Terzicev ekonomski program za ublazavanje PDV-a:)

kike

Post by kike »

Vidiš da je greška. osjećaj mržnje gotovo ne posjedujem, ali sjećanja sigurno.
2000, su moji u kući dali šansu Lagumdžiji i živjeli smo gore nego ikada, iako se u ovoj prepisci nisam oslanjao na lična iskustva.
Jednostavno, postavljen je na temi i to sam tretirao.
Ali čak i da blatim, blatim jednog čovjeka, a ti upadicom cio jedan narod određenog geografskog područja.
Onako, komunistički, nisko

Edit..ja pozivam na Revicon, Feb, prof Stojanova, a ti na Nurku hadžijinog :lol:
nebi

Post by nebi »

kike wrote:Vidiš da je greška. osjećaj mržnje gotovo ne posjedujem, ali sjećanja sigurno.
2000, su moji u kući dali šansu Lagumdžiji i živjeli smo gore nego ikada, iako se u ovoj prepisci nisam oslanjao na lična iskustva.
Jednostavno, postavljen je na temi i to sam tretirao.
Ali čak i da blatim, blatim jednog čovjeka, a ti upadicom cio jedan narod određenog geografskog područja.
Onako, komunistički, nisko

Edit..ja pozivam na Revicon, Feb, prof Stojanova, a ti na Nurku hadžijinog :lol:
Edit...ma pozivas se ti na moj kurac.U zemlji u kojoj zivim postoje tri instituta za ispitivanje javnog mjenja i sva tri donose razlicite rezultate anketa,vec prema preferencama organizatora ankete.A taj tvoj Revicon mi zvuci kao ime za neki cudotvorni caj sa Romanije.
Tacno je da gajim predrasude prema sandzama,kao i ti prema komunistima..ne pojedinim komunistima ili socijalistima,vec prema ljevici kao politickom pravcu.
A to sto si lose zivio u doba Alijanse....ako su ti se roditelji razveli,izgorjela kuca,umro dedo,otac izgubio posao ili sta vec...kakve to veze ima sa cijenom pure?Kakve veze ima tvoja kriza poslije skidanja sa sprice sa makroekonomskom situacijom?
MedoX

Post by MedoX »

Kako se na bosanskim forumima sve moze povezati...PDV i Sandzak... :D

Cinjenica je da svi koji imaju nesto protiv Sandzaka, prikvrivaju neke komplekse...vjerovatno im je babo s obronaka Bjelasnice... :D

Ništa lično, :lol: ...da ne bude da je Sandzaklija pisao..nije...
nineac

Post by nineac »

