Ja, Vesna, uzimam Azru za svoju životnu saputnicu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

debela

Post by debela »

napadate inu bez razloga. cura je iznijela pogled, po meni veoma realno, na nacin koji te tjera da pocnes razmisljati. vjerujem da puno ljudi razmislja na slican nacin, bori se sa silom svojih i tudjih stavova, vaga za i protiv dok ne donese konacan sud o pojavi.
St.Germain

Post by St.Germain »

debela wrote:napadate inu bez razloga. cura je iznijela pogled, po meni veoma realno, na nacin koji te tjera da pocnes razmisljati. vjerujem da puno ljudi razmislja na slican nacin, bori se sa silom svojih i tudjih stavova, vaga za i protiv dok ne donese konacan sud o pojavi.
nisam je ja napadao, samo sam povlacio paralele koje su se nudile...s obzirom da je ona u poziciji kada moze da razmislja o ovome u jednoj "cistoj" sredini oslobodjenoj od pedera i kojekakvih moralnih spodoba, dajem si za puno pravo da budem cinican i zloban.
Ina

Post by Ina »

St.Germain Upisano: 20. jan. 2006. 21:38 Naslov poruke:

--------------------------------------------------------------------------------

debela (citat):
napadate inu bez razloga. cura je iznijela pogled, po meni veoma realno, na nacin koji te tjera da pocnes razmisljati. vjerujem da puno ljudi razmislja na slican nacin, bori se sa silom svojih i tudjih stavova, vaga za i protiv dok ne donese konacan sud o pojavi.

nisam je ja napadao, samo sam povlacio paralele koje su se nudile...s obzirom da je ona u poziciji kada moze da razmislja o ovome u jednoj "cistoj" sredini oslobodjenoj od pedera i kojekakvih moralnih spodoba, dajem si za puno pravo da budem cinican i zloban.

Znas, St.Germain svidjaju mi se tvoje paralele, a narocito cinizam inace moja omiljena boljka uz ironiju i bas ti hvala sto si ukazao da ipak nisam dobra, neprotiv vrlo zlobna.
St.Germain

Post by St.Germain »

meni je drago sto zivis u sredini u kojoj mozes do mile volje da razmisljas da li ces biti dobra prema pederima, ciganima, kinezima, sandzaklijama ili ne. Kad je drustvena klima takva da se indivudalna liberalnost naspram granicnih grupa drustva smatra humanoscu i ljudskoscu.
Ina

Post by Ina »

Kad je drustvena klima takva da se indivudalna liberalnost naspram granicnih grupa drustva smatra humanoscu i ljudskoscu.

Nazalost St.Germain BiH realnost je upravo takva, a individualna liberalnost tek sporadican slucaj koja se eto po tebi smatra humanoscu i ljudskoscu, po nekima dobrotom ( vjerovatno po meni kako neko nedavno ispravno uoci ) ili pak prosjecnoscu ljudskog uma da sagleda siru okolinu ili mozda se smatra jednostavno individualnim libaralizmom.
St.Germain

Post by St.Germain »

bilo kako bilo, cekajmo bolja vremena kada ce se bosansko drustvo stidjeti odnosa naspram svojih manjina.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Hera wrote:Jedini problem je sto ce to dijete (bar kod nas) vjerovatno imati problema od strane skolskih drugova itd... Mada cak i ako imas hetero roditelje ne znaci da neces imati tesko djetinjstvo...
I da, gay muskarcima jeste teze... Ja sam u svakom slucaju za detaljne provjere svih parova i njohove sposobnosti da odgoje dijete... kako str8 tako i gay... Vazan je odnos izmedju roditelja samih, ekonomska situacija...
upravo tako..

treba uvezi dozvole za djecu!! koliko idiota ima koji se zovu "roditelji" koji maltretiraju djecu :x
hebote moras imati dozvolu za auto, za brak, za oruzje...
a za djecu ne moras :-)
Fair Life

Post by Fair Life »

St.Germain wrote:bilo kako bilo, cekajmo bolja vremena kada ce se bosansko drustvo stidjeti odnosa naspram svojih manjina.
Neces docekati prijatelju...
mostarac

Post by mostarac »

car-x wrote:
furlan wrote:Pa da imamo drzavu dobijali bi i kod nas po 50.
Datum: 17.01.2006
Izrečena presuda za četvorostruko ubistvo kod Sokoca

A. DURMO
Ubici 28 godina zatvora

ISTOČNO SARAJEVO - Vojislav Planinčić (72) poglašen je krivim za četvorostruko ubistvo i osuđen je na 28 godina zatvora.

Datum: 16.01.2006
Okružni sud u Trebinju izrekao presudu Miloradu Vukoviću

V. DUKA
Ubici 30 godina zatvora

TREBINJE - Vijeće Okružnog suda u Trebinju, kojim je predsjedavao sudija Duško Popić, izreklo je juče kaznu zatvora od 30 godina Miloradu Vukoviću (21) jer je 11. marta prošle godine na izuzetno svirep način ubio svoje rođake Slobodana i Dragana Vukovića u selu Meka Gruda.
eeeeee, ali ovo su obicni kriminalci i nisu imali politicare da ih stite. Kako Sanja Vuleta dobi samo cenera ;)
mostarac

Post by mostarac »

PR80. wrote:Nisam procitala sve sto ste napisali a nije toliko sigurno ni bitno. :D

Cure su napravile veliki korak ali bojim se da ce njihov zivot biti poprilicno turbulentan jer ako i 10-ti dio naroda razmislja ovako kako dosta forumasa pise onda nije la`ko biti u njihovoj kozi. :-?
Neka im je sretno. :)
Zaboravila si pretpostaviti da forumasi spadaju u onih 10% najnaprednijih Bosanaca, jer po istrazivanjima cije vrijednosti variraju u prosjeku nas toliko nas koristi internet.
Mozes mislit kako je ostalih 90% napredno :D :(
Prenj

Post by Prenj »

FERAL wrote:FERALOV EDENLUK

Istospolne zajednice su protunaravne, jer da je Bog tako htio, stvorio bi dva Adama ili dvije Eve.

Niko Rebić, saborski zastupnik HDZ-a, u Novom listu

:lol::lol: + :lol::lol:
Post Reply