ja se ne bih slozila....u funkciji zenskog edua ja bih ti savjetovala da sutis o svojoj vezanosti do NAKON prvog seksa...ako drmanje ne bude valjalo svako svojim putem i ne moras joj nista pricat...ako budes htjeo repete e tek se onda pricatigris wrote:iako je pitanje upuceno zadigu..mislim da je bolje da otvoreno kazes da si u vezi...da se ne zakomplikuje bezze da te ne pocne proganjati i sl...a ako si nasao nekoga ko je takodje u vezi ili braku(kako ti je zadig preporucio)onda i nije problem reci da si u vezi...da zna na cemu je....felichi wrote:for zadig:
1 - mislim da sam nasao nesto slicno
2- bas kao sto pise
3 - nemoguce, jbg. usisacu poslije
4 - pametno, pametno
ps - mislis da bih njoj trebao reci da sam u vezi ili da to sakrijem
pps - vidim imas realno iskustvo, mislis kad bih direktno predlozio neku akciju kod mene u stanu da bih bio malo... ono znas... moze li to nesto diskretnije. imas li tu neki pametan. ili da idem "medu rogove"
znam slucajeva kad frajer isfolira da je slobodan gotovo uvjek ispadne problem.....cura hoce poslije nesto vise i tako...onda ide izbjegavanje dok ona ne skonta......pa onda idu prozivke kako je shupak itd......
Sastanci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
-
zensko
ne otkrih tu temu pa iskoristi priliku na ovoj, nadam se da mi ne zamjerasanais_nin wrote:na temi BORBA S KILAZOM padaju dogovori za grupne odlaskezensko wrote:of the topic..Lace wrote:pa sad cu da probam tae bo...e kad mi guza postane ko kamenica...oho im se
lace hocu i ja!
- anais_nin
ma kakvo zamjeranjezensko wrote:
ne otkrih tu temu pa iskoristi priliku na ovoj, nadam se da mi ne zamjeras
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 05&start=0
tu imas i informacije o klubu gdje se odrzavaju casovi
- Bumbar
Ne samo usisati nego sve coskove pregledati...ako nista namirisace da se nesto desava tj.desavalo.PR80. wrote:
Nego, ako bas nesto tako kontas onda te ni jedna zvijezda s` neba nece moci sacuvati... Zene imaju ugradene satelite i oci gdje se najmanje nadas...
- anais_nin
E onda definitivno nemoj bajke da joj pricas...nikakvih sranja, ja sam u vezi ovo ono...preskoci kafu, ne spominji stan...pozovi ja na pice, sto kasnije navece, nista prije 9 jer to ti onda ispada klasika randes...negdje gdje niste daleko od tvog stana...felichi wrote:za anais_nin
25+, pokazi...
e onda kad odradis posao (vidi gore vec pomenuto) skontaj je li hoces opet, je li hoces hronicno ili neces vise....ako hoces ovo predzadnje onda joj reci da si "imas jos nekog", da trenutno nisi za nekog vezivanja, nemoj slucajno da koristis terminologiju i smislu OFF (occassionally friendly fuck), naravno ukoliko ona sama to prva ne pomene....
p.s. i ne zaboravi koristiti kondome
-
tigris
anais_nin wrote:ja se ne bih slozila....u funkciji zenskog edua ja bih ti savjetovala da sutis o svojoj vezanosti do NAKON prvog seksa...ako drmanje ne bude valjalo svako svojim putem i ne moras joj nista pricat...ako budes htjeo repete e tek se onda pricatigris wrote:iako je pitanje upuceno zadigu..mislim da je bolje da otvoreno kazes da si u vezi...da se ne zakomplikuje bezze da te ne pocne proganjati i sl...a ako si nasao nekoga ko je takodje u vezi ili braku(kako ti je zadig preporucio)onda i nije problem reci da si u vezi...da zna na cemu je....felichi wrote:for zadig:
1 - mislim da sam nasao nesto slicno
2- bas kao sto pise
3 - nemoguce, jbg. usisacu poslije
4 - pametno, pametno
ps - mislis da bih njoj trebao reci da sam u vezi ili da to sakrijem
pps - vidim imas realno iskustvo, mislis kad bih direktno predlozio neku akciju kod mene u stanu da bih bio malo... ono znas... moze li to nesto diskretnije. imas li tu neki pametan. ili da idem "medu rogove"
znam slucajeva kad frajer isfolira da je slobodan gotovo uvjek ispadne problem.....cura hoce poslije nesto vise i tako...onda ide izbjegavanje dok ona ne skonta......pa onda idu prozivke kako je shupak itd......
anais stavljas se u funkciju zenskog edua ok a stavi se malo na mjesto te cure koja ce da bude zguzena vjerovatno...bil ti volila da te frajer mazne a da te uz to isfolira da je singl......ili bi htjela da odmah znas na cemu si i kako stvari stoje.....ne znam...meni izgleda da je frajer konkretan ono u vezi je a hoce da hebe pa mi se cini da je najbolje da igra otvoreno.....da se ne zakmpilikuje bezze....to se uvijek moze desiti.....
i sta ako prvo drmanje uspije tek onda ide prica jel tako onda ide ono imam jos nekog.....ne znam...to mi bas zvuci bezze....
