Zaboravio si: "Evo noći, evo ludila...."silentbob wrote:rei wrote:morti wrote:
potpisujem kletvu...![]()
![]()
NEKA TVOJ SAN POSTANE JAVA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin Jarrabi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zamislite BAhu u 90-toj minuti kako rezignirano saopstava kako vise nema vremena dok tece jedna od zadnjih nakcija i odjednom u pola recenice pocinje da se dere "... krasan potez Bajramovica,ide Bajramovic,odlicna lopta do Grlica,Grlic,Grlic,dobro ubacivanjeee,Barbare..GOOOOOOLLL,GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL,BOSNA VODI JEDAN NULA,PA OVO JE LUDNICA,SVE GORI, I NEKA GORI,TREBA DA GORI,TREBA IZDRZATI JOS MALO,IZDRZITE JOS MALO,..MUSIC,MUSIC DO MISIMOVICA,MISIMOVIC JE U SESNAESTERCU,IIIIIIII DA VIDIMO,JEDANAESTERAC,PENAL,OPROSTITE DRAGI GLEDAOCI ALI JA NE MOGU DA KONTROLISEM VISE SVOJE EMOCIJE,EVO SANSE DA ZAVRSIMO UTAKMICU I KVALIFIKACIJE NA NAJBOLJI MOGUCI NACIN,BARBAREZ JE PORED BIJELE TACKE,BARBAREZ I GO...NE..STATI...BOLIC I GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DVA NULA...." i ostalo je istorija
SiCG - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
murti439
- helo
Laju i vrjedzaju nas cigani (Srbi) ali nema veze nije daleko srjeda a ni ta Srbija. Nije Brazil kako su se oni ufurali i umislili, i ja umalo da povjerujem da su oni ustvari taj Brazil
Ja bi voli ka normalni gradzanin svoje zemlje da naši pobjede što je i normalno. Pa da im odem na forum i da osjetim tišinu i muk cigana.

- manijak1
- dizZaster
Hajmo bosno,
Hajmo Hercegovino,
Hajmoooooooooooo...
Mi smo nebo sto se plavi,
Mi smo sunce sto se sjaji,
Plavo-zuti, zuto-plavi,
Nek` se pjeva, nek` se slavi.
Sve od Une pa do Drine,
Ova pjesma nek` se vine,
Preko polja, preko gora,
Sve od save pa do mora,
REFREN
Haj`mo Bosno, Bosno, Bosno,
Haj`mo Hercegovino,
Haj`mo Bosno, Bosno, Bosno,
Haj`mo Hercegovino.
Nikad sama nisi ti,
Uvijek s tobom tu smo mi,
Tvoje kceri i sinovi.
- horion_bosona
Pozdrav svima.
Evo ja u euforiji trazim nase navijacke i patriotske pjesme pa ako neko ima novu Amel i Enver Lugavic - Sto Nas Ima Massallah i staru himnu Jedna si jedina(ne instrumntal) neka postavi na rapidshare-u bio bih mu mnogo zahvalan.
Evo ja u euforiji trazim nase navijacke i patriotske pjesme pa ako neko ima novu Amel i Enver Lugavic - Sto Nas Ima Massallah i staru himnu Jedna si jedina(ne instrumntal) neka postavi na rapidshare-u bio bih mu mnogo zahvalan.
-
dinash
nemoj tako! pa za koga bih navijao onda??A_C_E wrote:Najljepse od svega je to....
Ako dobijemo tekmu ,SERIMO ispada..
Mi u baraz,a Spanci prvi...![]()
Ovako ce biti u srijedu...o po utakmice ulete navijaci,prekid,registrovano 0:3 za goste...![]()
![]()
A u barazu dobijemo JanezePa ih nakantamo i juris u Svabiju po pehar
![]()
-
AjvazDedo
http://goto.glocalnet.net/MirzaK/masala.mp3
Amel_i_Enver_Lugavic-Kice_-_Sto_nas_ima_mashallah.mp3
Izvolite
Izvolite
- UndergroundMan
Sto se tice prve pjesme, imas je na bihsoccer.com (potrebna registracijahorion_bosona wrote:Pozdrav svima.
