Ko kome prvi prilazi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Connaisseur Karlin

#101 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Connaisseur Karlin »

MarlboroGold wrote:
Connaisseur Karlin wrote:ooooooooooo da samo znate, kako sam ja jednm prisla tipu, naravno, znali smo se , ali opet :D
Sa sjekirom u ruci? :D
ma neeee, dolsovno mu prisla, tako sam se brzo priblizila, desio se french kiss, on se izgubio :lol:
Bellomo

#102 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Bellomo »

Pogledala sam ti natalnu kartu, kaže da si večeras moj.
Alternativac1

#103 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Alternativac1 »

MarlboroGold wrote:
cendlerbing wrote:Hajte navedite jedan konkretan primjer, kako djevojka nekulturno i seljački odgovori na prilaženje nekog momka?
1. Okrene glavu, ni da progovori, kao da nisi tu. Ili uzme mobitel da čačka po njemu. Jedna je jednom lažirala i poziv.
2. Jednom bio obučen u farmerkama i običnoj majci i duksericom preko, ono casual na kafi i priđem jednoj koja je sjedila sa drugaricom... vidi te kakav si, nit si sređen niti išta, a ti bi da JA izađem s tobom... to su svi u kafiću čuli.
itd itd

Ma ima tu kamara primjera nekulturnog ponašanja... o čoporu ženskih da i ne govorim :lol:

Potpis, naručito ove što te iskuliraju bez riječi su mi odvratne, spuco bih ih nogom u glavu ali ostanem nekako pribran... :lol:
Connaisseur Karlin

#104 Re: Ko kome prvi prilazi?

Alternativac1 wrote:
MarlboroGold wrote:
1. Okrene glavu, ni da progovori, kao da nisi tu. Ili uzme mobitel da čačka po njemu. Jedna je jednom lažirala i poziv.
2. Jednom bio obučen u farmerkama i običnoj majci i duksericom preko, ono casual na kafi i priđem jednoj koja je sjedila sa drugaricom... vidi te kakav si, nit si sređen niti išta, a ti bi da JA izađem s tobom... to su svi u kafiću čuli.
itd itd

Ma ima tu kamara primjera nekulturnog ponašanja... o čoporu ženskih da i ne govorim :lol:

Potpis, naručito ove što te iskuliraju bez riječi su mi odvratne, spuco bih ih nogom u glavu ali ostanem nekako pribran... :lol:
pa dragi oji, ne prilazite bez prvih kontakta ocima, pogledima, malo izvazete situaciju :-D :kiss:

mislim, nisam musko, ali nisam jednom prisla muskracu , sao trebate znati kad je najbolji tajming :-D
zipoo

#105 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by zipoo »

Macko, gdje izlazis? :per:
Alternativac1

#106 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Alternativac1 »

Connaisseur Karlin wrote:
Alternativac1 wrote:
MarlboroGold wrote:
itd itd

pa dragi oji, ne prilazite bez prvih kontakta ocima, pogledima, malo izvazete situaciju :-D :kiss:

mislim, nisam musko, ali nisam jednom prisla muskracu , sao trebate znati kad je najbolji tajming :-D
Ma ne prilazim više nikako, od sad tražim curu samo na preporuku... :lol:
Connaisseur Karlin

#107 Re: Ko kome prvi prilazi?

Alternativac1 wrote:
Alternativac1 wrote:

ccc, da si brzo promjenio taktiku , jes cuo :kiss: ja uzivam u flertu, koketiranju progledima i stvaranju napete situacije :-D
Alternativac1

#108 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Alternativac1 »

Alternativac1 wrote:
ccc, da si brzo promjenio taktiku , jes cuo :kiss: ja uzivam u flertu, koketiranju progledima i stvaranju napete situacije :-D
Ja ne uživam, ja bih sve sad i odmah... :evil:
moonca

#109 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by moonca »

Alternativac1 wrote:
U pravu si.
Connaisseur Karlin

#110 Re: Ko kome prvi prilazi?

Alternativac1 wrote:
Alternativac1 wrote:
Ja ne uživam, ja bih sve sad i odmah... :evil:
ja uzivam u svim mogucim koracima, step by step :-D

ili uradi ovo, ako sto se meni desilo: pricas sa djevojom o trentnj situaciji , skola, posao, nekakva situacija, i vidis ide razgovor fino, malo izvazes da li ti se dovoljno dopada, hm, i na kraju razogvora je pitas da izadjedje na kafu :D cak i ako te odbije, ostavit ces lijep utisak :thumbup:
MarlboroGold

#111 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by MarlboroGold »

Ma kakvi signali, igre i slične djetinjarije... ja na to odavno ne čekam. Ako mi se svidi prilazim unaprijed znajući da ću vjerovatno 90%+ biti odbijen i tu je kraj priče. Da čekam na te tajminge nikad ne bi bio ni sa jednom.
Connaisseur Karlin

#112 Re: Ko kome prvi prilazi?

