Greatest Shits

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Glasam za Shit broj:

1
10
33%
2
7
23%
3
4
13%
4
4
13%
5
5
17%

Total votes: 30

edu

Post by edu »

ovo je za cirkus dana.. :x :x :D ..i opet krades moje fore i fazone.. :P :D :D :D
Vingo

Post by Vingo »

FORUMOVA: SVEZNALICA, A NIJE PLAVUSA
"Iran nije Irak. Znam šta ljudi misle. Okolnosti su drugačije"
:-)
Condoleeza Rice
manijak1

Post by manijak1 »

Jej .......Pjenj ? :D :D
Vingo

Post by Vingo »

LABUDJI PJEV JEDNOG MAESTRA

Kao odgovor na optuzbe za teske finansijske malverzacije tj. kriminalne radnje, kojim se nevidjeno obogatio, Maestro Emir Nuhanovic, za "60 minuta" kaze: "To je urota protiv mene jer sam prvi Bosnjak na celu Filharmonije i jer sam uveo bajramske koncerte u repertoar....."

:kravata:

Jel jos neko "pushi" ovu pricu o ugrozenom Bosnjaku u Sarajevu?
Prenj

Post by Prenj »

FORUMOV MED I MLIJEKO SAMO STO NIJE
Mi ćemo se poslije izbora pobrinuti da BiH ponovo bude u prvom planu u onim zemljama i onim institucijama koje žele saradnju s nama. Ako se ne nametnemo, nema zapošljavanja, nema pomaka u privredi. Sve ovo podrazumijeva jedan ekonomski prostor, pojednostavljenje procedure i stvaranje povoljnijeg ambijenta za investitore. Mi moramo ofanzivno krenuti
Haris Silajdzic, utemeljitelj stranke koja je ucesnik u vlasti zadnjih 10 godina, u Avazu
Prenj

Post by Prenj »

MEDA I MLIJEKA NIKAD DOSTA
Svi su spremni investirati u BiH i privatne kompanije. Treba napomenuti da su Fond i KIA već prisutni u BiH, ali da žale što nema bolje saradnje s bh. institucijama. Kazali su da, bez obzira na to što su neke stvari do sada teško išle, žele ulagati, ali pod uvjetom da s naše strane bude sve jasnije.
Dakle, od nas se očekuje aktivniji odnos, da projekti koje nudimo budu gotovi, da nema birokratskih prepreka koje nigdje drugo ne postoje, tačnije pojednostavljenje procedure.
Haris Silajdzic, utemeljitelj stranke koja je dio svake vlade u zadnjih 10 godina, u Avazu.
Prenj

Post by Prenj »

FORUMOV KUVAJT GRADI NAS, MI GRADIMO KUVAJT
Kuvajtski fond je državna institucija koja davanjem povoljnih kredita pomaže zemljama u razvoju u izgradnji infrastrukture. - Važno je napomenuti da je ministar finansija Kuvajta kazao da u onom trenutku kada budemo spremni mi, saradnja može biti aktivirana. Za ovakvu vrstu saradnje moralo bi se angažirati jedno tijelo od desetak eksperata koji bi radili na tome da se ostvari brza komunikacija i mislim da bi se to isplatilo. To ćemo nakon izbora i napraviti jer ne koristimo mogućnosti koje nam se pružaju.
Haris Silajdzic, utemeljitelj stranke koja je na vlasti zadnjih deset godina, u Avazu
edu

Post by edu »

lakse ti je da postavis cijeli intervju.. :D :D :D
Vingo

Post by Vingo »

Nemoguce....bilo bi tesko dodijeliti samo jedan naslov u ovoj riznici....
Vingo

Post by Vingo »

FORUMOVA ( A KAKVA BI BILA NEGO) TROKUTASTA PICA

AVAZ:
Sada je i pica trokutasta

Euforija zvana piramida zašla je u sve pore života Visočana. Gotovo da nema mjesta u čaršiji koji ne nagovještava početak priče na brdu Visočica, koja je ovu sredinu izbacila u orbitu svjetske pozornosti.
Ovo je šansa koja se pruža samo jednom u životu, kažu Visočani. Ugostiteljski objekti, ako ne nose naziv po Bosanskoj piramidi Sunca, onda nude jelovnik u kojem se mogu pronaći izvrsna jela trokutastog oblika. Objekat "Huaca del Sol" na Jaliji nudi specijalitet kuće s istoimenim nazivom, a picerija "Roso Nero" u Zanatskom centru servirat će vam trokutastu picu i to s visočkom pečenicom u trokutastom zemljanom posuđu.
- Jelovnik sa starim fotografijama Visokog i Visočice, pica nazvana "piramida Sunca" i to sa našom pečenicom samo je dio ljepote koju ćemo ponuditi našim gostima. Već sada su svi oduševljeni time, a pripremamo i jedno bosansko jelo ispod saća trokutastog oblika. Ovo je naša budućnost, vidjet ćete - kazao nam je Ervin Šabović.
edu

Post by edu »

FORUMOV PIŠONJA

"Prema Severini ja ne mogu biti objektivan. Severina je cvijet koji smo Djordje Novkovic, (jos neko) i ja godinama zalijevali"

Hari Varesanovic o pjevacici i glumici - Severini Vuckovic!
Vingo

Post by Vingo »

