Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eh, jebga sad :D kareem je nuklearno oruzje kosarke :D a ovo sve ostalo je takticko naoruzanje :D
stojakovic...ma bez sumnje, igrachina! u NBA svakako najbolji strijelac s ovih prostora...
Hrvatska odlicna-odlicna...Bagaric i Kasun jaki k'o crna zemlja
Evo gledam Slovenija 4 NBA igraca-Brezec, Nachbar, Udrih i Nesterovic.....
BTW: koliko ja znam Nesterovicev otac je iz okoline Tesnja....
Mislim da tamo ima seoce Nesterovica :lol:
Ne bih da se mijesam Skljoci u pos'o (koji uzgredbudireceno duboko postujem i pratim) ...nego ova prezimena mi ne zvuce bas kao Hauptman, Vilfan, Zdovc, ...ili ...Krizaj, Puc, Franko....jesu li ovi momci etnicki 100%-tni slovenci?...ili su samo u odredjenom momentu ....utvrdili ono ch(meko) ...u tsch(tvrdo)....ili su samo ...bjelci?
U pravu si, ne zvuce kao Hauptman, Zdovc, Vilfan..
Ovi zvuce mnogo zajebanije
Ne bih da se mijesam Skljoci u pos'o (koji uzgredbudireceno duboko postujem i pratim) ...nego ova prezimena mi ne zvuce bas kao Hauptman, Vilfan, Zdovc, ...ili ...Krizaj, Puc, Franko....jesu li ovi momci etnicki 100%-tni slovenci?...ili su samo u odredjenom momentu ....utvrdili ono ch(meko) ...u tsch(tvrdo)....ili su samo ...bjelci?
U pravu si, ne zvuce kao Hauptman, Zdovc, Vilfan.. Ovi zvuce mnogo zajebanije
dobar...
stari..nije bitno kada su utvrdili ć u č..bitno je da igraju za sloveniju i da igraju ODLICNO!
S obzirom na ono sto sam vidio u njemackoj (apsolutno ne sumnjam da je bilo taktickih poteza trenera Bajramovica), najvise su mi se svidili Teletovic, Bajramovic i Aco Radojevic.
ne vjerujem da bi se sta desilo... jedino ako se najavite kao navijacka grupa od jedno 100 navijaca, tada bi se stvarno moglo naci kretena koji bi vam napravili sacekusu
BECHO wrote:S obzirom na ono sto sam vidio u njemackoj (apsolutno ne sumnjam da je bilo taktickih poteza trenera Bajramovica), najvise su mi se svidili Teletovic, Bajramovic i Aco Radojevic.
KAd smo vec kod Ace Radojevica on je najvisi igrac na prvenstvu (221 cm)