Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edu wrote:volim ujesti sve ono sto me nervira..nervira me sto neko nakon godinu dana veze sa djevojkom dodje na forum i pita sta joj pokloniti..pa ako nisi za godinu dana skontao sta voli skoci sa zgrade..ili nemoj joj nista ni kupovati..a onda se vi raskokodakale..onako kako samo vi znate..sticajem okolnosti.. ..herka je ta koja prednjaci..i to ne samo na ovoj temi..
Vidi momčino, ja u biti i nisam pokrenuo ovu temu zato što ne znam šta to djevojka voli, ili šta bih sve mogao kupiti za poklon. Htio sam čuti malo ovih iskustava i stavova drugi ženskih osoba kako bi me navele na što bolje razmišljanje. A to sam i postigao. Nije stvar u tome šta ona najviše voli, šta je njen ukus. Po tome bih vjerovatno kupio ono što je najčešće spominjala u ovih godinu dana i to je vjerovatno logika kojom se ti vodiš. Ja sam htio da smislim nešto originalno, jedinstveno, neočekivano, a to sigurno nije nešto što je ona često spominjala ili što voli od ranije. Hoću da to bude nešto što će joj se svidjeti od tog trena pa nadalje.
@Murat
Ovo što si napisao je fenomenalno. Osim, naravno, ako nema nekih perverznih konotacija.
E hebaji ga, ja mislio da cu naci nesto interesantno jer i ja imam slican problem kad ono, svi samo melju gluposti.
Ostaje mi samo da svezem masnicu oko chune.
Hajde kad ste navalili.
Paintball je ipak upalio, bio je ''super provod i originalno''.(tnx Flora )
Uz to je još bila jedna sitnica, u vidu ''Lolite'' pomenute na početku teme. Eto.