NFL

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Nesferatu

Post by Nesferatu »

Siguran sam da je cijela Bosna navijala za Medvjede...

Ove druge zivotinje, mi se slabo sa njima identificiramo...
edu

Post by edu »

onda je za pretpostaviti da majmuni ne postoje?! :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ja sam navijao za duele :D :D ........ko ono izdrži :D :D može u Irak :D bez problema :oops: :D
shadow

Post by shadow »

danas wrote:
cojek mi je iz denvera, navija za "svoje", pa tako i ja malo sa njim :D trebali su pats ici dalje, ali nema veze, lakse ce denveru biti satrati vas u denveru nego coltse na njihovom terenu :D
Ne vjerujem da ce Denver moci imati jos jedan onako sretan dan (kao protiv Patriotsa), sve im je bilo servirano. Treb'o bi Pitsburgh uzeti to bez problema. S druge strane, trebali smo i mi pa nista. Ja kad sam vidio da trener Belichick psuje ko lud, da Adam Vinatieri fula field goal, da Troy Brown ispusta loptu ko iz mrtvih, znao sam da nece na dobro. :sad:
edu

Post by edu »

strumfe..da li je po tvom misljenju Adam Vinatieri bio u boljoj formi prosle sezone? :D :D :D
danas

Post by danas »

ma kakvi, steelersima je povrijedjen QB (samo nista ne govore), uzece ih broncos, koji su se sada bas ono motivisali... :wink:
patsi su trebali ici dalje, ali valjda je na nekog drugog sada red da ide u superbowl... :D a da ti pravo kazem, najdraze mi je sto su oni ogavni coltsi ispali, pa makar... :D
edu

Post by edu »

treba pokrenuti inicijativu..da se otvori novi podforum.."americki fudbal/nogomet".. :D :D :D
danas

Post by danas »

edu wrote:treba pokrenuti inicijativu..da se otvori novi podforum.."americki fudbal/nogomet".. :D :D :D
neka bolan :D dosta je jedna tema :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:ma kakvi, steelersima je povrijedjen QB (samo nista ne govore), uzece ih broncos, koji su se sada bas ono motivisali... :wink:
patsi su trebali ici dalje, ali valjda je na nekog drugog sada red da ide u superbowl... :D a da ti pravo kazem, najdraze mi je sto su oni ogavni coltsi ispali, pa makar... :D
nije povrjedjen da ne moze igrat....ne siri dezinformacije :D
Ne mogu njega sjebat sve i da hoce......onolika mrcina :D:D
edu

Post by edu »

mozda covjek posti.. :D :D ..pa nema kuveta.. :D :D :D
shadow

Post by shadow »

edu wrote:strumfe..da li je po tvom misljenju Adam Vinatieri bio u boljoj formi prosle sezone? :D :D :D
Pusti strumfa i drzi se ti naseg Koseva i FKSaraj'va, jebo ovo. :D Draze mi je na Kosevu gledati kad igramo protiv nekog Jedinstva ako treba nego ovo, ali gdje si tu si, suti i gledaj. Ovo ti je ko neko nuzno zlo :-D
edu

Post by edu »

nije zlo..ako ga ne kontas.. :D :D :D
shadow

Post by shadow »

e jebi ga, nakon svih ovih godina-skonto :-D
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Kakvo Kosevo....

Kazu da idemo samo internacionalno sada. Export import navijaca.

U Zenici se vec spremaju Robijasi za Denver, da dadnu podrsku Americkom Celiku.
danas

Post by danas »

Nesferatu wrote: U Zenici se vec spremaju Robijasi za Denver, da dadnu podrsku Americkom Celiku.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zato pitt za njiha :D navija :D :lol:
pitt

Post by pitt »

Nesferatu wrote:Kakvo Kosevo....

Kazu da idemo samo internacionalno sada. Export import navijaca.

U Zenici se vec spremaju Robijasi za Denver, da dadnu podrsku Americkom Celiku.
Jadna nam majka ako nam oni budu pomoc bili :D:D:D
Me ne traba nama niko,.....steelers navijaca ima svugdje :D
pitt

Post by pitt »

AL fakat....momak je jedan od najtalentovanijih QB's u NFL.
niko se ne snadje (bolje i preciznije) nakon kontakta kao on. Gadget plays mislim da ne trebam ni spominjati ....vidjelo se protiv mrskih seljaka iz ohaja prosle hefte (direkt snap to Randel, throw to Big Ben, touchdovn pass to Cedric Wilson). Al koji jos QB moze i takle igraca kao Big Ben?