E vidite ja NAZALOST licno poznajem A.Terzica i imao sam opet NAZALOST prliku da radim snjim. Taj covjek dok ej bio guverner SB kantona nije prstom mrdno u instituciji u kojoj je bio kao clan predsjednista da sportistima BiH pomogne, samo je korsitio privilegije, ruckove itd.
Gospodin Terzic je bio guverner SB kantona, samo trebate otici u Travnik i vdjeti kako tamo ljudi zive. I dan danas se griju na drva, jer nikad valda nije popravila centralno grijanje. O bespravnoj gradnji na Vlasicu je suvisno spomnjiati, a to da Vitez,Busovaca i kiseljak vode sopstvenu politiku, i da Terzic tamo ima manje uticaja nego salterski radnik je svima bilo jasno!
Ako nista Zlato Lagumdzija koliko god bio arogantan imao je kakvog takvog uticaja. Covjek je bio priman kod svejtski zvanicnika, Terzic nije u stanju da otpusti svog zaposlenika. Jel to zato sto nema uticaja? Ne nego ga boli k... sta ce biti sve dok je nju i slicnima dobro.
E sad sto neki ljudi tvrde da je lagumdzija na vlasti 20 godina. Covjek je uso u politiku 1991, bio ranjen u ratu. Gdje su bili Tihic,Reis ef.Ceris, Hasan Cengic, itd itd?
Na kraju krajeva od Lagumdzije znate sta mozete ocekivati, jer covjek je osto dosljedan svom programu cjelo vrijeme, nije mjenjao dresove od zagrizenog komuniste kao Tihic ili terzic, do zagrizenih nacionalista koji su postali sada. Naravno, to da koaliraju sa ljudima koji su bili ucesnici genocida je posebna prica.
Sto se tice alzirske grupe, neka ih tamo. Takvi ljudi su mene i moje prijatelje u Zenici proganjali jer se sunacmo na rjeci bosni, jer hodamo zagrljeni sa djevojkama itd.
Sto se stalno to spomminje? Poslali smo ljude kriminalce u zatvror! Tihic i ovi su poslali nase mladice u pakao Iraka, pa nikom nista!!!!
I o kakvoj ekonomiji se ovdje prica? Kakvo smanjivanje deficita. To kao onda kada je bicakcic rekao da nam je industrijska proizvodnja porasla za 15.5%, pa se ispostavilo da je bilo 3%. Evo projekat oko zenicke elektrolucne peci je poceo i zavrsen je za vrijeme alijanse, skalapanje i pocetak proizvodnje je poceo i zavrsen je za vrijeme SDA, nazalost, tako da oni mogu sada ubrati poene za to!
Evo impulsi u telefonskom saobracaju su poskupili, prvi put nakon drugog svjetsko rata (neracunajuci zadnji rat) imamo problem da cemo imati manjak elektricne energije. Niko nista o tome neprica. Benzin je uzasno skup, a drzava danas uzima 1.4km poreza na benzin, a prosle godine je uzimala 1km. Sto s eneodreknu bar 30pf, opet ce imati bolji prihod nego prosle godine, a olaksat ce prevoznicima i generalno ekomoniji. Da negovorimo koliko ce kostati drzavu vise izgradnja onih mizernih 8.5km auto puta zbog cijena goriva. Sto Terzic nemisli o tome? Dok je bila alijansa i Nikola Grabovac sjetit ce te se kada je gorivo skocilo na 1.30-1.35km da je on reagovao i smanjio na 1.16km dok kriza neprodje, tj. drzava se odrekla poreza u KORIST GRADJANA!
To neiteresuje terzica, on svakako svoj Audi A8 V8 sipa od nasih para!
nebi

Post by nebi »

MedoX wrote:Kako se na bosanskim forumima sve moze povezati...PDV i Sandzak... :D

Cinjenica je da svi koji imaju nesto protiv Sandzaka, prikvrivaju neke komplekse...vjerovatno im je babo s obronaka Bjelasnice... :D

Ja sam iz najgore istocnobosanske selendre i to nikad nisam krio.Ne znam odakle si ti,ali ti nick dovoljno govori.....medjede
Qler

Post by Qler »

tihicev audi trosi 100l/100km

kako li ga njegov vozac vozi da mi je samo znati :roll:

nije mi jasno koja je inspekcija mogla to da popusi! 100l pa ni tenk kad ga "deru" ne trosi toliko! al Tihog boli chuna, jer on popije i pojede razliku! i kupi sebi kuci toalet papira! da se obrise kad pojede govna!:x:x:x:x:x:x
stella_k

Post by stella_k »

nineac wrote:E vidite ja NAZALOST licno poznajem A.Terzica i imao sam opet NAZALOST prliku da radim snjim. Taj covjek dok ej bio guverner SB kantona nije prstom mrdno u instituciji u kojoj je bio kao clan predsjednista da sportistima BiH pomogne, samo je korsitio privilegije, ruckove itd.
Gospodin Terzic je bio guverner SB kantona, samo trebate otici u Travnik i vdjeti kako tamo ljudi zive. I dan danas se griju na drva, jer nikad valda nije popravila centralno grijanje. O bespravnoj gradnji na Vlasicu je suvisno spomnjiati, a to da Vitez,Busovaca i kiseljak vode sopstvenu politiku, i da Terzic tamo ima manje uticaja nego salterski radnik je svima bilo jasno!

