ne ona nego ti
Prekid nakon 4 godine sutnjom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- DaysleepeR
#102 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Nikad ne govorite ružno o bivšim ljubavima - neka se još neko zajebe.
Isto tako, govoreći loše o bivšima, mnogo govorite o vlastitom ukusu, sposobnosti rasuđivanja i donošenja odluka.
Hare vaki, Hare naki, a bilo se vjereno, planirala se svadba.
E jebi ga...
Isto tako, govoreći loše o bivšima, mnogo govorite o vlastitom ukusu, sposobnosti rasuđivanja i donošenja odluka.
Hare vaki, Hare naki, a bilo se vjereno, planirala se svadba.
E jebi ga...
-
anonimus03
#103 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Uh sada cu odgovoriti, jer vjerujem da si samo povredjena radi odbijanja.
Daj ba digni glavu, izbaci ono sto imas u njoj i nastavi dalje. To sto neko trazi kurvu, a ti to nisi, ne treba da ti predstavlja problem. Ili sada odmah predji preko toga, ili postani to sto zeli. Nemas alternativu.
PS: prosto je nevjerovatno koliko normalnih djevojaka zavrsi sa debilima koji ih psihicki toliko sjebu da dodju na forumu da se pravdaju, opisuju, i slicno. Sestro draga u svojoj glavi ga posalji u PM, nastavi dalje, zivi bolje nego ikada, ostani sto jesi, neko ce te usreciti u zivotu i biti zahvalan sto ima osobu kao sto si ti kraj sebe.
Ja, i? Sta ako je ruzna?
Kakav ba jezik koji prica? Vecinu interesuje kako OBRADJUJE SA jezikom, je li glupa ili ne, ne osjeti se dok mi treba za sta mi treba. Zasto se poredis sa njom, zasto padas na njen nivo?
Tako je, nama vecini muskaraca to i treba. Kurva koju cemo provodati, koji ce baliti drugi, odvest kuci, izjebat i bildat svoj ego.
Zao mi je, nisi bila dovoljna "kurva". To sto si bila samo za njegove oci, izgleda da mu nije bilo dovoljno.
I na kraju da te upitam, ja i? Sta meni ovo znaci? Je li radi ovoga treba da si nesto bolja? Da li treba radi ovoga da se poredis?
Daj ba digni glavu, izbaci ono sto imas u njoj i nastavi dalje. To sto neko trazi kurvu, a ti to nisi, ne treba da ti predstavlja problem. Ili sada odmah predji preko toga, ili postani to sto zeli. Nemas alternativu.
PS: prosto je nevjerovatno koliko normalnih djevojaka zavrsi sa debilima koji ih psihicki toliko sjebu da dodju na forumu da se pravdaju, opisuju, i slicno. Sestro draga u svojoj glavi ga posalji u PM, nastavi dalje, zivi bolje nego ikada, ostani sto jesi, neko ce te usreciti u zivotu i biti zahvalan sto ima osobu kao sto si ti kraj sebe.
- SaraFina
#104 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
U cijeloj tvojoj priči Ajline krivnje ima mozda 1% Ako i toliko. Tebi je krivac tvoj bivši. Ti i sama kroz postove detektiraš da je lik manipulativni narcis, koji je svojim bivsim odredjivao stilove oblačenja. Ako ti takvo sto nije bilo alarm za uzbunu, ja ne znam što je drugo trebalo biti.
Vrlo je ruzno takodjer sto zenu opisujes kao nekog bez morala, koja je imala masu partnera i veze upitnog karaktera.
Mozda ce tvoj bivsi i za tebe reci isto, pa se ti pravdaj i javno i online da je u tvom slucaju posrijedi samo jedan seksualni partner. Takodjer je ogavno sto forumasima nudis javno podatke i profile djevojke s kojom si prevarena. To dovoljno govori upravo p tebi. Ma koliko bila povrijedjena izgledaš popout šizofrene lujke zeljne „osvete i krvi“.
