Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑18/12/2024 10:47
Uostalom, primjetan je obrazac da ova Eluna koristi svaku moguću priliku da udara po prosječnom muškarcu sa Balkana dok istovremeno izdiže muškarce zapadne Evrope. Šta reći.
ne kontaš ti, ali nema veze ....... eluna voli muškarce, a balkanćerosi neka se vrate u pećine, bez obzira na to da li su pećine na Balkanu, u Južnoj Americi, Kini itd ....
nego - šta ima nako
eluna voli muškarce
neka se vrate u pećine
Jedno iskljucuje drugo. Nego imam jednu kolegicu, stariju malo. Ona mastala o jednom da joj cisti kucu dok ona hoda po kahvama, i nasla ga, onako zuco pravi skandinavac. Zadnji put kad sam je sreo kaze treba joj neko malo jaci da je prodrma.
Uostalom, primjetan je obrazac da ova Eluna koristi svaku moguću priliku da udara po prosječnom muškarcu sa Balkana dok istovremeno izdiže muškarce zapadne Evrope. Šta reći.
ne kontaš ti, ali nema veze ....... eluna voli muškarce, a balkanćerosi neka se vrate u pećine, bez obzira na to da li su pećine na Balkanu, u Južnoj Americi, Kini itd ....
nego - šta ima nako
Očigledno da si naletila na neke teške kretenčine koji se sa muškosti nisu ni u putu sreli, pa si ogorčena.
Al nemoj se predavati. Zarovi malo više. Normalan muškarac sa Balkana je isti kao oni o kojima maštaš, al ga nisi pronašla
Dobro je, radno, al nađe se vremena i za forumanje. Ti?
broj dva wrote: ↑18/12/2024 12:37
Stari mi je vazda govorio "nauci da pleses, lakse ces cure barit". Ispalo je da mrzim ples i da ima itekako cura koje se mogu zbarit i bez plesa...
Nije miris zene parfem, ima nesto drugo neobjasnjivo... neka hemija, tjeranje neko ne znam sta je. Evo recimo ja imam jedan primjer za to. Radio sam do prije par godina na radnom mjestu gdje sam sa jednom zenom dolazio sporadicno u dodir zbog nekih poslovnih stvari. Jednom ili dva puta sedmicno i rjedje. Poznajem joj muza dobro ona je sasvim prosjecna zena, ima dvoje mislim djece, niko za kim bih se na ulici okrenuo. Mislim nije ona losa duhovita je sve... al svaki put kad udje meni se kita digne ne znam zasto. Bas neka privlacnost opasna nicim izazvana, zraci nekom smjesom jebenom... Poslije nekih mjeseci reko sam kolegi da kaze da nisam tu kad dodje.
stubrijez wrote: ↑28/12/2024 23:37
Nije miris zene parfem, ima nesto drugo neobjasnjivo... neka hemija, tjeranje neko ne znam sta je. Evo recimo ja imam jedan primjer za to. Radio sam do prije par godina na radnom mjestu gdje sam sa jednom zenom dolazio sporadicno u dodir zbog nekih poslovnih stvari. Jednom ili dva puta sedmicno i rjedje. Poznajem joj muza dobro ona je sasvim prosjecna zena, ima dvoje mislim djece, niko za kim bih se na ulici okrenuo. Mislim nije ona losa duhovita je sve... al svaki put kad udje meni se kita digne ne znam zasto. Bas neka privlacnost opasna nicim izazvana, zraci nekom smjesom jebenom... Poslije nekih mjeseci reko sam kolegi da kaze da nisam tu kad dodje.