Vozdra
- UndergroundMan
A mozes je pokupiti i ovdjeAjvazDedo wrote:http://goto.glocalnet.net/MirzaK/masala.mp3
Izvolite
- horion_bosona
Hvala ti jarane, dugujem ti uslugu!AjvazDedo wrote:http://goto.glocalnet.net/MirzaK/masala.mp3
Izvolite
-
AjvazDedo
nema frke, rado dijelim ovakve pjesmehorion_bosona wrote:Hvala ti jarane, dugujem ti uslugu!AjvazDedo wrote:http://goto.glocalnet.net/MirzaK/masala.mp3
Izvolite
- horion_bosona
Da li neko od prisutnih na forumu ide sutra put BG, zanima me to jer imam par pitanja. Naime danas sam definitivno prelomio da idem (neke stvari su se poklopile,obaveze, stara...), pa me zanima :
-da li postoji jos mogucnost uzimanja karata i mjesta za prevoz(danas sam od nekih BH Fanaticosa cuo da ce biti mjesta jer su uvijek moguci odustanci ?
-da li se u Hrvatsku moze uci samo sa licnom(CIPS-ovom) posto ne mogu doci momentalno u posjed pasosa?
Jesam dosadan, jos jednom hvala!
-da li postoji jos mogucnost uzimanja karata i mjesta za prevoz(danas sam od nekih BH Fanaticosa cuo da ce biti mjesta jer su uvijek moguci odustanci ?
-da li se u Hrvatsku moze uci samo sa licnom(CIPS-ovom) posto ne mogu doci momentalno u posjed pasosa?
Jesam dosadan, jos jednom hvala!
- dizZaster
Što nas ima mašala!AjvazDedo wrote:http://goto.glocalnet.net/MirzaK/masala.mp3
Izvolite
Kad nas jednom svi na miru ostave,
Kad nam ćevap na zastavu postave,
Žute dunje, e kad nam himna zasvira,
A što će nam lijepo biti, komšija.
Hase, Osim, Pape, Škija, Zaim, Himzo, Safet, Beba, Brega, Čola, Lepa Brena,
Jel' to nama neko treba?
Zuko Džumhur, Sidran, Tifa, Davor, Kindže, i ostali ili Dino Merlin, Berber, Ðuro,
Jel' to nama neko fali?
Lijevo istok, desno zapad, Mi u sredini, izvozimo samo dušu okolini.
Kada spomene se ova zemlja mala, E onda se i za malog može reći -mašala.
Vaha, Šantić i Emina, Josip, Zlatko, Ćiro, Hanka, Behka, Ljuca, Bijelo Dugme, Barbarez i Edo Maajka, onda Šerbo, Dalapa, Silvana, Mata Hari, Nobelovac, Vučko, Oskar Sve je kod nas u sehari.
Tarik milijunaš, onda, Momo i Uzeir, U paru Džinović i Kemo Monteno, Fink i Balić u Mostaru, Razija i Hadžifejz, pa Žera, Loša, Nada Pani, Juve – Zlatan, Bajern – Hasan, Suljo, Mujo, Fata, stani!
Što nas ima mašala!
- helo
horion_bosona da te obavjestim ako ti ovo nije još kasno pošto ti ovo pišem u 1:45h Ja sutra idem sa brato nisam kupio karte ali sam kontaktirao BHFanaticose i rekli su mi da vazda ima mjesta za naše navijače. Ako si još voljan da ideš u 6:30 kod mosta Suade Dlberović dodzi jer kreče se za Beograd u 7h. 
-
SD-6
nedadose mi starci da idjem
,...dzaba pregovori,pritisci ...bio pripremio i nav rekvizite( Fes&pritka/kolac
) ...nista zato
...nadam se da ce biti adrenalina i bar 2 povoljne prigode...a ako ih iskoristimo i bude dovljan taj gol ili dva...dati mu titinu ulicu i konacno staviti tacku i na tu zavrzlamu(valjda bi zasluzio
ha drugovi?
,)
tipujem na Bohlu
a najvise bi volio da udje Buki (moze i s tribina)u 91oj i odvede nas u danke dojcland
imam i dilemu...piti
ili ne piti sjutra 
tipujem na Bohlu
imam i dilemu...piti
-
mostarac
uh i ovaj post sa picem za ramazan sam ti zapamtio uz ono govno i selam u jednoj recenici. neces bit rahat, ali da mi sutra dobijemo pa bi i tebi neke stvari oprostioSD-6 wrote:nedadose mi starci da idjem![]()
![]()
,...dzaba pregovori,pritisci ...bio pripremio i nav rekvizite( Fes&pritka/kolac
) ...nista zato
...nadam se da ce biti adrenalina i bar 2 povoljne prigode...a ako ih iskoristimo i bude dovljan taj gol ili dva...dati mu titinu ulicu i konacno staviti tacku i na tu zavrzlamu(valjda bi zasluzio
ha drugovi?
,)
tipujem na Bohlua najvise bi volio da udje Buki (moze i s tribina)u 91oj i odvede nas u danke dojcland
![]()
imam i dilemu...pitiili ne piti sjutra