ne prozivam ja nikoga. ako se neko sam hvali da nosa vojni snajper M76 u miru onda ne vidim problem da ga se pita u vezi toga. ne zato sto me licno interesuje sta on radi nego da nam objasni kako je moguce vojni snajper kegalno imati kod kuce.Comanche wrote:Boga mi je covjek u pravu. Prozivas ga, oni ti lijepo odgovori u vezi lova. A ti nikako da se izjasnis, ako nisi sluzio vojni rok, jesi ucestvovao u odbrambenom ratu kao vojnik. To je vrlo jednostavno pitanje za odgovorit pa da se prestanete nadmudrivati ovdje na 2 stranice.155_mm wrote:nista ti nisi shvatio. ili se pravis mutav ili si takav rodjen. takvo nesto zakljuciti na osnovu onog sto sam napisao u svojim postovima moze ukazivati na neke ozbiljne stvari.славянин wrote:Jeli to pokusavas da kazes da si ti ta osoba koja se toliko krvi i baruta namirisala da neces vise da taknes oruzje i lov ti je ogavan ?
Jesam li dobro shvatio ?
ja jos nisam cuo da neko od lovaca u federaciji ima vojni snajper. ali me lov i ne interesuje pa nije ni cudo sto nisam cuo.
ali ako vec imamo nekog ko tvrdi i jos se javno hvali da ima vojni snajper za lov i da je to sasvim legalno onda bi bio red da nam i to objasni.
pogotovo je interesantno da li je on svoj vojni snajper legalno registrirao u federaciji.