Sta raditi kad se priblizis 30.- tim godinama zivota ????
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Imam Losin poster na frizideru
:D
-
xygirl
Sahbaz wrote:Ma namah pertle za vrat vezati, pa onda za sijalicu.Sta raditi kad se priblizis 30.- tim godinama zivota ????
A u krajnjem slucaju mozes se i ozeniti.
joj koliko vas to ima da se bojite 30tih?
dajte opustite se ljudi moji... bitno je dobro se osjecati...
jos uvijek imam osjecaj da su te 30te nakeko cool... nemam blage zasto
ma svake su dobre... zivot je tu da se zivi...
docekas 30 i osjecas sa kao da ti je 20 i sve je za pet
-
mamica papucarka
#104 Re: Sta raditi kad se priblizis 30.- tim godinama zivota ???
Imam konkretan prijedloguvjek dobar gost wrote:Ima li zivota poslije tridesete, sta se mjenja, gdje smo tad. Kako da se pomirim da imam samo godinu radnog staza, kako da primim podatak da stan moram kupit, svi me pitaju kad se zenim, a ja ramenima samo sljezem. Svi govore da mi je vrijeme da se uozbiljim.... a ja njima na to odgovaram... CUJ....
Jeli mi sad vrijeme da glasam, jesam li sad zreo da bjezim odavde, je li sad vrijeme da se posvetim pravljenju djece, ili je doslo vrijeme da svjet oko sebe gledam drugim ocima?.?! Ma u stvari sto mi se vise blizi trideseta, ja sam sve ludji, nekako valjda sve ono sto sam zbog rata izgubio, sad bi nadoknadio.
Nekako ne ponasam se u skladu sa svojim godinama, zavrsio sam i fakultet, a da me isti nije promjenio. Sta Vi mislite o tome ima li zivota poslije tridesete i ima li potrebe covjek da se ponasa u skladu sa godinama u svojoj guzi ????
Hoces da te upoznam sa prijateljicom
Ima 30 i svi se cude kako se jos nije udala
- uvjek dobar gost
Cuj nije se udala, pa sta ceka prodjose joj vozovi...
-
mamica papucarka
Sa 30 foizcki se osjecas isto kao i sa 20. Malo si ruzniji, ali nema veze. Ne mnogo.
iskreno, rijetko koja zena ili muskarac u 30-im izgledaju ljepse nego u 20-im
S druge strane, zreliji si 100 puta, odgovroniji, pametniji, iskusniji...i jos uvijek si mlad.
Super mi je recenica jedne 42-godisnje zene koja kaze
Parfraziram:
Sad po prvi put iskreno zivim i uzivam u svom zivotu. Do 40 godine svi su nesto ocekivali od mene, a ja uvijek bila pod pritiskom da li cu to uspjet obaviti, sta ce reci okloina i ostala sr....
kako sam pregulila 40-u vise niko nista od mene ne ocekuje, a ja napokon zivim SVOJ zivot. Zena ima stalan posao i boli je briga da li ce napredovati ili ne. Udala se, rodila djecu, djeca malo porasla, i ona sad opusteno uziva.
malo kafica sa rajom, malo odmori, malo knjige, filmovi...
p.s meni je tek 30
S druge strane, zreliji si 100 puta, odgovroniji, pametniji, iskusniji...i jos uvijek si mlad.
Super mi je recenica jedne 42-godisnje zene koja kaze
Parfraziram:
Sad po prvi put iskreno zivim i uzivam u svom zivotu. Do 40 godine svi su nesto ocekivali od mene, a ja uvijek bila pod pritiskom da li cu to uspjet obaviti, sta ce reci okloina i ostala sr....
kako sam pregulila 40-u vise niko nista od mene ne ocekuje, a ja napokon zivim SVOJ zivot. Zena ima stalan posao i boli je briga da li ce napredovati ili ne. Udala se, rodila djecu, djeca malo porasla, i ona sad opusteno uziva.
p.s meni je tek 30
-
mamica papucarka
ma ja sam plakala od smijeha kada mi je pricala svoje dogodovstine.uvjek dobar gost wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj nije se udala, pa sta ceka prodjose joj vozovi...
P.s lako je meni plakat kad sam se udala i rodila bebicu
- uvjek dobar gost
Ma mogu misliti, kad moja familija nosa moje slike i trazi mi curu, mogu mislit samo sta se njoj dogadja u ovoj nashoj sredini punoj konzervi..mama29 wrote:ma ja sam plakala od smijeha kada mi je pricala svoje dogodovstine.uvjek dobar gost wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj nije se udala, pa sta ceka prodjose joj vozovi...![]()
-
PR80.
