izglasalo nezavisnost, nelegalno gusenje kosovske autonomije, jogurt-revolucija u Vojvodini... Ili, da ne mijesamo politiku i muziku?
Hajdemo o muzici. Uvijek se na ovakvim izborima pojavi neki "favorit" ciju pobjedu pripremaju mediji, mada se te pjesme, de fakto, prvi put izvode na samoj manifestaciji i niko ih prije ne moze cuti. Zato mi je drago kad neki od tih "favorita" koji je "ulozio mnogo u pobjedu" ispushi. Sjecam se prvi put da je 1983. sve bilo spremno da pobijedi Brena i "Sitnije Cile Sitnije" i bas mi je bilo drago kada je propagandna masinerija ostala praznih ruku. Ili, kako mi je bilo drago kada je na nasem izboru Maja Tatic (Srpkinja) pobijedila tatinog sina Deena (Bosnjak) i tatinu kcerku Lilly (Hrvatica). Da je na srpsko-crnogorskom izboru praznih saka ostala, recimo, Ivana Jordan, onda bih imao razumijevanja da se neko buni: cura lijepo, prelijepo, izgleda, dobro pjeva, sama pise pjesme... Ali, oni plagijatori i samoreklameri iz Flamingosa. Boze sacuvaj!
neutral

Post by neutral »

Flamingosi su ovdje vec zvijezde...
Ognjen i Marinko su kompletne licnosti .... svestrani umjetnici...
jedva cekam da ih gledam zajedno sa Mikijem Perovicem i Draganom Marinkovicem... valjda ce ta njihova luda zezancija doci i u Sa a ne samo u BG...

A djecacima iz NN zelim da se razvedri i u glavi a ne samo iznad gora... jer bi se mogli zvati NO karijera...
ili brokeback mountain-igrosi...da jadna djeca dobiju ime :) ha ja....
breskva

Post by breskva »

Kakva drzava takav i eurosong :oops: :D
edu

Post by edu »

e jadni vi ako su vam flamingosi zvijezde.. :-) :-) :-)
edu

Post by edu »

i jos nesto..da glupost..kao i paradoks..ne poznaje granice govore sljedece cinjenice..srbi jebu majku crnogorcima i traze flamingose..a 50% flamingosa cine crnogorci..(tj crnogorac!)..to je isto kao kad skenderija urlice ubij srbina a u timu bosne igra 80% igraca srpske nacionalnosti..sto reci osim..narod = stoka!
Mahalac

Post by Mahalac »

Ja bih samo podrzao odlicne komentare forumasa "sudnji dan" koji su 100% tacni i odmjereni.

Pitam se samo da se Beopesma odrzavala u Podgorici bili onda legalno izabrani pobjednici bili izbaceni od "moralnih pobjednika".

ma fuj su :x
Sta smo mi trebali uraditi kad su one ublehe od Feminema dobili (prije1-2gd) pored odlicne Tinke i njene fenomenalne pjesme...hajmo noga trio kretenikus(feminem) naprijed moralni ponjednik Tinkia Milinovic :shock:
breskva

Post by breskva »

a 50% flamingosa cine crnogorci..(tj crnogorac!)..
Pa u tome i jeste fazon Flamingosi su pravi predstavnici SCG jer su 1:1, a i publika im je dala najvise glasova...momcici iz No Name su 100% Crnogorci -i bili su prosle godine najglasniji na konferencijama za novinare kako su dosli da predstavljaju CG bez S :D..
a i bili su prosle godine, pa zasto opet ove godine, a pritom nemaju neku pesmu....kako ste se vi lepo dogovorili pa idete po kljucu.. :D

Razvdrilo iznad gora...
i kako sve podseca na Crnaa Goraa :oops:

Ali opet pobedili su i trebalo ih se poslati ...ali o trosku Crnogorskog ministarstva za kulturu :oops: :D jebiga trosak je to :D

Napred Hari :bih:
Post Reply