ma vidim ja u zadnje vrijeme alfons sve zavija gujicom kad hoda, a i usne ja napuhao kao zena mu u njega?!
poljuuubi mee..poljubiii mee...nek zora ne svane
ma nije ti ovaj post za logora..odmah si ti trebao ap-dejtat ''vijesti iz nesvjesti''pitt wrote:Alfonsije se udao:D kazu za deena
:D
gujicom zavijam zbog gelera...sunday_morning wrote:ma sta kazes crni pitaru? auu jadna mu majka.
ma vidim ja u zadnje vrijeme alfons sve zavija gujicom kad hoda, a i usne ja napuhao kao zena mu u njega?!![]()
![]()
poljuuubi mee..poljubiii mee...nek zora ne svane![]()
![]()
nisam znao da se to tako zove ...Alfons Kauders wrote:gujicom zavijam zbog gelera...sunday_morning wrote:ma sta kazes crni pitaru? auu jadna mu majka.
ma vidim ja u zadnje vrijeme alfons sve zavija gujicom kad hoda, a i usne ja napuhao kao zena mu u njega?!![]()
![]()
poljuuubi mee..poljubiii mee...nek zora ne svane![]()
![]()
...
Sator napravio...RPM wrote:priznaj, koliko si vocaka okalemio kozicom neduzno osunecenih srba? ...
Jel moze bez vize ?No_Comment wrote:Ovog Kaudersa pod hitno u Hag treba otpremiti...![]()
![]()
Fukara, Alfons , Germa ............dug je to spisak , Brazzo .horns&drums wrote:Cuo sam da je par forumasa imalo svoje privatne logore:D
OK i ja priznajem da si imao kod mene specijalni tretmanmanijak1 wrote:Fukara, Alfons , Germa ............dug je to spisak , Brazzo .horns&drums wrote:Cuo sam da je par forumasa imalo svoje privatne logore:D
Meni kod Sunday Morning nije bilo loše u logoru![]()
![]()
![]()
.
Sunday oprosti ali morao sam kazati![]()
Uh, pa to ni za suda nije, tebe treba po kratkom postupku, na licu mjesta, strik oko vrata i na najblize drvo il banderu...sunday_morning wrote:OK i ja priznajem da si imao kod mene specijalni tretmanmanijak1 wrote:Fukara, Alfons , Germa ............dug je to spisak , Brazzo .horns&drums wrote:Cuo sam da je par forumasa imalo svoje privatne logore:D
![]()
![]()
.
![]()
reci ljudima kakav samo imam bic..pa one kozne cizme sa potpeticama..pa onaj latex sto je virio ispod vojnog odijela..
![]()
ja sam svoje radno mjesto ozbiljno shvatila
![]()
A i ti si haman iz moje mahale...IlijaLadin wrote: Ovo je fakat preglupo!!!!! Logori u Braća Ribar????=)))))) Pa gdje smo išli u školu hebo te!
:D:D:D:D
Nevjerovatno!
daj, ne budi tako strog. u kojem logoru se osoblje brinulo tako o svojim zatvorenicima...ha? barem im se redovno dizao..nisu bas u svemu oskudjevaliAlfons Kauders wrote:Uh, pa to ni za suda nije, tebe treba po kratkom postupku, na licu mjesta, strik oko vrata i na najblize drvo il banderu...sunday_morning wrote:OK i ja priznajem da si imao kod mene specijalni tretmanmanijak1 wrote: Fukara, Alfons , Germa ............dug je to spisak , Brazzo .
![]()
![]()
.
![]()
reci ljudima kakav samo imam bic..pa one kozne cizme sa potpeticama..pa onaj latex sto je virio ispod vojnog odijela..
![]()
![]()
najgora si...sunday_morning wrote:daj, ne budi tako strog. u kojem logoru se osoblje brinulo tako o svojim zatvorenicima? ha? barem im se ponekad dizalo..nisu bas u svemu oskudjevaliAlfons Kauders wrote:Uh, pa to ni za suda nije, tebe treba po kratkom postupku, na licu mjesta, strik oko vrata i na najblize drvo il banderu...sunday_morning wrote: OK i ja priznajem da si imao kod mene specijalni tretman![]()
![]()
![]()
![]()
![]()