Problem sa godinama...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
strucnjakdemagog

#101 Re: Problem sa godinama...

Post by strucnjakdemagog »

nego kad opisujete zene preko 30 godina starosti, koristite li glagol "grohnuti"? :D

to sam cuo nebrojeno mnogo puta. :|
insomnia78

#102 Re: Problem sa godinama...

Post by insomnia78 »

Pa ako su grohnule onda da
moonca

#103 Re: Problem sa godinama...

Post by moonca »

U svim diskusijama--ovdje --ljubav i sex - zena je ta koja je isturena i podlozna komentarima... pozitivna-- negativna ..

..da i 'grohnula' cesto se koristi - ali gledajuci vas muske- malo je reci kakavih vas ima.cak i u 20- im a, posebno nakon 35... rapidno se deformisete.
Mislim ako se moze uporediti -- ipak zene , s obzirom da radjaju - za iste godine -puno bolje. izgledaju.
strucnjakdemagog

#104 Re: Problem sa godinama...

Post by strucnjakdemagog »

:lol:
moonca

#105 Re: Problem sa godinama...

Post by moonca »

:ceslja:

90minut

#106 Re: Problem sa godinama...

Post by 90minut »

moonca wrote:U svim diskusijama--ovdje --ljubav i sex - zena je ta koja je isturena i podlozna komentarima... pozitivna-- negativna ..

..da i 'grohnula' cesto se koristi - ali gledajuci vas muske- malo je reci kakavih vas ima.cak i u 20- im a, posebno nakon 35... rapidno se deformisete.
Mislim ako se moze uporediti -- ipak zene , s obzirom da radjaju - za iste godine -puno bolje. izgledaju.
Pa i mi grohnuli kad bi bagerom šminku stavljali izgledali bi pristojno :D

Ta pljuvanje po zenama se upravo radi zbog šminke i ostalog s muškarcima znaš šta dobijaš s ženama rijetko.
moonca

#107 Re: Problem sa godinama...

Post by moonca »

90minut wrote:
moonca wrote:U svim diskusijama--ovdje --ljubav i sex - zena je ta koja je isturena i podlozna komentarima... pozitivna-- negativna ..

Pa i mi grohnuli kad bi bagerom šminku stavljali izgledali bi pristojno :D
Ima sminka i za vas -- koristite dostignuca -- umijece i volju. :zoka:
90minut

#108 Re: Problem sa godinama...

Post by 90minut »

izgubila si me, misliš ako imam platu preko milje same ce te padati u zagrljaj?
moonca

#109 Re: Problem sa godinama...

Post by moonca »

O godinama pisemo ne o platama. :-)

Plata nije presudna za vecinu osoba oba pola.
use your illusion

#110 Re: Problem sa godinama...

Post by use your illusion »

Imam kolegicu na poslu koja ima 30 godina i imam osjećaj, zapravo sam 99% siguran da ocajno pokušava naci nekog...cak se dopisuje s nekima 20 godina starijim od sebe, poprilicno je slobodna, meni se cini samo ko ju nije pitao nije izisao sa njom na kafu...
Xavier1

#111 Re: Problem sa godinama...

Post by Xavier1 »

use your illusion wrote:Imam kolegicu na poslu koja ima 30 godina i imam osjećaj, zapravo sam 99% siguran da ocajno pokušava naci nekog...cak se dopisuje s nekima 20 godina starijim od sebe, poprilicno je slobodna, meni se cini samo ko ju nije pitao nije izisao sa njom na kafu...
Bioloski sat.
use your illusion

#112 Re: Problem sa godinama...

Post by use your illusion »

Xavier1 wrote:
use your illusion wrote:Imam kolegicu na poslu koja ima 30 godina i imam osjećaj, zapravo sam 99% siguran da ocajno pokušava naci nekog...cak se dopisuje s nekima 20 godina starijim od sebe, poprilicno je slobodna, meni se cini samo ko ju nije pitao nije izisao sa njom na kafu...
Bioloski sat.
I ja sam single al par godina mladi, ne gori mi sad da sam ocajan toliko i trazim djevojku na svakom cosku
Xavier1

#113 Re: Problem sa godinama...

Post by Xavier1 »

use your illusion wrote:
Xavier1 wrote:
Bioloski sat.
I ja sam single al par godina mladi, ne gori mi sad da sam ocajan toliko i trazim djevojku na svakom cosku
To zavisi od pojedinca. Nije svakome toliko bitno pronaci nekog.
Samo mi se cini da djevojkama samoca teze pada a i njih bioloski vise jebe nego nas.
moonca

#114 Re: Problem sa godinama...

Post by moonca »

Tjesi se. :lol:
90minut

#115 Re: Problem sa godinama...

Post by 90minut »

moonca wrote:Tjesi se. :lol:
Za šta se tješi?

Nije istina kad nakucate 28 i 9 da vas 80 posto panika safata?
Ti kao da zivis ispod kamena.
moonca

#116 Re: Problem sa godinama...

Post by moonca »

90minut wrote:
Za šta se tješi?

Mislim da grijesis.
Zavisi of mnogo faktora..znatno JE povecan Zena u visokom obrazovanju, dodaj TE godine, specijaluzacije., Vec smo bluzu 28.. slijedi posao, putovanja
Onda vi dodjete na red, Po mogucnosti
90minut

#117 Re: Problem sa godinama...

Post by 90minut »

moonca wrote:
90minut wrote:
Za šta se tješi?

