Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Pobjedit ce

Hrvatska
8
24%
Brazil
17
50%
nerjeseno
9
26%

Total votes: 34

mostarac

Post by mostarac »

breka wrote:a bolje da nije
ali jeste i ruzno je sve sto se albancima dogadjalo na Kosovu, ali Kosovo jeste i treba da ostane dio Srbije, jer ne moze napravit drzavu kako kome padne napamet. Treba regulisat prava Albanaca na Kosovu, a Kosovo integrisati u Srbiju kao sto je to oduvijek bilo.
Zar Abdicu to isto nije osporeno u BiH, cak i manje, sto je naravno i trebalo da se ospori, ali ako cemo biti pravedni ne mozemo imati duple arsine i reci Kosovo treba da bude samostalno, samo zato jer neko mrzi Srbiju. Ta logika nije logika zdravog razuma.
gavrilo

Post by gavrilo »

breka wrote:a bolje da nije
pa etnografski vidjeno i nije ... :roll:
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

umro je mostar wrote:
Drug_Tito wrote:
No_Comment wrote: Druze Tito a KOSOVA republjik....

:lol: :lol:
Pa ako postane repbuljik...pa i Vojvodina

Nisma znao da u Mostaru Hrvati pucaju kada pobjedi Hrvatska. To je cool...Jos se pitamo sto je BiH na listi propalih drzava :D . Let's Go Croats.... :-)
cuj nisi znao :shock:

pa kad su usli u polufinale na SP na istocnoj strani je bilo dvoje mrtvih
Ja konto to samo Srbi u Banjaluci se tako ponasaju. Morao bi malo cesce da dolazim u tu BiH, ja mislio vi se svi drzite za ruke i pjevate ko u vrijeme YUTEL ZA MIR. Tako ste barem govorili na ovom forumu i drugim forumima, da je BH repka ujedinila Bosnu ka putu za Euro 2004.

Ma neka pucaju, hajde bolan, demokratija. I ja ovdje slavim kada Amerika izgubi u kosarci, a ja Amerikanac :lol: Ne mozes ljudima reci za koga da navijaju.
SD-6

Post by SD-6 »

gavrilo wrote:
umro je mostar wrote:KOSOVO JE SRBIJA :D
8-)
kosovo je najskuplja srpska rijec...izvagaše srpski akademici
:oops:
gavrilo

Post by gavrilo »

e sad smo vala bas usrali haninu temu... :D

ubice nas :roll: bjezi gdje ko stinge...
mostarac

Post by mostarac »

gavrilo wrote:e sad smo vala bas usrali haninu temu... :D

ubice nas :roll: bjezi gdje ko stinge...
nece bola. Ona je smirenih zivaca. Ona ce to na rate :D :D :D :D
dr.

Post by dr. »

SD-6 wrote:
gavrilo wrote:
umro je mostar wrote:KOSOVO JE SRBIJA :D
8-)
Kosovo je bilo polazna tacka svih belaja na Balkanu. Jedine dvije stvari koje mogu Srbiju spustit na zemlju su:

1) Haska presuda za agresiju i genocid

2) Da se Kosovo osamostali, i na taj nacin mit o Kosovu prekine, inace opet za nekih 50 godina, neki pop ce se naci da otkopava kosti po Kosovu...
breka

Post by breka »

ne znam sto smo joj usrali temu ... pa naslov teme je "Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o mrznji :("
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Sto je najgore sutra ce biti neka kisna oluja ili cunami pa tekma uopste se nece ni odigrati.
praznina

Post by praznina »

dr. wrote:
SD-6 wrote:
gavrilo wrote: 8-)
Kosovo je bilo polazna tacka svih belaja na Balkanu. Jedine dvije stvari koje mogu Srbiju spustit na zemlju su:

2) Da se Kosovo osamostali, i na taj nacin mit o Kosovu prekine, inace opet za nekih 50 godina, neki pop ce se naci da otkopava kosti po Kosovu...
dr. hajde ne naglabaj više šta će i kako biti. Naporan si čovječe.
gavrilo

Post by gavrilo »

dr. wrote:2) Da se Kosovo osamostali, i na taj nacin mit o Kosovu prekine
e tek bi tada belaj nastao... vjeruj mi :roll: onda bi vidio sta znaci rijec mit
dr.

