Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SaraFina wrote:Ja to s Dinom. Pogrešno sam te kvotala.
Ni ja nisam skonto
Uglavnom, ono što sam htio reći jeste to da bi bila idealna žena za druga @Xavier1, samo eto da si 12 godina mlađa tj da ti je 18 il 19
Ja sam skontala da se najlakše bari omladina po onim nargilhanicama gdje izlaze malo posvećeniji vjernici, kao npr Damask i sl. Raja otvoreno očijuka i planirano se bari. Ili mi se učinilo...
cendlerbing wrote:Ja sam skontala da se najlakše bari omladina po onim nargilhanicama gdje izlaze malo posvećeniji vjernici, kao npr Damask i sl. Raja otvoreno očijuka i planirano se bari. Ili mi se učinilo...
Moracu rec svojoj da ide pusit ruzu,to je in i momci za pozelit.Meni nek ga ne dovodi. Allaha mi pao na mancesteru bezeze,pa dim ruze,il cega li vec...
cendlerbing wrote:Ja sam skontala da se najlakše bari omladina po onim nargilhanicama gdje izlaze malo posvećeniji vjernici, kao npr Damask i sl. Raja otvoreno očijuka i planirano se bari. Ili mi se učinilo...
Ja viđoh samo da dolaze čoporativno, 7-8 likova odnosno 7-8 cura, i onda se nešto fol gledaju i toeto.
Xavier1 wrote:Hajde dajte dobre savjete. Nije lako nama danasnjim momcicima pronaci pristojnu i moralnu djevojku.
To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha. Sramota kakve su postale.
Kako ono kažu:"Žena je sigurna da će u braku promijeniti muškarca, a on ostane isti; muškarac je siguran da će žena u braku ostati ista, a ona se promijeni."
Ja viđoh samo da dolaze čoporativno, 7-8 likova odnosno 7-8 cura, i onda se nešto fol gledaju i toeto.
Pa ja, dobro se odmjere par puta, izađu dvaput u društvu rođaka skupa na nargilu i dogovore brak. Kud ćeš konkretnije?
Moracu rec svojoj da ide pusit ruzu,to je in i momci za pozelit.Meni nek ga ne dovodi. Allaha mi pao na mancesteru bezeze,pa dim ruze,il cega li vec...
Meni se iskrena da budem, čini da su momci vjernici vjerniji partnerki nego ovi slobodoumni.