Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stitch__ wrote:ne povezuj mene sa expressom svega ti
cinjenica je da je odvratan i da je plakat nadasve pederski (smajli sto povraca)
nemam ja nista protiv pedera, ljudi nisu birali sta ce bit jebiga, tako se rodili i sta sad....dalje od mene, neka zive svoj zivot....al mi smeta kad se krije iza necega, kad se boji priznati... pa 11 % svjetskog stanovnistva je homosexualno! sto znaci da ima mnogo nasih prijatelja & poznanika koji su peder & lezbace ali to kriju...a ja ne znam zasto?
nervira me ta dvolicnost a fudo je najocitiji primjer klasicnog pedera...ima 2 zeca koja se zovu Dolce i Gabbana (info iz Expressa ), svi znamo da su njih dvojica pederi....jesu li i zecevi pederi? omiljeni pjevaci su mu george michael i elton john (reko na hajatu neki dan), koji su pederi...vidis mu odjecu, (kad je ima ) izuzetno zenstven...
i kad mi kaze da je straight normalno da popizdim reci cojce da si peder i postovace te 200 x vise raje....huh, eto istreso sam se
nek si se ti istresao...ja cu njega cijeniti bas zato sto ejsvima trn u oku a momak super pjeva... :D:D:D:D
"Melek s mahanom" , a plakat je ko kad prolazish pored automobilske nesreche, znash da ne bi trebao gledat, al zbog moguchnosti da vidish nesto od chega se dizhe kosa na glavi, bacish krishom pogled
Eki ima sudjenje....gdje tio zivis bolan ne bio :D Jack-o je na slobodi i kaze da se seli iz USA :D Mogo bi osvanuti jedan da u akvi i on :D Ili koncert na kosevu? :D:D
Saian wrote:"Melek s mahanom" , a plakat je ko kad prolazish pored automobilske nesreche, znash da ne bi trebao gledat, al zbog moguchnosti da vidish nesto od chega se dizhe kosa na glavi, bacish krishom pogled
pitt wrote:Eki ima sudjenje....gdje tio zivis bolan ne bio :D Jack-o je na slobodi i kaze da se seli iz USA :D Mogo bi osvanuti jedan da u akvi i on :D Ili koncert na kosevu? :D:D
ma dobro ali kad je slika napravita bio je u corki jacko, moramo biti iskreni!