Ako nista Zlato Lagumdzija koliko god bio arogantan imao je kakvog takvog uticaja. Covjek je bio priman kod svejtski zvanicnika, Terzic nije u stanju da otpusti svog zaposlenika. Jel to zato sto nema uticaja? Ne nego ga boli k... sta ce biti sve dok je nju i slicnima dobro.
E sad sto neki ljudi tvrde da je lagumdzija na vlasti 20 godina. Covjek je uso u politiku 1991, bio ranjen u ratu. Gdje su bili Tihic,Reis ef.Ceris, Hasan Cengic, itd itd?
Na kraju krajeva od Lagumdzije znate sta mozete ocekivati, jer covjek je osto dosljedan svom programu cjelo vrijeme, nije mjenjao dresove od zagrizenog komuniste kao Tihic ili terzic, do zagrizenih nacionalista koji su postali sada. Naravno, to da koaliraju sa ljudima koji su bili ucesnici genocida je posebna prica.
Sto se tice alzirske grupe, neka ih tamo. Takvi ljudi su mene i moje prijatelje u Zenici proganjali jer se sunacmo na rjeci bosni, jer hodamo zagrljeni sa djevojkama itd.
Sto se stalno to spomminje? Poslali smo ljude kriminalce u zatvror! Tihic i ovi su poslali nase mladice u pakao Iraka, pa nikom nista!!!!
I o kakvoj ekonomiji se ovdje prica? Kakvo smanjivanje deficita. To kao onda kada je bicakcic rekao da nam je industrijska proizvodnja porasla za 15.5%, pa se ispostavilo da je bilo 3%. Evo projekat oko zenicke elektrolucne peci je poceo i zavrsen je za vrijeme alijanse, skalapanje i pocetak proizvodnje je poceo i zavrsen je za vrijeme SDA, nazalost, tako da oni mogu sada ubrati poene za to!
Evo impulsi u telefonskom saobracaju su poskupili, prvi put nakon drugog svjetsko rata (neracunajuci zadnji rat) imamo problem da cemo imati manjak elektricne energije. Niko nista o tome neprica. Benzin je uzasno skup, a drzava danas uzima 1.4km poreza na benzin, a prosle godine je uzimala 1km. Sto s eneodreknu bar 30pf, opet ce imati bolji prihod nego prosle godine, a olaksat ce prevoznicima i generalno ekomoniji. Da negovorimo koliko ce kostati drzavu vise izgradnja onih mizernih 8.5km auto puta zbog cijena goriva. Sto Terzic nemisli o tome? Dok je bila alijansa i Nikola Grabovac sjetit ce te se kada je gorivo skocilo na 1.30-1.35km da je on reagovao i smanjio na 1.16km dok kriza neprodje, tj. drzava se odrekla poreza u KORIST GRADJANA!
To neiteresuje terzica, on svakako svoj Audi A8 V8 sipa od nasih para!
Ne mogu ti reci koliko mi je drago sto si stavio post! Ipak je ovo svjedocanstvo iz prve ruke, a takvih je ruku na srce, na ovom forumu malo.(ovo se odnosi na boldirano)
Sve sto si napisao ja POTPISUJEM i to velikim slovima!
kike

Post by kike »

nebi wrote:
MedoX wrote:Kako se na bosanskim forumima sve moze povezati...PDV i Sandzak... :D

Ja sam iz najgore istocnobosanske selendre i to nikad nisam krio.Ne znam odakle si ti,ali ti nick dovoljno govori.....medjede
Vidi se, vidi, ne mmoraš to naglašavati :D
nebi

Post by nebi »

kike wrote:
nebi wrote:

Vidi se, vidi, ne mmoraš to naglašavati :D
Opet ponavljam:nikad to nisam krio.A tebi se ne zna ni odakle si,samo se zna gdje si se shljego...i u ciju se siroku guzicu uvlacis.Bogati,u kakvom je stanju Terzicevo debelo crijevo?
Ah,da,gradsko dijete...jesi li ti medju onim klicima koji me na Marindvoru mole za pola marke(babo pogino,mati se preudala,zivim sa bolesnom nenom)?
nineac

Post by nineac »

E mislim da ovo gore nije tema ove rasprave!
nebi

Post by nebi »

nineac wrote:E mislim da ovo gore nije tema ove rasprave!
nije tema,ali pokazuje stanje sitne raje:nikad ovakvi likovi nisu kritikovali
Cavica,Ivanica,Paravca...drugim rijecima Terzine,Tihijeve i Cerine iftarske goste.Vazno je da se uniste "komunisti"(koji su inace na vlasti u vecini evropskih drzava),pa da se rahat moze jebavat radnicka klasa i krcmiti drzavna imovina.
U principu:nisam dole,ne pogadja me taj vas PDV,dakle,ko vas jebe.Trazili ste,evo vam ga.
Qwert

Post by Qwert »

Kao sto nije tema o Terzicu i Lagumdziji. PDV je dobar kao i visina stope. Jedino me zabrinjava kako ce prikupljeni novac zavrsiti tj. gdje ce se ulagati.
dinash

