Psovanje majke i ostalo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#101 Re: Psovanje majke i ostalo
naravno da je karikiranje, ali nije bez osnova 
-
dezurni_ucenik
#102 Re: Psovanje majke i ostalo
Chmoljo wrote:
Đema uglađen?
10:50
Knife!!
E sad znam porijeklo one zajebancije iz Slobodne Bosne kad je Fahro bio u bijeloj kuci.
-
kakavdanakneiskustvu
#103 Re: Psovanje majke i ostalo
-
Milenkov buraz
#104 Re: Psovanje majke i ostalo
Kod minder efendija moRe sve.Point. wrote:Zar neko ko je podržavao naciste, ustaše, nacionalsocializam i antisemitizam može biti šehidsadie_forever wrote:znaci lik do jucer branio sve islamsko a danas psuje sehida Busuladzica i psuje ljudima mater wtf
-
Milenkov buraz
#105 Re: Psovanje majke i ostalo
Hm...pa jeste stoji i ne podržavam ali hajde malo ručnu povuci. U politici je tako, prljava, gnojna, prepuna fekalija, tako je svugdje, potuku se u mnogo naprednijim zemljama i parlamentima, padaju teške i vulgarne riječi. Jel pretjer'o? Jeste, to je politika. Političari u BiH rade gore stvari od psovke zbog frustriranosti, političari u BiH veličaju ratne zločince, negiraju zločine. Zato Damirovo vulgarno psovanje je benigno. Stoji da nije treb'o.KatarinaKosaca wrote:Damir Niksic je nebitan tip. Bolestan covjek bez dijagnoze. U ratu dezerter, u miru besposlicar. Bez djela, zasluge, iceg... juce su mu se NS fanovi otvoreno divili na psovkama i histeriji, sto me zgrozilo. Psovanje mrtvih je dno civilizacijskog ponasanja, nepostojanje kucnog odgoja, ko god bili mrtvi. Iscudjavanje... sto.. jednako nepristojno. Klosarski
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#106 Re: Psovanje majke i ostalo
dezurni_ucenik wrote:Chmoljo wrote:
Đema uglađen?
10:50![]()
![]()
Knife!!
E sad znam porijeklo one zajebancije iz Slobodne Bosne kad je Fahro bio u bijeloj kuci.
- Dr. Kuca
#107 Re: Psovanje majke i ostalo
Znas da smo u kurcu kad je ovaj kvazi komicar usao u politiku i odlucuje o nasim zivotima. Ponasanje i znanje kao prosjecan forumas, daj malo cirkusa, psovki i mjera, balije aplaudiraju u delirijumu, ješ vidjo jara kako on šnjima jebe fameliju, to je pravi coek za nas. 
- drag_gost
#108 Re: Psovanje majke i ostalo
Bravo Damire! Ne volim SDP vec neko vrijeme, ali Damir je u pravu. I to zbog razloga bas zbog kojih ne volim SDP vise.
Last edited by drag_gost on 11/02/2019 08:54, edited 1 time in total.
-
normala brate
#109 Re: Psovanje majke i ostalo
Šta ima znanje ko prosjecni forumaš može nam nastavnik redom svima biti ukljucujuci mene to što psuje samo je pokazatelj koliko mu je stalo da nešto promjeni i ti dođeš ovdje i nešto baljezgaš kontra njega zapitaj se kakav si beskičmenjak.
-
Milenkov buraz
#110 Re: Psovanje majke i ostalo
Niđe veze prijatelju, kada je mogao Radeljaš na volju SDA minder efendija raspolagati sa gotovo 500 miliona maraka u KS onda može i Damir baljezgati gluposti. Dajte malo konzistentnosti kolega, ispred Damira imamo barem 20 glupana i krezubih sejačina koji ne znaju dvije sastaviti kako treba na bitnijim funkcijama i to decenijama ali eto Damir je sada problem. Ma presmješna konstatacija koju lako pobiti argumentima tipa Radeljaš i ostali SDA kadar.Dr. Kuca wrote:Znas da smo u kurcu kad je ovaj kvazi komicar usao u politiku i odlucuje o nasim zivotima. Ponasanje i znanje kao prosjecan forumas, daj malo cirkusa, psovki i mjera, balije aplaudiraju u delirijumu, ješ vidjo jara kako on šnjima jebe fameliju, to je pravi coek za nas.
-
normala brate
#111 Re: Psovanje majke i ostalo
Vrijeme nece ništa pokazati jer je na poziciji gdje ne može prstom maknut, a ne nešto bitno promjeniti.
