Dragane Marinkovicu!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Vidim da masni ima fanova, znaci tranzicija jos nije prosla.
Propast1

Post by Propast1 »

horns&drums wrote:
Propast1 wrote:Ja neznam kako neko ima toliku mastu da dragana poistovjecuje sa ALI G jem.... c,c,c,c smijesno...
Jeste smijesno, Dragan je bijelac a AliG je mulat :D:D

Dragan Marinkovic ljubi zenu u sisu isto kao i Ali G. Dragan Marinkovic (u svojim ranijim emisijama) diskreditira kompletan zenski rod isto kao i Marinkovic. Dragan Marinkovic organizira hrvanje u blatu, Ali G hvata zene po cesti i dijeli letke za svoj privatni gang bang na plazi.

O's jos?
c,c,c,

Ja se nekad stvarno zabrinem o tome kakvi smo mi narod. ALI G neznam sta ti mislis o njemu ali on je prije svega vrhunski priznati umjetnik... Bar u muzici. Kad radi muziku po satu moze zaradjivati vise nego Aluminijum mostar... valjda je to dovoljno. Drugo ALI G pravi satiru od zapadnih pravila koja svi kao postuju a koja vecina zanemaruje u stvarnom zivotu... I sto neko rece on sam radi stvari da bi provocirao javnost.

A sta radi Marinkovic??? To cu prepustiti sebi

U međuvremenu, po mom ako neko zna onu ženu sto ju je onaj hojrat napastvovao po nagovoru maloumnika, nek je po savjetuje i nek zena rjesi svoje probleme. Prvo zena da je pametna mogla bi tuziti i marinkovica i OBN i uzeti sigurno preko 100.000 KM za ono sto se desilo na MACA ŠOU. Kad pojedinci sto tuze za klevetu za 'nisam rekao 500 vec 5' uzmu 5.000 KM, ova zena ako je stvarno bilo onako kako je prikazao marinkovic mogla bi tuziti sve njih za seksualno napastvovanje, seksualno izrabljivanje, omalozavanje i dusevnu bol.

Da malo bolje znam KZ, vjerovatno bi tvrdio da kada bi to zena htjela neko bi malo i zatvora zaglavio.

Na kraju nije da mi smeta maca ili njegov show, al dokle ce ova zemlja bti jebena vukojebina.... DOSTA
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

nisam gledao
ali po ovome što sam pročitao ovdje...

UŽAS :(
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Celicna_saka wrote:Vidim da masni ima fanova, znaci tranzicija jos nije prosla.
celicni, de se jednom pocesi sakom po celu ....
:roll: znaci, ako serem protiv Mace, onda sam moralista...ako pricam pozitivno o Maci, onda sam njegov FAN....
bog vam svima pamet i zdravlje dao, ako ja sa 26 godina trebam biti BILO CIJI fan, onda bih trebala ici na psihijatriju i dobro se preispitati....
jedna je stvar prokomentarisati nesto sto vidis na TV,a druga je stvar BITI PAMETAN I SUKNUTI GA NEKOME (ovo velikim slovima je sarkazam)...
Celicni, to se ne odnosi samo na tebe, vec na sve one koji jos uvijek misle da postoje samo DVA TABORA, ZA i PROTIV Mace....
zamisli, ima ljudi koje zivo boli cosak i za Macu i njegov show...
:-D
hajd zdravo
flora.sa

Post by flora.sa »

mIRCerka wrote:da se Branka Black Rose nije trebala skidati u udarnom terminu, to stoji...
ali je Maca svojim perifernim dnevnikom, pogotovo reklamama pokazao kolike smo ovce i sta sve prolazi kod nas...
porvo krckanje oraha guznim obrazima - reklama za fitnes....
onda HAVA, novi deterdzent....
mene su suze oblile....
a tek vremenska prognoza....
sad sam sa vodolijom pricala o tome, i iskreno da vam kazem jedino lose sto sam vidjela u svemu je pricanje vica o Ciganima onim trubacima....
al et, Maca je to, da mu se oprostiti...
kome smeta Maca, imate Krizic Kruzic :D:D:D:D:D i Archija :D
mirci i meni su reklame bile super, pa svi oni ljudi koji su se pojavili u njegovom showu su bili tu svojevoljno, neki su tu uzeli i dobru pinku...ali Mirci zamisli da tebe, ili tvoju mamu, tetku, sestru neko onako javno izblamira, samo da bi sebe izreklamirao i dobio na publicitetu...sto je previse previse je...i ko kaze da nije samo neka se zamisli u takvoj situaciji i nece vise tako misliti...

