BIKERI

Podforum za motocikliste...
Post Reply
Ticall

Post by Ticall »

JD wrote:
Voughn wrote: To sto nas smatras uzvisenim bicima je tvoja stvar kao i zavist koju spominjes.
Koga ja smatram? Hahah pa jedino je dragi Bog uzviseno bice. Sta ti lupetas molim te pogledaj sta sam napisao, Daysleeper i slicni njemu se smatraju uzvisenim u odnosu na ostale vozace zato sto vozaju motore, eto jel sad kontas ili da ti jos podrobnije objasnim?

JD ti si stvarno sega frajer kako ba nekontas sta ti se zeli reci ba procitaj sve postove ispocetka mozda i upalis kako treba......
JD

Post by JD »

Najlakse je napisati svakakve gluposti pa se onda vaditi onom da su ostali trebali citati izmedju redova ustvari. De boga ti sta se ima pogresno skontati u izjavi "da su svi vozaci ubice neduznih" ??? Sta ustvari to znaci da je zemlja okrugla ??? Sta sam konkretno trebao skontati tom izjavom ??? De prosvijetli me zivota ti...
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

JD wrote:Najlakse je napisati svakakve gluposti pa se onda vaditi onom da su ostali trebali citati izmedju redova ustvari. De boga ti sta se ima pogresno skontati u izjavi "da su svi vozaci ubice neduznih" ??? Sta ustvari to znaci da je zemlja okrugla ??? Sta sam konkretno trebao skontati tom izjavom ??? De prosvijetli me zivota ti...
Genijalac,

pod navodnike se stavljaju citati, a to svi vozaci su ubice neduznih ja nisam rekao.

Ja sam rekao da nama bikerima niko ne soli pamet jer ne ubijamo neduzne.
JD

Post by JD »

DaysleepeR wrote: Ja sam rekao da nama bikerima niko ne soli pamet jer ne ubijamo neduzne.
Genijalac, onda si naravno mislio da vozaci auta ubijaju neduzne, na sta si nadovezao citavu pricu kako su svi vozaci isti, dakle svi vozaci=ubice neduznih.

I da, vi i da hocete ne mozete nikog ubit osim sebe :D I da vam neko zavidi ma daj :lol: :lol: :lol:
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Na zalost, i motociklista moze i te kako povrijediti druge ucesnike u saobracaju i zato imajuci u vidu da su vecina motociklista uglavnom i vozaci automobila, iskustveno mozemo reci da kod motociklista postoji jedna dimenzija koje se ne pojavljuje tokom voznje automobila (koji je relativno siguran): OSMATRANJE I PREDVIDJANJE!
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

JD wrote:
DaysleepeR wrote: Ja sam rekao da nama bikerima niko ne soli pamet jer ne ubijamo neduzne.
Genijalac, onda si naravno mislio da vozaci auta ubijaju neduzne, na sta si nadovezao citavu pricu kako su svi vozaci isti, dakle svi vozaci=ubice neduznih.

I da, vi i da hocete ne mozete nikog ubit osim sebe :D I da vam neko zavidi ma daj :lol: :lol: :lol:
Hajd pa da ja ne gubim vrijeme ovdje diskutujuci s tobom, ti mi fino procitaj misli pa pisi umjesto mene :D
JD

Post by JD »

A to nisi rekao da su vozaci ubice neduznih ?
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

JD wrote:A to nisi rekao da su vozaci ubice neduznih ?
Isto kao sa djetetom da pricam majke mi.

Citiraj me.
JD

Post by JD »

DaysleepeR wrote: Ne ubijamo neduzne.
DaysleepeR wrote: Pa izvini ali svi vozaci i jesu isto.

I bakica i dekica od 79 godina i momcic od 21, i djevojka od 24.
DaysleepeR wrote: i sta onda?

Boriti se za legalizaciju ulicnih trka po gradu?

Pokrenuti akciju za oslobadjanje neduznog momka sto je vozio 130 na sta i ubio sestru?

Cemu klub ne kontam?
itd.

Saberi 2 i 2, tvoje "cijenjeno" misljenje je da su svi vozaci isti, da su svi vozaci kao onaj sto je ubio sestru, i na kraju da ubijaju neduzne. A ono da se pokrece akcija za oslobadjanje onog kretena da i ne spominjem. Trebali bi ustvari pokrenuti akciju da se vama bajkerima kupe kacige da ne poginete jadni...

