Zensko sam, 28 godina, do sad nisam imala niti jednu nesto ozbiljnu vezu (da mogu reci da bih pozeljela brak sa tim partnerom).
Svaki dan se skoro preispitujem je li nesto do mene..
Profili muskaraca koji mi se javljaju su mladji 5-6 godina koji su dosta neozbiljni, ali ipak najvise ozenjeni muskarci koji bi nesto sa strane koji kriju ili cak ne kriju da su ozenjeni. Uzivo isto tako.. ne znam da li privlacim inace takve muskarce samo i ako je u tome do mene zbog cega je tako..
zavrsila sam fakultet, nastavila i dalje uz posao edukaciju..radim trenutno neki solidan posao, u potrazi za boljim ali nisam neradnik.. bilo je mjeseci kad sam radila po dva posla da bih nesto sebi priustila tipa bolje auto ili nesto tako, tako da sponzorusa nisam (uz sponzoruse obicno ide neki wow izgled svakako tako da nisam ni to ali nisam ni ruzna
Izlazim samo u kafice jer ne volim kafane, diskoteke i slicno tako da hajmo reci mirniji sam tip djevojke, sa manjim krugom iskrenih prijatelja i njih se drzim.
I ne pronalazim nikoga iskrrno normalnog da bih izasla sa njim na dvije tri kafe zaredom..