Post by dinash »

treba komplet drzavu iznajmiti slovencima na jedno 50+ godina da srede stvari i nesto naprave ... eto. zauzvrat nam ne trebaju vracat one pare sto nam duguju i rijesen problem. :-D

ha ja. 8)
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje. Umjesto da se opredjeljujemo da li Vam je ovaj ili onaj politicar, ova ili ona stranka simpaticni ili ne, nije zgoreg podsjetiti se nekih CINJENICA vezanih uz Vlast Alijanse predvodjene SDP-om:

1. Smanjeni porezi na doprinose zaposlenih radnika;
2. Dat je poticaj zaposljavanju tako sto su poslodavci koji zaposle novog radnika oslobodjeni placanja doprinosa na takve radnike prvih godinu dana;
3. I pored smanjenja ovih nameta na place zaposlenih, uvecani su prihodi zdravstvenih, socijalnih i penzionih fondova sto je omogucilo isplatu 1,5 zaostale penzije + redovnu isplatu 12 regularnih penzija u godini;
4. U budzetu su prvi put pronadjena sredstva za stimulaciju poljoprivredne proizvodnje;
5. Izgradjeno je prvih 11 kilometara auto puta u drzavi vlastitim sredstvima, odnosno profitom BH Telekoma. (Nagradno pitanje: Gdje je "nestao" profit BH Telekoma u periodu 1996-2000 kada su ovom firmom gospodarile "patriotske" snage);
6. Dramaticno su uvecani prihodi od carine.
7. Redovni proces smanjenja broja vojnika koji diktira medjunarodna zajednica obavljen je tako sto je demobilisanim vojnicima isplacena otpremnina od po 10.000 KM iz vlastitih sredstava (U vrijeme vladavine SDA isti proces je obavljen tako sto su vojnici izbaceni na ulicu bez ijedne markice u dzepu).

To su stvari koje zanimaju prosjecnog gradjanina-biraca u svakoj normalnoj zemlji svijeta. Ovdje ne spominjem clanstvo u Vijecu Evrope i ostalim medjunarodnim institucijama jer obicni gradjanin od toga nema neke prakticne koristi. Da je Gerhard Sreder smanjio poreze a istovremeno uvecao budzetska sredstva, time bi sebi "kupio" mjesto njemackog kancelara za narednih 20 godina.
Medjutim, stoku kod nas ne zanimaju nizi porezi, autoput, sudbina penzionera, poljoprivrednika, demobilisanih vojnika vec stoka svoj glas na izborima daje na osnovu sudbine 6 probisvjeta iz Alzira koji su Boga pitaj kako dobili drzavljanstvo BiH. Glasali ste - gladujte.
kike

Post by kike »

nebi wrote:
Cavica,Ivanica,Paravca...drugim rijecima Terzine,Tihijeve i Cerine iftarske goste.Vazno je da se uniste "komunisti"(koji su inace na vlasti u vecini evropskih drzava),pa da se rahat moze jebavat radnicka klasa i krcmiti drzavna imovina.
U principu:nisam dole,ne pogadja me taj vas PDV,dakle,ko vas jebe.Trazili ste,evo vam ga.
Glup si kao zid. idi na Bihać....Otvoren Robot, pa pročitaj moju diskusiju.
Komunistička klasika, ako ne viriš iz debelog crijeva Lagumdzije, odmah si Tihić ili njegov sestrić :x
nebi

Post by nebi »

kike wrote:
nebi wrote:
Glup si kao zid. idi na Bihać....Otvoren Robot, pa pročitaj moju diskusiju.
Komunistička klasika, ako ne viriš iz debelog crijeva Lagumdzije, odmah si Tihić ili njegov sestrić :x
A ti idi u Sandzak....pa citaj Srpsku rec.
Jasho

Post by Jasho »

