Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
boshniak
#101 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Bez korjenitih promjena u BH fudbalu nema napretka, polako zauzimamo mjesto koje zaslužujemo i to u donjem rangu evropskih reprezentacija-
- Edin H.
#102 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Kakvih promijena?boshniak wrote:Bez korjenitih promjena u BH fudbalu nema napretka, polako zauzimamo mjesto koje zaslužujemo i to u donjem rangu evropskih reprezentacija-
Vratiti Begu na gol, Hajrovic desno, eventualno cetnika nazad i to je to.
Jedino mozda poslati Mirzu Hatica ako je izasao iz murije da "nagovori" Lulu i Vedu da se vrate u reprezentaciju?
- Logovan
#103 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Robert loš, a automatski ovo znači da je Osim bolje rješenje.
Pa eto sve i da Osimom proigramo, nisam siguran da bi dobra igra i dobri rezultati potrajali nešto dugo. Mislim kakve su uopšte šanse da frajer bude bolji od prethodnika.
Ima li još neko osim Osima? Ako nema, daj tog Osima, pa kada njega otjeramo, onda ćemo ugasiti reprezentaciju.
Ima li još neko osim Osima? Ako nema, daj tog Osima, pa kada njega otjeramo, onda ćemo ugasiti reprezentaciju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#104 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Možeš ti Guardiolu dovesti, nema hljeba kad je savez ovakav kakav je sa tendencijom da bude gori.Edin H. wrote:Kakvih promijena?boshniak wrote:Bez korjenitih promjena u BH fudbalu nema napretka, polako zauzimamo mjesto koje zaslužujemo i to u donjem rangu evropskih reprezentacija-
Jedino mozda poslati Mirzu Hatica ako je izasao iz murije da "nagovori" Lulu i Vedu da se vrate u reprezentaciju?
- Radio Sarajevo
#105 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Ne može sad, ne damo mi, Amar je zauzet.Logovan wrote:Robert loš, a automatski ovo znači da je Osim bolje rješenje.Pa eto sve i da Osimom proigramo, nisam siguran da bi dobra igra i dobri rezultati potrajali nešto dugo. Mislim kakve su uopšte šanse da frajer bude bolji od prethodnika.
Eno može Husref na čelo reprezentacije.
- Logovan
#106 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Šta Husref? O čemu ti? Pitam ozbiljno, a ti meni oko našeg trenera.Radio Sarajevo wrote:Ne može sad, ne damo mi, Amar je zauzet.Logovan wrote:Robert loš, a automatski ovo znači da je Osim bolje rješenje.Pa eto sve i da Osimom proigramo, nisam siguran da bi dobra igra i dobri rezultati potrajali nešto dugo. Mislim kakve su uopšte šanse da frajer bude bolji od prethodnika.
Eno može Husref na čelo reprezentacije.
Ok, Osim zauzet, čemu onda priča "Osim bi bio bolje rješenje od Roberta" i slično?
- avetinja
#107 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Lično nisam za to da Osim bude selektor. Ne voli ga narod, a pitanje je koliko bi ga voljeli igrači. Možeš ti i znati i umjeti, ali činjenica je da selektor traje onoliko koliko igrači žele.
- Idemedosumom
#108 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Ja sam bio za Prosinečkog, prevario sam se
S jedne strane, nije jedino selektor zaslužan za slabe rezultate.
Ali onaj dio za kojeg je on lično zaslužan nije dobro urađen.
Neka nam Bog pomogne u baražu
S jedne strane, nije jedino selektor zaslužan za slabe rezultate.
Ali onaj dio za kojeg je on lično zaslužan nije dobro urađen.
Neka nam Bog pomogne u baražu
Last edited by Idemedosumom on 16/11/2019 16:59, edited 1 time in total.
- Radio Sarajevo
#109 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Pa priča ide valjda odatle jer je Amar bio kandidat pored Žute Ublehe.Logovan wrote: Šta Husref? O čemu ti? Pitam ozbiljno, a ti meni oko našeg trenera.![]()
![]()
Ok, Osim zauzet, čemu onda priča "Osim bi bio bolje rješenje od Roberta" i slično?
A Husref, zašto ne? Zato što je odličan trener, super čovjek, i zaslužuje voditi nešto više od Sarajeva u životu.
-
channel10
#110 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Nema sad mijenjati selektora. Covjek se sam nudio prije 2-3 kola i idioti nisu prihvatili. Jos im covjek lijepo objasnio da mogu dovesti selektora koji ce imati vremena da poslozi ekipu za baraza jer hudnik vidi da kreteni veze nemaju, ali opet dzaba. Hoce Decembarskog i covjek ostane. Sad vise nema vremena za promjena. Sad neka guli do kraja pa sta god bude. Svakako smo u fazonu ispadanja, pa i ako ne prodjemo, nije neki problem.
