ostalo je haman tu
Sta cu biti kad porastem.....
Moderator: anex
-
FortunaBela
Jok ba, šta će me vrijeđati, ja volim Bugolinu....Alfons Kauders wrote:izvini ako te vrijedja, al nisam ja kriv sto sam muskoFortunaBela wrote:Imaš li ti možda, malo ali samo malo pokvarenu maštu...Alfons Kauders wrote:opet se vas dvije...opustile...
- Lace
tigris wrote:jel ijedna sanjala da postane domacica?![]()
ono kad ste bile male igrale ste se kuca sa drugaricama pa ono napravis sebi kucu prostres neke salove, poredas jastucice, uzmes posudje i to pa ti kona dodje na kafu
na rucak od blata i kolace od kamencica...a kada joj ides na rucak...ponese "buket cvijeca" napravljen od svjeze ubrane trave s pokojim cvjeticam...a grancica ti bila kljuc od vlastite kuce...najljepse kuce su bile one koje su bile u avlijama iza kapija u koje mozes gurnuti grancicu da otkljucas kucu
- manijak1
Haman nisi još potaman porasla ?tigris wrote:kad porastem bicu stretno udata zena i majka 2-3 djece![]()
ostalo je haman tu
Tako kažu
- manijak1
-
tigris
heeeeee kad se sjetim pa one barbike...kad sam se toga igrala sanjala sam da cu biti nesto na taj fol.....al ne valja, dok pravis kucu super je cim zavrsis dosadno ti tako je to bar kod mene bilo
pa sam se okanila
elem sretno udata ,majka 2-3 djece i uspjesna poslvna zena(eto da zaokruzim)
eventualno necija ljubavnica al mere i bez tog
elem sretno udata ,majka 2-3 djece i uspjesna poslvna zena(eto da zaokruzim)
eventualno necija ljubavnica al mere i bez tog
-
PR80.
I jos ste nesto zaboravileLace wrote:tigris wrote:jel ijedna sanjala da postane domacica?![]()
ono kad ste bile male igrale ste se kuca sa drugaricama pa ono napravis sebi kucu prostres neke salove, poredas jastucice, uzmes posudje i to pa ti kona dodje na kafu
na rucak od blata i kolace od kamencica...a kada joj ides na rucak...ponese "buket cvijeca" napravljen od svjeze ubrane trave s pokojim cvjeticam...a grancica ti bila kljuc od vlastite kuce...najljepse kuce su bile one koje su bile u avlijama iza kapija u koje mozes gurnuti grancicu da otkljucas kucu
Prije nego krenete u posjetu morate ocistiti svoju kucu da bude fina kad se vratite (pa jeste li domacice ili ne?
A najbolje je opet bilo kad dodes navece kuci, operes rucice i mama stavi kremu.... a jadne rucice upijaju kremu samo tako a ja placeem i vristim koliko su ispucale ruke.
-
FortunaBela
Kad bude plime, biće i rime....manijak1 wrote:Ova nema rime
![]()
![]()
-
FortunaBela
Ja tebi rekoh da ja nita ne znam...pape wrote:Harrys wrote: Da su pice na nebu zvjezdice
svi bi ku.ci astronomi bili.
![]()
Gdje je ona Fortuna, .... evo, .... jos ti je jednu pjesmicu sklepo.
A ona pita ko joj pjesme pise.
- manijak1
Ti si moja čokoladaKad bude plime, biće i rime.... (nadajmo se
Kad porastem ja ću te ljubiti
Jer neće biti onog gada
- Lace
moje ruke nisu pucale kada sam pravila rucak od blata...samo zimi i prije nekih 7-8 godina kada sam po 8 sati prala sudje u jednoj kafe slasticarni a nisam znala prati s rukavicamaPR80. wrote:I jos ste nesto zaboravileLace wrote:tigris wrote:jel ijedna sanjala da postane domacica?![]()
na rucak od blata i kolace od kamencica...a kada joj ides na rucak...ponese "buket cvijeca" napravljen od svjeze ubrane trave s pokojim cvjeticam...a grancica ti bila kljuc od vlastite kuce...najljepse kuce su bile one koje su bile u avlijama iza kapija u koje mozes gurnuti grancicu da otkljucas kucu:
Prije nego krenete u posjetu morate ocistiti svoju kucu da bude fina kad se vratite (pa jeste li domacice ili ne?).
A najbolje je opet bilo kad dodes navece kuci, operes rucice i mama stavi kremu.... a jadne rucice upijaju kremu samo tako a ja placeem i vristim koliko su ispucale ruke.
-
FortunaBela
Nemoj ti njemu tako...manijak1 wrote:Ti si moja čokoladaKad bude plime, biće i rime.... (nadajmo se![]()
Kad porastem ja ću te ljubiti![]()
Jer neće biti onog gada![]()
........dobra
![]()
To je moja bubav....
- manijak1
-
tigris
A-ZO wrote:otkako gledah seriju kunta-kinte (robovlasnici i robovi) na starom crno-bijelom tv-u, uzasavam se svakog posla, jedino mi nije mrsko trgovati dionicama, tako da sam uspio spojiti ugodno sa korisnim
cool
salim se, ja sam isto jedno vrijeme razmisljala o tome,ono broker,berza ali nije bilo prilike
- manijak1
Ma znao sam ja danas je danas
-
FortunaBela
Neko je bubav, a ja ne znam ta si ti....manijak1 wrote:Ja sam znači samo tek
![]()
blijeda sjena
![]()