Banovići: Snimao pa prodavao snimke sportašica pod tušem!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Reina

Post by Reina »

kako ste samo sve zapetljali doduse kao i obicno :lol:
ne znam zasto neko misli da je ovo bolest, kakva bolest...
pa djeca tih godina gledaju kroz kljucaonice , krisom
otvorena prozorcica je sasvim normalna stvar za njegove godine....
i nista neobicno.....
ali odluciti da snima, prodaje ili ucjenjuje je vec prekrsaj....
. bilo bi dobro
ako prodje samo na razgovoru kod roditelja i skolskog psihologa...
ako ga djevojke prijave.... stvar se moze zakomplikovati.....
ako sad ne shvati da je uradio nesto nedozvoljeno i prodje
nekaznjeno na bilo koji nacin.... eto njega opet da uradi i nesto
gore.... :D
bpsang

Post by bpsang »

virgo wrote:Mali ima poduzetnički duh :lol: :lol:
i muda garant :D :D :D
Zadig

Post by Zadig »

Pored svih bolestina na ovome svijetu, toliko porodicnog nasilja i ubistava, silovanja i tako dalje, ne vidim razloga uzbudjivati se oko ovog incidenta ili ovog klinca nazvati bolesnim.

Uostalom, mali je vidio kako se to radi u svijetu i kako to sve ide na internetu, i eto uz malo radoznalosti i muda odlucio se na ovaj korak.

Opet je bolje ovo, nego da krade, ili da obija aute, ili da se tuce po utakmicama, da baca flase na policiju i tako dalje.

Ne kazem sada da ga drustvo (skola, roditelji i tako dalje) trebaju hvaliti, trebaju ga kazniti nekako sigurno (natjerati recimo da 10 dana cisti zenski klozet u sportskom centru), ali daleko je od toga da je zasluzio neku ozbiljniju ili drasticniju vaspitnu mjeru. Pobogu, mi nismo amerika, dje bi njegove roditelje vec citav tim tuzio.

PS
U kom je formatu ovaj film, ne rade mi codec-i

:D
nema slike
:roll:
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Uh sto umijemo prdekat ko i uvijek!
pa narafno da ga treba kaznit, a sad da mu se mosnje sijeku ili nesto slicno to ni u slucaju, pa u tim godinama mu u glavi sve zuji i rodjenu bi mater snimio pa na internet stavio! :roll:
sto rece drug Zadig stavit ga da cisti kaku cenifu, al dje samo npr.kake babe poso obavljaju! :D
Mene vise brine sta ce se desit sa zenskim kosarkaskim klubom? hocel ga zatvroit?u takoj sredini dje se zavidi komsiji i na kolicini govana tesko da ce nastavit sa kosarkom, volio bih da hoce, ali sto se kaze; sceri da Bog da da te beg uzme cigani nam skacu oko kuce!
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

je li vidio ko taj film? Je li opet više frke nego što treba biti ili su curice baš uhvaćene kao od majke rođene?
Zadig

Post by Zadig »

alphonse kauders wrote:je li vidio ko taj film? Je li opet više frke nego što treba biti ili su curice baš uhvaćene kao od majke rođene?
Ima film ali bez slike, samo ton
:D
stidljiv

Post by stidljiv »

Taj je 'film' ili 'link' ocigledna uvala... :-) :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Uvala ili privala...:D...ali....

You have requested the file xxxbanovici.mpg (3561472 Bytes). This file has been downloaded 65 times already

od 65 samo se Zadig pozhalio na kvalitet...:D

Laku noc i sanjajte kakva je slika uz onakav ton...:D.
pentijum

Post by pentijum »

pentijum wrote:Košarkašice?! :-? Ma da one valjaju, bile bi manekenke. :D

PS Ja skin'o ovaj fajl ali mi nema slike, samo neka muzika 'Pikaču'. :?
Nije baš da se samo Zadig žalio, ja sam odmah prijavio kvar, i još nisam popravio. :oops:
edu

Post by edu »

zena wrote:edu jel fakat ne vidish razliku...iskreno...mahala...otkako su moju ubili...koja mahala.. :roll:
pa uporedjujes bezobrazluk malca i saketanje sopstvene familije...
:roll:
:roll: ne kontam...a kada sam stavila (ne)vjest...trebalo je da uocis...kako djevojke u tim godinama...svasta na sebi vide kao (ne)savrseno...makar sve bilo ko pishta...
nemam se namjeru prepucavati s tobom...daleko si ispred mene...ti umijesh bolje, i vrlo cesto bolje od mene razumijesh srz problema...al u ovom slucaju..ne mogu skontat...mislim, sve da samo jednoj od njih smeta takav odnos nekoga prema njihovoj intimi, pa kakva god da je....puno je...