Damir ima papcic momenata, al' ima gdje se moze covjek nasmijati.
A gledao sam ga na prste jedne ruke.
Sve ono što sam gledao ne samo da je elokventan vec ima znanje elokventan može svako biti pa i ti a da si u totalnom mraku što se tice znanja kao što pokazuješ.
Da li znaš kakve su debilčne i debilke ispred njega na raznim nivoima vlasti predpostavljam da znaš, e imaj na umu naredni put kad ga spomeneš.
Ovaj bi radio bolji posao od bar 90 posto političara u državi.
Damir ima papcic momenata, al' ima gdje se moze covjek nasmijati.
A gledao sam ga na prste jedne ruke.
Sve ono što sam gledao ne samo da je elokventan vec ima znanje elokventan može svako biti pa i ti a da si u totalnom mraku što se tice znanja kao što pokazuješ.
Da li znaš kakve su debilčne i debilke ispred njega na raznim nivoima vlasti predpostavljam da znaš, e imaj na umu naredni put kad ga spomeneš.
Ovaj bi radio bolji posao od bar 90 posto političara u državi.
-
Milenkov buraz
#112 Re: Psovanje majke i ostalo
Ja se slažem da Damir nije "Ronaldo" fudbalskim žargonom rečeno, slažem se da nema kapaciteta za engleske lige ali nama takvi kroz SDA 25 godina određuju sudbine i sada kao psovke Damira Nikšića koje su izgovore iz frustracije su najveća smetnja našoj sreći i kolektivnom blagostanju. Što bi rek'o Komšić - ma hajte molim vas.Dr. Kuca wrote: Sve je to isto on i radeljas u 5 deka, samo sto je ovaj malo elokventniji. Vrijeme ce pokazati.
- Dr. Kuca
#113 Re: Psovanje majke i ostalo
Jebiga, prosjecni balija vapi za ovakvim likovima. Nista se ne razliku recimo od zahiragica koji se pljuje. Primitivci klasicni.
-
ketronsd1
#114 Re: Psovanje majke i ostalo
sadie_forever wrote:sarajevoxxxx wrote:Napravio je štetu SDP-u, prvo izvinjenje a onda neka rade šta misle da je najbolje.emric wrote:Papak koji nema ni zrelosti ni razuma za bavljenje politikom.
SDP sa ovakvim likovima može sebi unaprijed rezervisati parcelu.
A ako imaju imalo mozga već sutra mu trebaju pripremiti ispisnicu.
Prije par dana sam napisao da tzv stranke ljevice trebaju se više otvarati prema običnom narodu, iskrenim vjernicima praktičarima. Treba biti neki nivo kulture, morala, ovo nema smisla.
no no no,u Bosnjaka ljevica automatski znaci da moras biti javno ateista,smjesno je bilo gledati jadnike kako ne uce fatihu poginulim sehidima vec odrzavaju minut sutnje(jedini dino tu ucio ali on i nije ljevica)...edin forto nermin niksic i ostala bagra kobajagi minut sutnje,cak i da si ateista fatihu ucis iz obicaja,isto kao sto ateista hrvat pali svijeceali radi ovog nikada nece bit narodna stranka,vec stranka ogranicenih grupacija koje nisu prosjek ni po cemu.
Pa da li ti kontas koliko je ovo kontradiktorno?
Ateista-Fatiha
-
Milenkov buraz
#115 Re: Psovanje majke i ostalo
Vulgarnostima sigurno nije mjesto u javnom eteru, pretjerao jeste, nema su tu šta dodati. Ali po mom skrmnom mišljenju mi imamo sistematski 25 godina mnogo gore stvari od izgovorenih vulgarnosti. Ja bih volio da kao društvo dođemo do stadija da su nam vulgarnosti u javnom eteru najveći problem, sutra bih potpisao takvo društvo i sistem.Dr. Kuca wrote:Jebiga, prosjecni balija vapi za ovakvim likovima. Nista se ne razliku recimo od zahiragica koji se pljuje. Primitivci klasicni.
-
normala brate
#116 Re: Psovanje majke i ostalo
Stani da li se ja dopisujem s likom koji ovo govori o Damiru samo zbog toga što psuje?Dr. Kuca wrote:Jebiga, prosjecni balija vapi za ovakvim likovima. Nista se ne razliku recimo od zahiragica koji se pljuje. Primitivci klasicni.