Ako ne odemo na EP, treba dovesti novog. Ako odemo, Decembarski treba do kraja EP da ostane, jer je on to zasluzio.
Ako ne odemo na EP, treba dovesti novog. Ako odemo, Decembarski treba do kraja EP da ostane, jer je on to zasluzio.
-
boshniak
#111 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Naisao sam u BH fudbalu, misleci na duze staze, prije svega na domaci fudbal i ligu, istraziti i zestoko sankcionisati korupciju, privuci menadzere, ulagati u skole fudbala i sl. Prolazi generacija BH dijaspore, a sa buducim kadrom ne mozemo parirati ni makedoniji.Edin H. wrote:Kakvih promijena?boshniak wrote:Bez korjenitih promjena u BH fudbalu nema napretka, polako zauzimamo mjesto koje zaslužujemo i to u donjem rangu evropskih reprezentacija-
Usput reprezentacije koje nisu igrale nikad na euru:
1. Andora
2. Armenija
3. Azerbejdžan
4. Bjelorusija
5. Bosna i Hercegovina
6. Kipar
7. Estonija
8. Farski Otoci
9. Gruzija
10. Gibraltar
11. Izrael
12. Kazahstan
13. Kosovo
14. Lihtenštajn
15. Litvanija
16. Luksemburg
17. Malta
18. Moldavija
19. Crna Gora
20. Sjeverna Makedonija
21. San Marino
Tu i pripadamo.
- Grean
#112 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Bas tako. Neka njega gdje jeste.avetinja wrote:Lično nisam za to da Osim bude selektor. Ne voli ga narod, a pitanje je koliko bi ga voljeli igrači. Možeš ti i znati i umjeti, ali činjenica je da selektor traje onoliko koliko igrači žele.
- Logovan
#113 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Ni Husref nije za reprezentacije, kao što nije ni Amar.Radio Sarajevo wrote:Pa priča ide valjda odatle jer je Amar bio kandidat pored Žute Ublehe.Logovan wrote: Šta Husref? O čemu ti? Pitam ozbiljno, a ti meni oko našeg trenera.![]()
![]()
A Husref, zašto ne? Zato što je odličan trener, super čovjek, i zaslužuje voditi nešto više od Sarajeva u životu.
- avetinja
#114 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Logovan wrote:Ni Husref nije za reprezentacije, kao što nije ni Amar.
-
Crvena Tifoza
#115 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Na početku kvalifikacija ovdje su nas silovali slikama ‘željina škola’. Otkad su kola otišla niz brdo onda se ne provlači to više.Logovan wrote:Robert loš, a automatski ovo znači da je Osim bolje rješenje.Pa eto sve i da Osimom proigramo, nisam siguran da bi dobra igra i dobri rezultati potrajali nešto dugo. Mislim kakve su uopšte šanse da frajer bude bolji od prethodnika.
Ovako su bili zapeli da Baždarević preuzme, pa nam ga je uvalio za sva vremena.
- Radio Sarajevo
#116 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Ma jok, škola Ibre Rahimića...
- Kaligrafija
#117 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Samo Vedu vratit...
- Romanista 101%
#118 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Nismo mi jos dotakli dno. Moze i gore od ovoga. Vec je u utorak sansa za to.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#119 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Ja sam mislio da ćemo u peti sesir kad se Dzeko oprosti, izgleda da sam se prevario, ici ce to brze 
- avetinja
#120 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Gledajte publiku.
https://www.youtube.com/watch?v=m4EqCME ... e=emb_logo
EDIT: Ne može se ni video postaviti kako treba.
https://www.youtube.com/watch?v=m4EqCME ... e=emb_logo
-
Bazinga1234
#121 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
avetinja wrote:Gledajte publiku.![]()
- Koshpa
#122 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Kazu na SK, potencijalni rival BIH u barazu, iz grupe C lige nacija Izrael

- luckylaka
#123 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
ko bi mogao biti polufinalista i finalist,evo izgleda wels ce direktno.Daj nam San Marino da se igramoKoshpa wrote:Kazu na SK, potencijalni rival BIH u barazu, iz grupe C lige nacija Izrael![]()
- Point.
#124 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Sad dolaze likovi kojih nije bilo od dana kada je Robert izabran da sole pamet a u dvije godine ih nigdje na ovim temama.
-
5korpus
#125 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Kad strikan sa istim sastavom protiv liht izadje