- anais_nin
tigris wrote: anais stavljas se u funkciju zenskog edua ok a stavi se malo na mjesto te cure koja ce da bude zguzena vjerovatno...bil ti volila da te frajer mazne a da te uz to isfolira da je singl......ili bi htjela da odmah znas na cemu si i kako stvari stoje.....ne znam...meni izgleda da je frajer konkretan ono u vezi je a hoce da hebe pa mi se cini da je najbolje da igra otvoreno.....da se ne zakmpilikuje bezze....to se uvijek moze desiti.....
i sta ako prvo drmanje uspije tek onda ide prica jel tako onda ide ono imam jos nekog.....ne znam...to mi bas zvuci bezze....
don't shoot the messanger...ja se ovdje igram djavoljeg advokata (P.S. taktike koje ovdje iznosim nisu primjenljive na meni
po pitanju te cure, do nje je...hajde molim te zar oko nas frajeri konstantno ne igraju igre i igrice????...fino sam mu rekla da je ne izvodi po kaficama, randesima itd itd itd...i curi je preko 25 godina, namjerno sam to pitala...izvini, ali ako mene momak pozove navece na pice, a nakon toga u njegov stan, a nismo ono nesto ekstra ekstra bliski, bice mi jasno u startu koliko je sati...e onda je do mene...ja licno bih u taj stan otisla tek nakon sto sam vec neko vrijeme u vezi s tipom, znaci kad mi vrijeme i situacije kroz koje prodjemo pokaze da postoji medjusobono postovanje i iskrenost...ali vjerovala ili ne, ima jako jako puno cura koje su u stanju odvojiti svoje fizicke, seksualne potrebe od nekih emocija, mozda je toj curi sve to ok...
- sojka
Dakle kafic, restoran, however.. sa tisom ili glasnijom muzikom, koja vrsta ambijenta?..
Koja atmosfera? Ili ipak sve zavisi od raspolozenja?

(Postoje ipak mjesta na kojima nijedan date, ni sa najboljom osobom kraj nas ne bi "funkcionisao".)
Koja atmosfera? Ili ipak sve zavisi od raspolozenja?

(Postoje ipak mjesta na kojima nijedan date, ni sa najboljom osobom kraj nas ne bi "funkcionisao".)
-
Xwoman
polemikica koju vodite vas 2, tigris i anais, svakodnevnica je.
ja ipak, nastojim ostati na zenskoj strani te bih podrzala stav tigris.
ako tip hoce da hebe onda treba da bude hebac, otvoreno i direkt sa stilom po mogucnosti, a ne iza ledja pa ni nije hebo niti jeste hebo.
licno su me se uvijek vise dojmili tipovi koji ne predlazu akciju kao ne znaju sta rade, nego nadju priliku kad da kazu pa gdje puklo. to dozivim kao jasan stav, inicijativu, pa na meni je odbiti ili ne, kao na zeni. jednom je jedan skot lagao da nije ozenjen, tj izostavio je tu informaciju. jednom, ali pamtim to iskustvo. i tako, tokom druzenja i zavodjenja naisla je gopspodja zena i to trudna. pamtim ga samo po tome da je bijednik 100%. kasnije sam ga pitala zasto mi je to precutao. kaze, mislio je da tad ne bih izasla s njim....manipulant.
eto hajd, cisto neka moja iskustva i stavovi.
ma ja sam za istinu ma koliko ona bila brutalna.
zato i jesam solo, opet. bfffffffffffff
sretno narode
ja ipak, nastojim ostati na zenskoj strani te bih podrzala stav tigris.
ako tip hoce da hebe onda treba da bude hebac, otvoreno i direkt sa stilom po mogucnosti, a ne iza ledja pa ni nije hebo niti jeste hebo.
licno su me se uvijek vise dojmili tipovi koji ne predlazu akciju kao ne znaju sta rade, nego nadju priliku kad da kazu pa gdje puklo. to dozivim kao jasan stav, inicijativu, pa na meni je odbiti ili ne, kao na zeni. jednom je jedan skot lagao da nije ozenjen, tj izostavio je tu informaciju. jednom, ali pamtim to iskustvo. i tako, tokom druzenja i zavodjenja naisla je gopspodja zena i to trudna. pamtim ga samo po tome da je bijednik 100%. kasnije sam ga pitala zasto mi je to precutao. kaze, mislio je da tad ne bih izasla s njim....manipulant.
eto hajd, cisto neka moja iskustva i stavovi.
ma ja sam za istinu ma koliko ona bila brutalna.
zato i jesam solo, opet. bfffffffffffff
sretno narode