- Dr. Kuca
#117 Re: Psovanje majke i ostalo
Ma ja ne volim ove likove sto ce uraditi sve da budu u centru paznje. Mislim jako neozbiljno iznositi stvari sa sjednice itd. Da je nekadasnji sdp on bi bio izbacen iz stranke.Milenkov buraz wrote:Vulgarnostima sigurno nije mjesto u javnom eteru, pretjerao jeste, nema su tu šta dodati. Ali po mom skrmnom mišljenju mi imamo sistematski 25 godina mnogo gore stvari od izgovorenih vulgarnosti. Ja bih volio da kao društvo dođemo do stadija da su nam vulgarnosti u javnom eteru najveći problem, sutra bih potpisao takvo društvo i sistem.Dr. Kuca wrote:Jebiga, prosjecni balija vapi za ovakvim likovima. Nista se ne razliku recimo od zahiragica koji se pljuje. Primitivci klasicni.
- scarface32
#118 Re: Psovanje majke i ostalo
Ja te pitam da mi kazes barem jednog. A ti meni SDA nas je odbranila. Da sam ja cekao da me SDA odbrani ni na mapi me ne bi bilo. I da sam slusao Aliju koji je rekao spavajte mirno rata nece da bude.Ali nije t tema nego Damir Niksic koji je osvjetlao obraz SDP-u. Barem za mene.emric wrote:Odlično. A evo jedno pitanje za @scarface32 na koje mu ne bi trebalo biti teško dati odgovor jer je toliko siguran u svoja ubjeđenja.vatrogasac wrote:Ima jedna sitnica koja mene često učini ponosnim od kako sam čuo tu priču. Kako je u opkoljeno Sarajevo došla protivpancirna municija za niške specijalce koji su odbrani Sarajeva pravili velike probleme.
Imaš državu (BiH) na koju je pokrenuta dvostruka agresija s teritorija tri države (HR, SR, CG). Ta država BiH nema oružje, jer je i ono koje je generacijama plaćala sad u rukama agresora. Ta država nema ni metra granice ka nekoj četvrtoj zemlji koja na nju ne vrši agresiju. Ta država je nedavno postala nezavisna i nema nikakav uticaj i veze po svijetu. Imaš većinske dijelove dva naroda (Srbi, Hrvati) koji su se stavili u službu agresora, okupljene oko SDS-a i HDZ-a. U toj zemlji imaš još i odmetnike, unutrašnje neprijatelje, okupljene oko Abdića koji radi za agresora. Imaš embargo na uvoz oružja. Imaš narod bez vojne organizacije. Imaš već kolone izbjeglica. Imaš dogovor o podjeli tvoje države između HR i SR i gašenju tvog naroda i svih njegovih tragova. E hajde ti sad meni objasni ko je organizovao narod i Armiju, zaobišao zabrane naoružavanja, uspostavio veze sa svijetom, lobirao, pa na kraju i isposlovao opstanak države i gašenje dvije od tri paradržave na svom teritoriju (HZHB, APZB). Eto odbij one koji su prodavali oružje i bili štetni na druge načine, odbij gospodu koja nisu iz SDA, odbij hrabri narod i oficire koji su vojno i oko zbrinjavanja izbjeglica napravili šta su mogli, odbij i zasluge Boga, odbij pomoć dijaspore, i reci ko je ostalo radio? Je li moguće da niko iz SDA ništa korisno nije uradio? To te pitam kao neko ko ne glasa za SDA, jer pokušavaš vrijeđati inteligenciju i prostu logiku. Jel te stid makar malo?
Eh da se sa kratko vratim i na Damira Nikšića i izrazim zabrinutost za njegov opstanak u Italiji u to vrijeme.
- sadie_forever
#119 Re: Psovanje majke i ostalo
ketronsd1 wrote:Napravio je štetu SDP-u, prvo izvinjenje a onda neka rade šta misle da je najbolje.sadie_forever wrote:Papak koji nema ni zrelosti ni razuma za bavljenje politikom.
Prije par dana sam napisao da tzv stranke ljevice trebaju se više otvarati prema običnom narodu, iskrenim vjernicima praktičarima. Treba biti neki nivo kulture, morala, ovo nema smisla.
no no no,u Bosnjaka ljevica automatski znaci da moras biti javno ateista,smjesno je bilo gledati jadnike kako ne uce fatihu poginulim sehidima vec odrzavaju minut sutnje(jedini dino tu ucio ali on i nije ljevica)...edin forto nermin niksic i ostala bagra kobajagi minut sutnje,cak i da si ateista fatihu ucis iz obicaja,isto kao sto ateista hrvat pali svijece
Ateista-Fatiha
bozic-ateista
paljenje svijeca-ateista
sto nebi i fatiha mogla proci na isti nacin?
