JESU LI SVI JEDNAKO KRIVI ZA RAT? Biografije aktera!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
znas sta je sreca, tu su uvijek moderatori pa se drugi ne smiju raspojasati inace bi bilo vl...hi...dr... i tako togapitt wrote:bogami su te procitali strumfeto:D:D
long live administracija
ps dohakacu ja tebi pitt, ako nista drugo, zalicu te plavom farbom na aerodromu AI.....
- manijak1
Uh KakeEMF wrote:Најкривљи је онај који је повукао потпис са Лисабонског споразума!!
![]()
А факат сте могли добити све за што се тек сад залажете
![]()
A fakat smo mogli dobiti Mudo Marjanovo ?
- manijak1
Ovo ne razumijem ali kao da je riječ o cenzuri ?znas sta je sreca, tu su uvijek moderatori pa se drugi ne smiju raspojasati inace bi bilo vl...hi...dr... i tako toga
Cenzura sa potrebom ?
- pitt
Koji....kazu narucili su od boinga 3 aviona....razlicitih bojaPrenj wrote:Nesto mi BH 'Air Force One' cesto mijenja putnike ovih danapitt wrote:Cuj ti nje sto bi bludnicila po predsjednickom aerodromu....sramota prava:D
-
Prenj
Ja sam opet cuo da su narucili jos jedan sprat na 747, samo se ne mogu dogovoriti ko ce na kojipitt wrote:Koji....kazu narucili su od boinga 3 aviona....razlicitih bojaPrenj wrote:Nesto mi BH 'Air Force One' cesto mijenja putnike ovih danapitt wrote:Cuj ti nje sto bi bludnicila po predsjednickom aerodromu....sramota prava:D
:D Da se slucajno suljo ne zajebe pa udje kod paravca....u nezgodnom momentu
- manijak1
Tako je
oni su krivi što su naručili a mi kao stoka ublehaška plaćamo ?
ko je tu jebač
a ko jebena strana ?
ko je tu jebač
-
mIRCerka
budi se zver u meni....manijak1 wrote:Ovo ne razumijem ali kao da je riječ o cenzuri ?znas sta je sreca, tu su uvijek moderatori pa se drugi ne smiju raspojasati inace bi bilo vl...hi...dr... i tako toga![]()
Cenzura sa potrebom ?
idem sad off...ne mogu vise naglabat....
-
bih-pravda
KAZES DA NETREBA O NJEMU LEGENDE PRICATI I DJECI PRIPOVIJEDATI. ZNACI NASOJ DJECI NETREBA GOVORITI DA JE BIO VELIKI COVJEK, NETREBA GOVORITI NASOJ DJECI O NASOJ SLAVNOJ GOLORUKOJ ARMIJI, NASOJ DJECI NETREBA GOVORITI STA SE OVDJE DESILO I KOLIKO SMO MI BOSNJACI STRADALI, NETREBA GOVORITI O NASIM HEROIMA. NEGO NASOJ DJECI TREBA GOVORITI KAKO SU SVI JEDNAKO KRIVI, A I BICE TAKO AKO MI BUDEMO SUTJELI. MI CEMO SUTJETI A SRBI CE SVOJOJ DJECI PUNITI GLAVE O JUNAKU KARADZICU, I OPET CE NASA DJECA BITI POKLANA JER NISU BILA OPOMENUTA OD RODITELJA!! I NASA CE DJECA UCITI HISTORIJU PISANU IZ BEOGRADA I ZAGREBA!!Murat Sabanovic wrote:o aliji
pa recimo i da je alija dobar bio ,sto moje nisljenje nije....
naime on je okupio oko sebe sve ,profitere, pljackase, kriminalce i ostale olose.
pa kako moze jedan covjek dobar biti ako je ispod deke s ovakom garniturom.
ne znam o aliji ni sekunde, niti me taj covjek interesuje.
ne zelim o njemu bilo kakavu sliku da stvaram,
ali je istina da je zahvaljujuci njemu bosna koliko toliko oruzija dobijala od arapa.
prema tome, kakav god bio ,njega vise nema i ne treba legende o njemu djeci pripovjedati.