Skuliraj se. Forum ovo jeste i svi smo anonimni ali ipak. Ja sam osobno imala slucaj, gdje je lik koji je mislio da je najpametniji na svijetu, paralelno piskarao meni u jednoj super curi. Nas dvije smo fino popricale i to ne jednom. Na kraju smo ostale u super odnosima. A govnara smo izopcile i iz drustva u R.L i iz drustva online. I nijedna od nas mu se nikad nije javila. Tako da, svi Imamo neprijatna iskustva. Ali govoriti o curi na nacin na koji ti govoris je šizofreno. Pa ti razmisli. Kurva spavala sa cijelim kvartom, pri tome ne zna engleski. LOL
Last edited by SaraFina on 26/05/2026 15:04, edited 1 time in total.
- SaraFina
#106 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Ja rijetko piskar na ovim temama, ali definitivno mi je ogavno ovako pisati o nekome. Ma koliko bila povrijedjena. Gdje dostojanstvo? Makar U tragovima.
Last edited by SaraFina on 26/05/2026 15:07, edited 1 time in total.
- Haris.ba
#107 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Kad zavrsis sa debilom....a mislis da si normalan....ne ide.anonimus03 wrote: ↑26/05/2026 14:44 prosto je nevjerovatno koliko normalnih djevojaka zavrsi sa debilima koji ih psihicki toliko sjebu da dodju na forumu da se pravdaju, opisuju, i slicno.
-
tokio25
#108 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
ma razumijem i tebe i nju
kao sto si i sama rekla ona je sada povrijedjena i prica sve i svasta
vjerovatno ce nekad i zazaliti sto se izjadala na forumu i zbog same situacije i zbog ovoga sto prica
vjerujem da vecina ovako reaguje kad se desi iako moguce nisu takvi inace
opet to je njen trenutni ventil izgleda i to je to
- Sara03
#109 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
I know, man.moimoi wrote: ↑26/05/2026 14:22Mogla si znati da nije normalan cim je svojim bivsim DIKTIRAO kako ce se oblacitiSara03 wrote: ↑26/05/2026 14:12 Jesam ljubomorna, jer je Ajla ružna kao AKREP, ima napumpane usne i sise na izvolite. Ajla I. ne zna engleski jezik, glupa je kao noć, izvolite pitajte ljude u A fazi. Toliko glupa da sam ja svog bivšeg dragog, nekoliko puta vrlo ozbiljno pitala, kako takva uopće dođe od kuće do posla i nazad, u JEDNOM komadu.
Kad sam rekla izazovna, to sam bukvalno i mislila. Znači, drolja, izaziva pažnju, sve joj je na izvolite. Ali, ovo je Klix forum, vazda se nešto mora objašnjavati i crtati.
Ja sam metar i 75, imam obline iako sam atletske građe. Oblačim se sportski i ležerno. Tečno govorim engleski i francuski jezik, završila sam Pravni fakultet, sa više nego dobrim ocjenama. Naravno, moj bivši je svim svojim bivšim djevojkama, diktirao kako će se oblačiti. Meni nije ni morao, jer sam pristojna djevojka, koja ima mjeru i poštuje svog partnera, za kojeg ostavlja ONO najbolje. ONO što neke daju na pladnju...
Ja nisam drolja, jer sada dolazimo do dijela gdje ću vam reći kako sam spavala sa bukvalno JEDNIM muškarcem u životu. I iskreno, to me trenutno boli najviše od svega... Ali, proći će i to. Sve prođe, kažu da vrijeme liječi.
Hvala svima, koji me razumiju u ovom momentu. Paćenicima i Harama ostaju Ajle, a meni se od ovog momenta mogu javiti svi slobodni i zainteresovani muškarci, koji su normalni, kulturni, pristojni, sa kojima se može popiti kafa ili što već. I koji u meni, možda mogu prepoznati vrijednosti, koje i sami žive i njeguju.