FORUMOV DOBRI & POSTENI

Mehmed Zilic na zasjedanju PS:

"Nama treba jedan posten covjek za Predsjednika. makar on bio i Srbin"
Prenj

Post by Prenj »

FORUMOV KIDAJ NALIJEVO
Osmanagić je rekao da će se njeni zidovi moći jasno vidjeti, ali da sama piramida nikad neće biti u potpunosti otkrivena, jer bi to izazvalo poplave.
Semir Osmanagic u Nezavisnim
edu

Post by edu »

Forumov kucni ljubimac

"Ja sam ljubimac svih zivotinja"

Alija Braco Hadziosmanovic u nekakvoj emisiji na TV Alfa
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Jeste interno, ali nisam mogo odoliti... :D
BigBoss wrote: I jesu, sve su Rusi oslobodili a partizani isli iza njih i zauzimali prostor i vlast.
Jara

Post by Jara »

FORUMOVO SVI SU ONI ISTI

Da je struja dobra, ne bi je izmislio Ličanin.

Senad Hadžifejzović, u jednom od ratnih TV dnevnika, govoreći o nestancima el. struje.

( Jest' da je staro, ali je prigodno uz ovogodišnji Teslin jubilej.)
Vingo

Post by Vingo »

Ne lazi da je to rek'o!!!??????
Jara

Post by Jara »

Vingo wrote:Ne lazi da je to rek'o!!!??????
Da, rek'o je !!! To se ne zaboravlja...većina nije imala struju...
Moja ulica imala tog dana, par sati...
Mora da se još neko sjeća!
Bar oni sretnici koji su imali "prioritet", koji su krali struju od "prioriteta", sa agregata, slušali TV dnevnik putem radija koji ga je prenosio ( akumulatori)...
Bilo kasnije nešto o ovome u jednom časopisu ( urednik imenjak)...malo su preuveličali, kao Senad H. nazvao Teslu četnikom...ali nije, rekao je upravo ono što citirah...
Bilo u tom časopisu još bisera Senada H. ali i konstatacije da je i pored toga tada bio najbolji voditelj...(pricalo se da su ovi biseri zbog ogorcenosti jer su mu cetnici ranili sestru).
Last edited by Jara on 11/05/2006 16:31, edited 1 time in total.
Vingo

Post by Vingo »

Jara wrote:
Vingo wrote:Ne lazi da je to rek'o!!!??????
Da, rek'o je !!! To se ne zaboravlja...većina nije imala struju...
Moja ulica imala tog dana, par sati...
Mora da se još neko sjeća!
Bar oni sretnici koji su imali "prioritet", koji su krali struju od "prioriteta", sa agregata, slušali TV dnevnik putem radija koji ga je prenosio ( akumulatori)...
Bilo klasnije nešto o ovome u jednom časopisu...malo su preuveličali, kao Senad nazvao Teslu četnikom...ali nije, rekao je upravo ono što citirah...
Bilo u tom časopisu još Senadovih bisera, ali i konstatacije da je i pored toga tada bio najbolji voditelj...( bio je, i ja mislim...pricalo se da su ovi biseri zbog ranjavanja njegove sestre).

Ko li mu je onda ovih dana ranjen??? :-) :shock:
Jara

Post by Jara »

Vingo wrote:
Ko li mu je onda ovih dana ranjen??? :-) :shock:
He, he, ...
Možda znaju imenjaci, Senad P. i Senad A. ;-)
Harrys

Post by Harrys »

Novi_Nick wrote:USA nece napasti IRAN konvencionalnim sredstvima oruzja kao u recimo Avganistanu i Iraku. USA u saradnji sa Izraelom ima sasvim novu tehniku ratovanja sa Iranom. Testovi tog novog oruzja su se pokazali jako efektivni. Rjec je o specijalnim raketama sa kojima se gadjaju ispod mora i kroz zemlju zemljine ploce na kojima se nalazi teritorija Irana. Gadjajuci te zemljine ploce dolazi do pokretanja istih i u tom momentu dolazi do vecih ili manjih potresa tla odnosno zemljotresa. Zato vidimo na djelu u zadnje vrijeme ceste potrese u Iranu. Testovi se vrse najvise nad Islamskim zemljama. Medju zadnjim testovima koji su bili je Indonezija, Iran itd. Pratite sta ce se desavati uskoro u Iranu kao i drugim Islamskim zemljama gdje ce se sve cesce desavati tzv vjestacki zemljotresi. :shock:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

pravi-put wrote: Sve islamske drzave od Kine do Spanije daju djeci Arapska imena
Prenj

Post by Prenj »

FORUMOVA KODIRANA ISTINA
Neke riječi "Moje štikle" baš i nemaju posebno značenje
Severina u Vecernjem listu.

:lol:
Stitch__

Post by Stitch__ »

:lol: :lol:

isto Seve, na novoj:

odlucila sam ipak pjevati na hrvatskom i mnogi su me podrzali u toj odluci :D :D

zamisli te rijeci na engleskom :? :lol: :lol:
Vingo

Post by Vingo »

Stitch__ wrote::lol: :lol:

isto Seve, na novoj:

odlucila sam ipak pjevati na hrvatskom i mnogi su me podrzali u toj odluci :D :D

zamisli te rijeci na engleskom :? :lol: :lol:
Zamisli la sam
Post Reply