Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prema saznanjima ATV Banja Luka, Petko Vuković, svećenik iz Srpca, je u više navata kupovao kokain, a ono što posebno izdvajaju jeste to što je nedozvoljena supstanca kupovao i na dan pravoslavnih praznika i slava.
Peacean wrote: ↑31/05/2024 21:40
Nema dobre slave bez malo bijelog
Prema saznanjima ATV Banja Luka, Petko Vuković, svećenik iz Srpca, je u više navata kupovao kokain, a ono što posebno izdvajaju jeste to što je nedozvoljena supstanca kupovao i na dan pravoslavnih praznika i slava
GandalfSivi wrote: ↑31/05/2024 21:52
Poceli smo i za SDS-om plakati. Zapravo, ne “mi” nego vi, prpa na forumu i twitter prpa na twitteru…
Mozes li pokazati gdje "prpa na forumu place za SDS-om"?
Da ponovimo, zbog americkih sankcija se pisu ponjave kako "Dodik nikad nije bio nervozniji", kad ono Dodikova opozicija (kakva god bila) ne moze na izbore.
Genijalno, americki i sasvim ocekivano. Osnazimo Dodikovu poziciju da bi bio slabiji.
GandalfSivi wrote: ↑31/05/2024 21:52
Poceli smo i za SDS-om plakati. Zapravo, ne “mi” nego vi, prpa na forumu i twitter prpa na twitteru…
Mozes li pokazati gdje "prpa na forumu place za SDS-om"?
Da ponovimo, zbog americkih sankcija se pisu ponjave kako "Dodik nikad nije bio nervozniji", kad ono Dodikova opozicija (kakva god bila) ne moze na izbore.
Genijalno, americki i sasvim ocekivano. Osnazimo Dodikovu poziciju da bi bio slabiji.
Bukvalno sam citirao post na kojem ti se zalis kako su americke sankcije “pogodile SDS”, ali ti si conveniently izbrisao taj dio mog citata. Pa mozes li nize majstore?
GandalfSivi wrote: ↑01/06/2024 02:26
Bukvalno sam citirao post na kojem ti se zalis kako su americke sankcije “pogodile SDS”, ali ti si conveniently izbrisao taj dio mog citata. Pa mozes li nize majstore?
Pa jesu pogodile SDS jer najveca opoziciona stranka SNSD-u ns moze na izbore. To je tebi "plakanje" i povod za vrijedjanje?
Pa jesu pogodile SDS jer najveca opoziciona stranka SNSD-u ns moze na izbore. To je tebi "plakanje" i povod za vrijedjanje?
Ne bih bas pustao suzu za strankom koja je iznjedrila toliko zlocinaca. Sankcije su tu iz tog razloga, a izgleda da za razliku od nekih, Amerikanci ne zaboravljaju.
Tebe sto vrijedja spominjanje cinjenica (ili pak tvojih manipulacija postovima, svejedno), to je tvoj problem…
Ne bih bas pustao suzu za strankom koja je iznjedrila toliko zlocinaca. Sankcije su tu iz tog razloga, a izgleda da za razliku od nekih, Amerikanci ne zaboravljaju.
Tebe sto vrijedja spominjanje cinjenica (ili pak tvojih manipulacija postovima, svejedno), to je tvoj problem…
Vrhovni sud RBiH tu je stranku zabranio još 1992. Zabrana nikad nije ukinuta, ali je odavno sakrivena od javnosti.
GandalfSivi wrote: ↑01/06/2024 12:13
Tvoja misljenja i proizvoljna tumacenja mojih objava nisu cinjenice.
A cinjenica je, kako sam i originalno napisao, da su americke sankcije "gadjale" SNSD, a pogodile SDS kao najvecu opozicionu stranku u manjem bh. entitetu.
Time su americke sankcije pomogle SNSD-u. Istom onom s kojim se na sedmicnom nivou "obracunavaju" pisuci jedni drugima ljubavna pisma u vidu petparacke zabave i anestetika za siroke bosnjacke mase. A kad se sabere i oduzme, SNSD u plusu.
Skrsila se zadnja stranica, pretpostavljam da je mAha ili kako se vec zove ko je zadnji postirao, postavio nesto sto je skrsilo stranicu. ne znam moze li se rucno pristupiti i obrisati…
GandalfSivi wrote: ↑01/06/2024 16:48
Skrsila se zadnja stranica, pretpostavljam da je mAha ili kako se vec zove ko je zadnji postirao, postavio nesto sto je skrsilo stranicu. ne znam moze li se rucno pristupiti i obrisati…
Ko misli da bi u ovom istorijskom trenutku bolji bili sds pdp vukanovic trivic od dodika stevandica nesica itd najblaze receno nema pojma o procesu koji ce rezultirati promjenama ustava novog izbornog zakona itd. Zar neko misli da bi sds trivic stanivukovic vukanovic digli ruke za zakon o drzavnoj imovini gdje je drzava titular za neki prenos nadleznosti na drzavu koji ce biti neminovan u sklopu evropskih integracija vara se opasno da ne kazem da je naivan kao francuska sobarica. Ono sto se desava trenutno je samo kupovina vremena od strane dodika dok povija glavu pred amerima smitom i ustavnim sudom nadajuci se pobjedi desnicara i salonskih fasista na eu izborima kao i povratku trampa i republikanaca u bijelu kucu gdje se takodje nada promjeni politike amera prema rusima kini itd. Zaboravlja ili ne da su republikanci mnogo ekstremniji od demokrata kad su u pitanju americki interesi, a neka se dobro zamisli da li je americki interes dozvoliti pad evrope pod putinovu mracnu sapu.
GandalfSivi wrote: ↑01/06/2024 16:48
Dobro je nešto MAha zeznuo, ne možeš ni njegove postove otvoriti
"Vlasti Federacije Bosne i Hercegovine proizvode i isporučuju oružje Kijevu, preprodavajući ga kroz nekoliko zemalja, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik za RIA Novosti.
"Možemo vidjeti što se kamo isporučuje i pratiti. Najveći kupci zadnjih godina su zemlje NATO-a, kao i zemlje koje pripadaju arapskom svijetu...Ali nikad to ne rade iz prve ruke – Iz BiH, na primjer, u Švicarsku, a odatle u Ukrajinu. Ne, oni dogovore tri-četiri preprodaje”, rekao je Dodik."
I kažu Dodika nije briga za Federacijom. Kako bolan nije vidiš da se prepao da Federacija kojim slučajem ne ostane bez dovoljnih zaliha. Tako su i Srbi pogriješili 1991-92. JNA im uredno dostavila i oružje i municiju a oni okrenuli prodavati. Istina nešto od prodatog su uspjeli i vratiti jer su imali spiskove kome su prodali ali novac su zaboravili vračati. Biznis pucao pravo. Danas prodaš koju desetinu pušaka sutra obučeš uniformu, staviš kokardu i pokupiš što si prethodnih dana prodao.Mislim da od tog biznisa i dan danas onako dobro žive. Pored ovoga sa puškama i municijom išao je i biznis sa Ronhillom.