I da, ja sam sinoć malo iza ponoći, popila jastuk u glavu i mahanje ručicom pred vratima, valjda kao neki ultimatum da se gubim, ne bi li dobila svoje. Ajli zaista ne želim isto. Iako, Hara je jednom pričao kako Ajlu njen momak Mirza (da i ona je u vezi), udara i kako dolazi sa modricama na posao. Pa eto, "momci", ako želite djevojku, koja brzo vlaži na par šamara, znate gdje je. Jer je on sam izjavio da se njegova draga kolegica, očito sama loži na to. Tužno i bolesno.
Ja sam od nasilnika na vrijeme pobjegla.
Sta si ocekivala od takvog?
Pamet u glavu.
Sama sam si kriva.
Čovjek nekada bude slijep pored očiju ili negira, jer je vezan emocijama. Još na to dodaj i manipulaciju, od strane nekoga ko ima puno, puno više iskustva.
Pišem normalnim ženama, da se ne bi zeznule kao ja. Ja sam ispala glupa, naivna i šta sve ne. Nevina i bez puno, skoro nimalo iskustva. Jebiga, prodao mi ljubav, a ja pala na to.
Inače, Hariju je po vlastitom priznanju, najvažnije da mu je žena nevina. Vidimo i koliko. Pišem loše, jer je lik upropastio četiri godine veze, jer mu je skoro pa buduća žena haman mjesec dana, govorila i vazila, kako i zašto kolegici treba staviti neke granice, jer sam vidjela o čemu se radi. Ako sretnete Adelu sa Alipašinog, može vam potvrditi koliko se ljudi tamo žale na njegovu kolegicu i kakva je.
Samo joj je trebao reći: "E izvini Ajla, ali imam ženu, zaručnicu, živimo zajedno, stvarno nije u redu da mi pišeš ili da me zoveš ovako kasno."
Očito sam previše tražila, a vala sam i dala toliko...
- SaraFina
#110 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Svi smo mi vjerovatno imali neke debile/like u R.L. Ali Boze moj, detektiras i spoznas gresku. Sacuvas dostojanstvo. I Ides dalje.Haris.ba wrote: ↑26/05/2026 15:07Kad zavrsis sa debilom....a mislis da si normalan....ne ide.anonimus03 wrote: ↑26/05/2026 14:44 prosto je nevjerovatno koliko normalnih djevojaka zavrsi sa debilima koji ih psihicki toliko sjebu da dodju na forumu da se pravdaju, opisuju, i slicno.
-
snijeg_led
#111 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Halo ba, nego sta nego za sceneDaysleepeR wrote: ↑26/05/2026 09:44Pa možda je malo neprikladno, ali nije za praviti scene svakako.Sara03 wrote: ↑26/05/2026 08:23Pa da, vjerovatno je onda ipak u meni problem.DaysleepeR wrote: ↑26/05/2026 08:09 Morala si napraviti epsku scenu da te čovjek deložira u 2 ujutro.
Zamolila bih ljude, koji su u dugim, ozbiljnim i monogamnim vezama, da mi stvarno i objektivno kažu: Je li problem, kada vašem partneru, izazovna kolegica ili kolega, pišu iza 23 čaša navečer? Na što vaš partner vrlo rapidno odgovara da je tu...
Pogotovo ako to ne krije od tebe.