Ocekuj kad se ozenis da ce par mjeseci poslije gnjaviti i pitati: gdje je bebaaaaauvjek dobar gost wrote:Ma mogu misliti, kad moja familija nosa moje slike i trazi mi curu, mogu mislit samo sta se njoj dogadja u ovoj nashoj sredini punoj konzervi..
P.S. Pitao jedan momak mog rodjaka (rodjak ima 33): sto se ne zenis, odose godine?
A moj rodjak njemu je odgovorio: pa nek idu, nece mi pobjeci.
-
mamica papucarka
Znas sta joj radeuvjek dobar gost wrote:Ma mogu misliti, kad moja familija nosa moje slike i trazi mi curu, mogu mislit samo sta se njoj dogadja u ovoj nashoj sredini punoj konzervi..mama29 wrote:ma ja sam plakala od smijeha kada mi je pricala svoje dogodovstine.uvjek dobar gost wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Njena mama pozove prijateljicu na kafu, a ova ko fol dodje sa sinom
Moja prijateljica se samo uljudno upozna i razguli u svoju sobu
U 30-im postajes uzasno probirljiv i zaboravis da smo svi nesavrsena bica
Dok smo bile mladje, kod nas u zenskoj raji je uvijek bio fazon "sve je super dok ne pocnes izlazit u Loru"
ne znam da li jos uvijek radi taj kafic, ali se sjecam da su tamo uvijek u onome izlogu sjedile napucane tetice (tako smo ih tada zvale) i smekile sta se desava.
A momci su bili zalizani, u odjelima...ko fol uspjesna elita
- uvjek dobar gost
Lora je od pocetka ove nove godine permanentno zatvorena, sad na pauzi imam problem gdje piti kafu...
Ja ljudi imam godina koliko imam i bash zbog toga sad odoh pred skupstinu...
Pozdrav i hvala svima bash ste mi uljepsali dan sa svojim kmomentarima.
Ja ljudi imam godina koliko imam i bash zbog toga sad odoh pred skupstinu...
Pozdrav i hvala svima bash ste mi uljepsali dan sa svojim kmomentarima.
- uvjek dobar gost
Lace wrote:ma znate sta...ja cu se spetljat s gostom...pa cemo oboje uzeti manji kredit i kupiti stan...imamo poslove...a i djecu cemo napraviti za koju godinu![]()
![]()
rijesen problem
-
mamica papucarka
ceka, cekaj... koliko sam skontala Lace je malo mladja od moje prijateljice
Stanite ljudi, idemo po prioritetima
Stanite ljudi, idemo po prioritetima
-
G.O.D.
lakse je onda na jumbo oglasne table po gradu da postave tvoju sliku i da napisu: hitno se trazi mlada za ovog junakauvjek dobar gost wrote:Ma mogu misliti, kad moja familija nosa moje slike i trazi mi curu, mogu mislit samo sta se njoj dogadja u ovoj nashoj sredini punoj konzervi..mama29 wrote:ma ja sam plakala od smijeha kada mi je pricala svoje dogodovstine.uvjek dobar gost wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lace
G.O.D. je puter...mada ne izgleda tako...al ima brataPR80. wrote:Osevapila bih se da koju jaranicu iz dijaspore spetljam sa gostom i drugima preko 30.G.O.D. wrote:lakse je onda na jumbo oglasne table po gradu da postave tvoju sliku i da napisu: hitno se trazi mlada za ovog junaka![]()
![]()
![]()
U red... koliko vas ima?
-
edu
definisi termin spetljam..PR80. wrote:Osevapila bih se da koju jaranicu iz dijaspore spetljam sa gostom i drugima preko 30.G.O.D. wrote:lakse je onda na jumbo oglasne table po gradu da postave tvoju sliku i da napisu: hitno se trazi mlada za ovog junaka![]()
![]()
![]()
U red... koliko vas ima?
-
G.O.D.
a sta je sa nama ispod 30???PR80. wrote:Osevapila bih se da koju jaranicu iz dijaspore spetljam sa gostom i drugima preko 30.G.O.D. wrote:lakse je onda na jumbo oglasne table po gradu da postave tvoju sliku i da napisu: hitno se trazi mlada za ovog junaka![]()
![]()
![]()
U red... koliko vas ima?
za nas nema jaranica iz dijaspore???
- Lace
edu ti svakako nisi u zelejnoj kategoriji 30+edu wrote:definisi termin spetljam..PR80. wrote:Osevapila bih se da koju jaranicu iz dijaspore spetljam sa gostom i drugima preko 30.G.O.D. wrote:lakse je onda na jumbo oglasne table po gradu da postave tvoju sliku i da napisu: hitno se trazi mlada za ovog junaka![]()
![]()
![]()
U red... koliko vas ima?
![]()
![]()