Sto kaze Saladhudin u Kingdom of Heaven kad mu Balian zaprijeti da ce spaliti Jerusalem:
"I wonder if it would not be better if you did"
'HDZ BiH napravio je program rada što bi se trebalo dogoditi idućeg tjedna kad su u pitanju partneri na razini BiH i sastanci koje ćemo imati s njima i s međunarodnom zajednicom'', potvrdio je čelnik HDZ-a BiH Dragan Čović nakon sjednice Predsjedništva stranke u Mostaru.
Nece u ovoj situaciji dobiti IZ a pogotovo ne US kako zeli sa Dodikom, sam je rekao da sljede sastanci gdje ce biti ljudi iz međunardne zajednice.
Ima tema o Aliji Izetbegovicu pa mozes tamo iznositi misljenje o predsjedniku Predsjednistva Republike Bosne i Hercegovine, te kasnije clanu Predsjednistva Bosne i Hercegovine iz reda bosnjackog naroda .BarbaDue wrote: ↑21/07/2023 14:18 Zašto mi je izbrisan post koji nikoga ne vrijeđa, već samo na satiričan način prenosi moje razmišljanje o Aliji Izetbegoviću jedinom predsjedniku Bosne i Hercegovine!?!?
Molim vas recite mi?
P.S. Je li ovo i u FBiH na snagu stupio zakon o kriminalizaciji klevete koju je Skupština Republike Srpske usvojila juče? Jel ovo i nama ne dozvoljavate slobodu misli!?!?!
Pusti njih. Nego meni nije jasno zasto je prodrzavna opcija uvijek pasivna? Zasto oni to ne guraju kroz svoje prijedloge IZ BiH i Zakona o US BiH? Zasto pustaju HDZ i SNSD da preuzmu inicijativu i iznose svoje maksimalisticke zahtjeve pa onda stranci krenu o kompromisu i na kraju te prodrzavne snage uvijek pristanu na nekakav truli kompromis na stetu drzave?DonieBrasco wrote: ↑21/07/2023 15:22Nece u ovoj situaciji dobiti IZ a pogotovo ne US kako zeli sa Dodikom, sam je rekao da sljede sastanci gdje ce biti ljudi iz međunardne zajednice.
Silne presude sudova o ljudskim pravima treba da se provedu a on hoce "etnicki da se zabetonira" i da on bira ko ce glasati za njega.
Doslovno gori sve od problema a Dodik i Covic zele US, da legalizuju unistavanje drzave, i da im to neko odobri ne budite smjesni.
Cestitke Konakovicu i Helezu.Zoran Tegeltija je kao ministar finansija i trezora BiH smanjio Graničnoj policiji BiH finansije za 4,3 miliona KM, a sve je usvojilo Vijeće ministara BiH.
"Sada će uslijediti značajna revizija koja uključuje novo odlaganje izgradnje objekata koji su trebali biti u vlasništvu države, a što će značiti i ponovno iznajmljivanje nekretnina za smještaj terenskih ureda jedinica GP BiH."
Dobar potezSkijaš wrote: ↑21/07/2023 18:46"Sada će uslijediti značajna revizija koja uključuje novo odlaganje izgradnje objekata koji su trebali biti u vlasništvu države, a što će značiti i ponovno iznajmljivanje nekretnina za smještaj terenskih ureda jedinica GP BiH."
Tenderi, talovi i relaksacija odnosa do maksimuma![]()
Sta to treba rijesiti po pitanju drzavne imovine?Mishelinke wrote: ↑21/07/2023 18:54Nema kupovine dok se ne riješi pitanje državne imovine.Skijaš wrote: ↑21/07/2023 18:46
"Sada će uslijediti značajna revizija koja uključuje novo odlaganje izgradnje objekata koji su trebali biti u vlasništvu države, a što će značiti i ponovno iznajmljivanje nekretnina za smještaj terenskih ureda jedinica GP BiH."
Tenderi, talovi i relaksacija odnosa do maksimuma![]()
Status iste je rijesen pa ne znam o cemu govoris, mozda o posumljavanju?