znam da je poredjenje ruzno, ali sta da neko njegovog sina namlati, pa jos pusti na TV-u...
poredjenje je cisto da bi se pokazalo da to nije u redu...
da je mene tako javno izblamirao, moj stari bi bio spreman da ga ubije!!!!
ako ga ja prethodno ne bih ubila!!!!
kretencina...
trinaesti

Post by trinaesti »

a, vidi!
I niko se nije sjetio pomenut ismijavanje mentalno nedovoljno razvijenih osoba u antitalent show-u,...
podsjetilo me na krkana adija sarajlica i njegovo ismijavanje bolesnih ljudi u krkanskim vatrenim ulicama...
zasto niko nije primjetio? jer je narod stoka - prati trendove - a sad je fol i trend branit zene i njihova prava... popularna su i prava zivotinja...
to dovoljno govori koliko je stoke u bih,...
koliko ce iste te stoke ustati da "brani" zene, jer je eto neki krkan na tv-u hvat'o neku prolaznicu "za supak" - a to kako ta ista stoka postupa sa svojim zenama, to nije za pricu... ali bitno je biti dio stada koji se dize da brani prava zena jer je eto to u modi...
za mene je onaj striptiz veci udar za zene i njihov ugled i polozaj u drustvu nego to isto fatanje "za supak". a na striptiz se vidim, niko ne buni. buni se samo u smislu kako nije dobar termin zbog djece.
niko se ne buni na cijeli koncept emisije koji ukazuje da su zene za striptiz, da su zene za hrvanje u cokoladi, da su one samo zecice koje treba prodmirit (poslije emisije - kako i rece dragan, ako se ko sjeca), one su one koje treba ufatit "za supak" za cvaju.
od svega navedenog vama, pa cak i zenama na forumu ovdje smeta samo zadnje. to pokazuje pravi odnos prema zeni u bih danas. sve dok je neko na ulici ne ufati za supak je u redu.
zato nam i jest ovako kako nam je. zato zenama i jest tako kako im je.
bolje ni one ni mi onda ne zasluzujemo.
Vi se borite za prava zena bas kao sto se i ljubitelji zivotinja bore kad donesu cincilu u kavezu u talk show i govore kako je eto nehumano ubijati te prekrasne zivotinje radi bundi
Mahalac

Post by Mahalac »

Zensko bice koje je uhvaceno za guz je dio ekipe sto se na odjavnoj spici i imenom potvrdjuje ali samo to definitivno nije poenta niti je jedino "Maca" poenta.
Nesto drugo je ovdje na djelu sto bi se moglo nazvati medijski teror i pitanje je kako protiv toga.
Valjda kad postanemo drazava :shock:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

@trinaesti, kako bi bilo da ti malo procitas sve postove i onda pocnes svima da vazis... Spavas prijatelju, spavas!
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

mIRCerka wrote:
Celicna_saka wrote:Vidim da masni ima fanova, znaci tranzicija jos nije prosla.
celicni, de se jednom pocesi sakom po celu ....
:roll: znaci, ako serem protiv Mace, onda sam moralista...ako pricam pozitivno o Maci, onda sam njegov FAN....
bog vam svima pamet i zdravlje dao, ako ja sa 26 godina trebam biti BILO CIJI fan, onda bih trebala ici na psihijatriju i dobro se preispitati....
jedna je stvar prokomentarisati nesto sto vidis na TV,a druga je stvar BITI PAMETAN I SUKNUTI GA NEKOME (ovo velikim slovima je sarkazam)...
Celicni, to se ne odnosi samo na tebe, vec na sve one koji jos uvijek misle da postoje samo DVA TABORA, ZA i PROTIV Mace....
zamisli, ima ljudi koje zivo boli cosak i za Macu i njegov show...
:-D

hajd zdravo
Da ne filozofiram puno, za mene je nerazumljivo da neko moze kazati ista afirmativno vezano za navedenog stvora i njegov "rad", a kamo li jos to i sa dodatnim simpatijama propratiti.
Last edited by Celicna_saka on 04/01/2006 11:15, edited 1 time in total.
flora.sa

