ljubicasti limun wrote: ↑06/02/2022 12:01
no_sikiriki wrote: ↑06/02/2022 11:31
Ono što je meni najinteresantnije je da takve vidim/čitam samo na forumu, možda jednu takvu osobu da znam u "RL", pa se onda pitaš da li ima više takvih, ali to vješto skrivaju uživo, a na forumu su slobodni, ili su jednostavno najveća "koncentracija" takvih na forumu.
Na zalost, ima ih i u RL. To skontas kad ih bolje upoznas, pa vidis da se iza neke normalne fasade, u biti krije lik koji ponizava zenu, nastoji joj srusiti samopuzdanje na najruzniji nacin, sklon je iskoristavanju, ne nuzno financijski, ali emotivno, ima cudne fetise, smatra da je na visem nivou od zena, vara, zbog ega, manjka samopuzdanja ili kompleksa Boga, fura se na hadziluk i dzume, a posjecuje prostitutke, u svakoj zeni vidi manjkavost, a u sebi sve najbolje, itd.. Ili te, recimo, maltretira i vrijedja barem pola godine ako ga odbijes, govori najgore o tebi, sacekuje te u garazama shopping centara "da bi pricao s tobom". Ili recimo, pozove te van nakon poslovnog susreta, izadjete na veceru, on ti odmah kaze da je razveden, da ima novca, da ima dvoje djece i sta mi sve nudi ako se budem lijepo ponasala i budem lijepog ahlaka

. I, onda, naravno, uteknes i ne odgovaras na pozive i onda te on proklinje.

A ovo je samo faza izlaska btw, susreti koji bi se abruptno zavrsili nakon prvog ili max. treceg susreta, bez ikakvih fizickih interakcija.
Disclaimer: ovo sve nije isti lik

Dakle, ima HIN hebet. A svi su izgledaju normalni, ponasaju se normalno, imaju zivot pod kontrolom, itd.
Na forumu su male mace i, vecinom, pod krinkom anonimnosti, ispisuju svoje fantazije, sta bi oni kad bi oni mogli