to sam cuo nebrojeno mnogo puta.
Problem sa godinama...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- strucnjakdemagog
#101 Re: Problem sa godinama...
nego kad opisujete zene preko 30 godina starosti, koristite li glagol "grohnuti"?
- insomnia78
#102 Re: Problem sa godinama...
Pa ako su grohnule onda da
-
moonca
#103 Re: Problem sa godinama...
U svim diskusijama--ovdje --ljubav i sex - zena je ta koja je isturena i podlozna komentarima... pozitivna-- negativna ..
..da i 'grohnula' cesto se koristi - ali gledajuci vas muske- malo je reci kakavih vas ima.cak i u 20- im a, posebno nakon 35... rapidno se deformisete.
Mislim ako se moze uporediti -- ipak zene , s obzirom da radjaju - za iste godine -puno bolje. izgledaju.
..da i 'grohnula' cesto se koristi - ali gledajuci vas muske- malo je reci kakavih vas ima.cak i u 20- im a, posebno nakon 35... rapidno se deformisete.
Mislim ako se moze uporediti -- ipak zene , s obzirom da radjaju - za iste godine -puno bolje. izgledaju.
-
90minut
#106 Re: Problem sa godinama...
Pa i mi grohnuli kad bi bagerom šminku stavljali izgledali bi pristojnomoonca wrote:U svim diskusijama--ovdje --ljubav i sex - zena je ta koja je isturena i podlozna komentarima... pozitivna-- negativna ..
Ta pljuvanje po zenama se upravo radi zbog šminke i ostalog s muškarcima znaš šta dobijaš s ženama rijetko.
-
moonca
#107 Re: Problem sa godinama...
Ima sminka i za vas -- koristite dostignuca -- umijece i volju.90minut wrote:Pa i mi grohnuli kad bi bagerom šminku stavljali izgledali bi pristojnomoonca wrote:U svim diskusijama--ovdje --ljubav i sex - zena je ta koja je isturena i podlozna komentarima... pozitivna-- negativna ..
-
90minut
#108 Re: Problem sa godinama...
izgubila si me, misliš ako imam platu preko milje same ce te padati u zagrljaj?
-
moonca
#109 Re: Problem sa godinama...
O godinama pisemo ne o platama.
Plata nije presudna za vecinu osoba oba pola.
Plata nije presudna za vecinu osoba oba pola.
-
use your illusion
#110 Re: Problem sa godinama...
Imam kolegicu na poslu koja ima 30 godina i imam osjećaj, zapravo sam 99% siguran da ocajno pokušava naci nekog...cak se dopisuje s nekima 20 godina starijim od sebe, poprilicno je slobodna, meni se cini samo ko ju nije pitao nije izisao sa njom na kafu...
- Xavier1
#111 Re: Problem sa godinama...
Bioloski sat.use your illusion wrote:Imam kolegicu na poslu koja ima 30 godina i imam osjećaj, zapravo sam 99% siguran da ocajno pokušava naci nekog...cak se dopisuje s nekima 20 godina starijim od sebe, poprilicno je slobodna, meni se cini samo ko ju nije pitao nije izisao sa njom na kafu...
-
use your illusion
#112 Re: Problem sa godinama...
I ja sam single al par godina mladi, ne gori mi sad da sam ocajan toliko i trazim djevojku na svakom coskuXavier1 wrote:Bioloski sat.use your illusion wrote:Imam kolegicu na poslu koja ima 30 godina i imam osjećaj, zapravo sam 99% siguran da ocajno pokušava naci nekog...cak se dopisuje s nekima 20 godina starijim od sebe, poprilicno je slobodna, meni se cini samo ko ju nije pitao nije izisao sa njom na kafu...
- Xavier1
#113 Re: Problem sa godinama...
To zavisi od pojedinca. Nije svakome toliko bitno pronaci nekog.use your illusion wrote:I ja sam single al par godina mladi, ne gori mi sad da sam ocajan toliko i trazim djevojku na svakom coskuXavier1 wrote:Bioloski sat.use your illusion wrote:Imam kolegicu na poslu koja ima 30 godina i imam osjećaj, zapravo sam 99% siguran da ocajno pokušava naci nekog...cak se dopisuje s nekima 20 godina starijim od sebe, poprilicno je slobodna, meni se cini samo ko ju nije pitao nije izisao sa njom na kafu...
Samo mi se cini da djevojkama samoca teze pada a i njih bioloski vise jebe nego nas.
-
90minut
#115 Re: Problem sa godinama...
Za šta se tješi?moonca wrote:Tjesi se.
Nije istina kad nakucate 28 i 9 da vas 80 posto panika safata?
Ti kao da zivis ispod kamena.
-
moonca
#116 Re: Problem sa godinama...
Mislim da grijesis.90minut wrote:Za šta se tješi?moonca wrote:Tjesi se.
Zavisi of mnogo faktora..znatno JE povecan Zena u visokom obrazovanju, dodaj TE godine, specijaluzacije., Vec smo bluzu 28.. slijedi posao, putovanja
Onda vi dodjete na red, Po mogucnosti
-
90minut
#117 Re: Problem sa godinama...
Jesi ti ozbiljna ili jednostavno nemaš prijateljice?moonca wrote:Mislim da grijesis.90minut wrote:Za šta se tješi?moonca wrote:Tjesi se.
Zavisi of mnogo faktora..znatno JE povecan Zena u visokom obrazovanju, dodaj TE godine, specijaluzacije., Vec smo bluzu 28.. slijedi posao, putovanja
Onda vi dodjete na red, Po mogucnosti
Znaci 80 posto bukvalno kad nakuca 30tu skrasice s prvim podobnim nisam 5 puta vidio tu situaciju vec jedno 20.