Post by flora.sa »

trinaesti:niko se ne buni na cijeli koncept emisije koji ukazuje da su zene za striptiz, da su zene za hrvanje u cokoladi, da su one samo zecice koje treba prodmirit (poslije emisije - kako i rece dragan, ako se ko sjeca

kao sto vec rekoh, cure koje su se pojavile u showu su tu svojevoljno...bila je cak i aducija za Macine "pomagacice"...
antitalenti su se takodje pojavili svojevoljno...
hrvacice u cokoladi su cure zeljne paznje, a ne mogu je privuci ni na koji drugi nacin, valjda, osim tako...opet svojevoljno...

jedino ona guska nije tu bila svojevoljno...sto ga ne pokaki :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Floriana, ne znam jesam li dovoljno jasno napisala, ali evo opet...
MACA je svojom prvom epizodom pokazao da kod nas stvarno SVASTA prolazi...
samo skontaj vremnsku prognozu...pa one reklame...ja sam saltala tamo vamo....Branku sam prepoznala tek kad se skinula, vidim poznate mi grudi :D svaki express i svet ne prodje bez njih...
skrivena kamera je bila malo neukusna, ipak smo mi mala zajednica, ne ide to...ali pogledaj JUST FOR LAUGHS ili kako se vec zove ona 5minuta skrivena kamera....malo malo pa je fatanje za dupe u pitanju...
mene zivcira ono sto sad svi kao prigovaraju Maci, a MACU kao takvog znam od 1993. ili 1994., sa Sarajevskih Skica....

" Sta ste uradili od moje potpuno nove kosulje? Upropastili ste je!!!!"
"Mrsh!" :D kralj reklame....

sto se tice ismijavanja ljudi koji nisu bas skroz svoji, ipak smatram da je tu podjednako kriva i familija onog momka koja je dozvolila da se za neku bijedu od honorara svi smiju njihovom sinu....

Trazili ste, eto vam ga na! :D
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Trazili ste, eto vam ga na!

to je to, zato sto ste Vi to zaiskali.......
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Celicna_saka wrote:
Da ne filozofiram puno, za mene je nerazumljivo da neko moze kazati ista afirmativno vezano za navedenog stvora i njegov "rad", a kamo li jos to i sa dodatnim simpatijama propratiti.
i meni je druze nerazumljivo kako mozes biti tako ogranicen ....
isla sam jednom an snimanje PILE I MACA SHOW.... i tokom svake pauze su i Pile i Maca skakali oko djece i izvinjavali se do bola zbog prostakluka...
a svi serete na njih...
okivate Kiketa u zvijezde, a kike se na svakom drugom snimanju izdere na djecu da imaju traume po par mjeseci....
veni, vidi, pobjegoh...
toliko...
PS Da se razumijemo, i ja smatram da je Maca uhljup, ali nam ga je svima suknuo do balcaka ..... jer evo prodjose 4 dana od prve epizode, a mi jos uvijek pricamo...on je postigao sto je htio... :D
lijep pozz
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Draga Mirci nista od onog kretenizma nisam trazio, u tome i jeste stvar! 90% gledalaca je naslo barem nesto negativno u cijeloj emisiji - ako ne i cijelu emisiju! Zato se onda postavlja pitanje da li je opravdano da tako jedno sranje sa takvim jednim slobodno cu reci SERONjOM na celu postoji?! :x :x :x Dajmo ljudi, pocnimo se odvajati od krkanluka! pogotovo nepotrebnog!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