Kike nisi rekao kako su to Alžirci dobili BiH državljanstvo? Dobolisu ga na ne zakonit način i sam je jedan od njih priznao da je imao krivotvorene dokumente! Dakle oni nisu nikakvi BiH državljani več protjerani kriminalci iz Alžira koje bi Ameri i Bez Zlatka uhapsili i isporučili u Gvantanamo! Što se tiće stana čim se pojavio zahtjev za povrat Zlatko je odmah napustio stan tako da mu nemaš šta prigovarati za to. Što se nezapitaš gdje žive SDA prvaci i kakve su sve stanove sebi klepili. Ejup Ganić momka strpao u ludnicu kako bi se za jeftine pare se domogao vile. Pa tu je i Rasim Delić koeg su morali nasilu istjerati iz tuđe imovine i da ne spominjem dalje, kako su SDA prvaci u ratu otimali velike i prostrane stanove na način da su njihove vlasnike istjerivali na ulicu! Onaj ko nema pojma si ti Kike i nisi naveo ni jedan validan argument. Izgleda da imaš problema s argumentima, jer se i ostali na forumu žale da nemaš argumente! Koliki je Terzićev napredak govori podatak, da ne možemo ni zeleno svetlo dobiti od Evropske Unije za potpisivanje ugovora o Stabilizaciji i pridruživanju! Sve Terzićeve reforme su propale i ne spominji napredak kad smo nazadovali minimum 10 godina za njegove vladavine! I molim te nevaljaj gluposti i pusti se Revikona, kad smo zbog Terzića zadnja rupa na svirali u Evropi. Sa svakog izleta po Evropi i svijetu Terzić se vračao sa osmjehom i spikom kako je sve idealno, a onda za par dana ta ista Evropa i svijet ga demantuju.
savjest

Post by savjest »

Kao po i obicaju 90% poruka nemaju blage veze sa samom temom.

Moje licno misljene bi bilo to da je bolje imati dvije ili tri stope PDV-a. Nizu stopu(5-6%) bi trebalo postaviti na proizvode prve potrepstine kao i na neke stvari od kulturnog znacaja... sad i jedinstvena stopa se moze opravdati,mislim trebalo bi imati kompletan dosje u rukama i vidjeti o cemu je rjec pa se tek onda oglasiti.

Ali jedna stvar treba da vam bude jasna.

Finacijsku politiku u RBIH odreduje MMF i svjestka banka a ne Terzic(ili neko drugi ko bi bio na njegovom mjestu). Terzic moze samo da to predstavi kao svoj plan ali je to daleko od istine. On samo radi ono sto mu nareduju MMF i SB uz eventualne manje korekcije.

Kritike Lagumdzije(ili nekog treceg) su samo sitno politkanstvo i nista vise. Da je on na terzicevom mjestu uradio bi isto.
kike

Post by kike »

Jasho wrote:Kike nisi rekao kako su to Alžirci dobili BiH državljanstvo? Dobolisu ga na ne zakonit način i sam je jedan od njih priznao da je imao krivotvorene dokumente! Dakle oni nisu nikakvi BiH državljani več protjerani kriminalci iz Alžira koje bi Ameri i Bez Zlatka uhapsili i isporučili u Gvantanamo! Što se tiće stana čim se pojavio zahtjev za povrat Zlatko je odmah napustio stan tako da mu nemaš šta prigovarati za to. Što se nezapitaš gdje žive SDA prvaci i kakve su sve stanove sebi klepili. Ejup Ganić momka strpao u ludnicu kako bi se za jeftine pare se domogao vile. Pa tu je i Rasim Delić koeg su morali nasilu istjerati iz tuđe imovine i da ne spominjem dalje, kako su SDA prvaci u ratu otimali velike i prostrane stanove na način da su njihove vlasnike istjerivali na ulicu! Onaj ko nema pojma si ti Kike i nisi naveo ni jedan validan argument. Izgleda da imaš problema s argumentima, jer se i ostali na forumu žale da nemaš argumente! Koliki je Terzićev napredak govori podatak, da ne možemo ni zeleno svetlo dobiti od Evropske Unije za potpisivanje ugovora o Stabilizaciji i pridruživanju! Sve Terzićeve reforme su propale i ne spominji napredak kad smo nazadovali minimum 10 godina za njegove vladavine! I molim te nevaljaj gluposti i pusti se Revikona, kad smo zbog Terzića zadnja rupa na svirali u Evropi. Sa svakog izleta po Evropi i svijetu Terzić se vračao sa osmjehom i spikom kako je sve idealno, a onda za par dana ta ista Evropa i svijet ga demantuju.
Alžirci se vjenčali i dobili BIH državljanstvo. Mislim da niko od nes nema pravo ulaziti u to kako i zašto su se vjenčali. Nikada nije dokazano da su fundamentalisti.
Nikada nisam branio ni Ganića ni njegovu vilu. Ovdje je jednostavno bila riječ o Lagumdžiji, pa sam zato naveo slučaj njegovog stana.
Imaš usko razmišljanje, ako kažem nešto protiv Lagumdžije odmah sam ljuti militant SDA. To nije moj slučaj, nego upravo slučaj glasnih SDP-ovaca na ovoj prepisci koji su jedini koji ne daju argument, ne vidjevši pri to, da su u žaru promidžbe Lagumdžije, otišli u suprotnost
nebi

