Umro Slobodan Milosevic
-
mostarac
kao sto je srbija dobila odobrenje da njen vjestak prisustvuje obudkciji u Haagu, to isto bi trebala traziti BiH, ali bojim se da mi nismo za to sposobni
Jer u interesu i zapada i Srbije je bila slobina smrt, zapada jer su na red za svjedocenje trebali doci neki istaknuti svjetski politicari, a o koristi koju Srbija ima ovom smrcu ne treba ni govoriti. Nas covjek tamo mora biti, ali sumnjam da hoce. Jebiga
Jer u interesu i zapada i Srbije je bila slobina smrt, zapada jer su na red za svjedocenje trebali doci neki istaknuti svjetski politicari, a o koristi koju Srbija ima ovom smrcu ne treba ni govoriti. Nas covjek tamo mora biti, ali sumnjam da hoce. Jebiga
-
montenegrin
Ma sve nas je sjebo. I nas i vas. Al nije jedini. Samo shto vi to ne zhelite da priznate.mashenka wrote:po tvojoj reakciji, ocigledno, da je vas sjebo...montenegrin wrote:Opet vas zajeba ...
-
senada
tipicno bosanska pamet, zar ne??? dokle???? bitno je biti patriota prozivajuci se uzajamno za termine je li djubre krepalo ili umrlo i je li se dovoljno napatio!!! nebitno je koliko nas njegova prirodna ili potpomomognuta smrt moze kostati!nije nikakvo cudo sto su nas pastiri, i srbijansko-crnogorski "SANU" guslari u opancima i sajkacama zivotno odradili k'o zadnje debile!Fair Life wrote:Trebalo bi da je sve u redu... dosao je gdje treba. Zar vas ne veseli da ce se peci na vjecnoj vatri ?
Zasto se ne javljaju oni koji vjeruju u "bozju pravdu" ?
Last edited by senada on 11/03/2006 17:47, edited 1 time in total.
- Fair Life
senada wrote:tipicno bosanska pamet, zar ne??? dokle???? bitno je biti patriota prozivajuci se uzajamno za termine je li djubre krepalo ili umrlo i je li se dovoljno napatio!!! nebitno je koliko nas njegova prirodna ili potpomomognuta smrt moze kostati!nije nikakvo cudo sto su nas pastiri, i srbijansko-crnogorski SANU guslari u opancima i sajkacama zivotno odradili k'o zadnje debile!Fair Life wrote:Trebalo bi da je sve u redu... dosao je gdje treba. Zar vas ne veseli da ce se peci na vjecnoj vatri ?

-
montenegrin
Bio je majstor da zametne tragove. Nista ON LICHNO nije potpisivao. Zato su ga i koknuli. Nisu mogli da mu nadju nishta, a mogao je svashta da ispricha. Tek je trebalo da izvodi svedoke odbrane.
-
Reina
auuu "zajebo" jel to mislis pod "genocid"montenegrin wrote:Ma sve nas je sjebo. I nas i vas. Al nije jedini. Samo shto vi to ne zhelite da priznate.mashenka wrote:po tvojoj reakciji, ocigledno, da je vas sjebo...montenegrin wrote:Opet vas zajeba ...
pa ne spori niko da vam je crknuti predsjednik planirao i zajedno sa svojim sunarodnjacima izvrsio genocid... .... zato cete i odgovarat....
- Fair Life
Ovako duso draga...senada wrote:tipicno bosanska pamet, zar ne??? dokle???? bitno je biti patriota prozivajuci se uzajamno za termine je li djubre krepalo ili umrlo i je li se dovoljno napatio!!! nebitno je koliko nas njegova prirodna ili potpomomognuta smrt moze kostati!nije nikakvo cudo sto su nas pastiri, i srbijansko-crnogorski "SANU" guslari u opancima i sajkacama zivotno odradili k'o zadnje debile!Fair Life wrote:Trebalo bi da je sve u redu... dosao je gdje treba. Zar vas ne veseli da ce se peci na vjecnoj vatri ?
Prije nego sto sam dao izjavu u ulozi svjedoka haskom tribunalu pokusao sam animirati za svjedocenje neke od meni poznatih zrtava... koji su se zajedno sa mnom potucali po logorima i koji su po mnogo cemu prosli gore nego ja...
I znas li sta su mi rekli ?
Rekli su: "Nije to nasa briga... Allah dragi ce njemu suditi ?"
-
Vozdra_123
hebo on mater svoju
ovome se nisam nadao
ovome se nisam nadao
- Novi_Nick
[quote="senada"]Tacno Novi_Nik -i TUZBA je u pitanju!! ali i RS i radovan i ratko i svi drugi zlikovci mogu biti sudski pokopani pod zemlju zajedno s' njim!
SHVATAS????
Shvatam @ Senada, izgleda namjestena igra od MZ, Srbije i svih onih koji su za teritorijalnu podjelu BiH kao i unistavanje tuzbe u Haagu!
KAKO TO DA JE BAS SADA UMRO?????
Odgovara perfektno bas sada kada se vodi proces u Haagu i vode pokriveni i tajni sastanci oko Promjene BH Ustava i teritorijalne podjele BiH.
Dokle cemo gutati svaki nam podmetnut shit??????
Neznam moramo ici i raditi dalje dok ne pokusamo dobiti tuzbu u Haagu, ukinemo obadva Entiteta i ne ubacimo narod i naciju Bosanci i Hercegovci u BH Ustav.