MarlboroGold wrote:Ma kakvi signali, igre i slične djetinjarije... ja na to odavno ne čekam. Ako mi se svidi prilazim unaprijed znajući da ću vjerovatno 90%+ biti odbijen i tu je kraj priče. Da čekam na te tajminge nikad ne bi bio ni sa jednom.
ja nisma pisala o djetinjarijama , nismo n aistim talasnim duznaa i sirinama :evil:

ti vjerovatno nemas prirodni talenat flerotvanja, pa naglo prilazis ko' policajac :D
MarlboroGold

#113 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by MarlboroGold »

MarlboroGold wrote:Ma kakvi signali, igre i slične djetinjarije... ja na to odavno ne čekam. Ako mi se svidi prilazim unaprijed znajući da ću vjerovatno 90%+ biti odbijen i tu je kraj priče. Da čekam na te tajminge nikad ne bi bio ni sa jednom.
ja nisma pisala o djetinjarijama , nismo n aistim talasnim duznaa i sirinama :evil:

ti vjerovatno nemas prirodni talenat flerotvanja, pa naglo prilazis ko' policajac :D
Ne, već me to počelo smarati. Sad uglavnom klizeći :D
Last edited by MarlboroGold on 29/04/2018 02:12, edited 2 times in total.
Connaisseur Karlin

#114 Re: Ko kome prvi prilazi?

MarlboroGold wrote:

Ne, već me to počelo smarati. Sad uglavnom klizeći :D
kao se to sad radi "klizeci" :-D
MarlboroGold

#115 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by MarlboroGold »

Connaisseur Karlin wrote: kao se to sad radi "klizeci" :-D
Može i kao padobranac :D
Connaisseur Karlin

#116 Re: Ko kome prvi prilazi?

MarlboroGold wrote:
daj primjer , da mogu dati ocjenu :D
belfy

#117 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by belfy »

MarlboroGold wrote:
daj primjer , da mogu dati ocjenu :D
neces reci da takvu ponudu nisi nikada imala?
Tomahawk11
Globalni moderator

#118 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Tomahawk11 »

ja uzivam u svim mogucim koracima, step by step :-D

ili uradi ovo, ako sto se meni desilo: pricas sa djevojom o trentnj situaciji , skola, posao, nekakva situacija, i vidis ide razgovor fino, malo izvazes da li ti se dovoljno dopada, hm, i na kraju razogvora je pitas da izadjedje na kafu :D cak i ako te odbije, ostavit ces lijep utisak :thumbup:
Uh, sve sam prošao s jednom mladom kolegicom i išli čak na kafu :shock:
Znači, to je flert 8-)
E, nećemo više :run:
Ramzess Veliki

#119 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Ramzess Veliki »

duminjo wrote:A Koji je to kilturan pristup i prilazak?
Dok Sam prilazio, bilo je uvijek odma iz topa, ej ti se meni svidjas...bla bla... Hoce nece, uglavnom nece, i idemo dalje :mrgreen:
I Jel ovo Kulturno ili ne Kulturno?
Ufatis je za gujicu ... :thumbup:
Ramzess Veliki

#120 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Ramzess Veliki »

Connaisseur Karlin wrote: pa dragi oji, ne prilazite bez prvih kontakta ocima, pogledima, malo izvazete situaciju :-D :kiss:

Najbolje je prilaziti curama na svadbi kad im se jaranica udaje ... :D
Ramzess Veliki

#121 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Ramzess Veliki »

Bloo wrote:
cendlerbing wrote:Nilad se ne bih toga sjetila :hm:
Pretpostavljam da možda cure postanu neugodne ako lik ne shvati dva hinta da nije zainteresirana i da odjebe :D
Samo direktno :oops:
Vid' ti glave.
Jest' sve se slazem ... imam druga kad navali cure promijene stol, on za njima, izadju van, I on ... odu negdje, on nas gnjavi da ih idemo traziti po gradu ... :lol: Ne mozes sirovini dokazat ... kaze - one vole kad si uporan (ali valjda ne vole kad si glup :zid: ) ...
Ramzess Veliki

#122 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Ramzess Veliki »

MarlboroGold wrote:1. Okrene glavu, ni da progovori, kao da nisi tu. Ili uzme mobitel da čačka po njemu. Jedna je jednom lažirala i poziv.
Dobro si pros'o ... zamisli da je lazirala proljev.
E to bi vec bio level ... :lol:
missko

#123 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by missko »

Sto kaze jedan moj drug afriknac
Munta ga neka svabica da je guzi a on kaze uredu ali ne dans nego sutra kaze ona sto sutra nemoze sutra on kaze ili sutra ili nista kaze ona zasto.
On kaze ja sam navikao sam svoju lovinu da ubijem :D
Priroda je jbg
Bloo
Globalna šefica

#124 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Bloo »

missko wrote:Sto kaze jedan moj drug afriknac
Munta ga neka svabica da je guzi a on kaze uredu ali ne dans nego sutra kaze ona sto sutra nemoze sutra on kaze ili sutra ili nista kaze ona zasto.
On kaze ja sam navikao sam svoju lovinu da ubijem :D
Priroda je jbg
:facepalm:
Tomahawk11
Globalni moderator

#125 Re: Ko kome prvi prilazi?

Post by Tomahawk11 »

Nije ta Švabica normalna.
Post Reply