pa slabo bogamiPR80. wrote:Pa kako je izdrzao sa tvojim?danas wrote:ne znam...PR80. wrote: Pa...... zar to njemu smeta veliko P sto spominjem?
![]()
![]()
mozda se boji tvoga muza?
![]()
![]()
![]()
![]()
prijateljstvo poslije veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Vozdra_123
what's love got to do with itFortunaBela wrote:Đaba ti sve to ako nema ljubavi...Zox wrote:E ovo je dobro pitanje.Vozdra_123 wrote:e sad jedno drugo pitanje....
da li vi cure shvatate veze kao samo ljubavne ili se izgradi neko prijateljstvo u toj vezi??
u dobu sam kad se sva moja raja zene/udaju
na svakoj svadbi kojoj sam bio... i muz i zena kazu moj si najbolji prijatelj....
nemoj te mi reci da postanu prijatelji kad se ozene a do tada da nisu bili...
Po meni, uspjesna veza je 60% prijateljstva i... 60% strasti
-
Vozdra_123
to govoris iz iskustvadanas wrote:more bit pravo dobarNesferatu wrote:E, kakav vam je taj sex bez prijateljstva da mi je znati....![]()
![]()
![]()
- Zox
Pa ljubav je onih 20% "viska"FortunaBela wrote:Đaba ti sve to ako nema ljubavi...Zox wrote:E ovo je dobro pitanje.Vozdra_123 wrote:e sad jedno drugo pitanje....
da li vi cure shvatate veze kao samo ljubavne ili se izgradi neko prijateljstvo u toj vezi??
u dobu sam kad se sva moja raja zene/udaju
na svakoj svadbi kojoj sam bio... i muz i zena kazu moj si najbolji prijatelj....
nemoj te mi reci da postanu prijatelji kad se ozene a do tada da nisu bili...
Po meni, uspjesna veza je 60% prijateljstva i... 60% strasti
-
gavrilo
nemam recept... mozda je razlog zato sto se nikada nisam u svadji rastao.Nesferatu wrote:Gavrilo, koji ti je recept?
tu ti mogu samo reci ne dozvoli sebi da te bilo ko ponizava. ma koliko god ti nju volio, budi uvjek iznad nje.Ja sam toliko energije potrosio, pokusavajuci da ostanem u nekom "normalnom" odnosu sa svojim bivsim, i nikad, ama bas nikad nije mi to uspjelo. I dan danas, cujem se povremeno sa jednom, al' uvijek na moju inicijativu, ili ja zovnem ili napisem e mail na koji onda prodju mjeseci prije nego sto odgovori, sa dvije recenice, u kojima ne spominje ni sebe, ni svoj zivot ni bilo sta drugo sto veze sa njom samom ima.
to je isto mozda razlog zasto nikada nisam bio ostavljen...
ima tu nesto... ali kazem ti, mozda je kod mene drugacije zato sto se nisam razilazio u svadji.Mislim da se ne moze na temelju neuspjele veze napraviti uspjesno prijateljstvo. Mozda bi i moglo, da su ljudi malo bolji.
jebi ga... kada nadjes dobru ljubavnicu u prijateljicu onda je to ona prava ...Ali moje mi je iskustvo pokazalo, da su zene obicno mnogo bolje ljubavnice nego prijatelji.
sa takvim djevojkama ne polazim... mislim da bi usao u vezu prodje dugo vremena razmisljanja i "analiziranja". ne vidim razlog zasto bi trebao sa nekim afericama poceti nesto ozbiljno.Narucito ako su tipovi koji vole da kriju, svoja osjecanja, svoj zivot i sve svoje drugo, kao da ne mozemo jedno drugo da razumijemo, kao da je njena sreca, moja nesreca i obrnuto.
moj recept za uspjeh kod djevojaka ... budi takav kaka si. ako te ona ne razumije itd... onda nije vrijedna tebe. kao sto sam rekao ... budi uvjek ponosan (ne arogantan ili umisljen), znaj za sebe, ne dozvoli da te neko "gazi"...Ne shvatam to. Voljeo bih da mogu biti takav, al' nisam i ne znam kako da to objasnim.
-
Merima Veneranda
Svemirski_Jebach wrote:eh vidis murat ide dalje od cistog prijateljstva...on ide po logici, ne znas nikad hoces li podobro zagoriti - a ne znas je li ti ona moze valjat'
- manijak1
Tema je jednostavno uništena citatima
i čatanjem ..........kao što i prestankom ljubavi se rađa jedno veliko prijateljstvo
.
-
Svemirski_Jebach
tebi? ili meni?Merima Veneranda wrote:Svemirski_Jebach wrote:eh vidis murat ide dalje od cistog prijateljstva...on ide po logici, ne znas nikad hoces li podobro zagoriti - a ne znas je li ti ona moze valjat'![]()
nesto mi takvo hodanje po logici poznato
nisam ja murat...