CENTRALNI ZATVOR

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

jusuff

Post by jusuff »

na zalost mi boljega od harisa nemamo...
covjek se jeste istrosio, ponavlja se, ponekad i lupne ponesto, ali, hebi ga, zamolio bih kriticare da mi kazu nekoga ko je bolji od harisa i ima moj glas...

prenj, bas se pravis nevjest, naravno da za paravca glasati necu, makar mu se sami sveti bakir javio u neciju emisiju da prospe koju svoju nezavisnu bombu
Vingo

Post by Vingo »

Meni je bolji cak i Sahbaz Dzihanovic.
:-)
mostarac

Post by mostarac »

jusuff wrote:na zalost mi boljega od harisa nemamo...
covjek se jeste istrosio, ponavlja se, ponekad i lupne ponesto, ali, hebi ga, zamolio bih kriticare da mi kazu nekoga ko je bolji od harisa i ima moj glas...

prenj, bas se pravis nevjest, naravno da za paravca glasati necu, makar mu se sami sveti bakir javio u neciju emisiju da prospe koju svoju nezavisnu bombu
Ako nista Zlatku Lagumdziji ne treba 3 mjeseca da dobije americku vizu :D

A u CZ Harisu su bilapuna usta njegovih americkih prijatelja ikongresmena i tako a ipak je 3 mjeseca cekao za vizu. Pa sto prijatelji to ne pogurase :D
jusuff

Post by jusuff »

Vingo wrote:Meni je bolji cak i Sahbaz Dzihanovic.
naravno da jeste, tebi je i karadzic bolji od harisa, u tome i jeste problem
jusuff

Post by jusuff »

mostarac wrote:
jusuff wrote:na zalost mi boljega od harisa nemamo...

Ako nista Zlatku Lagumdziji ne treba 3 mjeseca da dobije americku vizu :D

A u CZ Harisu su bilapuna usta njegovih americkih prijatelja ikongresmena i tako a ipak je 3 mjeseca cekao za vizu. Pa sto prijatelji to ne pogurase :D
vidim pun si relevantnih informacija... otkuda ti?
mostarac

Post by mostarac »

jusuff wrote:
u jednoj stvari jeste:
nikad se nije pravio prijatelj Bosni i Hercegovini, za razliku od Harisa. Karadzic joj je bio smrtni neprijatelj i to otvoreno rekao. haris je to isto samo na svoj nachin, samo sto nam prica sasvim drugaciju pricu.
Reina

Post by Reina »

:shock: sta se sve moze napisati i ostati ziv :shock:
jusuff

Post by jusuff »

mostarac wrote:
jusuff wrote:
u jednoj stvari jeste:
nikad se nije pravio prijatelj Bosni i Hercegovini, za razliku od Harisa. Karadzic joj je bio smrtni neprijatelj i to otvoreno rekao. haris je to isto samo na svoj nachin, samo sto nam prica sasvim drugaciju pricu.
kad vidim kakvi su protiv njega ne preostaje mi nista drugo nego da kazem ZA HARISA
mostarac

Post by mostarac »

jusuff wrote:
mostarac wrote:
jusuff wrote: naravno da jeste, tebi je i karadzic bolji od harisa, u tome i jeste problem
u jednoj stvari jeste:
kad vidim kakvi su protiv njega ne preostaje mi nista drugo nego da kazem ZA HARISA
ti bi to rekao i bez toga.
Prvi korak na putu unistenja jednog naroda i jedne zemlje je da ih unistis ekonomski. Haris je upravo to uradio, a ti glasaj ZA HARISA.
miop

Post by miop »

Daj mostarac ohladi. Reci nesto konstruktivno i reci ko je bolji. Samo govoris nevalja ovaj nevalja onaj. Reci zbog cega je nesto bolje bez blacenja drugog. Takva prica ne prolazi ni kod koga.
Reina

Post by Reina »

jusuff wrote:h zbog onog krelca novinara kojemu nije dovoljna njegova emisija nego se javlja i u tudje... ne dao bog da se onaj docepa kakve vlasti

:lol: :lol: :lol: joj i meni je to fakat bilo smijesno :lol:
Herc

Post by Herc »

Ne dirajte Bakir Hood-a! :D
bleka

Post by bleka »

mashenka wrote:
jusuff wrote:h zbog onog krelca novinara kojemu nije dovoljna njegova emisija nego se javlja i u tudje... ne dao bog da se onaj docepa kakve vlasti

:lol: :lol: :lol: joj i meni je to fakat bilo smijesno :lol:
Jao jada . Pa ni pitanje nije postavio nego covjek predaje Zlajinu filozofiju. Ubi se Staljine. HAreta za Predsjednika!!!
mostarac

Post by mostarac »

miop wrote:Daj mostarac ohladi. Reci nesto konstruktivno i reci ko je bolji. Samo govoris nevalja ovaj nevalja onaj. Reci zbog cega je nesto bolje bez blacenja drugog. Takva prica ne prolazi ni kod koga.
a zar nisam rekao :shock: ZLATKO LAGUMDZIJA je trenutno najbolje sto ova zemlja moze ponuditi u politici.
Vingo

Post by Vingo »

jusuff wrote:

Ne....neeeee...Harisu je Karadzic bolji i od mene i od tebe. Znas ovo...partneri u vlasti i slicno...
Stitch__

Post by Stitch__ »

mostarac wrote:
miop wrote:Daj mostarac ohladi. Reci nesto konstruktivno i reci ko je bolji. Samo govoris nevalja ovaj nevalja onaj. Reci zbog cega je nesto bolje bez blacenja drugog. Takva prica ne prolazi ni kod koga.
a zar nisam rekao :shock: ZLATKO LAGUMDZIJA je trenutno najbolje sto ova zemlja moze ponuditi u politici.
Image
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Slobodno izbaci to "cak"...
Vingo

Post by Vingo »

Necu. Znam sta govorim. :)
Mahalac

Post by Mahalac »

Ja nemam da platim :roll:
Post Reply