Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
90minut

#101 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by 90minut »

Jedino objasnjenje je da ne znaš.

Sad kad bi ti izvadio 20 instagrama " naših " koje su s roditeljima otisle tokom rata rekao bi mi u pravu si.

Al' nema šanse da se smaram i pravim sebi posao. :-D
macchiato

#102 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by macchiato »

todd_smith wrote:
macchiato wrote:Ima li goreg poređenja na dunjaluku, nego kad počnu porediti ljude sa ključevima i bravama? :roll:

Ovaj tip je očigledno najveća kurvetina od svih i ne bih mu dala broj ni da je Bred Pit. Ne da ne vidim razliku između njega i tih žena, nego je i daleko gori.
ne bi sada NAKON sto si vidjela ove klipove
Ne bih svakako jer sam teški skeptik u životu, sumnjičava na sve i svašta i bilo bi mi čudno da se neki dobroizgledajući frajer stvori ispred mene i traži broj. Poznavajući sebe, namirisala bih to da je neka "prevara" i navlakuša u pitanju. :D

Niti su mi općenito privlačni ovi zavodnici koji ulijeću svim curama

Mislim, ne osuđujem cure koje su dale broje, ne vidim ništa loše u tome. Ali ja ne bih.
Last edited by macchiato on 17/06/2019 17:44, edited 1 time in total.
Fudo387

#103 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by Fudo387 »

Pozno bih je medj tisucu zena...
Sad da je nikad u zivotu nisam vidio, sretnem je na ulici, odmah cu znati da je nase gore list.
Ne znam kako to dodje, al nikad nisam promasio.
todd_smith

#104 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by todd_smith »

macchiato wrote:
todd_smith wrote:
macchiato wrote:Ima li goreg poređenja na dunjaluku, nego kad počnu porediti ljude sa ključevima i bravama? :roll:

Ovaj tip je očigledno najveća kurvetina od svih i ne bih mu dala broj ni da je Bred Pit. Ne da ne vidim razliku između njega i tih žena, nego je i daleko gori.
Ne bih svakako jer sam teški skeptik u životu, sumnjičava na sve i svašta i bilo bi mi čudno da se neki dobroizgledajući frajer interesuje za mene. Poznavajući sebe, namirisala bih to da je neka "prevara" u pitanju. :D

Mislim, ne osuđujem cure koje su dale broje, ne vidim ništa loše u tome. Ali ja ne bih.

To mi zvuci kao poprilicno opasan problem sa samopouzdanjem vise nego sumnja.
90minut

#105 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by 90minut »

macchiato wrote:
todd_smith wrote:

Ne bih svakako jer sam teški skeptik u životu, sumnjičava na sve i svašta i bilo bi mi čudno da se neki dobroizgledajući frajer stvori ispred mene i traži broj. Poznavajući sebe, namirisala bih to da je neka "prevara" i navlakuša u pitanju. :D

Pa dobro svjesna si da nisi ni blizu ovim djevojkama po izgledu nije ni cudo da si skepticna predpostavljam da vjerovatno i trebas biti. :D
Dosadno mii

#106 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by Dosadno mii »

Ovaj lik ko lucifer (u seriji lucifer)
90minut

#107 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by 90minut »

Fudo387 wrote:Pozno bih je medj tisucu zena...
Sad da je nikad u zivotu nisam vidio, sretnem je na ulici, odmah cu znati da je nase gore list.
Koliko godina imaš živo me zanima
Fudo387

#108 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by Fudo387 »

90minut wrote:
28
90minut

#109 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by 90minut »

Fudo387 wrote:
90minut wrote:
28
Nevin i dalje?
moonca

#110 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by moonca »

90minut wrote:
eh jeste tesko Balkanca prepoznati .. :lol:
Fudo387

#111 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by Fudo387 »

90minut wrote:
Nevin i dalje?
Da.
Je li to nesto lose?
90minut

#112 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by 90minut »

moonca wrote:
90minut wrote:
Ma pola ovih dijasporki više nema šanse kad dođu to šminka to ovo to ono.
macchiato

#113 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by macchiato »

Ispravila sam gore jer sam vidjela da bi se moglo shvatiti na par različitih načina, ali nedovoljno brzo. :D

Nemam problema sa samopouzdanjem i ne mislim da je nemoguće da se svidim nekom dobrom frajeru jer sam sasvim ok izgleda, ali nije uopšte u tome fazon. Stvar je u tome, da mi se neko nepoznat iznebuha nacrta ispred mene dok hodam gradom i zatraži broj, upalio bi mi se neki alarm u glavi. I sasvim sigurno da bih odbila.

Neovisno o ovom slučaju gdje lik prilazi ženama za svrhe jutjub kanala, nisu mi interesantni likovi koji ulijeću svim ženama, pa gdje im upali, upali. Smatram ih lakim i neadekvatnim za vezu. :oops: A takvih ima dosta i relativno lako ih se prepozna. :oops:
Fudo387

#114 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by Fudo387 »

moonca wrote:
90minut wrote:
Ja ba, ja sam lako prepoznatljivi balkanac,
Dok si ti sa svojom egzoticnom vera matovic frizurom tamo neka misteriozna portorikanka.
Aj bizi.
Dosadno mii

#115 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by Dosadno mii »

Nazove li on ove cure poslije uopste
90minut

#116 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by 90minut »

macchiato wrote:Ispravila sam gore jer sam vidjela da bi se moglo shvatiti na par različitih načina, ali nedovoljno brzo. :D

Nemam problema sa samopouzdanjem i ne mislim da je nemoguće da se svidim nekom dobrom frajeru jer sam sasvim ok izgleda, ali nije uopšte u tome fazon. Stvar je u tome, da mi se neko nepoznat iznebuha nacrta ispred mene dok hodam gradom i zatraži broj, upalio bi mi se neki alarm u glavi. I sasvim sigurno da bih odbila.