Do kada?????
Neznam. Boricemo se kao i Jevreji sve dok ne uspijemo, vremenski neograniceno jer to nam je jedini izlaz ako hocemo da ne ostanemo bez drzave i budemo kao Kurdi bez drzave i razasuti po cijelome svijetu.
SADA tek nas advokatski tim i MI SVI MORAMO ZAHTIJEVATI PRAVDU!
SLAZEM SE!
Shvatam @ Senada, izgleda namjestena igra od MZ, Srbije i svih onih koji su za teritorijalnu podjelu BiH kao i unistavanje tuzbe u Haagu!
Odgovara perfektno bas sada kada se vodi proces u Haagu i vode pokriveni i tajni sastanci oko Promjene BH Ustava i teritorijalne podjele BiH.
Neznam moramo ici i raditi dalje dok ne pokusamo dobiti tuzbu u Haagu, ukinemo obadva Entiteta i ne ubacimo narod i naciju Bosanci i Hercegovci u BH Ustav.
Do kada?????
Neznam. Boricemo se kao i Jevreji sve dok ne uspijemo, vremenski neograniceno jer to nam je jedini izlaz ako hocemo da ne ostanemo bez drzave i budemo kao Kurdi bez drzave i razasuti po cijelome svijetu.
SLAZEM SE!
-
Vozdra_123
nazalost fair ... hebo ti nasFair Life wrote:Ovako duso draga...senada wrote:tipicno bosanska pamet, zar ne??? dokle???? bitno je biti patriota prozivajuci se uzajamno za termine je li djubre krepalo ili umrlo i je li se dovoljno napatio!!! nebitno je koliko nas njegova prirodna ili potpomomognuta smrt moze kostati!nije nikakvo cudo sto su nas pastiri, i srbijansko-crnogorski "SANU" guslari u opancima i sajkacama zivotno odradili k'o zadnje debile!Fair Life wrote:Trebalo bi da je sve u redu... dosao je gdje treba. Zar vas ne veseli da ce se peci na vjecnoj vatri ?
Prije nego sto sam dao izjavu u ulozi svjedoka haskom tribunalu pokusao sam animirati za svjedocenje neke od meni poznatih zrtava... koji su se zajedno sa mnom potucali po logorima i koji su po mnogo cemu prosli gore nego ja...
glupi mujo bude glupi mujo...
-
Dosta
Ko smo to mi i moramo li bas svi? I jel moramo bas ko Jevreji da se borimo... Nekako mi ova prica totalitarno zvuci.. I kakvi Kurdi, situacija nije ni slicna, niko nece izgubiti zemlju, ne pricaj gluposti. Srbi ti je nece i ne mogu oteti, a hoce li te Amerikanci poklopiti to ne znam.Novi_Nick wrote:senada wrote:Tacno Novi_Nik -i TUZBA je u pitanju!! ali i RS i radovan i ratko i svi drugi zlikovci mogu biti sudski pokopani pod zemlju zajedno s' njim!SHVATAS????
Shvatam @ Senada, izgleda namjestena igra od MZ, Srbije i svih onih koji su za teritorijalnu podjelu BiH kao i unistavanje tuzbe u Haagu!![]()
Neznam moramo ici i raditi dalje dok ne pokusamo dobiti tuzbu u Haagu, ukinemo obadva Entiteta i ne ubacimo narod i naciju Bosanci i Hercegovci u BH Ustav.![]()
Do kada?????
SLAZEM SE!
-
Vozdra_123
-
spongebob
Grobar Jugoslavije umro sam u zatvorskoj celiji
http://www.spiegel.de/politik/ausland/0 ... 33,00.html
inace se vec spekulise da je ubijen..
http://www.spiegel.de/politik/ausland/0 ... 33,00.html
inace se vec spekulise da je ubijen..
-
Falsh Gordon
#124 Uj
Mislim da je ovo jedini trenutak da ce cijela BiH biti ujedinjena u svojoj zalosti. Jedni sto je rikno a drugi sto jos malo nije pozivio!
-
senada
Ti nasi uzani horizonti, lazni moral, kratka pamet sa totalnim odsustvom zdravih rezona, pomogli su zlikovcima, ali i nasim djamijskim misevima da nas u tako "reprezentativno masovnom broju" presele na ahiret.Fair Life wrote:Prije nego sto sam dao izjavu u ulozi svjedoka haskom tribunalu pokusao sam animirati za svjedocenje neke od meni poznatih zrtava... koji su se zajedno sa mnom potucali po logorima i koji su po mnogo cemu prosli gore nego ja...
sta akademsko guslarsko opancarsko-cetnickoj eliti znaci ubiti jednog zlikovca da bi zastitili od odgovornosti svu silu drugih?
ako ga nisu direktno ubili onda su ga prisilili ucjenama i prijetnjama smaknuca njegove porodice.....s' obrazlozenjem da svojom smrcu spasava sve - porodicu, 2 drzave i rs, MN sudski pecat na kolektivnu krivicu i ratnu odstetu, i sve sto bi trebale srbija, cg, rs, ratko, radovan i ostala zlocinacka bagra da plate - milosevic je svojom prirodnom ili prisilnom smrcu otvorio mogucnost guslarsko opancarskom advokatskom timu da spasavaju zlocince iz sve tri cetnicke, seljacke zlocinacke vukojebine.