no comment za pocetak... mogli bi i germuzoom66 wrote:pape, blagodarim na apdejtu nr.3......gavro, koga da preuzmemo u nash novostvoreni poslanichkozastupnichki klub?...
![]()
![]()
SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV
-
car-x
jedna meni stvar nije nikako jasna.. jel se parlament reda od govornice, ili ovako kako se vidi..
ne treba nesto posebno biti pametan, pa da se vidi da je desnica u stvari ljevica, a desni centar, lijevi centar.. barem ovako kako je nacrtano i pkako je pape poredo
ne treba nesto posebno biti pametan, pa da se vidi da je desnica u stvari ljevica, a desni centar, lijevi centar.. barem ovako kako je nacrtano i pkako je pape poredo
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
car-x wrote:jedna meni stvar nije nikako jasna.. jel se parlament reda od govornice, ili ovako kako se vidi..
- kekec
Zanimljivije je kako ti ne mozes prepoznati Hrvate u "parlamentu".Bosanac_HR wrote:Zanimljivo je da nema nijednog Hrvata u parlamentu. To je još jedan od pokušaja da se najmalobrojniji narod u BiH instituiconalno uništi, kad se već ne može fizički.
Otkricu ti tajnu, samo tisu, ne salji dalje: Svi oni koji imaju slovo H u nick-u
su Hrvati.
I u parlamentu ih ima tacno 28,356 %.
Ali, problem je sto nisu si u istoj partiji/grupi.
-
_BaykoNoor_
Ja cu obavljati duznost blagajnika sa-x parlamenta
u sto i pedeset mandata po pet godina
Je li tako? Tako je!

- pape
zoom66 wrote:momchilo, jes' to ti?...pape wrote:car-x wrote:jedna meni stvar nije nikako jasna.. jel se parlament reda od govornice, ili ovako kako se vidi..
ne treba nesto posebno biti pametan, pa da se vidi da je desnica u stvari ljevica, a desni centar, lijevi centar.. barem ovako kako je nacrtano i pkako je pape poredoRaspored parlamentarnih sjedista se uvijek posmatra iz ugla predsjedavajuceg, ... dakle ... to je OK.
:D:D
- Vodenjak
rei- analiticarrei wrote:Vodenjak wrote:SD-6 wrote:
ja torotanae pa moj dzgašvili bujrum nagovori ga da te prebaci gdje ti je i mjesto,kolona za boljsevike
ja sam samo reko da je ovo pristrasno sastavio
na moju stetu
i ne vjerujem uopste da me tako for. auditorij dozivljava
kao Dzihad-agu
...f.l. ti i vodeni morete komotno dakle u kolonu za boljš..a ako vi necete tamo onda necu nije medju Ultrase
pogotovo stoga sto nema nijedan razlog za to...evo nek' navede koji?...kapiši?....i zato je moj gnjev,prije ce biti razocarenje opravdano
ali cekam naknadno storniranje
![]()
![]()
SD6 - desni centar
List - isto tako
umro je mostar - desnica
Vodenjak - desnica
fair laif - desnica
St. german - desnica
-
Toozla
.....morete i vi s..... .....
....pa kako jos niko na razmatranje nije iznio pitanje poslanicke naknade, topli obrok, kompenzaciju za prevoz, placanje internet racuna....itd...pa kako mi praznih stomaka da se brinemo o praznim stomacima naroda....
....hocel' ovaj parlament poceti raditi.....haj' Pape organizuj glasanje za predsjedavajuceg.....nek svaka grupacija predzlozi kandidata, pa da vidimo kakve ce se koalicije praviti.....

....hocel' ovaj parlament poceti raditi.....haj' Pape organizuj glasanje za predsjedavajuceg.....nek svaka grupacija predzlozi kandidata, pa da vidimo kakve ce se koalicije praviti.....
-
_BaykoNoor_
kao samopostavljeni blagajnik i onaj kod koga je kasa sa-x parlamenta moram naglasiti da za parlamentarce nije predvidjen topli obrok radi smanjenog budzetskog punjenjaToozla wrote:...ja nemam da platim dok ne rijesimo pitanje toplog obroka....Qler wrote:KIKIRIKI KOSPICE
- pape
Toozla wrote: ....hocel' ovaj parlament poceti raditi.....haj' Pape organizuj glasanje za predsjedavajuceg.....nek svaka grupacija predzlozi kandidata, pa da vidimo kakve ce se koalicije praviti.....![]()
![]()
Samo da znate, ... nece se dozvoliti mogucnost da se onaj sa najvise glasova dogovori, sa onim drugim po broju glasova, ... o preuzimanju funkcije zbog "visih ciljeva".
PS. Svaka analogija sa slucajevima iz nase blize povjesti je slucajna.
Evo ja predlazem:
- savjest
- SD-6
- zena
- TheFluid
- Vodenjak
- umro je mostar
- Gavrilo (nezavisni kandidat)
- Skljoco (adut iz sjene)
-
No_Comment
gavrilo wrote:pape dodaj "no comment" u nezavisne kandidate