-
tokio25
#112 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
meni samo nije jasno zasto toliko se pravdas oko njega
eto priznala si da si kriva sto je dobro
on ti je samo potvrdio da je ovakav onakav i da je ovo mozda i najbolje sto ti se moglo desiti
u braku bi bilo mozda i gore nego sto je sada
ajla neka zivi svoj zivot s njim ako bude ista medju njima
mozda ajla i nije toliko glupa jer ako je napustio vezu od 4 godine onda ce i nju nogirati sutra
kao sto rece sara nije bas ukusno da sada prozivas tu ajlu pominjes adelu jos samo cekam kad ce neka baba biti spomenuta zato jer si povrijedjena
eto priznala si da si kriva sto je dobro
on ti je samo potvrdio da je ovakav onakav i da je ovo mozda i najbolje sto ti se moglo desiti
u braku bi bilo mozda i gore nego sto je sada
ajla neka zivi svoj zivot s njim ako bude ista medju njima
mozda ajla i nije toliko glupa jer ako je napustio vezu od 4 godine onda ce i nju nogirati sutra
kao sto rece sara nije bas ukusno da sada prozivas tu ajlu pominjes adelu jos samo cekam kad ce neka baba biti spomenuta zato jer si povrijedjena
- SaraFina
#113 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Po mom misljenju, bezpotrebno je 95% bijesa usmjerila na zenu s kojom je prevarena. A Hari joj je krivac nekih 5%. I zbilja je ruzno opisivati djelove grada i davati podatke… Kao sto su imena, ljudi koji ucestvuju u cijeloj drami.tokio25 wrote: ↑26/05/2026 15:08ma razumijem i tebe i nju
vjerovatno ce nekad i zazaliti sto se izjadala na forumu i zbog same situacije i zbog ovoga sto prica
- Sara03
#114 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Da, trenutno nemam nikoga kome bi se pojadala. Izgleda mnogi ne kontaju da mi je ovo prvi raskid. I bolno je, četiri godine nije malo. Dala sam mu sve bukvalno, čuvala se za njega, voljela ga svim srcem, toliko da sam obarala pogled pred drugim muškarcima. Bacio nas je u jednom danu, radi jedne proste i lake žene, koja kao da je čekala da se ovo desi. Da je kolegica neka Olivia Wilde, ja bih iskreno rekla, okej druže, razumijem te. Vjerovatno bih isto na tvom mjestu, idite sa srećom.tokio25 wrote: ↑26/05/2026 15:08ma razumijem i tebe i nju
Ali, ovako.
Sve mi je još bolnije i tužnije. Jedva čekam novi dan, ovaj je pretežak...
-
tokio25
#115 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
pa nemoj da tako sebi predstavljas (iako je nama sa strane lako govoriti ma proci ce jebo to itd)Sara03 wrote: ↑26/05/2026 15:22Da, trenutno nemam nikoga kome bi se pojadala. Izgleda mnogi ne kontaju da mi je ovo prvi raskid. I bolno je, četiri godine nije malo. Dala sam mu sve bukvalno, čuvala se za njega, voljela ga svim srcem, toliko da sam obarala pogled pred drugim muškarcima. Bacio nas je u jednom danu, radi jedne proste i lake žene, koja kao da je čekala da se ovo desi. Da je kolegica neka Olivia Wilde, ja bih iskreno rekla, okej druže, razumijem te. Vjerovatno bih isto na tvom mjestu, idite sa srećom.tokio25 wrote: ↑26/05/2026 15:08ma razumijem i tebe i nju
Ali, ovako.
gledaj to kao nesto pozitivno
nije vam rasturila brak
jos kad bi to bilo da imate dijete jos veci problemi
ovako si kao sto rekoh otkrila kakav je i samo se oslobodila
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#116 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Olivia Wild. Nisam u tim filmskim šemamama
pa sam guglao, pa to ona doktorica iz Dr. House
.
