Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:Jarane , mogao si onda 'ladno uzeti s9+
Sve potrebe ce ispuniti , sigurno .... osim jedne - a to je potreba covjeka da ima najnovije ili najbolje moguce
Im´o sam S9+
Licno sam zaljubljenik u tehnologiju i mogao sam povoljnije uzeti Note 9 ali sam se zbog displeja i otiska prsta odlucio za ovaj. Eto, vuklo me da to vidim i imam iako nisam morao. Ja sam svojim postom zelio ukazati da ljudi imaju razlicite razloge zbog cega kupuju uredjaje.
Displej jeste vjerovatno bolji. Ali nije vjerovatno ekstremno nesto koliko reklamiraju...pa moraju prodati ahaha
Nije note9 izaso prije 5 godina.
Za otisak sam citao da i nije nesto. Ne znam da li je istina...kao, mnogi bi volili da je ovaj standardni. I naravno, svak svoje razloge ima...i novce. Samo sam rekao, ako cemo o realnim potrebama, s10 ti ne treba.
A druga je stvar sto zelis najnovije.... realno, zelim i ja s10plus.... ali ne pada mi na pamet pored s9+.
Isplatili se uz neku minimalnu doplatu prelaziti sa S9+ na note 9 vas savjet .... gledao sam usporedne testove i recenzije, identicno sve s tim da je note 9 malo veci ima jacu bateriju i olovku sve ostalo do kamera brzine procesora rama i pohrane je isto, nisam nikad imao note nego sve s seriju pa reko da vidim malo kakav je note ....
brazzo19 wrote:Isplatili se uz neku minimalnu doplatu prelaziti sa S9+ na note 9 vas savjet .... gledao sam usporedne testove i recenzije, identicno sve s tim da je note 9 malo veci ima jacu bateriju i olovku sve ostalo do kamera brzine procesora rama i pohrane je isto, nisam nikad imao note nego sve s seriju pa reko da vidim malo kakav je note ....
brazzo19 wrote:Isplatili se uz neku minimalnu doplatu prelaziti sa S9+ na note 9 vas savjet .... gledao sam usporedne testove i recenzije, identicno sve s tim da je note 9 malo veci ima jacu bateriju i olovku sve ostalo do kamera brzine procesora rama i pohrane je isto, nisam nikad imao note nego sve s seriju pa reko da vidim malo kakav je note ....
Kakve to ima veze sa s10 modelima?
Skonto da sam promasio temu kad sam kliknuo na "submit"
Među prvim smartphonima sa podrškom za 5G mrežu svakako će biti i Samsung Galaxy S10 5G te je južnokorejski SK Telecom već krenuo sa testiranjem ovog uređaja. U posljednjem obraćanju medijima korejski telekom je istakao da su postigli brzinu od 3,6 Gbps na 5G mreži.
SK tvrdi da se sadržaj od 10 GB skida (downloada) za 30 sekuni. U biti, to znači da ćete film od 2 GB moći skinut na vađ uređaj za 6 sekundi.
Inače, kada je riječ o Samsung Galaxy S10 5G smartphonu, on će imati sličan dizajn kako i Galaxy S10+, s tim da će imati još veći displej od 6,7 inča, te jaču bateriju od 4500 mAh i naravno 5G modem.
Grom2017 wrote:5G u Bosni 2043 godine ce doci... Samo ako iko bude tu da moze koristiti Hahahaha
Tako ja kada sam kupio prvi smartphone, Xperia P, ono 4G podrzava ja se sve nadao da cu nekada imati koristi od tog i eto tolike godine prosle sad sam sa s9+ a 4G kod nas ni na vidiku
E vala dobra im je furka ova sto se moze puniti telefon na telefon, ja imam s8, jaran s10 bas u frci 5 posto baterije de reko da se prislonim malo, za 20 min napunilo se na 25 posto, dobra stvar
Rob_Atl wrote:E vala dobra im je furka ova sto se moze puniti telefon na telefon, ja imam s8, jaran s10 bas u frci 5 posto baterije de reko da se prislonim malo, za 20 min napunilo se na 25 posto, dobra stvar
Imao je to i huawei p20 pro samo su se zalili da je presporo. Koliko je njemu potrosilo procenrualno?
Rob_Atl wrote:E vala dobra im je furka ova sto se moze puniti telefon na telefon, ja imam s8, jaran s10 bas u frci 5 posto baterije de reko da se prislonim malo, za 20 min napunilo se na 25 posto, dobra stvar
Imao je to i huawei p20 pro samo su se zalili da je presporo. Koliko je njemu potrosilo procenrualno?
Da nije Mate 20 Pro?
U BH Telecomu im je dobra cijena jbt, mislio sam da ce biti puno veca.
Da nije Mate 20 Pro?
U BH Telecomu im je dobra cijena jbt, mislio sam da ce biti puno veca.