Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZDK

Post Reply
deer_hunter

#101 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by deer_hunter »

bhnapoleon1 wrote:Ja sam ozbiljno čuo da je bio najgluplji u razredu
nije glup, on je inovator. valja izmislit duvanje iz jupol kante :D
piupiu

#102 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by piupiu »

kurtasevic wrote:P.S.
Ovako na prvu izgleda kao neki šaner, ali možda je to samo fasada i gluma, jer danas to kod mladih prolazi. ;)
Izgleda kao pihtija. S jednom moždanom ćelijom.
dječak sa šibicama

#103 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by dječak sa šibicama »

Najobicnija podvala komunistickih jugonostalgicarskih medija.
dezurni_ucenik

#105 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by dezurni_ucenik »

piupiu wrote:
kurtasevic wrote:P.S.
Ovako na prvu izgleda kao neki šaner, ali možda je to samo fasada i gluma, jer danas to kod mladih prolazi. ;)
Izgleda kao pihtija. S jednom moždanom ćelijom.

Ne znas ti to, to ti je jedan od cuvenih 48 zakona moci - Law 21: Play A Sucker To Catch A Sucker — Seem Dumber Than Your Mark

:D
kurtasevic

#106 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by kurtasevic »

neki wrote:I onda vam Dodik ne valja jer ruši državu..HZD vam kriv za disfunkcionalnu federaciju, a sami sebi postavite ovakve kretene u vlast, i to još za ministra, hej MINISTRA!!!
e moji bošnjaci, niste vi zaslužili da imate državu niti da se zovete narodom, niti ćete još generacijama..
Jah eto u srba il južnih srba ko nešto drugačije, iz iste bulje stve vi nacionalisti izašli. Kopirate jedni druge, tako da ne seri i ne širi međunacionalnu mržnju kad dobro znaš da su svi isti.
Ci-Nick

#108 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by Ci-Nick »

Mislim da nema smisla ružno pisati o Ministru,..nije kriv Ministar što je babo trgovinom glasovima od SDA kupio njemu ministarsku poziciju i imunitet.
Jest da dijete na fotografijama izgleda poglupo, kvalifikacija i radno iskustvo na poslovima prostornog uređenja, prometa i komunikacija,.. nula bodova ali stariji forumaši će se sjetiti ove serije,
Edin H.

#109 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by Edin H. »

dječak sa šibicama wrote:
Najobicnija podvala komunistickih jugonostalgicarskih medija.

Cuj najgluplji frajer sa devetnaest godina zavrsio fakultet.

I bolje bi bilo da je nastavio akademsku karijeru i dokazao potencijal, ali nije mogao protiv unutarnjeg nagona da svoje vjetine i znanje iskoristi u razvoju kantona, te podstakne ekoloski razvoj svijesti kod svoga izbornog tijela.
So What!

#110 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by So What! »

Pohađao lik Burch i ni manje ni više probao studirati IT, sreća pa sarajevski privatni univerziteti su dostiglo određeni nivo da filtriraju ovakve nosioce novog vremena.
He1972

#111 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by He1972 »

dustaban wrote:Ovo se rijecima ne moze opisati, jedino smajlijem

Image

:nargila: :nargila: :nargila: :nargila:

ne može čovjek skontat ko je veća nakaza otac ili sin
piupiu

#112 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by piupiu »

dustaban wrote:Ovo se rijecima ne moze opisati, jedino smajlijem

Image

:nargila: :nargila: :nargila: :nargila:
Znam da nije fer prema čika neandertalcu, em je izumr'o, em ga poredim s Bosancem, ali sličnost je sličnost... :oops:

Image
Last edited by piupiu on 29/03/2019 16:47, edited 1 time in total.
Gandalf

#113 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by Gandalf »

escobar__ wrote:
Problem je seljački mentalitet, ne sistem "vrijednosti" etno-vjerskih stranaka. One su samo proizvod poremećenog društva.

