CENTRALNI ZATVOR
-
jusuff
na zalost mi boljega od harisa nemamo...
covjek se jeste istrosio, ponavlja se, ponekad i lupne ponesto, ali, hebi ga, zamolio bih kriticare da mi kazu nekoga ko je bolji od harisa i ima moj glas...
prenj, bas se pravis nevjest, naravno da za paravca glasati necu, makar mu se sami sveti bakir javio u neciju emisiju da prospe koju svoju nezavisnu bombu
covjek se jeste istrosio, ponavlja se, ponekad i lupne ponesto, ali, hebi ga, zamolio bih kriticare da mi kazu nekoga ko je bolji od harisa i ima moj glas...
prenj, bas se pravis nevjest, naravno da za paravca glasati necu, makar mu se sami sveti bakir javio u neciju emisiju da prospe koju svoju nezavisnu bombu
-
mostarac
Ako nista Zlatku Lagumdziji ne treba 3 mjeseca da dobije americku vizujusuff wrote:na zalost mi boljega od harisa nemamo...
A u CZ Harisu su bilapuna usta njegovih americkih prijatelja ikongresmena i tako a ipak je 3 mjeseca cekao za vizu. Pa sto prijatelji to ne pogurase
-
jusuff
vidim pun si relevantnih informacija... otkuda ti?mostarac wrote:Ako nista Zlatku Lagumdziji ne treba 3 mjeseca da dobije americku vizujusuff wrote:na zalost mi boljega od harisa nemamo...
prenj, bas se pravis nevjest, naravno da za paravca glasati necu, makar mu se sami sveti bakir javio u neciju emisiju da prospe koju svoju nezavisnu bombu![]()
A u CZ Harisu su bilapuna usta njegovih americkih prijatelja ikongresmena i tako a ipak je 3 mjeseca cekao za vizu. Pa sto prijatelji to ne pogurase
-
mostarac
u jednoj stvari jeste:jusuff wrote:naravno da jeste, tebi je i karadzic bolji od harisa, u tome i jeste problemVingo wrote:Meni je bolji cak i Sahbaz Dzihanovic.
nikad se nije pravio prijatelj Bosni i Hercegovini, za razliku od Harisa. Karadzic joj je bio smrtni neprijatelj i to otvoreno rekao. haris je to isto samo na svoj nachin, samo sto nam prica sasvim drugaciju pricu.
-
jusuff
kad vidim kakvi su protiv njega ne preostaje mi nista drugo nego da kazem ZA HARISAmostarac wrote:u jednoj stvari jeste:jusuff wrote:naravno da jeste, tebi je i karadzic bolji od harisa, u tome i jeste problemVingo wrote:Meni je bolji cak i Sahbaz Dzihanovic.
nikad se nije pravio prijatelj Bosni i Hercegovini, za razliku od Harisa. Karadzic joj je bio smrtni neprijatelj i to otvoreno rekao. haris je to isto samo na svoj nachin, samo sto nam prica sasvim drugaciju pricu.
-
mostarac
ti bi to rekao i bez toga.jusuff wrote:kad vidim kakvi su protiv njega ne preostaje mi nista drugo nego da kazem ZA HARISAmostarac wrote:u jednoj stvari jeste:jusuff wrote: naravno da jeste, tebi je i karadzic bolji od harisa, u tome i jeste problem
Prvi korak na putu unistenja jednog naroda i jedne zemlje je da ih unistis ekonomski. Haris je upravo to uradio, a ti glasaj ZA HARISA.
-
bleka
Jao jada . Pa ni pitanje nije postavio nego covjek predaje Zlajinu filozofiju. Ubi se Staljine. HAreta za Predsjednika!!!mashenka wrote:jusuff wrote:h zbog onog krelca novinara kojemu nije dovoljna njegova emisija nego se javlja i u tudje... ne dao bog da se onaj docepa kakve vlasti
![]()
![]()
joj i meni je to fakat bilo smijesno
-
mostarac
a zar nisam rekaomiop wrote:Daj mostarac ohladi. Reci nesto konstruktivno i reci ko je bolji. Samo govoris nevalja ovaj nevalja onaj. Reci zbog cega je nesto bolje bez blacenja drugog. Takva prica ne prolazi ni kod koga.
-
Stitch__
mostarac wrote:a zar nisam rekaomiop wrote:Daj mostarac ohladi. Reci nesto konstruktivno i reci ko je bolji. Samo govoris nevalja ovaj nevalja onaj. Reci zbog cega je nesto bolje bez blacenja drugog. Takva prica ne prolazi ni kod koga.ZLATKO LAGUMDZIJA je trenutno najbolje sto ova zemlja moze ponuditi u politici.

-
kub lajkan
Slobodno izbaci to "cak"...Vingo wrote:Meni je bolji cak i Sahbaz Dzihanovic.