Mislim da grijesis.
Zavisi of mnogo faktora..znatno JE povecan Zena u visokom obrazovanju, dodaj TE godine, specijaluzacije., Vec smo bluzu 28.. slijedi posao, putovanja
Onda vi dodjete na red, Po mogucnosti
Jesi ti ozbiljna ili jednostavno nemaš prijateljice?

Znaci 80 posto bukvalno kad nakuca 30tu skrasice s prvim podobnim nisam 5 puta vidio tu situaciju vec jedno 20.

Mnogo mi je simpaticno kako pises kao da se ovdje trenutno vodi rat između muškaraca i zena pa ono dođete vi na red kao da ovo nisu ocite stvari o kojima se piše.

Naravno da ima muškaraca debila naravno da ima žena debila pricam o velikoj vecini kad se nakuca 28 pa kad pukne 29 to je panika spasi zivu glavu.
moonca

#118 Re: Problem sa godinama...

Post by moonca »

Pa jesi li osjetio TU paniku 30 - kinja na svojoj kozi.
Hm 20. Nije neki broj
:zoka: :lol:
90minut

#119 Re: Problem sa godinama...

Post by 90minut »

moonca wrote:Pa jesi li osjetio TU paniku 30 - kinja na svojoj kozi.
Hm 20. Nije neki broj
20 jer pricam o sestrinim drugaricama i samoj sestri koja ima 29 i vec nakon 9 mjeseci veze prsten ima i stalno potencira tu pricu o udaji da dijete rodi u roku 2 godine i tako.

Ja ubrzo punim 27 i vec cini mi se imam mnogo drugarica ili bolje reci poznanica iz osnovne i srednje koje su se udale.
Ne znam smiješno mi je pricati o ovome jer je prosko ko pasulj 2+2 bukvalno zato sam i misljenja da si ti neka usamljenica koja nema plaho nekoga oko sebe u bilo kojem kapacitetu.
moonca

#120 Re: Problem sa godinama...

Post by moonca »

Nije prosto, Ima pasulj I zaprsku..skriveni pojacivac ukusa, Tako I tvoje vrsnjakinje.pricaju..znatizeljne su za tvoju reakciju...skontale TE. :zoka:

Jesam, Ali NE zurim sa udajom. :-) :oops:
90minut

#121 Re: Problem sa godinama...

Post by 90minut »

moonca wrote:Nije prosto, Ima pasulj I zaprsku..skriveni pojacivac ukusa, Tako I tvoje vrsnjakinje.pricaju..znatizeljne su za tvoju reakciju...skontale TE. :zoka:

Jesam, Ali NE zurim sa udajom. :-) :oops:
Ma nisu znatiželjne niti nas zanima plaho šta imamo reci jedni drugima ja samo govorim cinjenice i omjer toga da se ženama mnogo više upale lampice.

Sve ok ako se ne zuriš zato i ponavljam više puta velika vecina, jer kad uporediš te moje poznanice ili ti ga drugarice s muškarcima koji su u braku to su vec mizerne brojke ni manje ni više.

Znaci ne pomakao se s mjesta koliko sam pohvatao do sada razmisljajuci jedan jedini je u braku s druge strane broj je 5 i to za samo koje sam siguran broj je mozda i veci..
Xavier1

#122 Re: Problem sa godinama...

Post by Xavier1 »

90minut wrote:
Hm 20. Nije neki broj
20 jer pricam o sestrinim drugaricama i samoj sestri koja ima 29 i vec nakon 9 mjeseci veze prsten ima i stalno potencira tu pricu o udaji da dijete rodi u roku 2 godine i tako.

Ja ubrzo punim 27 i vec cini mi se imam mnogo drugarica ili bolje reci poznanica iz osnovne i srednje koje su se udale.
Ne znam smiješno mi je pricati o ovome jer je prosko ko pasulj 2+2 bukvalno zato sam i misljenja da si ti neka usamljenica koja nema plaho nekoga oko sebe u bilo kojem kapacitetu.
Moonca ti je u Americi negdje. Moguce da kod nje nije bas ovako. Ipak je tamo drugacija kultura.

Kod nas ovo tvoje nabrojano definitivno vazi. Cak si i kasno stavio da je oko 30. Vec oko 25 se nabrojane stvari desavaju. Evo meni se vec pocinju neke same javljati, sto je prije 3-4 godine bilo nezamislivo.
90minut

#123 Re: Problem sa godinama...

Post by 90minut »

Xavier1 wrote:
90minut wrote:
Hm 20. Nije neki broj

Moonca ti je u Americi negdje. Moguce da kod nje nije bas ovako. Ipak je tamo drugacija kultura.

Kod nas ovo tvoje nabrojano definitivno vazi. Cak si i kasno stavio da je oko 30. Vec oko 25 se nabrojane stvari desavaju. Evo meni se vec pocinju neke same javljati, sto je prije 3-4 godine bilo nezamislivo.
Tamo je predpostavljam još gora situacija kakva crna kultura i Amerika.. :D
Xavier1

#124 Re: Problem sa godinama...

Post by Xavier1 »

90minut wrote: Tamo je predpostavljam još gora situacija kakva crna kultura i Amerika.. :D
Ma nije gora. Nema ti tamo toliko da te bliza i dalja porodica pita kad ces se udati. :D
90minut

#125 Re: Problem sa godinama...

Post by 90minut »

Xavier1 wrote:
90minut wrote: Tamo je predpostavljam još gora situacija kakva crna kultura i Amerika.. :D
Ma nije gora. Nema ti tamo toliko da te bliza i dalja porodica pita kad ces se udati. :D
Brate nisi ovoliko naivan valjda? :D
Post Reply