Kako vas nije sramota forumaši?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sayo, june te ubolo
:D:D:D
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Cmarni koluticu, kakvo vam je vrijeme gore?
:D:D:D Otimaju li pingvini kapute? 
- Saian
nosam u dzepu slanih srdela uvijek, pa im bacim da se oko toga zabave dok ja bjezhimhorns&drums wrote:Cmarni koluticu, kakvo vam je vrijeme gore?:D:D:D Otimaju li pingvini kapute?
-
digger
(Tema: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21060 )_MaYa_ wrote:pa ja nisam ovdje da budem pametnaKareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
ma Mayo
:D ti prvo gramatiku da savladas
:D
:D pa sa se svi zajedno
nasmijemo
:D
nego da budem ja
ti kad to svladas e onda cemo moci da pricamo
- Lace
i ko joj je kriv sto ce ostariti...brze nego sto to misliStari wrote:Pa vidis kako mi stari na tebe pozitivno djelujemo ...evo vec si ovom zadnjom porukom svima dala do znanja ...da ti se pocinje bistriti ...pomalo doduse... ali svaki pocetak je tezak.
Naravno nije nama niko kriv sto smo stari .... a ko je tebi kriv sto si mlada?
- alphonse kauders
Pa, šta se ibretiš Majo da te zaje&bavaju kad napišeš takav uvodni post. Vidi ti pravopisnih grešaka nastalih iz neznanja, a ne iz žurbe. I to te toliko pogodilo u pola sedam ujutro? Šta bi, morala u školu, a bilo ti mrsko?
Nisam ni znao da je ovaj forum samo za tinejdžere, a ako nisi nekome dorasla u raspravi ne upuštaj se uopšte u nju, a ne da se vadiš na to kako to nisu isti nivoi.
Ja lično nisam ni blizu 40 (26g. imam) i mislim da ovdje nije uopšte pitanje godina nego načina razmišljanja, jer to što neko ima 40+ ne čini ga pametnijim niti pismenijim, a vala nije ni hendikep ako imaš i ispod 20, jer ovdje ima vrlo zrelih razmišljanja i u tim godinama.
Smiri se, smanji font, možda te neko onda shvati i ozbiljno.
Nisam ni znao da je ovaj forum samo za tinejdžere, a ako nisi nekome dorasla u raspravi ne upuštaj se uopšte u nju, a ne da se vadiš na to kako to nisu isti nivoi.
Ja lično nisam ni blizu 40 (26g. imam) i mislim da ovdje nije uopšte pitanje godina nego načina razmišljanja, jer to što neko ima 40+ ne čini ga pametnijim niti pismenijim, a vala nije ni hendikep ako imaš i ispod 20, jer ovdje ima vrlo zrelih razmišljanja i u tim godinama.
Smiri se, smanji font, možda te neko onda shvati i ozbiljno.
-
mosor1
Zamisljam MaYu - prstici ovlas lete preko tastature, masni od cipsa. Mracna sobica dva sa tri, upaljena stolna lampa osvjetljava stol zatrpan papirima, s mjestimicnim osusenim mrljama kokakole. MaYa dovrsava poruku, dobre je volje. Tiho se hihoce dok klika Potvrdi. Zatim se zavali u udobnu uredsku stolicu na okretanje i podigne noge u priglavcima na stol. Zapali cigaretu, zijevne i oturi naocale na celo, pa protrlja oci i potom pocese nekoliko dana staru cekinjastu bradu. Jer MaYa je frajer. OK, ne bas neka slika od frajera, 35-godisnji gradevinski tehnicar sklon debljanju, rumenih obrascica kao u zamorca...
Itd, itd, da ne ulazim u psiholoski profil, kome se da neka si razradi sliku.
Sori, MaYo, ne mogu pojmit da zensko (koje je po definiciji bistrije od nas muskih) i jos u tvojim navodnim godinama, pise ovakve pizdarije. Get a life!
Itd, itd, da ne ulazim u psiholoski profil, kome se da neka si razradi sliku.
Sori, MaYo, ne mogu pojmit da zensko (koje je po definiciji bistrije od nas muskih) i jos u tvojim navodnim godinama, pise ovakve pizdarije. Get a life!
- bpsang
ja je tjesim a ona napucana koji li ti to MaYo film furas, na kakvim si ti stereozodima i drogama, de se spusti na zemlju, ili se stvarnoStari wrote:Prastaj mayo...ja sam jedan od tih na koje ciljas...evo stidim se ..."p.zda mi strinina"...stvarno sam i vaki i naki....fakat me treba izbjegavati.
z......
i OKRENI SE SVOM ZIVOTU
ako ti smeta stariji svijet PRIJAVI SE NEGDJE U JASLICE mozda ti je tamo mjesto
-
papak_eliminator
vratice se maja za sedam dana...dobila je gratis aranzmandigger wrote:Nazalost narode, MaYa nije u stanju da reaguje na vase daljnje provokacije, jer sam primjetio da je sa druge teme poslana u BANju.
S toga trazite zabavu negdje drugdje.
-
_galaksija
digeru jel ti ono Sladjana Milosevic na slici?