Sad kad bi ti izvadio 20 instagrama " naših " koje su s roditeljima otisle tokom rata rekao bi mi u pravu si.
Al' nema šanse da se smaram i pravim sebi posao.
Ne bih svakako jer sam teški skeptik u životu, sumnjičava na sve i svašta i bilo bi mi čudno da se neki dobroizgledajući frajer stvori ispred mene i traži broj. Poznavajući sebe, namirisala bih to da je neka "prevara" i navlakuša u pitanju.todd_smith wrote:ne bi sada NAKON sto si vidjela ove klipovemacchiato wrote:Ima li goreg poređenja na dunjaluku, nego kad počnu porediti ljude sa ključevima i bravama?![]()
Ovaj tip je očigledno najveća kurvetina od svih i ne bih mu dala broj ni da je Bred Pit. Ne da ne vidim razliku između njega i tih žena, nego je i daleko gori.
macchiato wrote:Ne bih svakako jer sam teški skeptik u životu, sumnjičava na sve i svašta i bilo bi mi čudno da se neki dobroizgledajući frajer interesuje za mene. Poznavajući sebe, namirisala bih to da je neka "prevara" u pitanju.todd_smith wrote:ne bi sada NAKON sto si vidjela ove klipovemacchiato wrote:Ima li goreg poređenja na dunjaluku, nego kad počnu porediti ljude sa ključevima i bravama?![]()
Ovaj tip je očigledno najveća kurvetina od svih i ne bih mu dala broj ni da je Bred Pit. Ne da ne vidim razliku između njega i tih žena, nego je i daleko gori.![]()
Niti su mi općenito privlačni ovi zavodnici koji ulijeću svim curama
Mislim, ne osuđujem cure koje su dale broje, ne vidim ništa loše u tome. Ali ja ne bih.
macchiato wrote:Ne bih svakako jer sam teški skeptik u životu, sumnjičava na sve i svašta i bilo bi mi čudno da se neki dobroizgledajući frajer stvori ispred mene i traži broj. Poznavajući sebe, namirisala bih to da je neka "prevara" i navlakuša u pitanju.todd_smith wrote:ne bi sada NAKON sto si vidjela ove klipovemacchiato wrote:Ima li goreg poređenja na dunjaluku, nego kad počnu porediti ljude sa ključevima i bravama?![]()
Ovaj tip je očigledno najveća kurvetina od svih i ne bih mu dala broj ni da je Bred Pit. Ne da ne vidim razliku između njega i tih žena, nego je i daleko gori.![]()
Niti su mi općenito privlačni ovi zavodnici koji ulijeću svim curama
Mislim, ne osuđujem cure koje su dale broje, ne vidim ništa loše u tome. Ali ja ne bih.
Koliko godina imaš živo me zanimaFudo387 wrote:Pozno bih je medj tisucu zena...
Sad da je nikad u zivotu nisam vidio, sretnem je na ulici, odmah cu znati da je nase gore list.
Ne znam kako to dodje, al nikad nisam promasio.
2890minut wrote:Koliko godina imaš živo me zanimaFudo387 wrote:Pozno bih je medj tisucu zena...
Sad da je nikad u zivotu nisam vidio, sretnem je na ulici, odmah cu znati da je nase gore list.
Nevin i dalje?Fudo387 wrote:2890minut wrote:Koliko godina imaš živo me zanimaFudo387 wrote:Pozno bih je medj tisucu zena...
eh jeste tesko Balkanca prepoznati ..90minut wrote:Koliko godina imaš živo me zanimaFudo387 wrote:Pozno bih je medj tisucu zena...
Da.90minut wrote:
Nevin i dalje?
Ma pola ovih dijasporki više nema šanse kad dođu to šminka to ovo to ono.moonca wrote:eh jeste tesko Balkanca prepoznati ..90minut wrote:Koliko godina imaš živo me zanimaFudo387 wrote:Pozno bih je medj tisucu zena...
Ja ba, ja sam lako prepoznatljivi balkanac,moonca wrote:eh jeste tesko Balkanca prepoznati ..90minut wrote:Koliko godina imaš živo me zanimaFudo387 wrote:Pozno bih je medj tisucu zena...
Lik ne trazi iz vedra neba broj vec ide konverzacija prije toga normalno sve ovo što pišeš ustvari govori da nikad nisi imala slicnu situaciju tako da je u suštini sve jasno da li si ok izgleda ili ispod prosjeka.macchiato wrote:Ispravila sam gore jer sam vidjela da bi se moglo shvatiti na par različitih načina, ali nedovoljno brzo.![]()
Nemam problema sa samopouzdanjem i ne mislim da je nemoguće da se svidim nekom dobrom frajeru jer sam sasvim ok izgleda, ali nije uopšte u tome fazon. Stvar je u tome, da mi se neko nepoznat iznebuha nacrta ispred mene dok hodam gradom i zatraži broj, upalio bi mi se neki alarm u glavi. I sasvim sigurno da bih odbila.