Image

Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger (7) trips up Indianapolis Colts' Nick Harper on a fumble return late in an NFL football divisional playoff game Sunday, Jan. 15, 2006, in Indianapolis. Roethlisberger's tackle saved a probable touchdown and the Steelers held on to win 21-18. (AP Photo/Michael Conroy)
Himera

Post by Himera »

pitt wrote:AL fakat....momak je jedan od najtalentovanijih QB's u NFL.
niko se ne snadje (bolje i preciznije) nakon kontakta kao on. Gadget plays mislim da ne trebam ni spominjati ....vidjelo se protiv mrskih seljaka iz ohaja prosle hefte (direkt snap to Randel, throw to Big Ben, touchdovn pass to Cedric Wilson). Al koji jos QB moze i takle igraca kao Big Ben?

Image

Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger (7) trips up Indianapolis Colts' Nick Harper on a fumble return late in an NFL football divisional playoff game Sunday, Jan. 15, 2006, in Indianapolis. Roethlisberger's tackle saved a probable touchdown and the Steelers held on to win 21-18. (AP Photo/Michael Conroy)

Pitticu ovaj tvoj :D Tasmanski Đavo Troy Polamalu :D stvarno jih je isprepadao i naćerao jim strahu u gaće kako samo ćojk igra trebo bi svaki cb da se ugleda na njega :D Nego da te ja upitam šta ono bi Busu :D mora da mu je otpo točak :D kad je kreno za pobjedu a zaheba ga onaj povrijeđeni Colt(žene najveći đavo :D ) pa onda bi frke tri zadnje minute
pitt

Post by pitt »

ma nije busu nistra...ima snage on jos al jebiga, onaj majmun sto ga je zena zbola je odigrao momacki potez i izbio mu loptu. Ne desava se svaki put al eto....i bus ima losih dana :D:D Al je nezaustavljiv......po trojicu sa sobom unese u end zone :D:D
Himera

Post by Himera »

pitt wrote:ma nije busu nistra...ima snage on jos al jebiga, onaj majmun sto ga je zena zbola je odigrao momacki potez i izbio mu loptu. Ne desava se svaki put al eto....i bus ima losih dana :D:D Al je nezaustavljiv......po trojicu sa sobom unese u end zone :D:D

Jes ali mi nešta opasno nabaci kile pa stvarno more da nosi trojicu sa sobom :D :D vjerujem da snage još uvijek ima :thumbup:
water

Post by water »

danas wrote:
pitt wrote:
danas wrote:razbicemo vas :D ko dijete zvecku :D
nece vam igrati vas qb iduce hefte :D a i da hoce, propali ste :D

PS jel' bila guza ko meduza zadnjih 3 minuta :D
TI bi se trebala poklopiti jer su tvoji Patriots ispali ko levati. A ti prodana dusho odmah nasla drugi masonski tim da navijas za njih :D
cojek mi je iz denvera, navija za "svoje", pa tako i ja malo sa njim :D trebali su pats ici dalje, ali nema veze, lakse ce denveru biti satrati vas u denveru nego coltse na njihovom terenu :D
joj, razbicemo vas :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jedva cekam :D
pozdrav tebi i tvom cojeku; mrskim neprijateljima.
Deranje guzova u nedjelju.
danas

Post by danas »

water wrote: pozdrav tebi i tvom cojeku; mrskim neprijateljima.
Deranje guzova u nedjelju.
nisi valjda i ti :D na pittovoj strani :D
djes' ba to :D :lol: :lol:
danas

Post by danas »

pitte :D
evo da dajdzinica prva cestita :D
dali smo vam dzabali tekmu, al' posto je tebi :D nije mi zao :D
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Pih....

Odkad sam ja znao da ce Pittsburgh biti u finalu...

I Pitaru govorio da se sprema u Detroit na XL SuperBowl.
shadow

Post by shadow »

Znalo se da ce bez problema pregaziti Denver ali u Detroitu ih ceka Alexander, bice im gutavo.
Post Reply