Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nendertalac wrote:
Papak kad skonta da ispada papak - zove raju.
Da ti Harrys kaze,sigurno ne znas ,
raji je najdraze da uzmu pod svoje-papanke-
-
Nema veze, mozete se vi opirat - al je svima jasno da kad biste vi bili sigurni da ste se otrgnuli od papanluka - vi ovo ne bi uzimali licno. Ali svejedno, prije ili kasnije bicete mi zahvalni sto sam ulozila truda da vas kulturno osvijestim. Na moju srecu - ne mozete ovdje koristiti pracke i fiseke, koliko god da se naljutite. Cekam samo primarne krikove - i onda ce sve biti u redu.
ja sam vam vec zahvalan, o prepametna o presvijetla moja profesorice!! par postova gore sam hasimu rekao pa-pa, isjeckao ga u one kobasice i presao na stranu aksiomske kulture! :D i mogu vam istinu priznati-hasim je kriv za sve!!! :lol:
Harrys wrote:
Da ti Harrys kaze,sigurno ne znas ,
raji je najdraze da uzmu pod svoje-papanke-
-
Nema veze, mozete se vi opirat - al je svima jasno da kad biste vi bili sigurni da ste se otrgnuli od papanluka - vi ovo ne bi uzimali licno. Ali svejedno, prije ili kasnije bicete mi zahvalni sto sam ulozila truda da vas kulturno osvijestim. Na moju srecu - ne mozete ovdje koristiti pracke i fiseke, koliko god da se naljutite. Cekam samo primarne krikove - i onda ce sve biti u redu.
ja sam vam vec zahvalan, o prepametna o presvijetla moja profesorice!! par postova gore sam hasimu rekao pa-pa, isjeckao ga u one kobasice i presao na stranu aksiomske kulture! :D i mogu vam istinu priznati-hasim je kriv za sve!!! :lol:
nendertalac wrote:
Dolje Hashim!!!! :x :lol:
AHA, JA SAM BALKAN BOY...
jooooj, profesorice, pa pomozite meni jadnom i zabludjelom
Dolje Hashim!!!! :x :lol:
AHA, JA SAM BALKAN BOY...
jooooj, profesorice, pa pomozite meni jadnom i zabludjelom
TEBI NI CECA NE BI POMOGLA. ALI CE IZGLEDA ICI AUTOBUSI IZ SARAJEVA U LUKAVICU.
Ovo je stvarno akcija za koju je steta da propadne. Odmah ste se koncentrisali na to da se branite kako niste papci - umjesto da lijepo razmislite i pozovete par zena i pitate ih da vam budu reference za takmicenje.
Sad kako ste ovo sve sveli na nekakvo svadjanje i prepucavanje - ostalo mi je da trazim umjesto slike ne-papaka - slike papaka. Da akciju nazovemo hvatanje papanluka na djelu.
nendertalac wrote:Ovo je stvarno akcija za koju je steta da propadne. Odmah ste se koncentrisali na to da se branite kako niste papci - umjesto da lijepo razmislite i pozovete par zena i pitate ih da vam budu reference za takmicenje.
Sad kako ste ovo sve sveli na nekakvo svadjanje i prepucavanje - ostalo mi je da trazim umjesto slike ne-papaka - slike papaka. Da akciju nazovemo hvatanje papanluka na djelu.
ma, bona, niko se ne svadja niti prepucava :D samo smo se skupili da obavimo malo fizickog rada :lol: malo smo uzimali, malo natovarili-i nista vise :D
nendertalac wrote:Ovo je stvarno akcija za koju je steta da propadne. Odmah ste se koncentrisali na to da se branite kako niste papci - umjesto da lijepo razmislite i pozovete par zena i pitate ih da vam budu reference za takmicenje...
treba sad zvati zene koje znam pa da mi daju referense za TAKMICENJE..
nendertalac wrote:Ovo je stvarno akcija za koju je steta da propadne. Odmah ste se koncentrisali na to da se branite kako niste papci - umjesto da lijepo razmislite i pozovete par zena i pitate ih da vam budu reference za takmicenje...
nendertalac, nije li ovo papanluk per se??
Nije brate, to je kulturno zabavni program. Nesto kao "najpozeljniji nezenja" - samo sto ne morate biti neozenjeni da bi ucestvovali
nendertalac, nije li ovo papanluk per se??
Nije brate, to je kulturno zabavni program. Nesto kao "najpozeljniji nezenja" - samo sto ne morate biti neozenjeni da bi ucestvovali
neumorna osoba :D:D eh, da je to pravilno kanalisati :D:D
nendertalac wrote:Pa kanalisi bolan - nadji JEDNU ZENU da za tebe kaze da valjas!
E... TC TC TC TC TC
pa, profesorice, ja sam musko i jos gore - ja sam BiH musko-zar se to ne uklapa u vasu definiciju papanluka?? Samim tim to cini ovaj vas zadatak nerjesivim! :D
Tako da se moramo pozabaviti nekim manje zahtjevnim problemima :D