Ovaj bruda-mentalitet je ovdje default još u kući, a to se dovoljno vidi na ulicama i u rijekama kojim plutaju tone smeća. Za to nije kriv nikakav establišment već urođeni papanluk stanovništva ove zemlje.
upravo tako :thumbup:

država je u ovakvom stanju jer se najviše cijeni seljačka lukavost, drugim riječima za dobrobit jednog čovjeka ili jedne porodice žrtvovaće se hiljade ljudi samo da bi jedan čovjek/porodica ostvarili ono što su zacrtali

i ne treba brkati mudrost i lukavost, mudar čovjek će sebi obezbijediti korist bez da upropasti sve oko sebe, naprotiv i neko drugi će imati neke koristi od uspjeha mudrog čovjeka, mudrost je vrlina

iza lukavog čovjeka ostaje samo pustoš i njegova vlastita dobit, seljačka lukavost sa urođenim papanlukom i primitivizmom su doveli do ovoga što imamo/nemamo danas, biće i gore, svaki naredni dan je gori od prethodnog
kakavdanakneiskustvu

#114 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by kakavdanakneiskustvu »

deer_hunter wrote:
nije glup, on je inovator. valja izmislit duvanje iz jupol kante :D

:lol: :lol:
commendatore

#115 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by commendatore »

ma smijte se - al on je dobio poziciju - a mi mozemo
a) da ga glabamo ovdje na forumu
b) ganjamo da peremo guzice
c) da se objesimo.

realnost je takva.
deer_hunter

#116 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by deer_hunter »

commendatore wrote:ma smijte se - al on je dobio poziciju - a mi mozemo
c) da se objesimo.

realnost je takva.
nemere, Svabo reko HALT!!! jbg...
studiorum_tuzlaensis

#117 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by studiorum_tuzlaensis »

može li se utvrditi gdje je ovaj završio faks?

Burč, Zenica ili Travnik?
DrugaGimnazija

#118 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by DrugaGimnazija »

kurtasevic wrote:A možda nas momak sve iznenadi svojim pristupom rješavanju određenih problema. Ja ću mu dati šansu jedno pola godina, ako bude ko onaj mali iz stoca što je bio Ministar za kulturu oho mu se onda, ali ako bude inovativan, ko zna, možda sve krene nekim boljjim putem.
Haugh.

P.S.
Ne treba mu dati sansu, taman da je Bill Clinton. Upravo zato sto stotine pametnijih nisu mogle dobiti ovu sansu zbog toga sto je ovom mamlazu poklonjena.
kakavdanakneiskustvu

#119 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by kakavdanakneiskustvu »

tr wrote:
DrugaGimnazija wrote:
kurtasevic wrote:A možda nas momak sve iznenadi svojim pristupom rješavanju određenih problema. Ja ću mu dati šansu jedno pola godina, ako bude ko onaj mali iz stoca što je bio Ministar za kulturu oho mu se onda, ali ako bude inovativan, ko zna, možda sve krene nekim boljjim putem.
Haugh.

P.S.
Ne treba mu dati sansu, taman da je Bill Clinton. Upravo zato sto stotine pametnijih nisu mogle dobiti ovu sansu zbog toga sto je ovom mamlazu poklonjena.
Tačno tako, samo retardirana osoba može raditi ovo, šiše od kupusa iz jupola i ostala sranja....

i jos se hvaliti time
Korisničkoime

#121 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by Korisničkoime »

Ja sam za djelovanje, trebamo sastaviti peticiju NATO paktu i SAD da nas bombarduju, mi cemo snositi troskove, treba nas vratit u kameno doba jeben nas retardirane.
insomnia78

#122 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by insomnia78 »

commendatore wrote:ma smijte se - al on je dobio poziciju - a mi mozemo
c) da se objesimo.

realnost je takva.
I da sagnete glavu kad prolazite kraj RamA
palermo

#123 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by palermo »

tr wrote:
Tačno tako, samo retardirana osoba može raditi ovo, šiše od kupusa iz jupola i ostala sranja....
I najveći svjetski umovi su bili neshvaćeni i proglašavani idiotima.

Sjetite se toga kada slijedeći put ministra pokušate proglasiti retardom zbog njegovih otkrića
detroit-mercy

#124 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by detroit-mercy »

Edin H. wrote:Intersantno niko da cestita ovom magistrantu na naimenovanju i na svemu sto je postigao sa svoje 23 godine ukljucujuci izum nargile s okusom nutele, kupusa, pa i nargile u jupol kanti.
Sve ce ti oprostitit samo uspjeh nece :mrgreen:
Ma ljubomorna fukarastina :mrgreen:
insomnia78

#125 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD

Post by insomnia78 »

palermo wrote:
tr wrote:
I najveći svjetski umovi su bili neshvaćeni i proglašavani idiotima.

Sjetite se toga kada slijedeći put ministra pokušate proglasiti retardom zbog njegovih otkrića
Ja kad sam pusio vutru na rupu u zemlji ovaj se jos kiselio u babinim mudima
Post Reply