Sta je bilo, slomio se sa motora a vozio bez kacige i zastitnog odjela ko velika vecina vas bajkera pa amenziju dobio pa se ne sjecas da si ovo napisao? :lol:

P.S. samo te malo pod*ebavam posto si kontao kao da si nas uvjerio sviju u to sto pricas, pa reko samo da te podsjetim malo da lupetas ;)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

JD wrote:
DaysleepeR wrote: Ne ubijamo neduzne.
DaysleepeR wrote: Pa izvini ali svi vozaci i jesu isto.

I bakica i dekica od 79 godina i momcic od 21, i djevojka od 24.
DaysleepeR wrote: i sta onda?

Boriti se za legalizaciju ulicnih trka po gradu?

Pokrenuti akciju za oslobadjanje neduznog momka sto je vozio 130 na sta i ubio sestru?

Cemu klub ne kontam?
itd.

Saberi 2 i 2, tvoje "cijenjeno" misljenje je da su svi vozaci isti, da su svi vozaci kao onaj sto je ubio sestru, i na kraju da ubijaju neduzne. A ono da se pokrece akcija za oslobadjanje onog kretena da i ne spominjem. Trebali bi ustvari pokrenuti akciju da se vama bajkerima kupe kacige da ne poginete jadni...

Sta je bilo, slomio se sa motora a vozio bez kacige i zastitnog odjela ko velika vecina vas bajkera pa amenziju dobio pa se ne sjecas da si ovo napisao? :lol:

P.S. samo te malo pod*ebavam posto si kontao kao da si nas uvjerio sviju u to sto pricas, pa reko samo da te podsjetim malo da lupetas ;)
Svi citati izvuceni iz konteksta.

Buraz ti se nevjerovatno provaljujes.
JD

Post by JD »

Ma naravno najlakse se praviti lud, samo sto se ti ne trebas praviti...
akyx

Post by akyx »

JD....
smijesan si do bola.
Obracas se vozacima..
ljudima koji voze i automobil i motor...
soli pamet negdje drugo
zaista si smijesan
JD

Post by JD »

Kako argumentovana izjava, nisi mogao nista pametnije skontati ?
I kakvim vozacima, pa motoristima je auto krajnja nuzda oni su na vrhu svijeta zato sto imaju motore, gdje ces bolan izjednacavati vozace auta i motoriste auuu sad si gotov kad Daysleeper ovo vidi...

btw ti si jedan glupan, eto onako kazem u tvom stilu :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

JD wrote:Kako argumentovana izjava, nisi mogao nista pametnije skontati ?
I kakvim vozacima, pa motoristima je auto krajnja nuzda oni su na vrhu svijeta zato sto imaju motore, gdje ces bolan izjednacavati vozace auta i motoriste auuu sad si gotov kad Daysleeper ovo vidi...

btw ti si jedan glupan, eto onako kazem u tvom stilu :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JD

Post by JD »

;)
alcco

#116 the-doctor

Post by alcco »

ja sam ti biker,vozim suzuki k5 gsx-r 750,mali je doradjen i ima 163ps
Voughn

Post by Voughn »

oooooooooooooooooooo
Last edited by Voughn on 26/11/2008 19:32, edited 2 times in total.
JD

Post by JD »

Voughn wrote: Zapoceo si sranje i sad ga trpi ili se povuci.
Ja nisam zapoceo temu. Ocigledno je ko je zapoceo sranje jer je ovo jos jedna od onih tema koja nema kraja, kao recimo Dizel vs Benzin. Tako da se nemam sta povlaciti, da nisam upravu za ono sto sam govorio ne bi uopste odgovarao na temu.
Ako si se nasao pogodjen mojim odgovorom onda sam vjerovatno bio u pravu,
Ne moze me pogoditi odgovor koji nema smisla, ti si pogresno skontao sta sam napisao, da sad ne citam pola teme ponovo, ti si rekao nesto u stilu da ja vas smatram uzvisenim pa deder citiraj me, DOK sam ja govorio da se Daysleeper smatra uzvisenim. Tako da me nema sta pogadjat odgovor koji je fulio temu...
Kako vidim tebe uzbudjuje da se sakrivas iza foruma i HTML-a mislim da ima puno boljih mjesta na net-u da ispunis svoje mastarije.
http://www.thehun.org
http://www.apelist.com i slicno.
Tamo nema opasnosti da ces sresti licem u lice sa nekim od aktera tog sajta i da ces mu/joj morati objasnjavati da :"nisi tako mislio nego su te pogresno shvatili"; ili :"slucajno sam pritisnuo "Submit" i ode poruka, a nisam stvarno tako mislio".
Ako sam slucajno pogrijesio i ti stvarno mislis da si dovoljno sposoban da odbranis svoje stavove i komentare (u mojoj se mahali kaze nekome "Sta lupetas" samo ako ga dobro poznajes ili hoces da ga prebijes) onda izaberi sta hoces da ti se desi: Da budes izvucen kroz leptir staklo iz svog autica ili da ti provucem glavu kroz shupak?
Haha to ces me traziti po gradu zato sto sam ti rekao da ne lupetas ? Ako su te toliko pogodile te 3 rijeci, reci naci cemo se, ne da se bijemo naravno ne spustam se na taj nivo :-D Pa pitaj sta te zanima, a to da se vadim da nisam tako mislio necu komentarisati imam pravo na svoje misljenje pa makar bilo i pogresno.
Ako cemo tom logikom neka se Daysleeper izvini za svoje misljenje da su svi vozaci ko onaj sto se slupao kod televizije, ili cemo ga traziti po gradu da ga potkacimo sa motora ... :lol: :lol: :lol:

