joker wrote:Da pamtis, mi ovdje nismo raspravljali u zadnjim postovima o tome sta je nas narod za njega rekao (i za nas) nego Levi, filozof, kosmopolita, mislim i jevrej (ako je to uopste bitno)...
A da smo bolji, bolji smo. To ti govore cifre ubijenih civila, porusenih bogomolja, spaljenih i opljackanih sela...
to je fakat.......problem je u tome sto danas "nas" narod djeca iz srednjih skola nemaju pojma sta je njihova nacionalnost (Allah-ami danas u medresi visoko) sta ste po nacionalnosti? odgovor bosanci!!! dobar odgovor i ja bi volio ali..........
poredenje "alija je bio bolji od slobe,karadzica, franje"...
i onda mi kazemo "(A vidimo i odakle pocinje propaganda o njemu kao o fundamentalisti i ko je izvor mase drugih "argumenata" protiv njega)"
sami neznamo ko smo sta smo ko je bio alija sta je radio pitaj danasnju djecu koliko je knjiga alija rah. napisao??
mi ovdje nismo raspravljali u zadnjim postovima o tome sta je nas narod za njega rekao (i za nas) nego Levi
Levi rekao alija dobar, oko 60% stanovnistva drzave tvrdi da nije bio dobar, 10% stanovnistva "fildzana" tvrdi da je bio bolji od slobe i franje???poredimo??? pointa "In the end, he, too, ended up a nationalist leader, agreeing in mid-1993 to the division of Bosnia along ethnic lines." fakat....