-
mIRCerka
bih-pravda wrote:KAZES DA METREBA O NJEMU LEGENDE PRICATI I DJECI PRIPOVIJEDATI. ZNACI NASOJ DJECI NETREBA GOVORITI DA JE BIO VELIKI COVJEK, NETREBA GOVORITI NASOJ DJECI O NASOJ SLAVNOJ GOLORUKOJ ARMIJI, NASOJ DJECI NETREBA GOVORITI STA SE OVDJE DESILO I KOLIKO SMO MI BOSNJACI STRADALI, NETREBA GOVORITI O NASIM HEROIMA. NEGO NASOJ DJECI TREBA GOVORITI KAKO SU SVO JEDNAKO KRIVI, A I BICE TAKO AKO MI BUDEMO SUTJELI. MI CEMO SUTJETI A SRBI CE SVOJOJ DJECI PUNITI GLAVE O JUNAKU KARADZICU, I OPET CE NASA DJECA BITI POKLANA JER NISU BILA OPOMENUTA OD RODITELJA!!Murat Sabanovic wrote:o aliji
naime on je okupio oko sebe sve ,profitere, pljackase, kriminalce i ostale olose.
ali je istina da je zahvaljujuci njemu bosna koliko toliko oruzija dobijala od arapa.
prema tome, kakav god bio ,njega vise nema i ne treba legende o njemu djeci pripovjedati.
tvoja djeca cisto sumnjam da ce biti poklana, jer se samo jos na balkanu kolje, a ti sis reco daleko daleko od balkana...
stoga, suti i pricaj o svojoj sadasnjoj vlasti, ako im mozes napisati imena...
-
bih-pravda
JA SAM U TUZLI, DRUGARICE!!!! 
I AKO SI TAKO PAMETNA, PROCITAJ MOJ TEKST, I NAVEDI NEKE KONKRETNO RECENICE SA KOIMA SE NESLAZES, I RECI ZASTO. NEMOJ SAMO BULAZNITI IZ OKOLE.
RECI KONKRETNO STA NIJE ISTINA U MOM TEXTU!!??
I AKO SI TAKO PAMETNA, PROCITAJ MOJ TEKST, I NAVEDI NEKE KONKRETNO RECENICE SA KOIMA SE NESLAZES, I RECI ZASTO. NEMOJ SAMO BULAZNITI IZ OKOLE.
Last edited by bih-pravda on 21/09/2005 15:02, edited 1 time in total.
-
Prenj
Nesto se mislim, jadni ovi ljudi koji postanu ko nekakve legende, pa ih onda razni nepismeni obozavatelji, ko ovaj lik gore, pocnu opisivati ...bih-pravda wrote:KAZES DA METREBA O NJEMU LEGENDE PRICATI I DJECI PRIPOVIJEDATI. ZNACI NASOJ DJECI NETREBA GOVORITI DA JE BIO VELIKI COVJEK, NETREBA GOVORITI NASOJ DJECI O NASOJ SLAVNOJ GOLORUKOJ ARMIJI, NASOJ DJECI NETREBA GOVORITI STA SE OVDJE DESILO I KOLIKO SMO MI BOSNJACI STRADALI, NETREBA GOVORITI O NASIM HEROIMA. NEGO NASOJ DJECI TREBA GOVORITI KAKO SU SVO JEDNAKO KRIVI, A I BICE TAKO AKO MI BUDEMO SUTJELI. MI CEMO SUTJETI A SRBI CE SVOJOJ DJECI PUNITI GLAVE O JUNAKU KARADZICU, I OPET CE NASA DJECA BITI POKLANA JER NISU BILA OPOMENUTA OD RODITELJA!!Murat Sabanovic wrote:o aliji
Uzas
- danas
-
bih-pravda
A kako to da se vi uvjek bavite pametovanjem a nikada konkretno temom??
Recite konkretno sta nije tacno u mome textu. Konkretno!!??
Recite konkretno sta nije tacno u mome textu. Konkretno!!??
-
mIRCerka
reci cu ti iza 4, imam sad posla...bih-pravda wrote:JA SAM U TUZLI, DRUGARICE!!!!
a ides mi na zivce sa alijom, jedna tema sedmicno....
-
bih-pravda
Eto vidite da nemate sta navesti da nije tacno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nego, lako je samo brbljati uprazno, ali hajde recite konkretno sta nije tacno u mome textu!?
Mozda da je Tudjman bio rasista, jeli to nije tacno?
Ili da je Milosevic bio kasapin, ni to nije tacno mozda?
Ili da je A.I. bio komandant goloruke vojske?
Sta nije tacno, pametnjakovici??
Samo konkretno Molim????!! Ako imate sta reci naravno!!??
Izvolite ja cekam, primjeri gdje su?!
Nego, lako je samo brbljati uprazno, ali hajde recite konkretno sta nije tacno u mome textu!?
Mozda da je Tudjman bio rasista, jeli to nije tacno?
Ili da je Milosevic bio kasapin, ni to nije tacno mozda?
Ili da je A.I. bio komandant goloruke vojske?
Sta nije tacno, pametnjakovici??
Samo konkretno Molim????!! Ako imate sta reci naravno!!??
Izvolite ja cekam, primjeri gdje su?!
Last edited by bih-pravda on 21/09/2005 15:11, edited 3 times in total.