Postoji žena koju sam vidio 20-30 puta , jednom smo kratko razgovarali i poslije toga je vidim samo iz auta...lijepo izgleda ali je bliže pedesetoj nego četrdesetoj, nije visoka...tu ženu kad vidim jednostavno izgubim razum..nešto fenomenalno
stubrijez wrote: ↑28/12/2024 23:37
meni se kita digne ne znam
kolko možte lagat to je čudo jedno
ne lazu ....... i zene se tako osjecaju pored nekih muskaraca ....... to je, kako kazu, "ono nesto" ... zato je moguce vidjeti super zgodnu pametnu zenu - ono sto muskarci zovu ribom i pol, mackom itd - sa nekim sasvim prosjecnim, kao i frajera koji obara sa nogu cak i zensku muhu u letu kako vidi samo jednu obicnu, elegantnije popunjenu zensku osobu ...... postoji u svemu tome neka magija, ali malo ko obraca paznju na istu, a jos manji broj ljudi se trudi da to spozna
nego - šta ima nako
eluna voli muškarce
neka se vrate u pećine
Jedno iskljucuje drugo. Nego imam jednu kolegicu, stariju malo. Ona mastala o jednom da joj cisti kucu dok ona hoda po kahvama, i nasla ga, onako zuco pravi skandinavac. Zadnji put kad sam je sreo kaze treba joj neko malo jaci da je prodrma.
citas samo sta tebi odgovora ......... citaj kako je napisano ali SVE procitaj i upali klikere
MarlboroGold wrote: ↑18/12/2024 12:05
Očigledno da si naletila na neke teške kretenčine koji se sa muškosti nisu ni u putu sreli, pa si ogorčena.
Al nemoj se predavati. Zarovi malo više. Normalan muškarac sa Balkana je isti kao oni o kojima maštaš, al ga nisi pronašla
Dobro je, radno, al nađe se vremena i za forumanje. Ti?
ogorcena nisam ... i da, jos uvijek trazim ...... ali nije moja krivica sto su 95% muskaraca na svim meridijanima i paralelama, teske kretencine
mada priznajem, ima tu dosta i zenske krivice - ipak svaki partner pomalo odgaja onog drugog u vezi
snijeg_led wrote: ↑06/01/2025 19:35
@eluna
“teske kretenċine”
Svi još šute na ovo, niko se ne brani
aha ...evo ispravke
pa de reci da nisu ...... mogu roman da napišem o muškim glupostima, k*rčenjem pred rajom a kad stane pred mene u zemlju propadne ili naprosto nestane, posebnu sekciju mogu da napišem o lilkovima koji krenu spominjati kako su im supruge zajebane čim skontaju da me ne mogu manipulisati, da smo jednaki finansijski, a kad shvate da hoću i mogu da se branim i fizički - e to je tek za druge knjige ......
vrhunac je lik sa kojim sam službeno razgovarala tel 2-3 puta, znači sve na Vi, isključivo na temu posla, da bi mi četvrti put poslao poruku "a jesil se ti malo zaljubiška?" (!!!!????) ...... rekoh "u šta, u telefon? .... jesam, volim svoj mobitel"
snijeg_led wrote: ↑06/01/2025 19:35
@eluna
“teske kretenċine”
Svi još šute na ovo, niko se ne brani
aha ...evo ispravke
pa de reci da nisu ...... mogu roman da napišem o muškim glupostima, k*rčenjem pred rajom a kad stane pred mene u zemlju propadne ili naprosto nestane, posebnu sekciju mogu da napišem o lilkovima koji krenu spominjati kako su im supruge zajebane čim skontaju da me ne mogu manipulisati, da smo jednaki finansijski, a kad shvate da hoću i mogu da se branim i fizički - e to je tek za druge knjige ......
vrhunac je lik sa kojim sam službeno razgovarala tel 2-3 puta, znači sve na Vi, isključivo na temu posla, da bi mi četvrti put poslao poruku "a jesil se ti malo zaljubiška?" (!!!!????) ...... rekoh "u šta, u telefon? .... jesam, volim svoj mobitel"
Hehe
najkretenskiji su pak oni koji te nakon poslovnog razgovora pozivaju kod sebe u stan da licno pregladaju ponudu uz to trazeci da im jos doneses i besplatan dorucak