auto koje pruža sve!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Murisno1
pa dobro nije ta cijena neko mjerilo...
sad ka dpogledas,stvaranjem konkurencije, sva su auta i lijepa i dobra ...
ali pazi opet ta cijena od 32000 eura nije mala s obzirom da je pocetna...
znaci neki 4.2 motor naprimjer će sigurno ići do 50000 eura pa mozda i vise... ma sta ja znam
i ovako i onako kod nas nit ga imas kud vozit a valja ti ga u spavacu sobu sa sobom ostavljat da ga neko ne lapi...
sad ka dpogledas,stvaranjem konkurencije, sva su auta i lijepa i dobra ...
ali pazi opet ta cijena od 32000 eura nije mala s obzirom da je pocetna...
znaci neki 4.2 motor naprimjer će sigurno ići do 50000 eura pa mozda i vise... ma sta ja znam
i ovako i onako kod nas nit ga imas kud vozit a valja ti ga u spavacu sobu sa sobom ostavljat da ga neko ne lapi...
- Qler
http://volkswagen.blogger.ba/
evo ima recenzija nineacove najdraze, a odmah poslije tast svima nam dragog
i covjek je objektivan skroz
:D:D:D:D:D:D:D:D
evo ima recenzija nineacove najdraze, a odmah poslije tast svima nam dragog
-
Murisno1
samo po meni je malo pretjerano sa enterijerom... sta ja znam mozda mi se ne sviđaju boje (kad bi bila crna koža bilo bi super
)..
i kako sad kad motaš PUNI baratat s onim volanom... nemože ić glat ko na ovim običnim
... zapetljaću se!
sve u svemu dizajn je ekstra a vidim da Audi sprema nekog bjesnog coupe-a samo ne mogu da ga nađem... čini mi se da je nalik ovome fordovom!
joj sta ljudi rade ebo te patak!
i kako sad kad motaš PUNI baratat s onim volanom... nemože ić glat ko na ovim običnim
sve u svemu dizajn je ekstra a vidim da Audi sprema nekog bjesnog coupe-a samo ne mogu da ga nađem... čini mi se da je nalik ovome fordovom!
joj sta ljudi rade ebo te patak!
-
Murisno1
Ako cemo gledati direktnu konkurenciju A6, Mercedes E klasa je neprikosnovena
Iistina, samo bi ja jos dodao BMW-a 5-icu jer ipak je to sveta trojka !
ali novi audi a4 me je rezočarao ... stražnjica mu nešto nije bas kako treba ... prednji dio dobar , profilski mi se ne svidja ...
cudi me da je passat napravio ljepsu liniju od audija 4 mada je i on kopija kamare limuzina...
-
Murisno1
ne bi se baš složio s tobom oko tog komentara za BMW 3 ...
problem je sto su drasticno promijenili dizajn koji je odkako postoji BMW bio prisutan na njegovim autima- sve do sada! sada je poprimio izgled više limuzine nego sportskog auta a prije je bilo obratno! moje skromno mišljenje!
problem je sto su drasticno promijenili dizajn koji je odkako postoji BMW bio prisutan na njegovim autima- sve do sada! sada je poprimio izgled više limuzine nego sportskog auta a prije je bilo obratno! moje skromno mišljenje!
-
dugi
Cuj bolji od ovih na vrhu
Ne znam koje i cije ti testove citas, ali Auto Bildov test karavana srednje klase ne daje te rezultate.
Prva je bila Opel Vectra, drugo mjesto dijele Ford Mondeo i VW Passat.
Za novog Passata kazu da nije ni blizu kvalitetno izradjen kao prethodnici, i zaista na par slika su pokazali odlijepljene dijelove tapacirunga na vratima i lose spojeve na instrument tabli kao i klimavu plastiku na donjem dijelu sjedista. Cak kazu da Skoda Octavija ima bolju izradu nego Passat.
I kao najvecu manu mu spominju dugme rucne kocnice koje se nalazi lijevo od volana, na 1cm udaljenosti od prekidaca za svijetla. Lako se desi da aktiviras rucnu kocnicu kad hoces da upalis svijetla ili maglenke, sto se njima i desilo na testu. Zamisli vozis 120-130km/h po auto putu, padne magla i paleci maglenke aktiviras rucnu kocnicu. Standardna mana je buka turbodizelasa, ali i to ce se brzo otkloniti. VW napusta tehniku PD i prelazi na common-rail, sto su drugi odavno uradili.
Ne znam koje i cije ti testove citas, ali Auto Bildov test karavana srednje klase ne daje te rezultate.
Prva je bila Opel Vectra, drugo mjesto dijele Ford Mondeo i VW Passat.
Za novog Passata kazu da nije ni blizu kvalitetno izradjen kao prethodnici, i zaista na par slika su pokazali odlijepljene dijelove tapacirunga na vratima i lose spojeve na instrument tabli kao i klimavu plastiku na donjem dijelu sjedista. Cak kazu da Skoda Octavija ima bolju izradu nego Passat.
I kao najvecu manu mu spominju dugme rucne kocnice koje se nalazi lijevo od volana, na 1cm udaljenosti od prekidaca za svijetla. Lako se desi da aktiviras rucnu kocnicu kad hoces da upalis svijetla ili maglenke, sto se njima i desilo na testu. Zamisli vozis 120-130km/h po auto putu, padne magla i paleci maglenke aktiviras rucnu kocnicu. Standardna mana je buka turbodizelasa, ali i to ce se brzo otkloniti. VW napusta tehniku PD i prelazi na common-rail, sto su drugi odavno uradili.
-
Murisno1
Pouzdano ne mogu tvrditi o kojem se tesu radi tako da tvoja konstatacija može biti istinita u vezi VW ! Inače nisam ljubitelj VW auta nikako ali eto ovi novi modeli su mi se malo ko svidjeli! inače 40000 KM ne bi nikad dao za golfa V
- Qler
imam ja havera koji je dao 57k KM za peticu
:D:D
jebi ga
i to dizel 
nego imate na auto moto und sport, test C kasla, BMW 3, audi A4 i passat, sve zadnji modeli, ne znam sad link, u galvnom, sve 2.0 dizeli, tj ta klasa... poredak na kraju
1. BMW 3 (ovaj najnoviji)
2. Mercedes C klase
3. Audi A4 (ovaj face lift)
4. VW Passat..... kazu nije im ni jednom ni do koljena....
ali sam gledao i test passat vs 407 i kazu bolji passat....
jebi ga
nego imate na auto moto und sport, test C kasla, BMW 3, audi A4 i passat, sve zadnji modeli, ne znam sad link, u galvnom, sve 2.0 dizeli, tj ta klasa... poredak na kraju
1. BMW 3 (ovaj najnoviji)
2. Mercedes C klase
3. Audi A4 (ovaj face lift)
4. VW Passat..... kazu nije im ni jednom ni do koljena....
ali sam gledao i test passat vs 407 i kazu bolji passat....
-
nineac
Mislim da je prosla generacija passata bila tehnicki bliza pravim limuzinama. Djelio je platformu sa audijem, imao je uzduzno postavljene motore, izrada je bila vrhunska.
Ovaj djeli podvozje sa GOLF-om V (modifikovano podvozje) zbog toga ima poprecno postavljene motore, a osim stvarno lijepe unutrasnjosti nema nista da bi covjek rekao e stvarno je dobar!
Ovaj djeli podvozje sa GOLF-om V (modifikovano podvozje) zbog toga ima poprecno postavljene motore, a osim stvarno lijepe unutrasnjosti nema nista da bi covjek rekao e stvarno je dobar!