Mnogo mi je simpaticno kako pises kao da se ovdje trenutno vodi rat između muškaraca i zena pa ono dođete vi na red kao da ovo nisu ocite stvari o kojima se piše.
Naravno da ima muškaraca debila naravno da ima žena debila pricam o velikoj vecini kad se nakuca 28 pa kad pukne 29 to je panika spasi zivu glavu.
-
moonca
#118 Re: Problem sa godinama...
Pa jesi li osjetio TU paniku 30 - kinja na svojoj kozi.
Hm 20. Nije neki broj

Hm 20. Nije neki broj
-
90minut
#119 Re: Problem sa godinama...
20 jer pricam o sestrinim drugaricama i samoj sestri koja ima 29 i vec nakon 9 mjeseci veze prsten ima i stalno potencira tu pricu o udaji da dijete rodi u roku 2 godine i tako.moonca wrote:Pa jesi li osjetio TU paniku 30 - kinja na svojoj kozi.
Hm 20. Nije neki broj
![]()
Ja ubrzo punim 27 i vec cini mi se imam mnogo drugarica ili bolje reci poznanica iz osnovne i srednje koje su se udale.
Ne znam smiješno mi je pricati o ovome jer je prosko ko pasulj 2+2 bukvalno zato sam i misljenja da si ti neka usamljenica koja nema plaho nekoga oko sebe u bilo kojem kapacitetu.
-
moonca
#120 Re: Problem sa godinama...
Nije prosto, Ima pasulj I zaprsku..skriveni pojacivac ukusa, Tako I tvoje vrsnjakinje.pricaju..znatizeljne su za tvoju reakciju...skontale TE.
Jesam, Ali NE zurim sa udajom.

Jesam, Ali NE zurim sa udajom.
-
90minut
#121 Re: Problem sa godinama...
Ma nisu znatiželjne niti nas zanima plaho šta imamo reci jedni drugima ja samo govorim cinjenice i omjer toga da se ženama mnogo više upale lampice.moonca wrote:Nije prosto, Ima pasulj I zaprsku..skriveni pojacivac ukusa, Tako I tvoje vrsnjakinje.pricaju..znatizeljne su za tvoju reakciju...skontale TE.![]()
Jesam, Ali NE zurim sa udajom.![]()
Sve ok ako se ne zuriš zato i ponavljam više puta velika vecina, jer kad uporediš te moje poznanice ili ti ga drugarice s muškarcima koji su u braku to su vec mizerne brojke ni manje ni više.
Znaci ne pomakao se s mjesta koliko sam pohvatao do sada razmisljajuci jedan jedini je u braku s druge strane broj je 5 i to za samo koje sam siguran broj je mozda i veci..
- Xavier1
#122 Re: Problem sa godinama...
Moonca ti je u Americi negdje. Moguce da kod nje nije bas ovako. Ipak je tamo drugacija kultura.90minut wrote:20 jer pricam o sestrinim drugaricama i samoj sestri koja ima 29 i vec nakon 9 mjeseci veze prsten ima i stalno potencira tu pricu o udaji da dijete rodi u roku 2 godine i tako.moonca wrote:Pa jesi li osjetio TU paniku 30 - kinja na svojoj kozi.
Hm 20. Nije neki broj
![]()
Ja ubrzo punim 27 i vec cini mi se imam mnogo drugarica ili bolje reci poznanica iz osnovne i srednje koje su se udale.
Ne znam smiješno mi je pricati o ovome jer je prosko ko pasulj 2+2 bukvalno zato sam i misljenja da si ti neka usamljenica koja nema plaho nekoga oko sebe u bilo kojem kapacitetu.
Kod nas ovo tvoje nabrojano definitivno vazi. Cak si i kasno stavio da je oko 30. Vec oko 25 se nabrojane stvari desavaju. Evo meni se vec pocinju neke same javljati, sto je prije 3-4 godine bilo nezamislivo.
-
90minut
#123 Re: Problem sa godinama...
Tamo je predpostavljam još gora situacija kakva crna kultura i Amerika..Xavier1 wrote:Moonca ti je u Americi negdje. Moguce da kod nje nije bas ovako. Ipak je tamo drugacija kultura.90minut wrote:20 jer pricam o sestrinim drugaricama i samoj sestri koja ima 29 i vec nakon 9 mjeseci veze prsten ima i stalno potencira tu pricu o udaji da dijete rodi u roku 2 godine i tako.moonca wrote:Pa jesi li osjetio TU paniku 30 - kinja na svojoj kozi.
Hm 20. Nije neki broj
![]()
Kod nas ovo tvoje nabrojano definitivno vazi. Cak si i kasno stavio da je oko 30. Vec oko 25 se nabrojane stvari desavaju. Evo meni se vec pocinju neke same javljati, sto je prije 3-4 godine bilo nezamislivo.
- Xavier1
#124 Re: Problem sa godinama...
Ma nije gora. Nema ti tamo toliko da te bliza i dalja porodica pita kad ces se udati.90minut wrote: Tamo je predpostavljam još gora situacija kakva crna kultura i Amerika..
-
90minut
#125 Re: Problem sa godinama...
Brate nisi ovoliko naivan valjda?Xavier1 wrote:Ma nije gora. Nema ti tamo toliko da te bliza i dalja porodica pita kad ces se udati.90minut wrote: Tamo je predpostavljam još gora situacija kakva crna kultura i Amerika..