Post by nebi »

kike wrote:
Jasho wrote:Kike nisi rekao kako su to Alžirci dobili BiH državljanstvo? Dobolisu ga na ne zakonit način i sam je jedan od njih priznao da je imao krivotvorene dokumente! Dakle oni nisu nikakvi BiH državljani več protjerani kriminalci iz Alžira koje bi Ameri i Bez Zlatka uhapsili i isporučili u Gvantanamo! Što se tiće stana čim se pojavio zahtjev za povrat Zlatko je odmah napustio stan tako da mu nemaš šta prigovarati za to. Što se nezapitaš gdje žive SDA prvaci i kakve su sve stanove sebi klepili. Ejup Ganić momka strpao u ludnicu kako bi se za jeftine pare se domogao vile. Pa tu je i Rasim Delić koeg su morali nasilu istjerati iz tuđe imovine i da ne spominjem dalje, kako su SDA prvaci u ratu otimali velike i prostrane stanove na način da su njihove vlasnike istjerivali na ulicu! Onaj ko nema pojma si ti Kike i nisi naveo ni jedan validan argument. Izgleda da imaš problema s argumentima, jer se i ostali na forumu žale da nemaš argumente! Koliki je Terzićev napredak govori podatak, da ne možemo ni zeleno svetlo dobiti od Evropske Unije za potpisivanje ugovora o Stabilizaciji i pridruživanju! Sve Terzićeve reforme su propale i ne spominji napredak kad smo nazadovali minimum 10 godina za njegove vladavine! I molim te nevaljaj gluposti i pusti se Revikona, kad smo zbog Terzića zadnja rupa na svirali u Evropi. Sa svakog izleta po Evropi i svijetu Terzić se vračao sa osmjehom i spikom kako je sve idealno, a onda za par dana ta ista Evropa i svijet ga demantuju.
Alžirci se vjenčali i dobili BIH državljanstvo. Mislim da niko od nes nema pravo ulaziti u to kako i zašto su se vjenčali. Nikada nije dokazano da su fundamentalisti.
Nikada nisam branio ni Ganića ni njegovu vilu. Ovdje je jednostavno bila riječ o Lagumdžiji, pa sam zato naveo slučaj njegovog stana.
Imaš usko razmišljanje, ako kažem nešto protiv Lagumdžije odmah sam ljuti militant SDA. To nije moj slučaj, nego upravo slučaj glasnih SDP-ovaca na ovoj prepisci koji su jedini koji ne daju argument, ne vidjevši pri to, da su u žaru promidžbe Lagumdžije, otišli u suprotnost
Medicinski fenomen:levat koji sere na usta.
Inace,u ovoj zemlji se jos uvijek kaze propaganda a ne promidzba.
kike

Post by kike »

Zar nisi rekao da nisi u ovoj zemlji?
Kako ond znaš kako se kaže?

Na prvo dio no koment
nebi

Post by nebi »

kike wrote:Zar nisi rekao da nisi u ovoj zemlji?
Kako ond znaš kako se kaže?

Na prvo dio no koment
Bio sam dovoljno dugo....prije uvodjenja demokratskih noviteta.
No,o tomu sam vec dostatno disputirao,a ucinkovitost je bila nedostatna.
Kindzasa

Post by Kindzasa »

Autor: Fair Life
Zasto nevjerovatno? Zar je bilo za ocekivati da Terzic napravi nekakav 'revolucionaran' program. Dobar je... od koga.
Kindzasa

Post by Kindzasa »

Autor: nineac Poslano: 07/10/2005 18:07
E vidite ja NAZALOST licno poznajem A.Terzica i imao sam opet NAZALOST prliku da radim snjim. Taj covjek dok ej bio guverner SB kantona nije prstom mrdno u instituciji u kojoj je bio kao clan predsjednista da sportistima BiH pomogne, samo je korsitio privilegije, ruckove itd.
Pa sta tu da se vise kaze? Da je bilo boljeg mozda bi bio i izabran.
Kindzasa

Post by Kindzasa »

Autor: nineac Poslano: 07/10/2005 18:07
Pa sta tu da se kaze vise ? Da je bilo boljeg mozda bi bio i izabran.
Post Reply