da...potpisujem sve ostalo...cece i te trice...
ne bih to nazvao bezobrazlukom..to je prije klasicna glupost jednog dijeteta koje ima 14 godina..i koje je zeljelo da barem na kratko bude glavni u raji..jebi ga..u moje vrijeme se znalo pozvoniti nekome na vrata pa pobjeci..i mi smo kontali..whhhhooowww..jesmo zajebani..ali u moje vrijeme su prozori na dvoranama bili uredno zatvoreni..i mogao si ga samo otvoriti sa unutrasnje strane..a nisamo imali ni mobitele.. :D :D ..danas su tu neki novi klinci..malo je falilo da sinoc nalupam nekog malog..(mozda malo starijeg od ovog kamermana iz banovica..)..ali kad sidjoh vidjeh da je dijete..a on u tim godinama misli da je citav svijet njegov..tako i ovaj..ne kazem da ga ne treba adekvatno kazniti..to nije ni bilo upitno..ali meni je najvise zasmetao taj "sindrom mahale"..jer onaj napisa..parafraziram..da li bi ti volio da ti golu kcerku vidi mahala..sta bi mahala poslije pricala o tome..pa nema mi gore izjave..najezim se kad neko kaze.."ne mogu ja to..vidjet ce me neko..sta ce ljudi reci.."..itd..nervira me sto ljudi zive tudjim zivotom a ne svojim..recimo da ce se roditelji tih djevojaka najvise zabrinuti sta ce neka nana reci..iz tih razloga silovane zene i ne prijavljuju ludjake koji ih siluju..da ne bi bile odbacene od sredine..tj. ako presute bit ce prihvacene (incest..veza sa stankovicem?!)..to je ono sto meni najvise smeta..danas-sutra cu biti roditelj..ako Bog da..vjeruj mi da me ovo ne bi nasekiralo da se desi mom dijetetu..ovo je samo glupost jednog malog za sada glupog djecaka..a otisao bih kod ljudi koji su odgovorni za odrzavanje dvorane pa bi se nekome najeb'o majke..jer se sutra moze desiti da lopov udje u svlacionicu..krene da krade..a u tom momentu kcerka mi udje..i on je udari..ili ne daj boze zbode nozem...

ps. mali je nasao sebi zanimanje..paprazzo..banovicki paprazzo.. :D
pentijum

Post by pentijum »

Ljudi šta je sa ovim Bobijevim filmom?! Jel' radi ili ne?! Kod mene samo 'pikaču'. :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

pentijum wrote:Ljudi šta je sa ovim Bobijevim filmom?! Jel' radi ili ne?! Kod mene samo 'pikaču'. :D
:-) E moj pentijume, ....... svi gledaju pi*ke, a ti ....... "pikacu". :-) :D
pentijum

Post by pentijum »

pape wrote:
pentijum wrote:Ljudi šta je sa ovim Bobijevim filmom?! Jel' radi ili ne?! Kod mene samo 'pikaču'. :D
Znači filmić radi?! :? Pa koji kodek treba??
pape

Post by pape »

pentijum wrote:
pape wrote:
:) Moras PP-om traziti od Bobija. :-?
Bobi
Forum administrator

Post by Bobi »

E pape, a sta da sam uploadovao neki exe file veselog sadrzhaja... :lol: ...preko 100 downloada :-) .
pape

Post by pape »

Bobi wrote:E pape, a sta da sam uploadovao neki exe file veselog sadrzhaja... :lol: ...preko 100 downloada :-) .
:D A napadose djecaka zbog voajerizma, .... :-) :zzzz:
G.O.D.

Post by G.O.D. »

mali je KILLER ba :D :D :D
Istraga je u toku. U klubu su najavili tužbu protiv uprave dvorane, a vjerojatno i protiv roditelja maloljetnika iako su se oni košarkašicama napismeno izvinuli za neugodnost koju im njihov sin nanio.
a roditelji su neke zesce akrobate kad se tako izvijaju :D :D :D :D
mostarac

Post by mostarac »

Evo ovako, ja sam sa 15 godina sa jos dva druga gledao rukometasice u Mostaru u svalcioni. Njihov trener nas je uhvatio i doveo pred punu salu rukometasica i izblamirao nas ko budale :D
To je sasvim adekvatna kazna. Dovedi malca samo da sjedi na njihovom treningu i OK. Sjebace se do bola, a pogotovo ako mu one dobace jos koju rijec :D

nema mu vece kazne
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

pape wrote:
pentijum wrote:
pape wrote: :-) E moj pentijume, ....... svi gledaju pi*ke, a ti ....... "pikacu". :-) :D
:) Moras PP-om traziti od Bobija. :-?
a jel bobi naplacuje to? :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

nema šta on ne naplaćuje
Baghira

Post by Baghira »

Djecija posla, ha ja :-) I svakako ga treba kazniti...nekih sto sati socijalnog rada :D Ali tuzba protiv roditelja? Zar to nije malo pretjerano? :?

Nego, odlicno shvatam djevojke, kako se osjecaju :D Obzirom da sam imala slicno iskustvo :D Naime, jedne godine otisli na ono Prokosko jezero. U jedno doba covjeku, tj. meni prituzilo, a WC-a nigdje ni za lijeka :D I tako rodica i ja odemo traziti adekvatno mjesto za prenosenje tereta :D Nadjosmo tako neki sumarak, zavukosmo se u ono trnje, ali ne previse, pogledali oko sebe, moze li nas ko vidjeti, nema nikog.....kad u neka doba cujemo smijeh :D Ogromna stijena iznad, koju ne vidjesmo :D A na njoj desetak klinaca sjede i smiju se, a valjda su imali i aparat :-? Poslije su me tjesili..."Haj bona, smiri se, po guzici te nece niko prepoznati" :oops: :D
Bobi
Forum administrator

Post by Bobi »

Lakshe narode sa downloadom...pade rapidshare...D...specijalni codec za gledanje movie :D mozhete downloadovati sa agrgrgrhrhrh...:D... i morate imati legalni windowse..eh to..:D...Sa-x u borbi za legalnost...:D...yeaah...:D.

@Mirci
Za tebe codeci free...obrati se codec masteru papetu..:D.
Post Reply