-
sumirprimus
#120 Re: Psovanje majke i ostalo
gdje su niski specijalci u ratu pravili problem u odbrani sarajeva?zar su bili?vatrogasac wrote: Ima jedna sitnica koja mene često učini ponosnim od kako sam čuo tu priču. Kako je u opkoljeno Sarajevo došla protivpancirna municija za niške specijalce koji su odbrani Sarajeva pravili velike probleme.
- scarface32
#121 Re: Psovanje majke i ostalo
sadie_forever wrote:ketronsd1 wrote:Napravio je štetu SDP-u, prvo izvinjenje a onda neka rade šta misle da je najbolje.sadie_forever wrote:Papak koji nema ni zrelosti ni razuma za bavljenje politikom.
no no no,u Bosnjaka ljevica automatski znaci da moras biti javno ateista,smjesno je bilo gledati jadnike kako ne uce fatihu poginulim sehidima vec odrzavaju minut sutnje(jedini dino tu ucio ali on i nije ljevica)...edin forto nermin niksic i ostala bagra kobajagi minut sutnje,cak i da si ateista fatihu ucis iz obicaja,isto kao sto ateista hrvat pali svijeceali radi ovog nikada nece bit narodna stranka,vec stranka ogranicenih grupacija koje nisu prosjek ni po cemu.
Ateista-Fatiha
bozic-ateista
paljenje svijeca-ateista
sto nebi i fatiha mogla proci na isti nacin?[/quote]
-
breuer
#122 Re: Psovanje majke i ostalo
nekako mi nije moguće izjednačiti paljenje svijeće i učenje fatihe, prije bih uporedio sa krštenjem, a to bilo koji ateist neće uraditi ako je zaista ateist...sadie_forever wrote:bozic-ateista
paljenje svijeca-ateista
sto nebi i fatiha mogla proci na isti nacin?
I drugo je otići nani za bajram na ručak iz poštovanja, a drugo ustati, klanjati, zaklat kurban i sl.
- sadie_forever
#123 Re: Psovanje majke i ostalo
"Nikad nismo bili pobornici šovinizma. Naše domoljublje nikad nije bilo obilježeno ekskluzivizmom, nego je uvijek bilo kulturno i tolerantno, pa je kao takvo omogućavalo život i razvitak i drugima osim nas. Ali naša tolerancija ne može ići dotle da mi mirno gledamo uništenje." - Mustafa Busuladžić r.a.basicm wrote:Covjek je kaznjen vise nego je zasluzio, dakle nepravedno, dakle sehid.
Kaznjen previse jer je bio musliman, i to je cinjenica.
ni f od fasiste
-
°u°
#124 Re: Psovanje majke i ostalo
Na svom fb profilu briše sve kritike, samo pohvale ostavlja. Ispade da Fikret s duhovima priča
Koji lik
Otišli smo u tri klinca kad pogledaš koji se šabani politikom bave

- sadie_forever
#125 Re: Psovanje majke i ostalo
salik79 wrote:Pa zato i jeste smijesno sto se Francuska u ovome kontekstu ikako spominje.Otto_13 wrote: Ma nije baš , nisam ni ja za te prijeke sudove i noć koja guta ljude . Ali nisam ni da se od nekih ljudi prave heroji bez ikakvog osnova . Niko da spomene efendiju Handžića ili možda on nije ni bitan
Kako mislis da niko ne spominje efendiju Handzica? Spominjao sam ja i Handzica i naiba Basica i ef. Kurta i hadzi hafiza Hadzimulica i....
ako mislite na Mehmeda Handzica r.a,da taj je heroj i bio jako blizak sa Mustafom Busuladzicem r.a,obojicu je unistio prosli diktatorski sistem
"Nikad nismo bili pobornici šovinizma. Naše domoljublje nikad nije bilo obilježeno ekskluzivizmom, nego je uvijek bilo kulturno i tolerantno, pa je kao takvo omogućavalo život i razvitak i drugima osim nas. Ali naša tolerancija ne može ići dotle da mi mirno gledamo uništenje." - Mustafa Busuladžić r.a.
Last edited by sadie_forever on 11/02/2019 09:51, edited 1 time in total.