Voughn wrote:
Zapoceo si sranje i sad ga trpi ili se povuci.
Ja nisam zapoceo temu. Ocigledno je ko je zapoceo sranje jer je ovo jos jedna od onih tema koja nema kraja, kao recimo Dizel vs Benzin. Tako da se nemam sta povlaciti, da nisam upravu za ono sto sam govorio ne bi uopste odgovarao na temu.
Ako si se nasao pogodjen mojim odgovorom onda sam vjerovatno bio u pravu,
Ne moze me pogoditi odgovor koji nema smisla, ti si pogresno skontao sta sam napisao, da sad ne citam pola teme ponovo, ti si rekao nesto u stilu da ja vas smatram uzvisenim pa deder citiraj me, DOK sam ja govorio da se Daysleeper smatra uzvisenim. Tako da me nema sta pogadjat odgovor koji je fulio temu...
Kako vidim tebe uzbudjuje da se sakrivas iza foruma i HTML-a mislim da ima puno boljih mjesta na net-u da ispunis svoje mastarije.
http://www.thehun.org
http://www.apelist.com i slicno.
Tamo nema opasnosti da ces sresti licem u lice sa nekim od aktera tog sajta i da ces mu/joj morati objasnjavati da :"
nisi tako mislio nego su te pogresno shvatili"; ili :"slucajno sam pritisnuo "Submit" i ode poruka, a nisam stvarno tako mislio".
Ako sam slucajno pogrijesio i ti stvarno mislis da si dovoljno sposoban da odbranis svoje stavove i komentare (u mojoj se mahali kaze nekome "Sta lupetas" samo ako ga dobro poznajes ili hoces da ga prebijes) onda izaberi sta hoces da ti se desi: Da budes izvucen kroz leptir staklo iz svog autica ili da ti provucem glavu kroz shupak?
Haha to ces me traziti po gradu zato sto sam ti rekao da ne lupetas ? Ako su te toliko pogodile te 3 rijeci, reci naci cemo se, ne da se bijemo naravno ne spustam se na taj nivo

Pa pitaj sta te zanima, a to da se vadim da nisam tako mislio necu komentarisati imam pravo na svoje misljenje pa makar bilo i pogresno.
Ako cemo tom logikom neka se Daysleeper izvini za svoje misljenje da su svi vozaci ko onaj sto se slupao kod televizije, ili cemo ga traziti po gradu da ga potkacimo sa motora ...
I nemam leptir staklo na autu a ovo drugo je tehnicki nemoguce izvesti
I kakve stavove treba da branim kad si ti u startu pogresno protumacio moj post, lijepo sam ti rekao da procitas jos jednom sta sam napisao, tako da.....
U mom se svijetu ima izreka koja kaze:"Nemoj se kurciti ako ne znas letjeti"
Ako je kurcenje ispraviti motoristu u njegovom uvjerenju da su svi vozaci ubice neduznih onda, izvini na izrazu ali FAKAT LUPETAS.
P.S. prijetnje su ti smijesne, eto govoris citavo vrijeme o tome na koji nacin sam ti se ja obratio a ni ne znam te, a na kraju ti meni prosipas neku silu a ne znas ko sam ustvari ja, ma sve bolje od boljeg

tako da se to kurcenje preko HTML moze povezati samo s tobom. I kad se ti vec ne krijes iza HTMLa sto ne napises svoje ime i prezime da vidimo ko stoji iza tih prijetnji ?
P.P.S. dobre ti ove stranice
Pozdrav