- Sara03
#117 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Ma on je najveći krivac, naravno. Ali, sad sam u afektu, pa sam većinu bijesa na nju preusmjerila. Njega sam do jučer voljela, vjerovatno i sada ima dosta emocija. Treba vremena...SaraFina wrote: ↑26/05/2026 15:16Po mom misljenju, bezpotrebno je 95% bijesa usmjerila na zenu s kojom je prevarena. A Hari joj je krivac nekih 5%. I zbilja je ruzno opisivati djelove grada i davati podatke… Kao sto su imena, ljudi koji ucestvuju u cijeloj drami.tokio25 wrote: ↑26/05/2026 15:08ma razumijem i tebe i nju
- SaraFina
#118 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Iz tebe govori 85% sujeta/tastina. Ostalo je povrijedjenost. Ti o sebi Imas vrlo visoko misljenje na svim poljima. Od obrazovanja i pravnog faxa do poznavanja stranih jezika. Plus toga drugo ime ti je „čudoredje“. I najvise te U biti boli sto je Haro „zavrsio sa koleginicom“. Koja je „ispod“ tebe u svemu. Pazi molim te s kim se poredis. S Olivijom.Sara03 wrote: ↑26/05/2026 15:22Da, trenutno nemam nikoga kome bi se pojadala. Izgleda mnogi ne kontaju da mi je ovo prvi raskid. I bolno je, četiri godine nije malo. Dala sam mu sve bukvalno, čuvala se za njega, voljela ga svim srcem, toliko da sam obarala pogled pred drugim muškarcima. Bacio nas je u jednom danu, radi jedne proste i lake žene, koja kao da je čekala da se ovo desi. Da je kolegica neka Olivia Wilde, ja bih iskreno rekla, okej druže, razumijem te. Vjerovatno bih isto na tvom mjestu, idite sa srećom.tokio25 wrote: ↑26/05/2026 15:08ma razumijem i tebe i nju
Ali, ovako.
Last edited by SaraFina on 26/05/2026 15:35, edited 1 time in total.
-
tokio25
#119 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
sad i ja pogledah ko je olivia wilde
pa ja bih bjezao od ove
da je rekla gal gadot pa hajde
pa ja bih bjezao od ove
da je rekla gal gadot pa hajde
- SaraFina
#120 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Ma spusti loptu. Tastina je zeznuta stvar. Idi razveseli se necim sto ti prija. Kupi nekih gluposti i zahvali Bogu sto se Haro sada pokazao kao levat. A ne nakon pet godina jos kad si mogla imati troje djece.Sara03 wrote: ↑26/05/2026 15:30Ma on je najveći krivac, naravno. Ali, sad sam u afektu, pa sam većinu bijesa na nju preusmjerila. Njega sam do jučer voljela, vjerovatno i sada ima dosta emocija. Treba vremena...SaraFina wrote: ↑26/05/2026 15:16Po mom misljenju, bezpotrebno je 95% bijesa usmjerila na zenu s kojom je prevarena. A Hari joj je krivac nekih 5%. I zbilja je ruzno opisivati djelove grada i davati podatke… Kao sto su imena, ljudi koji ucestvuju u cijeloj drami.tokio25 wrote: ↑26/05/2026 15:08
ma razumijem i tebe i nju
Last edited by SaraFina on 26/05/2026 15:37, edited 1 time in total.
-
Bobi
- Forum administrator
-
tokio25
#122 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
zato je ona ispijena
cekamo da vidimo saru koja joj je glumica najslicnija jer olivia wild nije
-
last mohicans
#123 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Propala Olivia, eno je ko iz logora. Slazem se sa ovom nasom sarom, malo je pakaški iznositi podatke te "rospije" prema riječima "povrijeđene" djevojke. Bolje to edituj ili da moderator pobrise. Suvišno je, očito iz povrijedenosti se želi napakostiti toj lakoj curi. A ako si mislila da ce biti jedini kojem si dala i da ce to tako ostati, zajebala si se. Uostalom, mnoge budu ostavljene, a kao ti su se cuvale za jednoga i njemu su se dale. Nije krivo musko, krivo je zensko, drugo, nikad prvo. Nameće se zaključak.
-
last mohicans
#124 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Jah sugestija za ovu povrijeđenu Saru, kupi kantu sladoleda i veliku kašku. Pusti Brigite Jones i udri, tako u filmovim lijece tugu. 
-
Bobi
- Forum administrator
#125 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom
Pa da dobije proljev od tolikog sladoleda, koji si ti zločo
. Neka ode do jablanice i pojede dvi kile janjetine i zalije nečim bezalkoholnim
.