Post by dr. »

praznina wrote:
dr. wrote:
SD-6 wrote: kosovo je najskuplja srpska rijec...izvagaše srpski akademici

Izvini sto te prepadoh :D Nista se ti ne sikiraj za ove stvari, ali nemoj poslije da ti dr. nije reko...
No_Comment

Post by No_Comment »

dr. wrote:
praznina wrote:
dr. wrote: Kosovo je bilo polazna tacka svih belaja na Balkanu. Jedine dvije stvari koje mogu Srbiju spustit na zemlju su:

Izvini sto te prepadoh :D Nista se ti ne sikiraj za ove stvari, ali nemoj poslije da ti dr. nije reko...
dr. 8-) mojne ga nece moci covjek spavati napishi neshto bjelo i optimisticno i za njegove oci :D :D :D
Last edited by No_Comment on 17/08/2005 02:32, edited 1 time in total.
praznina

Post by praznina »

dr. wrote:
praznina wrote:
dr. wrote: Kosovo je bilo polazna tacka svih belaja na Balkanu. Jedine dvije stvari koje mogu Srbiju spustit na zemlju su:

Ako mi zatreba proricanje sudbine Balkana zamoliću Aziru da mi pogleda u njene super kašike i rješen problem.
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Ova tekma za Hrvate znaci, sta bi bilo da Thrumam nije zatresao mrezu u 47. i 69. minuti.
mostarac

Post by mostarac »

dr. nije na tom nivou da moze da shvati da samostalnost kosova znaci kraj BiH, ali mozda on to i zeli, jer samo na taj nacin, bar na par godina (dok je Bush ne nadje na karti :D ) se moze napravit drzava iz snova Alije Izetbegovica ii zaludjenih sljedbenika njegovog lika i djela.
dr.

Post by dr. »

No_Comment wrote:
dr. wrote:
praznina wrote: dr. hajde ne naglabaj više šta će i kako biti. Naporan si čovječe.
dr. 8-) mojne ga nece moci covjek spavati napishi neshto bjelo i optimisticno i za njegove oci :D :D :D
Jal im Kosovo spomenes odma ko poskoci, a ja samo izlozio opcije. Prva ce se ostvariti po svim pravnim analizama, a druga, vjerovatno, ali na duze staze.

Eto optimizma: na duze staze :D
No_Comment

Post by No_Comment »

umro je mostar wrote:dr. nije na tom nivou da moze da shvati da samostalnost kosova znaci kraj BiH, ali mozda on to i zeli, jer samo na taj nacin, bar na par godina (dok je Bush ne nadje na karti :D ) se moze napravit drzava iz snova Alije Izetbegovica ii zaludjenih sljedbenika njegovog lika i djela.
Ni u kom slucaju ne mozesh porediti predratnu autonomiju Kosova sa republikom Srpskom...
dr.

Post by dr. »

umro je mostar wrote:dr. nije na tom nivou da moze da shvati da samostalnost kosova znaci kraj BiH, ali mozda on to i zeli, jer samo na taj nacin, bar na par godina (dok je Bush ne nadje na karti :D ) se moze napravit drzava iz snova Alije Izetbegovica ii zaludjenih sljedbenika njegovog lika i djela.
Tvoje postove samo spasavam. Uh, sto me ova izjava podsjeti na onog Cavica...Ti ono bijese SDP-ovac?! Znamo se S(lovenac)...
gavrilo

Post by gavrilo »

dr. wrote:Jal im Kosovo spomenes odma ko poskoci
zato ne diraj kosovo. uvjek ce biti svadje
dr.

Post by dr. »

gavrilo wrote:
Ma ne diram ga ja, niti ga dira neko iz BiH, to je strana drzava...
dr.

Post by dr. »

No_Comment wrote:
Ni u kom slucaju ne mozesh porediti predratnu autonomiju Kosova sa republikom Srpskom...
Sta ces, ma ko SDP-ovac. Ove izjave moram poslat Zlaji da vidi sta mu clanstvo pise... :D
Last edited by dr. on 17/08/2005 02:41, edited 1 time in total.
praznina

Post by praznina »

Još samo da im se pridruži drug vjack :oops: mislio sam SD-6 i ekipa sa BF-a je kompletna.
gavrilo

Post by gavrilo »

dr. wrote:
gavrilo wrote:
Ma ne diram ga ja, niti ga dira neko iz BiH, to je strana drzava...
dr... znas sam da su srbi veoma, veeoooma osjetljivi kada je kosovo u pitanju. nemoj bezze da palis situaciju jebi ga :roll:
mostarac

Post by mostarac »

dr. wrote:
No_Comment wrote:
Sta ces, ma ko SDP-ovac. Ove izjave moram poslat Zlaji da vidi sta mu clanstvo pise... :D
samo ti :D
Post Reply