Neovisno o ovom slučaju gdje lik prilazi ženama za svrhe jutjub kanala, nisu mi interesantni likovi koji ulijeću svim ženama, pa gdje im upali, upali. Smatram ih lakim i neadekvatnim za vezu. :oops: A takvih ima dosta i relativno lako ih se prepozna. :oops:
Lik ne trazi iz vedra neba broj vec ide konverzacija prije toga normalno sve ovo što pišeš ustvari govori da nikad nisi imala slicnu situaciju tako da je u suštini sve jasno da li si ok izgleda ili ispod prosjeka. :D
asurbanipal

#117 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by asurbanipal »

Matzan wrote:Učite djeco strane jezike.

Nek' se uče kuhanju.

Gladan stomak, dobra klopa na tanjiru i dvije-tri prave riječi biće dovoljne.

Image
dezurni_ucenik

#118 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by dezurni_ucenik »

Dino79 wrote:Engleski državljanin Džejms Tusk je osnovao agenciju u Londonu koja na svoje klijente dovodi u Sarajevo i druge gradove Jugoslavije i Istočne Evrope kako bi zavodili djevojke željne provoda!
Naime, ovaj Englez na svojoj internet stranici pojašnjava da će i muškarci koji nikada nisu imali devojku, znatno povećati samopouzdanje, jer će nakon što prođu teorijsku nastavu o zavođenju, najbolje odraditi praksu!
- Moj projekat je stvoren da pomogne muškarcima da bez oslanjanja na društvene mreže, nakon što upoznaju najlepše devojke, sa njima završe i u krevetu. Od maja do septembra krećemo na putovanja i lovimo krem de la krem vrelih cica u bezakonjima Istočne Evrope. Naša omiljena destinacija je Srbija, a idemo i u Rusiju, Ukrajinu, a ponekada i u Brazil i Kolumbiju – navodi na svom sajtu Džejms Tusk.

Ovo me podsjetilo na onaj film kad Ryan Gosling uci Steve Carella kako da bude player.
90minut

#119 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by 90minut »

dezurni_ucenik wrote:
Dino79 wrote:Engleski državljanin Džejms Tusk je osnovao agenciju u Londonu koja na svoje klijente dovodi u Sarajevo i druge gradove Jugoslavije i Istočne Evrope kako bi zavodili djevojke željne provoda!
Naime, ovaj Englez na svojoj internet stranici pojašnjava da će i muškarci koji nikada nisu imali devojku, znatno povećati samopouzdanje, jer će nakon što prođu teorijsku nastavu o zavođenju, najbolje odraditi praksu!
- Moj projekat je stvoren da pomogne muškarcima da bez oslanjanja na društvene mreže, nakon što upoznaju najlepše devojke, sa njima završe i u krevetu. Od maja do septembra krećemo na putovanja i lovimo krem de la krem vrelih cica u bezakonjima Istočne Evrope. Naša omiljena destinacija je Srbija, a idemo i u Rusiju, Ukrajinu, a ponekada i u Brazil i Kolumbiju – navodi na svom sajtu Džejms Tusk.

Ovo me podsjetilo na onaj film kad Ryan Gosling uci Steve Carella kako da bude player.
A prije toga film Hitch to im je ustvari inspiracija
moonca

#120 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by moonca »

Fudo387 wrote:
moonca wrote:

Ja ba, ja sam lako prepoznatljivi balkanac,
Dok si ti sa svojom egzoticnom vera matovic frizurom tamo neka misteriozna portorikanka.
Aj bizi.
:lol:

..Albanka :oops:
90minut

#121 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by 90minut »

Dosadno mii wrote:Nazove li on ove cure poslije uopste
ma jok ovo mu je posao. :D
dezurni_ucenik

#122 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by dezurni_ucenik »

90minut wrote:
dezurni_ucenik wrote:

A prije toga film Hitch to im je ustvari inspiracija
Ma svi ovi clipovi od ovog engleza me podsjecaju na one MGTOW kanale. Ne znam jel ovaj to zastupa taj princip pump and dump... vjerovatno da.
dezurni_ucenik

#123 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by dezurni_ucenik »

Dosadno mii wrote:Nazove li on ove cure poslije uopste

Ma jok. Nadje ih na instagramu i onda onanise na njihove slike.
L u c i f e r

#124 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by L u c i f e r »

Dosadno mii wrote:Ovaj lik ko lucifer (u seriji lucifer)
Neuzubillahh...
Dobra serija
Samo je moj nik stariji
pustopoljina

#125 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube

Post by pustopoljina »

macchiato wrote:Ispravila sam gore jer sam vidjela da bi se moglo shvatiti na par različitih načina, ali nedovoljno brzo. :D

Ja te kontam :lol:
I ovakvi su vazda bili fini za vidjeti, al' nalozis se na nekog s falinkom :oops: :lol:
Post Reply