Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anais_nin wrote:
a boja? mislim koja je pozeljna? crvena?
citas mi misli a moze i pu rpurna
al' prasuma je svejedno prasuma....cak i kad je lijepe boje...meni to nesto hmmmmmmmm mada i purpurna zvuci primamljivo moglo bi se eksperimentisat...
nisam mislio na prasumu nego ukoliko se napravi "brazilka" ili neki slican oblik pa jos to ofarbas i kombinujes sa prikladnim intimnim rubljem i popijes par casa dobrog vina i pustis neku dobru muziku i.....evo nas opet ko i juce
silentbob wrote:
nisam mislio na prasumu nego ukoliko se napravi "brazilka" ili neki slican oblik pa jos to ofarbas i kombinujes sa prikladnim intimnim rubljem i popijes par casa dobrog vina i pustis neku dobru muziku i.....evo nas opet ko i juce
puno bolje puno bolje...svidja mi se sto ne izostavljas bitne detalje znaci nix prasuma, nego ofarbana brazilka...pa to jeste izvodivo, fabranje prije koshenja
silentbob wrote:
puno bolje puno bolje...svidja mi se sto ne izostavljas bitne detalje znaci nix prasuma, nego ofarbana brazilka...pa to jeste izvodivo, fabranje prije koshenja
ali i skroz obrijane su totalna ludnica, jos kad....(e ovo stvarno ne smijem)
cekajte...ako smijem primjetiti diskusija se bazira iskljucivo na intimnim vlasistima kod zena! A sta je sa momackim loknicama? I normalno stav djevojkama spram toga.....
Iskren da budem ja sam dugo bio konzervativac u tom smislu i bilo je ona klasicna balkanska "nediraj mi tapiseriju" dok me nije jedna nagovorila suprotno! I imala je pravo.....
Grozny wrote:cekajte...ako smijem primjetiti diskusija se bazira iskljucivo na intimnim vlasistima kod zena! A sta je sa momackim loknicama? I normalno stav djevojkama spram toga.....
Iskren da budem ja sam dugo bio konzervativac u tom smislu i bilo je ona klasicna balkanska "nediraj mi tapiseriju" dok me nije jedna nagovorila suprotno! I imala je pravo.....
ja sam se odmah izjasnila da ja puno vise preferiram podsisano nego dzunglu i ljepse i bolje i....jos svasta nesto...
imam osjecaj da je diskusija krenula holivudskim pravcima!
Ako izostavimo slag, jagode, vino itd ostaje nam ona prakticna strana tj. nemamo vise dlake na jeziku )))
A to je velika stvar