Sarajevu nije uradjen popis stanovnistva ni 1996., a ni 2005. godine kad je izjavio tu glupost.
Međutim imaju ankete

nevladinih i ovih drugih statističara
Alija Izetbegovic je u oktobru 1993. godine na Ravnom Rostovu posjetio odred El Mudzahid
haj mi objasni

u čemu se ogledala ta posjeta i znaš li paša moj dobri kakav je te godine bio august i septembar na Žuči , kakva je bila Hercegovina i Srednja Bosna .........Matuzići i ostale PM -e ?????
Bil' se ti tada oslonio i na šejtana ili bi ovako sada hladno i analitički dokumentirao .........ono što želiš reći ?
Slobodna Bosna je objavila fotokopije najmanje dvije takve ceduljice koje je potpisao Alija Izetbegovic nakon sto je u Becu uzeo vise od dva miliona maraka.)
I uzeo ih sebi ili je milion maraka iz Beča preko Grepka početkom 94-e jedan general uz pratnju ( solidnu ) te pare odnio u Goražde ?
To ne znaš ali i ne treba da znaš

jer kao da gledam postavićeš pitanje šta je s drugim milionom ?

Ne znam ......a i da znam ...

nije kod četnika

.
Ljudi se ipak sjecaju scene u hodniku ispred Izetbegovicevog kabineta, pocetak 1994. godine, gdje sin Bakir iznosi iz kabineta ogromne kolicine novca clanovima ratnog Predsjednistva opstine Prozor, a oni novac razrogacenih ociju vise puta prebrojavaju.)
Možda je i bilo tako ali u hodniku to sigurno nisu radili ......možda u savjetnikovom kabinetu ..........

koji je bio ispred te zamisli Kase ...........u kojoij su možda bili i neki drugi dokumenti .........koje su očito vidjeli i oni koji nisu trebali.......tužne i mračne deblokade Sarajeva zbog lajanja ........
Jos samo da je objasnio kako se moze desiti da u drzavi gdje je profesionalno i neovisno sudstvo njegov otac na slobodu pusta osudjene ubice po preporuci sefa Drzavne bezbjednosti Envera Mujezinovica. (Onaj ko zna sta cita i kako cita mogao je primijetiti kopiju tog dokumenta objavljenu nedavno u Slobodnoj Bosni).
...........dosta i je i od tebe

fakat

te ubice đe su bile ?

Mislim u ratu ?
Caco je imao dvije dženaze ..........pa sad .........na jednoj nije bio

.........