daduli_sa wrote:Draga Mirci nista od onog kretenizma nisam trazio, u tome i jeste stvar! 90% gledalaca je naslo barem nesto negativno u cijeloj emisiji - ako ne i cijelu emisiju! Zato se onda postavlja pitanje da li je opravdano da tako jedno sranje sa takvim jednim slobodno cu reci SERONjOM na celu postoji?! :x :x :x Dajmo ljudi, pocnimo se odvajati od krkanluka! pogotovo nepotrebnog!
Daduli oko, ne moze svaka emisija na svim TV stanicama biti po tvom ili mom ukusu....
ne znam da li si pratio OBN Talente....
sve fol rokeri u publici, to se rezu na Tifine pjesme....to se trese Zetra...izadje Erna Dzeba, zapjeva nesto od Indire - Wannabe Shakira - Radic a tad nastane lom, stampedo....
Vecina nas u Sa ima kablovsku....bilo je izbora mashala....
a nasim prdoklacenjem samo pravimo reklamu Maci...
ako vam vec nesto smeta, onda pisite CRA/RAKu i obrazlozite.... :D

ako vidite da je nesto poskupilo vise od 17%, prijavite monitorima, nemojte se samo zaliti....time zamarate sve nas, a postizete APSOLUTNO nista :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

De ba, nemoj mi odmah po ocima... :-) :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ali G je svjetski priznati "umjetnik" zato sto je imao srecu da zivi u Engleskoj, a ne na Balkanu, pogotovo u Bosni gdje funkcionira sindrom stihije i gdje se moze dovoditi znatizeljnike iz cijelog svijeta da vide nepotizam na djelu.
Koliko znam, Ali G se bavio muzikom i bio poznat u blago lokalnim okvirima, ljudima koji su slusali tu vrstu muzike. Tek kada je poceo hvatati zene za sise i guzice, zajebavati kazahstance (ni krive ni duzne) i sta ti ja znam postao je svjetski poznat. Cast njemu sto je ismijavao zapadni sistem vrednota ali u svemu tome vise ga je dekadencija dovela tu gdje jeste. Zato i nisam usporedio Michaela Moorea i Dragana Marinkovica, nego Ali G-a i Marinkovica.

Sta Marinkovic radi? Ismijava papke, nista vise. O tome je l' i sam papak ostavljam da kaze neko ko ga doista poznaje. Striptizeta zeljna paznje, orkestar zejan prepoznatljivosti i mnostvo cura koje se vrte ispred kamera nebi li ih neko prepoznao. Vrhunac dekadencije u lokalnim okvirima.

Nego, rekoh, ne smeta meni to sta on radi, ima braTE daljinski pa se promijeni kanal i gotovo. Nego spominju se tuzbe, zabrane od RAK-a i slicno.Kao da nam je Causesku predsjednik jebo te, sad ce prijedlog da se Marinkovica kamenuje pred Vjecnom...

Emisija neka ide samo u malo kasnijem terminu zbog djece, a sto se tice hvatanja zena za supak mislim da se obn obezbijedila po tom pitanju, mislim nisu od jucer. Ili su platili zeni ili su nasli rupu u KZ pa znaju da im ne mogu nista. I nije OBN drzavna televizija tako da ne vidim razloga za paniku.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

daduli_sa wrote:De ba, nemoj mi odmah po ocima... :-) :D

OČI MOJE LIJEPE!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

e sad idem radit...laka vam noc...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

daduli_sa wrote:
Laku noc?!? :-) Jesi li ti sigurna da si ti to moje OCI spominjala.... da nije sta drugo... :shock: :D :zzzz:
ja LAKU NOC kayem kad mi padne mrak na oci.....
a moram raditi , brdo posla me ceka, a mrsko mi....
valja platiti 6 KM pretplate za telfon, a ukupni trosak sa BIVSOM PRETPLATOM MI JE BIO 10 - 15 KM ranije.....
valja platiti 6 KM pretplate televiziji.....

valja platiti 1,77 KM za litar ulja....
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Mislis kratko receno valja platiti svasta nesto ne racunajuci Gospodina Pedevea?! Jos kad ti se on nakali na kosti... mozda te bude manje na forumu.... UUUUUU! Panika! Dole Pedeve! :D
Legendo ziva!
Propast1