I nemam leptir staklo na autu a ovo drugo je tehnicki nemoguce izvesti :lol:

I kakve stavove treba da branim kad si ti u startu pogresno protumacio moj post, lijepo sam ti rekao da procitas jos jednom sta sam napisao, tako da.....
U mom se svijetu ima izreka koja kaze:"Nemoj se kurciti ako ne znas letjeti"
Ako je kurcenje ispraviti motoristu u njegovom uvjerenju da su svi vozaci ubice neduznih onda, izvini na izrazu ali FAKAT LUPETAS.

P.S. prijetnje su ti smijesne, eto govoris citavo vrijeme o tome na koji nacin sam ti se ja obratio a ni ne znam te, a na kraju ti meni prosipas neku silu a ne znas ko sam ustvari ja, ma sve bolje od boljeg :D tako da se to kurcenje preko HTML moze povezati samo s tobom. I kad se ti vec ne krijes iza HTMLa sto ne napises svoje ime i prezime da vidimo ko stoji iza tih prijetnji ? :D

P.P.S. dobre ti ove stranice :)

Pozdrav ;)
Last edited by JD on 08/11/2005 22:39, edited 1 time in total.
phil manzanera

Post by phil manzanera »

E, ba, JD, popusti malo, vidis da te ovi moji bikeri ofiraju.

Nego, dobre ONE stranice.....sta dobre, odlicne! :-D

Evo jos jedne: http://www.amateri.cz
JD

Post by JD »

Kazem ja zakon stranice :D
Voughn

Post by Voughn »

oooooooooooooooooo
Last edited by Voughn on 26/11/2008 19:30, edited 1 time in total.
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Kako je svijet cudan: ti znas ko je Dino, Dino ne zna ko si ti, ti ne znas ko sam ja, ja znam ko si ti! I zato: prestani se kititi tudjim perjem i skini ono crveno 81 da ne dobijes po glavi (ne od mene, da ne bude nesporazuma, znas ti vec od koga).
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

Pitanje za one koji znaju i umiju , ako bog da na proljece bi trebao sbaviti nekakvog kruzera i ogoljenog do 250kubika najvjerovatnije 115 kubika .
Polovnjaka naravno , e sad sta vi preporucujete ,sta je lijepo i solidno i ugodno za početnika bikera . Znači izgled i filing prilikom vožnje su na prvom mjestu .
Unaprijed zahvalan .
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

Malo greskica 125 kubika , je i kruzer ili ogoljeni sta je bolje i ugodnije za pocetnika ??
JD

Post by JD »

Voughn wrote: Dobrodosao u svijet odraslih i postani svjestan toga da si sam odgovoran za svoje postupke.
Imam svoje misljenje ako ti se ne svidja nemoj citat moje postove.
I nemoj mi se vise obracati vezano za ovu temu jer si na mojih 5 stvari odgovorio na samo jednu, toliko o normalnom sugovorniku.
Ni meni se ne svidja misljenje Daysleepera da su svi vozaci ubice neduznih pa ga necu traziti po gradu da ga nalupam zbog toga, mozda bi tad bio na tvom nivou civiliziranosti ?

P.S. svaka cast na informiranosti, sve to sto si napisao za mene se moze naci ovdje na forumu :lol: :lol: A sve i da me znas ko sto pricas, pa sta? Mal' je svijet mozda i ja znam nekog ko tebe zna....

Pozdrav.
Post Reply