klub
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sana_t
- Location: The seminar on time travel will be held three days ago - Sarajevo
uf eh ja tu vec nisam bas za davanje ocjena - ne bih mogla biti objektivna a ne bih da se ljudi ljute na mene ... hmmm mozda je vrijeme za neku novu temu u ovom klubu... imam ideju samo da skontam jos kako se to radi... tj. postavlja tema u klubu

- cHupjahalic@
... ma ti definitivno upoznajes muskarce koji nemaju *uda i petlje da dozvole da njihovi osjecaji vladaju a ne njihov strah i trepet "sta-ce-drugi-reci".sana_t wrote:ali cinjenica je da se vecina muskaraca boji/ustrucava na neki nacin upustiti u vezu sa razvedenom zenom koja ima dijete. Ili su meni zvijezde trenutno takve pa me se samo kace ozenjeni muskarci![]()
![]()
no nada posljednja umire...
Sve i jednog ozenjenog tavom po glavi
- manijak1
Tema koja podupire efekt teme
kada znaš da je fakat .....the end

- sana_t
pa sad imamo apstinenciju od hrane i pica ali ona je poznatija kao dijeta... hmmm
ne znam kakva tebi pada na pamet - ja svakako apstiniram na raznim frontovima pa mogu da se ukljucim 
- zena21
#110 Re: klub razvedenih
Cao svima,onaa wrote:nisam valjda jedina???
Evo ja sam novi korisnik od danas, pa da se odmah uclanim u klub. Vidis da nisi jedina i da nas ima praaavo puno
- sana_t
#111 Re: klub razvedenih
dobrodoslazena21 wrote:
Evo ja sam novi korisnik od danas, pa da se odmah uclanim u klub. Vidis da nisi jedina i da nas ima praaavo puno
- zena21
#112 Re: klub razvedenih
Ljudi u poslu, sta ces... Sigurna sam da ce poslije biti vise forumasa on-linesana_t wrote:dobrodoslazena21 wrote:
Evo ja sam novi korisnik od danas, pa da se odmah uclanim u klub. Vidis da nisi jedina i da nas ima praaavo punoi ja sam relativno novi korisnik - izgleda da su ostali nesto u frci - pusto sve
...
- zena21
Imamo isti problem... Sve je divno i kraso, upoznas se, pijuckas kaficu, sve je ok... A onda kazes - ja imam djete... Muski se totalno promijenesana_t wrote:laradnaat koliko ja znam moze se biti sretan i kada si sam na neki nacin... ali cinjenica je da se vecina muskaraca boji/ustrucava na neki nacin upustiti u vezu sa razvedenom zenom koja ima dijete. Ili su meni zvijezde trenutno takve pa me se samo kace ozenjeni muskarci![]()
![]()
Valjda misle da odmah trazis oca svom djetetu
- black
nisu bas svi..ne trpaj nas sve u isti koshzena21 wrote:Imamo isti problem... Sve je divno i kraso, upoznas se, pijuckas kaficu, sve je ok... A onda kazes - ja imam djete... Muski se totalno promijenesana_t wrote:laradnaat koliko ja znam moze se biti sretan i kada si sam na neki nacin... ali cinjenica je da se vecina muskaraca boji/ustrucava na neki nacin upustiti u vezu sa razvedenom zenom koja ima dijete. Ili su meni zvijezde trenutno takve pa me se samo kace ozenjeni muskarci![]()
![]()
- sana_t
e to je lijepo cuti - ali na zalost ostane samo na tom "lijepo cuti" zena 21 je u pravu. I evo u ovih pet godina (koliko sam rastavljena/razvedena) nisam srela nikog da me uvjeri u suprotno 
- zena21
Pa ja vjerujem da ima izuzetaka, samo ja jos ni jednog ne upoznahblack wrote:nisu bas svi..ne trpaj nas sve u isti koshzena21 wrote:Imamo isti problem... Sve je divno i kraso, upoznas se, pijuckas kaficu, sve je ok... A onda kazes - ja imam djete... Muski se totalno promijenesana_t wrote:laradnaat koliko ja znam moze se biti sretan i kada si sam na neki nacin... ali cinjenica je da se vecina muskaraca boji/ustrucava na neki nacin upustiti u vezu sa razvedenom zenom koja ima dijete. Ili su meni zvijezde trenutno takve pa me se samo kace ozenjeni muskarci![]()
![]()
- black
opet ponavljam nismo isti svi:) a ocito je da si sretala pogresne..sana_t wrote:e to je lijepo cuti - ali na zalost ostane samo na tom "lijepo cuti" zena 21 je u pravu. I evo u ovih pet godina (koliko sam rastavljena/razvedena) nisam srela nikog da me uvjeri u suprotno
- zena21
Slazem se da su bili pogresni... A gdje se nalaze ti praviblack wrote:opet ponavljam nismo isti svi:) a ocito je da si sretala pogresne..sana_t wrote:e to je lijepo cuti - ali na zalost ostane samo na tom "lijepo cuti" zena 21 je u pravu. I evo u ovih pet godina (koliko sam rastavljena/razvedena) nisam srela nikog da me uvjeri u suprotno![]()