Neovisno o ovom slučaju gdje lik prilazi ženama za svrhe jutjub kanala, nisu mi interesantni likovi koji ulijeću svim ženama, pa gdje im upali, upali. Smatram ih lakim i neadekvatnim za vezu.A takvih ima dosta i relativno lako ih se prepozna.
Matzan wrote:Učite djeco strane jezike.

Dino79 wrote:Engleski državljanin Džejms Tusk je osnovao agenciju u Londonu koja na svoje klijente dovodi u Sarajevo i druge gradove Jugoslavije i Istočne Evrope kako bi zavodili djevojke željne provoda!
Naime, ovaj Englez na svojoj internet stranici pojašnjava da će i muškarci koji nikada nisu imali devojku, znatno povećati samopouzdanje, jer će nakon što prođu teorijsku nastavu o zavođenju, najbolje odraditi praksu!
- Moj projekat je stvoren da pomogne muškarcima da bez oslanjanja na društvene mreže, nakon što upoznaju najlepše devojke, sa njima završe i u krevetu. Od maja do septembra krećemo na putovanja i lovimo krem de la krem vrelih cica u bezakonjima Istočne Evrope. Naša omiljena destinacija je Srbija, a idemo i u Rusiju, Ukrajinu, a ponekada i u Brazil i Kolumbiju – navodi na svom sajtu Džejms Tusk.
A prije toga film Hitch to im je ustvari inspiracijadezurni_ucenik wrote:Dino79 wrote:Engleski državljanin Džejms Tusk je osnovao agenciju u Londonu koja na svoje klijente dovodi u Sarajevo i druge gradove Jugoslavije i Istočne Evrope kako bi zavodili djevojke željne provoda!
Naime, ovaj Englez na svojoj internet stranici pojašnjava da će i muškarci koji nikada nisu imali devojku, znatno povećati samopouzdanje, jer će nakon što prođu teorijsku nastavu o zavođenju, najbolje odraditi praksu!
- Moj projekat je stvoren da pomogne muškarcima da bez oslanjanja na društvene mreže, nakon što upoznaju najlepše devojke, sa njima završe i u krevetu. Od maja do septembra krećemo na putovanja i lovimo krem de la krem vrelih cica u bezakonjima Istočne Evrope. Naša omiljena destinacija je Srbija, a idemo i u Rusiju, Ukrajinu, a ponekada i u Brazil i Kolumbiju – navodi na svom sajtu Džejms Tusk.
Ovo me podsjetilo na onaj film kad Ryan Gosling uci Steve Carella kako da bude player.
Fudo387 wrote:Ja ba, ja sam lako prepoznatljivi balkanac,moonca wrote:Fudo387 wrote:Pozno bih je medj tisucu zena...
eh jeste tesko Balkanca prepoznati ..
Dok si ti sa svojom egzoticnom vera matovic frizurom tamo neka misteriozna portorikanka.
Aj bizi.
ma jok ovo mu je posao.Dosadno mii wrote:Nazove li on ove cure poslije uopste
Ma svi ovi clipovi od ovog engleza me podsjecaju na one MGTOW kanale. Ne znam jel ovaj to zastupa taj princip pump and dump... vjerovatno da.90minut wrote:A prije toga film Hitch to im je ustvari inspiracijadezurni_ucenik wrote:Dino79 wrote:Engleski državljanin Džejms Tusk je osnovao agenciju u Londonu koja na svoje klijente dovodi u Sarajevo i druge gradove Jugoslavije i Istočne Evrope kako bi zavodili djevojke željne provoda!
Ovo me podsjetilo na onaj film kad Ryan Gosling uci Steve Carella kako da bude player.
Dosadno mii wrote:Nazove li on ove cure poslije uopste
Neuzubillahh...Dosadno mii wrote:Ovaj lik ko lucifer (u seriji lucifer)
Ja te kontammacchiato wrote:Ispravila sam gore jer sam vidjela da bi se moglo shvatiti na par različitih načina, ali nedovoljno brzo.![]()
Nemam problema sa samopouzdanjem i ne mislim da je nemoguće da se svidim nekom dobrom frajeru jer sam sasvim ok izgleda, ali nije uopšte u tome fazon. Stvar je u tome, da mi se neko nepoznat iznebuha nacrta ispred mene dok hodam gradom i zatraži broj, upalio bi mi se neki alarm u glavi. I sasvim sigurno da bih odbila.
Neovisno o ovom slučaju gdje lik prilazi ženama za svrhe jutjub kanala, nisu mi interesantni likovi koji ulijeću svim ženama, pa gdje im upali, upali. Smatram ih lakim i neadekvatnim za vezu.A takvih ima dosta i relativno lako ih se prepozna.