Post by Propast1 »

mIRCerka wrote:
daduli_sa wrote:Draga Mirci nista od onog kretenizma nisam trazio, u tome i jeste stvar! 90% gledalaca je naslo barem nesto negativno u cijeloj emisiji - ako ne i cijelu emisiju! Zato se onda postavlja pitanje da li je opravdano da tako jedno sranje sa takvim jednim slobodno cu reci SERONjOM na celu postoji?! :x :x :x Dajmo ljudi, pocnimo se odvajati od krkanluka! pogotovo nepotrebnog!
Daduli oko, ne moze svaka emisija na svim TV stanicama biti po tvom ili mom ukusu....
ne znam da li si pratio OBN Talente....
sve fol rokeri u publici, to se rezu na Tifine pjesme....to se trese Zetra...izadje Erna Dzeba, zapjeva nesto od Indire - Wannabe Shakira - Radic a tad nastane lom, stampedo....
Vecina nas u Sa ima kablovsku....bilo je izbora mashala....
a nasim prdoklacenjem samo pravimo reklamu Maci...
ako vam vec nesto smeta, onda pisite CRA/RAKu i obrazlozite.... :D

ako vidite da je nesto poskupilo vise od 17%, prijavite monitorima, nemojte se samo zaliti....time zamarate sve nas, a postizete APSOLUTNO nista :D
Ma ne seri zivota ti

Ljudima je krivo sto zivimo u takvom drustvu u kojem ces ti naci nekakvo opravdanje za marinkovicevu emisiju.

Ljudima je krivo sto neko misli (nemora biti da nije istina) da je striptiz vrhunsko dostignuce kreatora najgledanije emisije u BiH

Ljudima je krivo sto ce bez obzira na sve to biti najgledajnija emisija i sto je to jos samo jedan dokaz da je sve otislo u p.m.

I meni je krivo sto ti seres. nesta pricas sto nema veze s vecinom komentara ovde. pricas svidja ti se vremenska prognoza.... halo shvati ne prica niko o vremenskoj prognozi ili o HAVI. Vidis li ti nekog ovde na forumu da to interesuje?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Propast1 wrote:
Ma ne seri zivota ti

Ljudima je krivo sto zivimo u takvom drustvu u kojem ces ti naci nekakvo opravdanje za marinkovicevu emisiju.

Ljudima je krivo sto neko misli (nemora biti da nije istina) da je striptiz vrhunsko dostignuce kreatora najgledanije emisije u BiH

Ljudima je krivo sto ce bez obzira na sve to biti najgledajnija emisija i sto je to jos samo jedan dokaz da je sve otislo u p.m.

I meni je krivo sto ti seres. nesta pricas sto nema veze s vecinom komentara ovde. pricas svidja ti se vremenska prognoza.... halo shvati ne prica niko o vremenskoj prognozi ili o HAVI. Vidis li ti nekog ovde na forumu da to interesuje?
a ti sad kao procitao moja tri posta na ovoj temi...i ti si sad svojim komentarima bolji od Mace....
nisi ...skontaces ti to....

ja sam gledala skoro cijelu epizodu pa se smatram kompetentnom da prokomentarisem....
sve...i reklame..i antitalente, i antimilijunasa...

a ti prvo skontaj sta zelis reci, pa onda pljuj po meni ili bilo kome...
jer, MACA je makar placen za svoj papanluk...a tebe niko ne placa za to na forumu :D
Vingo

Post by Vingo »

Ja cu zapjevat...jos su praznici... :-)

O, nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne gdi god stigne. Ma, svaka njima čast.
Krivi smo mi. Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.
///////////////////////////////////////////////////////////////
Ponekad pomislim da je TV program, takav kakav jeste, osmisljen od strane vrhunskih strucnjaka za pomjeranje svijesti, tj. ispiranje iste.
Ali nije.
Sljedeci put, kad vas wtf is Maca nasekira, dodjite pred skupstinu. Ako nista, da se ibretimo zajedno.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Vingo wrote:Ja cu zapjevat...jos su praznici... :-)

O, nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne gdi god stigne. Ma, svaka njima čast.
Krivi smo mi. Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.
E zbog ovoga ja pjenim... Mogu ja slobodno saltung na daljinskom dalje i rijesen problem ali onda korov nastavi dalje... I na cemu si onda?! ne smijes vise uskoro ni izaci vani jer je korov toliko uznapredovao da si slijedeca zrtva vec i ti!
Vingo

Post by Vingo »

Na cemu smo onda?
Ja na platou danas u 5 i 15. :)
Post Reply